caorle 15.08.04, 20:10 Łojezu, alem głupia. Kto się pod tym podpisze będzie moim internetowyn przyjacielem. Bo na razie nie mam i jest mi smutno. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zoso Re: Odkrycie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 20:13 Ja nie uważam ale moge się wpisać :) Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: Odkrycie 15.08.04, 20:16 Zoso. Burzysz mnie poczucie logiki.Ale miło zbyrzyłeś je. Kupuję. Jezu. Ten pierwszy najważniejszy Zaraz ktoś będzie drugi czyli tzw. prawo serii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zoso Re: Odkrycie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 20:19 A tak wogóle to czemu sądzisz, że jesteś głupia? Odpowiedz Link Zgłoś
majteczkii Re: Odkrycie 15.08.04, 20:49 caorle napisała: > Bo mi sdf powiedział. mi mąż powiedział, że jestem żabcią, ale mu nie wierzę:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: testowany zagadka dla Majteczkii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 20:54 Dlaczego fakt, że mąż nazywa Cię żabcią, świadczy o jego ukrytym homoseksualizmie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
majteczkii Re: zagadka dla Majteczkii 15.08.04, 20:59 kurde niewiem:) poprosze o podpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: testowany Re: zagadka dla Majteczkii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 21:05 a jak żabka kończy? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
majteczkii Re: zagadka dla Majteczkii 15.08.04, 21:06 Gość portalu: testowany napisał(a): > a jak żabka kończy? ;) ... w żołądku u bociana???:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: testowany Re: zagadka dla Majteczkii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 21:09 lepiej ;) lub gorzej, bo nie jest jasne, czy zechce być całowany przez Twojego męża ;) Odpowiedz Link Zgłoś
majteczkii Re: zagadka dla Majteczkii 15.08.04, 21:14 Gość portalu: testowany napisał(a): > lepiej ;) > > lub gorzej, bo nie jest jasne, czy zechce być całowany przez Twojego męża ;) nie kumam, musze to przemyslec:) Odpowiedz Link Zgłoś
majteczkii Re: zagadka dla Majteczkii 15.08.04, 23:45 majteczkii napisała: > Gość portalu: testowany napisał(a): > > > lepiej ;) > > > > lub gorzej, bo nie jest jasne, czy zechce być całowany przez Twojego męża > ;) > > > nie kumam, musze to przemyslec:) Dalej nic nie rozumiem, można prosić o rozwiązanie tej zagadki?:) Odpowiedz Link Zgłoś
majteczkii Re: zagadka dla Majteczkii 16.08.04, 09:20 havlo napisał: > Książe Ach:) Nie skoarzyłam, w bajkach które ja czytalam, żabki zamieniały się w księżniczki:) Jedzie facet syrenką, patrzy a na drodze siedzi mała żabka, nie chciał jej przejechać, bo mial dobre serduszko.Wysiadl z pojazdu i wziął żabke w rekę z zamiarem przeniesienia jej na pobocze. Nagle rybka mówi ludzkim glosem"Pocałuj mnie a zamienię się w księżniczkę i spełnie Twoje 3 życzenia" Facet pocałował żabkę... Zagrzmiało, błysnęło i żabka zamienila się w piękną księżniczkę. -Wypowiedz swoje życzenia dobry człowieku ! - Poproszę, żeby ta syrenka zamieniła się w najnowszy typ mercedesa Zagrzmiało blysneło i życzenie się spełnilo -Wypowiedz drugie zyczenie -Poproszę, żeby na tylnim siedzeniu tego mercedesa leżało bardzo duzo banknotow studolarowych( jak to słyszałam jeszcze nie było euro:) Zagrzmialo, błysneło i.. spelniło się -Wypowiedz teraz swoje 3-ostatnie życzenie! Facet przygląda się pięnej księżniczce i z niesmiałoscia mówi -Troche sie krepuje, ale tak naprawde to najbardziej chciałbym znaleźć sie miedzy pani nogami.. Zagrzmiało błysnęło i zamieniła go w .. podpaskę. :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
majteczkii Re: zagadka dla Majteczkii 16.08.04, 09:33 .... Nagle rybka mówi ludzkim glosem....się trochę zamotałam:) Odpowiedz Link Zgłoś
havlo Re: zagadka dla Majteczkii 16.08.04, 13:57 majteczkii napisała: > ...się trochę zamotałam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: Odkrycie IP: 62.233.233.* 15.08.04, 20:58 moze i jestes glupia skoro nalegasz nie bede zaprzeczał ale świeża Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: Odkrycie 15.08.04, 21:02 o super Ty Krish jesteś fajny. Jesteś szczery i prawdziwy.To napewno. I cię lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: Dla Krisha życzenie 15.08.04, 21:06 Obyś był szczęśliwy w życiu. Życzę ci tego. jesteś prawdziwy i wygrasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: Dla Krisha życzenie IP: 62.233.233.* 15.08.04, 21:16 ale ja jestem co nie zmnienia faktu ze dzieki i vice versa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty no co tam...? IP: *.dialup.mindspring.com 15.08.04, 21:14 Karolciu! lojezu, nie badz glupia....:)) Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: no co tam...? 15.08.04, 21:22 A wiesz, kurde, że z komputerem jestem za pan brat...już go czuję... :-))) Ja też z lutego. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty Re: no co tam...? IP: *.dialup.mindspring.com 15.08.04, 21:37 Ale cUs Cie uwiera...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty Re: no co tam...? IP: *.dialup.mindspring.com 15.08.04, 21:56 To sKad te Ha ha...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moni Re: Odkrycie IP: *.telprojekt.pl 15.08.04, 21:17 Nie wiem. Mam napisać, że Ty jesteś głupia czy, że ja jestem głupia? Dobra. Obie jesteśmy głupie! Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: Odkrycie 15.08.04, 21:20 Oż ty...:-))) No dobra,biorę Moni... Coś czuję, że twój łebek pracuje... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moni Re: Odkrycie IP: *.telprojekt.pl 15.08.04, 21:57 No co "oż ja"? Nie czujesz jak to fajnie być głupią?! To jak po głębszym a możesz prowadzić! Uwielbiam ten stan. Lubię pasjami być głupia. Może nadrabiam zaległości za czasy gdy musiałam być mundra? Polecam fiu bździu jako deser. Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: Odkrycie 15.08.04, 22:05 "oż ty" to żarcik Ja naprawdę jestem przygłupia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moni Re: Odkrycie IP: *.telprojekt.pl 15.08.04, 22:41 No, to tak jak ja. Nie zauważyłaś, że co drugie zdanie zaczynam od no? (o! dno? - aż tak źle to może nie) Ale tak naprawdę to mam ukryty talent. A Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
ten_sam Re: Odkrycie 15.08.04, 22:17 ano jestes glupia Caorle skoro tak uwazasz... ale ja podejrzewalem Ciebie juz o to wczesniej! ;) i czy to znaczy ze wczesniej bylem juz Twoim przyjacielem? jedno wiem - nigdy nie bylem i nie jestem Twoim wrogiem Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Odkrycie 15.08.04, 22:21 ten_sam napisał: > ano jestes glupia Caorle skoro tak u xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Caorle,daj temu durniowi broszki powachac.Przecie ten duren nie przezyje do rana. Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: Odkrycie 15.08.04, 22:49 Kruszyno Ty moja.Gdzieś Ty się podziewała tak długo? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ten_sam Re: Odkrycie 15.08.04, 23:01 ano bywalem Biedroneczko raz tu, raz tam... raz blizej bylem, raz dalej ale czy z tego cos wynika? poki co nic nie wyniklo a co u Ciebie? jak kochane zdroweczko? Odpowiedz Link Zgłoś
ten_sam Re: Odkrycie 15.08.04, 23:15 Z "watku nienowego" wnioskuje, ze to "misiu" bylo nie do mnie - wiec sorry... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: Odkrycie IP: 62.233.233.* 15.08.04, 23:25 karolciu, ja też Cie lubie nie dawaj sie podrywac fałszywym buddom uwazaj Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: Odkrycie 15.08.04, 23:27 spoko nie z jednego pieca chleb wpierdalałam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
moc_ca Re: Odkrycie 15.08.04, 23:30 caorle napisała: > spoko > nie z jednego pieca chleb wpierdalałam > :-) oj, caorle ... nie dajesz się zmotać, idziesz na całość! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 bez odkrycia 15.08.04, 23:55 moc_ca napisała: zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Kicia,zes usledzila se juz ofiare?No ktora to bedzie?Ktora to zaczniesz poddawac obrobce by podkreslic swoje istnienie,pusta krasulo z gzem w kroczu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: Odkrycie IP: 62.233.233.* 15.08.04, 23:50 WPIER...DA...LA...ŁAM??? łaaaaa.... uuuuch.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moni Re: Odkrycie IP: *.telprojekt.pl 15.08.04, 23:55 A co? Głupim nie wolno znać takich słów? Nie myśl sobie, głupie ale nie aż tak. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Odkrycie 15.08.04, 23:30 ten_sam napisał: > Z "watku nienowego" wnioskuje, ze to "misiu" bylo nie do mnie - wiec sorry... xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx O tak,do ciebie.Juz mi sterczy.Chcesz w buziaka? Odpowiedz Link Zgłoś
lune Re: Odkrycie 15.08.04, 23:35 caorle napisała: > Łojezu, alem głupia. > > Kto się pod tym podpisze będzie moim internetowyn przyjacielem. > Bo na razie nie mam i jest mi smutno. Podpisuje sie ale nie wiem - moze ty lubisz (pasjami) tak bywac glupia jako i ja lubie :)) ? ale moze lubisz inaczej ? tzn. glupia inaczej pewnie ... lune Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: Odkrycie 15.08.04, 23:39 Tylko nie głupia inaczej!!! Ja jestem ZDROWO walnięta! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lune znaczy sie 16.08.04, 00:03 mocno :)) ? Caorle, mila, "inaczej" oznacza wylacznie "walniecie" nieco inne ; zadne takie skojarzenia ! inny czlek - inne walniecie :) lune Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: znaczy sie 16.08.04, 00:05 no! :-) I wcale nie chce być inteligentna w dodatku...brrrrrrrrrrrrrrrrr :-) Odpowiedz Link Zgłoś
vielonick e tam :) 16.08.04, 02:05 jak vidzisz swoja glupote to znaczy zes madra, ot co! Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: e tam :) 16.08.04, 21:17 vielonicku, kojarzysz mi się z welonkiem - piękna rybka - o ,sorry - piękna z ciebie kobieta... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
vielonick Re: e tam :) 19.08.04, 03:38 hihi, jestem rasowa fladra jak juz ;) ps. wole skalary :) Odpowiedz Link Zgłoś
iwan_w Re: Odkrycie 16.08.04, 11:44 Podpisać, nie podpisać, oto jest pytanie... retoryczne. Podpisać. Nie zgadzam się ze zdaniem pierwszym i ostatnim, ale ze względu na drugie - podpisuję...;) Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: Odkrycie 16.08.04, 21:19 iwanie, zobaczysz...jeszcze oczyma duszy...swą proroczą mądrość Kłaniam się nisko i z szacuneczkiem Caorlusia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
iwan_w uch, jak ciężko jest być prorokiem... 17.08.04, 10:53 Do tego mądrym i... fałszywym, bo czyż inni istnieją?!;) Ciągle tylko wróżyć i przepowiadać. W cholerę z tym. Jak to kluczyć trzeba, jak niejasne zdania formułować, jakich symboli, alegorii, metofor i przenośni zaciemniających myśl używać, żeby później móc ZAWSZE wyinterpretować spełnienie proroctwa!;) Aż uffff pot skrapla się na czole, skrapla się, ufff...;) bezduszny fałszywy prorok iwan_w Odpowiedz Link Zgłoś
ioz Re: Odkrycie 16.08.04, 11:54 czasami dobrze jest byc glupim inaczej bym zwariowal Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: Odkrycie 16.08.04, 21:22 tylko jej nigdy nikomu nie pożyczaj...bo zwariujesz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: Odkrycie 16.08.04, 22:22 nie chce się tak bardzo narzucać...ale troche mi tu brakuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moni Re: Odkrycie IP: *.telprojekt.pl 16.08.04, 22:26 Chyba wiem kogo. Uparcie milczy... Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: Odkrycie 16.08.04, 22:27 to jest test...na istnienie...różnych rzeczy...ha,ha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ioz Re: Odkrycie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 08:11 czasem mam jej za duzo i udziela sie otoczeniu, ale to tylko czasem. Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: Odkrycie 17.08.04, 14:40 Zarażać głupotą to największa mądrość tego świata... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ioz Re: Odkrycie 18.08.04, 09:02 Nie twierdze ze jestem glupi, czasem sie poprostu nie kontroluje. Zdarza mi sie np spojrzec na dziewczyne zrobic zeza i powiedziec unga bunga, ale zaraz wracam do stanu normalnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Odkrycie 19.08.04, 13:59 caorle napisała: > Łojezu, alem głupia. > > Kto się pod tym podpisze będzie moim internetowyn przyjacielem. > Bo na razie nie mam i jest mi smutno. a czy trzeba odmieniac przez przapadki, czy jak? :o) bo jesli tak to: lojezu ales glupia:o) a jesli nie to: lojezu alezem glupi. Czy juz jestem w klubie ..? :o) hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
bridz Re: Odkrycie 19.08.04, 14:06 Łojezu,jeśli chcecie poznać prawdziwą głupią przyczytajcie wyznanie na forum jakiej aaaaaa. Odpowiedz Link Zgłoś
bridz Re: Odkrycie 19.08.04, 14:13 z rozdwojeniem jaźni, a raczej czego innego.... Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: Odkrycie 19.08.04, 15:30 No jasne, że jesteś. Nie musiałeś się nawet tu wpisywać...wiedziałam o tym wcześniej...hi,hi... Witaj! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kardiolog Re: Odkrycie 19.08.04, 15:45 :-) Ja tez chce byc w klubie ale Joaski51 i Bulterierki nie przyjmujcie:) Kilku facetow i saaameee piekne panie, miodzio:) k. PS facetow tez juz nie przyjmujcie. Cholera wszedzie ta konkurencja:) Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: Odkrycie 19.08.04, 20:09 no to cześć, głupi! sam się tu pchasz, to masz... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś