Dodaj do ulubionych

Cytaty :)))

16.03.14, 20:05
Mamy temat muzyczny związany z przesłaniem psychologicznym - zakładam temat z cytatami nie tylko z tymi powszechnie znanymi ale i tymi mniej :))

"Nic nie zostało zapomniane. I nigdy nie będzie..."

[...] Mateusz uważał, że nie ma w ogóle normalnych ludzi, że ci normalni to wariaci, którzy bardzo dobrze udają normalnych. A wariatami ludzie nazywają tych, którzy nie umieją udawać, albo nie mają siły udawać, a także tych, którym nie zależy, żeby coś udawać.

to w/w ze specjalna dedykacją :D

"Wszystko jest ekologią, wszystko jest filozofią (...). Wielkie skutki mają swoje malutkie przyczyny"
Obserwuj wątek
    • mona.blue Re: Cytaty :))) 16.03.14, 22:14
      Podaj skąd cytat, to może być ciekawe.
      • ankaskakanka14 Re: Cytaty :))) 16.03.14, 22:20
        mona.blue napisała:

> Podaj skąd cytat, to może być ciekawe.

a jakie to ma znaczenie? ;)
        • mona.blue Re: Cytaty :))) 16.03.14, 23:15
          Jestem ksiązko-maniaczką, jak fajny cytat z ksiązki to chciałabym wiedziec z jakiej, moze warto sięgnąć.
          • clarissa3 Re: Cytaty :))) 18.03.14, 13:00
            nie poda ci - zebys przypadkiem nie wiedziala wiecej niz ona? Zignoruje cie, oleje twoja sugestie po to zeby poczuc ze ma kontrole? Moze, ale nie poda ci zrodla bo chce zeby bylo w tym watku tak jak ona chce, i juz! Pisze go tylko dla siebie. I nie wazne ze nie interesujaco.
            • ankaskakanka14 Re: Cytaty :))) 18.03.14, 13:09
              clarissa3 napisała:

> nie poda ci - zebys przypadkiem nie wiedziala wiecej niz ona? Zignoruje cie, ol
              > eje twoja sugestie po to zeby poczuc ze ma kontrole? Moze, ale nie poda ci zrod
              > la bo chce zeby bylo w tym watku tak jak ona chce, i juz! Pisze go tylko dla si
              > ebie. I nie wazne ze nie interesujaco.

Oj to tylko Twoja interpretacja :))) może jeszcze mam napisać dlaczego akurat takie cytaty,a nie inne? ha ha ha - nic z tego :)))
              Niech wpisze w google tam otrzyma odp.
              • ankaskakanka14 Re: Cytaty :))) 18.03.14, 13:13
                Mogę bowiem przecie wymyślić niezliczoną ilość innych figur, co do których nie może istnieć żadne podejrzenie, że zostały mi kiedykolwiek dane przy pomocy zmysłów, a mimo to wykazać rozmaite ich własności, tak samo jak przy trójkącie.

:)
            • ankaskakanka14 Re: Cytaty :))) 18.03.14, 13:22
              clarissa3 napisała:

> nie poda ci - zebys przypadkiem nie wiedziala wiecej niz ona? Zignoruje cie, ol
              > eje twoja sugestie po to zeby poczuc ze ma kontrole? Moze, ale nie poda ci zrod
              > la bo chce zeby bylo w tym watku tak jak ona chce, i juz! Pisze go tylko dla si
              > ebie. I nie wazne ze nie interesujaco.

hmm a tak na marginesie to mogłabyś sama zostawić jakiś cytat skoro już tu wlazłaś - miło by mi było :))) a nie tylko z pretensjami :))
              • ankaskakanka14 Re: Cytaty :))) 18.03.14, 17:15
                Wszystkie te rzeczy są mi znane i przejrzyste, nie tylko, gdy je tak ogólnie rozważam, lecz oprócz tego wytężywszy uwagę ujmuję niezliczoną ilość szczegółów, dotyczących kształtów, liczby, ruchu i tym podobnych, których prawdziwość jest tak jawna i tak zgodna z moją naturą, że skoro tylko zaczynam je odkrywać, to nie tyle mi się zdaje jakbym się czegoś nowego nauczył, ile raczej jakbym sobie przypominał coś, o czym już wcześniej wiedziałem.

:)
    • ankaskakanka14 Re: Cytaty :))) 18.03.14, 11:43
      "Nasze poszukiwania doprowadziły nas do wniosku,że tylko kontakt z innymi sprawia,że samotność jest do zniesienia" :)))
    • ankaskakanka14 Re: Cytaty :))) 20.03.14, 14:08
      books.google.pl/books?id=CwJXoGOebKgC&pg=PA4&lpg=PA4&dq=psychotechniki+manipulacji&source=bl&ots=KF-WhfA12z&sig=l0P2KF1cmslzlny4xGQP1mUuZfI&hl=pl&sa=X&ei=dKEqU-PRE8yVhQf74oCYCQ&ved=0CEMQ6AEwBTge#v=onepage&q=psychotechniki%20manipulacji&f=false

polecam :)))
    • liluchna77 Re: Cytaty :))) 21.03.14, 16:25
      ale masz czerep zjechany lecz się dziewczyno lecz może rozjaśnić Ci główkę?
      • ankaskakanka14 Re: Cytaty :))) 21.03.14, 17:22
        nie - przez takie jak Ty mam właśnie "zjechany" spotykając takie jak Ty zaliczam doły i zastanawiam się nad sensem istnienia takich jak Ty i Tobie podobnych.
        Pisałam już odbij - nie mój poziom wybacz :))) ale dziękuję za łaskę i troskę ha ha ha którą okazałaś - a teraz wracaj błyszczeć sobie gdzie indziej z towarzystwem Tobie podobnych
        Nie masz honoru ani ambicji,że jeszcze tu jesteś i piszesz cokolwiek.
    • jan_stereo Re: Cytaty :))) 22.03.14, 23:03
      jeszcze sie nie wyskakalas Anka ?
      • ankaskakanka14 Re: Cytaty :))) 23.03.14, 12:43
        jan_stereo napisał:

> jeszcze sie nie wyskakalas Anka ?

Już :)) i dzięki za cierpliwość ::)))
        pozdrawiam.
    • ankaskakanka14 Re: Cytaty :))) 08.04.14, 12:30
      Nie doszły/przyszły samobójca co se może zanucić budząc się???
      "Znowu w życiu mi nie wyszło".wmv Budka Suflera
      www.youtube.com/watch?v=Hslac_tmcNE

ha ha ha ha
    • ankaskakanka14 Re: Cytaty :))) 08.04.14, 13:02
      ok zróbmy podsumowanie z tutejszego forum - antysemitka,idiotka,nekrofilka,próbująca kontrolować / tylko nie dowiedziałam się jeszcze co miałabym niby kontrolować / pisząca nie merytorycznie / na około? / taki obecnie mam obraz o sobie samej, z poprzedniego forum rozszczepienie osobowości,wyjątkowo złośliwa,z zaburzeniami tożsamości płciowej,schizofreniczka - chyba starczy? W tak jednej małej główce tyle niedoskonałości :)) Jaki sens takiego zycia gdy w okół sami wspaniali doskonali ludzie he he he
      pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka