ala.l 27.04.14, 20:41 czemu jak człowiekowi dobrze to szuka "dziury w całym"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ala.l Re: znudzenie 27.04.14, 21:26 a to by byl nawet ladny powod... moze inne pomysly? Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: znudzenie 27.04.14, 21:28 artdaga napisała: > ....bo lubi wyzwania?? :) przepraszam... ale mnie uczono ze na pytanie,nie odpwiada sie pytaniem... Zmienila sie gramatyka? Odpowiedz Link Zgłoś
krytyk2 Re: znudzenie 27.04.14, 22:00 Alu,Artdaga,z atencją dla Twojej osoby,pyta się Ciebie ,czy taka odpowiedź Cie satysfakcjonuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: znudzenie 27.04.14, 22:19 ala.l napisała: > czemu jak człowiekowi dobrze to szuka "dziury w całym"? też sie zastanawiam teraz, jak nie mam palących problemów, to zastanawia mnie, jaki jest sens życia? do czego dążyć w życiu Odpowiedz Link Zgłoś
malwi.4 Re: znudzenie 29.04.14, 15:53 > do czego dążyć w życiu do poczucia komfortu zmieniam to, co mogę zmienić, uczę się akceptować to, z czym się muszę pogodzić - gdzieś pomiędzy jest moja przestrzeń, w której czuję się dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
to.niemozliwe Re: znudzenie 27.04.14, 22:42 Na swoj wlasny uzytek nazywam to sublimacja potrzeb. Odpowiedz Link Zgłoś
hansii z glupoty. 28.04.14, 01:17 gdy mam zone + kochanke to jusz niczego nie szukam, gdyz mam wszytko, co potrzebuje. Odpowiedz Link Zgłoś
brygada_ww Re: znudzenie 28.04.14, 17:24 ala.l napisała: > czemu jak człowiekowi dobrze to szuka "dziury w całym"? Nie kazdemu Ala, ale wiem, ze sa cale rzesze osob, ktore musza narzekac i ktore zyja dla problemow, przez co wciagaja w problemy tych, ktorzy sobie ich nie zycza i ktorzy chca spokojnie zyc. Odpowiedz Link Zgłoś