woland1 Re: CENZURA ? - NA TYM FORUM? 03.09.04, 11:36 Czy to aby nie konieczne - po co te wulgaryzmy? Nie ma już innych srodków wyrazu? Odpowiedz Link Zgłoś
zwierciadelko Re: CENZURA ? - NA TYM FORUM? 03.09.04, 11:46 woland1 napisał: > Czy to aby nie konieczne - po co te wulgaryzmy? Nie ma już innych srodków > wyrazu? żebyś kurwa wszedl i się zapytal, inaczej to byś nie miał o czym wątku założyc, O! Odpowiedz Link Zgłoś
martinika2 Re: CENZURA ? - NA TYM FORUM? 03.09.04, 12:19 Pauperyzacja twojej wyowiedzi nie obliguje do dalszych merytorycznych konwersacji na tematy pokrewne.. Odpowiedz Link Zgłoś
zwierciadelko Re: CENZURA ? - NA TYM FORUM? 03.09.04, 12:21 martinika2 napisała: > Pauperyzacja twojej wyowiedzi nie obliguje do dalszych merytorycznych > konwersacji na tematy pokrewne.. Szkoda, bo ciekawi mnie skąd to przepisałaś Odpowiedz Link Zgłoś
woland1 Re: CENZURA ? - NA TYM FORUM? 03.09.04, 12:25 Głupszym i prymitywnym spłeczeństwem łatwiej manipulować - i wszystko jasne Jeśli weźmiemy pod uwagę, że większość ludzkości jest zwyczajnie głupia, należy oczekiwać z dużym prawdopodobieństwem, iż powszechnie panujące przekonania będą raczej idiotyczne niż rozsądne. Bertrand Russell Odpowiedz Link Zgłoś
zwierciadelko Re: CENZURA ? - NA TYM FORUM? 03.09.04, 12:30 woland1 napisał: > Głupszym i prymitywnym spłeczeństwem łatwiej manipulować - i wszystko jasne > > Jeśli weźmiemy pod uwagę, że większość ludzkości jest zwyczajnie głupia, należy > > oczekiwać z dużym prawdopodobieństwem, iż powszechnie panujące przekonania będą > > raczej idiotyczne niż rozsądne. > > Bertrand Russell Zapodaj jakies rozsądne przekonanie(najlepiej sam coś wymyśl bez posiłkowania się cytatami), bardzo chciałabym zaczerpnąc twojej mądrości Odpowiedz Link Zgłoś
zwierciadelko Re: CENZURA ? - NA TYM FORUM? 03.09.04, 12:25 zwierciadelko napisała: > Szkoda, bo ciekawi mnie skąd to przepisałaś Może mimo, że nie jesteś zobligowana do podjęcia rozmowy, mozesz wykazac dobra wole i odpowiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
martinika2 Re: CENZURA ? - NA TYM FORUM? 03.09.04, 12:27 Z pewnego inteligentnego i ciekawego forum to wziełam - moja rada nie rób komuś szmiry z tego forum -załóż sobie swoje i bluzgaj - bo niby temat Psychologia a ty zwykłe bydło robisz i zniechęcasz fuuu Odpowiedz Link Zgłoś
zwierciadelko Re: CENZURA ? - NA TYM FORUM? 03.09.04, 12:31 martinika2 napisała: > Z pewnego inteligentnego i ciekawego forum to wziełam - moja rada nie rób > komuś szmiry z tego forum -załóż sobie swoje i bluzgaj - bo niby temat > Psychologia a ty zwykłe bydło robisz i zniechęcasz fuuu Przyjmuje Twoją radę(mimo że o nią nie prosiłam) , przemyślę to Odpowiedz Link Zgłoś
martinika2 Re: CENZURA ? - NA TYM FORUM? 03.09.04, 12:39 Po cóż klepać nowe paciorki? Do mądrości się dorasta - czego zycze sobie i tobie - to nie wiedza - a czerpać można wodę.. widzisz jak chcesz potrafisz normalnie pisać i wszyscy cię rozumieją -Pozdrawiam (ja juz muszę iść) Odpowiedz Link Zgłoś
zwierciadelko Re: CENZURA ? - NA TYM FORUM? 03.09.04, 12:46 martinika2 napisała: > Po cóż klepać nowe paciorki? od tego jest to forum żeby na nim klepać , wymieniać się poglądami na życie itp (nie wiem czy cie dobrze zrozumiałam) Do mądrości się dorasta - czego zycze sobie i > tobie - to nie wiedza - a czerpać można wodę.. Też miałam na myśli mądrość życiową, której można od kogoś zaczerpnać.Na podstawie doświadczeń, wypowiedzi innych osob wyciągać wnioski dla siebie widzisz jak chcesz potrafisz > normalnie pisać i wszyscy cię rozumieją Nie jest to dla mnie nowina, że potrafię rozmawiać.Zazwyczaj staram się dopasować do rozmówcy i rozmawiać na jego poziomie- taki mam sposób bycia -Pozdrawiam (ja juz muszę iść) Papa:) Odpowiedz Link Zgłoś