Dodaj do ulubionych

LUDZIE! ZWARIOWALAM,OSZALALAM-USMIECHY ROZDAJE!;o)

IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.04.02, 16:36
TAK MNIE ROZPIERA JAKAS RADOSC NIEZMIERNA, PSOTY MI W GLOWIE, FIGLE, IGRASZKI,
SWAWOLE, AZ MNIE NOSI, ENERGIA WIELKA JESZCZE BARDZIEJ NARASTA, WIEC ZEBY NIE
WYBUCHNAC M U S I A L A M SIE ZE WSZYSTKIMI TYM PODZIELIC, I ROZDAJE GORACE,
SWIEZUTKIE JESZCZE, KAPIACE SERDECZNOSCIA I CIEPLEM PRZEPYSZNYM - U S M I E C H
Y !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Obserwuj wątek
    • re_ne Re: LUDZIE! ZWARIOWALAM,OSZALALAM-USMIECHY ROZDAJE!;o) 09.04.02, 16:44
      uuuuuuups!!! To ja zglaszam sie po nie jako pierwszy!!! :))))

I DZIEKI MANITRA!!!!!!!!!:))))

Ciao! :)))
      Rene
    • vicca Re: LUDZIE! ZWARIOWALAM,OSZALALAM-USMIECHY ROZDAJE!;o) 09.04.02, 16:44
      Hmm, Manitra - na moją dzisiejszą handrę Twój uśmiech działa jak złoto na
      skąpca ;)))

Wielkie dzięki i też się oczywiście do Ciebie i do wszystkich
      uśmiecham :)))))))))
      • Gość: Manitra Re: LUDZIE! ZWARIOWALAM,OSZALALAM-USMIECHY ROZDAJE!;o) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.04.02, 16:52
        To mnie tym bardziej cieszy, ze choc troche moglam komus humor poprawic i
        slonka przychylic, nio ! :o)))))
        Dzisiaj jest CUDNIE, choc niby nic takiego wielkiego sie nie przydarzylo, niby
        zwykly normalny roboczy dzionek, ale to COS w powietrzu sie unosi, neci,
        glaszcze, szepcze bajki, barwami radosnymi sie bawi... ;o))))))
        Czy ktos wie co to jest to "COS" moze ????????
        FAJNO !!!! :o)))))))) Jej, jak mnie sie papucha ciagle usmiecha !!!! ;o))))))
    • re_ne Re: LUDZIE! ZWARIOWALAM,OSZALALAM-USMIECHY ROZDAJE!;o) 09.04.02, 16:47
      Manitra, zglaszam sie ponownie, by wszystkich uprzedzic, ze ta energia i smiech
      sa zarazliwe!!! :)))) Czuje jak teraz mnie ona rozpiera i chcialbym ostro
      poszalec!!!! :)))

R.

• czarodziejka Re: LUDZIE! ZWARIOWALAM,OSZALALAM-USMIECHY ROZDAJE!;o) 09.04.02, 16:50
      Manitra napisał(a):
      > ROZDAJE GORACE, SWIEZUTKIE JESZCZE, KAPIACE SERDECZNOSCIA I CIEPLEM
      > PRZEPYSZNYM - U S M I E C H Y !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      > :o)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

to dla mnie prosze zapakowac trzy ;o)

• re_ne do czarodziejki 09.04.02, 17:02
        czarodziejko! A nie wstyd Ci troszke!!!??? Przeciez Ty sama potrafisz usmiechy
        wyczarowywac, wiec zostaw je, bo moze braknie dla innych! :))))

Hej! :)))
        • czarodziejka Re: do rene 09.04.02, 18:18
          re_ne napisał(a):
          > A nie wstyd Ci troszke!!!??? Przeciez Ty sama potrafisz usmiechy
          > wyczarowywac, wiec zostaw je, bo moze braknie dla innych! :))))

alez kochanie, jaki wstyd?
          1) dawac usmiechy to cos nieco innego, niz je brac ;o)
          jak manitra daje, to mi nie zaluj ;oP
          2) nie zabraknie,
          "szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, kiedy się ją dzieli",
          a przeca usmiechy od Manitry sa przejawem szczescia ;oP

a dla tych, ktorzy kcom usmiechy ode mła ----> ;o)))))))))))))))))
          mniam, mniam ;o))
          • re_ne do czarodziejki 09.04.02, 18:51
            Oj czarodziejko!!! :)))

Przeciez ja tylko zartowalem! Chcialem miec tylko pretekst zeby sie do Ciebie
            usmiechnac!

hej :)))
            Rene
            • czarodziejka Re: do rene 09.04.02, 18:59
              re_ne napisał(a):
              > Przeciez ja tylko zartowalem! Chcialem miec tylko pretekst zeby sie do Ciebie
              > usmiechnac!

wiem, wiem ;oP
              a ja chcialam tylko .... dac ci drugi pretekst, hehe
              ;o)))
    • Gość: Pastwa Re: LUDZIE! ZWARIOWALAM,OSZALALAM-USMIECHY ROZDAJE!;o) IP: *.rivnet / 10.1.15.* 09.04.02, 16:58
      Raz, dwa, trzy..cholera jasna, ja to mam pecha do kart.

Pozdrawiam
      • vicca Re: LUDZIE! ZWARIOWALAM - Pastwa! 10.04.02, 07:33
        Nie martw się! Stare przysłowie mówi że kto nie ma szczęścia w kartach to ma w
        miłości ;))) (to by wyjaśniało dlaczego udało mi się ostatnio ograć moją
        siostrę z całej jej pensji) ;)))

Pzdr ciepło
        Vicca
        • Gość: Pastwa Re: LUDZIE! ZWARIOWALAM - vicca! IP: *.rivnet / 10.1.15.* 10.04.02, 11:52
          vicca napisała:

(to by wyjaśniało dlaczego udało mi się ostatnio ograć moją
          > siostrę z całej jej pensji) ;)))

To z czego teraz ta, biedna siostra, będzie żyła ?

Dziękuję za pocieszenie, już mi cieplej, powodzenia w miłości :-)

• vicca Re: LUDZIE! ZWARIOWALAM - Pastwa! 10.04.02, 12:03
            Pastwa, ja ją ograłam, ale nie zabrałam jej pieniędzy - nie mialabym
            sumienia ;))
            Poza tym, gdybym jej zabrała pensję, to za co ona by mi kupiła prezent
            urodzinowy? ;)))

Pzdr ciepło Vicca
            • Gość: Pastwa Re: LUDZIE! ZWARIOWALAM - vicca! IP: *.rivnet / 10.1.15.* 10.04.02, 12:30
              vicca napisała:

> Pastwa, ja ją ograłam, ale nie zabrałam jej pieniędzy - nie mialabym
              > sumienia ;))
              To jednak ma siostra szczęście(pod warunkiem, że gra z Tobą).

Ja jeszcze cieplej

• vicca Re: LUDZIE! ZWARIOWALAM - vicca! 10.04.02, 12:37
                Gra tylko ze mną i moimi młodszymi siostrami. Nikt inny nawet nie próbuje z nią
                grać bo szachruje ;))
                Ja już się przyzwyczaiłam i wiem w których momentach to robi ;))

Z uśmiechem :)))
                Vicca
    • Gość: Manitra Re: LUDZIE! ZWARIOWALAM,OSZALALAM-USMIECHY ROZDAJE!;o) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.04.02, 16:59
      Ale jeden powod juz znalazlam i to wcale dluzo czasu mi nie zabralo - bo jak na
      to forum wchodze, to tak od razu jest milej, nawet jezeli czytam zale, troski,
      bo tutaj jest pyszna atmosfera jednak, ktora sie bardzo udziela, oj
      TAK !!! :o)))))))

I ja BARZO WSZYSTKIM ZA TEN CIEPLY KLIMACIK DZIEKUJE, SERDECZNIE !!! :o))))))
      No i te rozblysle usmiechy sle jeszcze raz ;o))))))))))
      • Gość: ap1 Re: LUDZIE! ZWARIOWALAM,OSZALALAM-USMIECHY ROZDAJE!;o) IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.04.02, 19:20

> I ja BARZO WSZYSTKIM ZA TEN CIEPLY KLIMACIK DZIEKUJE, SERDECZNIE !!! :o))))))
        > No i te rozblysle usmiechy sle jeszcze raz ;o))))))))))

OOOOOOOO jak pieknie dziekuje (!!!!!!) Od razu mi lepiej na duszy ciele i umysle
        moge sie "zalapac" tak niesmialo na jeszcze na jeden(?)

• Gość: Manitra DO AP1 :o) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.02, 21:13
          Gość portalu: ap1 napisał(a):

> OOOOOOOO jak pieknie dziekuje (!!!!!!) Od razu mi lepiej na duszy ciele i umysl
          > e
          > moge sie "zalapac" tak niesmialo na jeszcze na jeden(?)
          >

Dla Ciebie specjalnie sle USMIECH PROMIENISTY, bo dzis takie zyczenia z
          wielgachna uciecha spelniam, o prosze bardzo :o)))))))))))))))))))))))))...:o) na
          zdrowie, na szczescie, na pogode duszy, na wszelakie troski i klopoty, na radosc
          nawet te najmniejsza, na odegnanie wszyckich zlych mocy, oby bylo bajecznie, a
          jak !!! :o))))))))))))
    • Gość: Hania Re: LUDZIE! ZWARIOWALAM,OSZALALAM-USMIECHY ROZDAJE!;o) IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 09.04.02, 20:01
      To gdzie sie mozna zarazic podobnym optymizmem i radoscia zycia?
      • Gość: Manitra DO HANI :o) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.02, 21:15
        Gość portalu: Hania napisał(a):

> To gdzie sie mozna zarazic podobnym optymizmem i radoscia zycia?

No jak to gdzie ???? - TUTAJ WLASNIE, NA FORUMIE, no i w Bydzi ;o)))))

posdrufka sloneczne :o)
        • andrzejprzecin1 =DO MANITRY 09.04.02, 22:14
          TAK MNIE ROZPIERA JAKAS RADOSC NIEZMIERNA, PSOTY MI W GLOWIE, FIGLE, IGRASZKI,
          SWAWOLE, AZ MNIE NOSI, ENERGIA WIELKA JESZCZE BARDZIEJ NARASTA, WIEC ZEBY NIE
          WYBUCHNAC M U S I A L A M SIE ZE WSZYSTKIMI TYM PODZIELIC, I ROZDAJE GORACE,
          SWIEZUTKIE JESZCZE, KAPIACE SERDECZNOSCIA I CIEPLEM PRZEPYSZNYM - U S M I E C H

och i mnostwa takowych chwil i jeszcze wiecej Ci zycze(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
          i dziekuje i pozdrawiam jak najbardziej serdecznie (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

p.s.jeszcze sie nie moge nacieszyc Twym usmiechem hmmmm......chyba zrobie sobie
          "z tego uśmiechu" ołtarzyk jakowys hmmmm...wtedy bede miał go codziennnie hmm...
          • Gość: Manitra Re: =DO AP1 IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 10:32
            andrzejprzecin1 napisał(a):

> chyba zrobie sobie "z tego uśmiechu" ołtarzyk jakowys hmmmm...wtedy bede miał
            go codziennnie hmm..
            >

:o))))))))))))) ale jakby sie te Usmiechy zestarzaly juz troszku, to powiedz -
            przesle nowe, swiezynki rownie radosne :o))))))))))))

posdrufka i thx :o)

• Gość: ap Ach Manitro(!) IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.04.02, 10:40

> :o))))))))))))) ale jakby sie te Usmiechy zestarzaly juz troszku, to powiedz -
              > przesle nowe, swiezynki rownie radosne :o))))))))))))

Az tak bardzo sie nie zestarzaly(!)wieczorkiem bede mialy dzionek juz i rocznica
              niejaka hmmmm.....ale czlek to taka istota zachlanna hmmmm.....
              niejako wiec niesmiale troszke i w imieniu wszystkich tu piszacych poprosze o
              jeszcze.....chocby ociupinke hmmm.....

• Gość: Manitra Re: Do AP :o) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 10:58
                Hihi, Tys mi tu psotnikiem lekkim tracasz, co ??? ;o))))))))))))))) Jakowes
                figlarne blyski tu czuje, takie chochlikowe przekory z lekka, co to niby o
                usmiech niewinnie prosza, ale pewnikiem i zartem podszyte troche,
                heeee ? ;o)))))) hihi ;o))))))))
                • andrzejprzecin1 Re: :o) 10.04.02, 11:30
                  a skadze a zaraz psotnik jakowys;azaliz ja li tylko o usmiech niewinnie prosze,
                  tak by gromadka wczorajszych ":o)" z kim bawić się miała(!)
                  pozdrawiam przeuroczą bydgoszczanke(?!)
                  mam ci tu ja obrazeczek w podzięce,ale ni mam Ci go jak wysłać hmmmm....
                  • Gość: Manitra Re: :o) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 12:03
                    Kusza mnie tu kusza pieknosciami obrazkowymi a ja zem lasuch straszny na takie
                    czarowne prezenta ;o))))))))
                    Podszepty zarlosia co we mnie siedzi niechybnie, wziely gore nad ascetycznym
                    rozsadkiem.
                    A niech tam ! Jak szalec to szalec, do konca ! ;o)
                    To ja poprosze te pysznosci przeslac na podany tu adresik czym predzej
                    (manitra@wp.pl), tylko ostroznie, ostroznie, co by sie gdziesik nie zgniotly,
                    nie popsuly i zeby ktos czasem ich nie przechwycil !!! ;o) bo sie zachlipie,
                    oczeta wyplacze i tedy juz nic nie obacze, ojojoj by bylo wtedy wielkie a
                    zalosc na wieki by zagoscila na mym oczodole ! ;o))))))))))
                  • Gość: Manitra Re: DO AP Z THX :o) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 14:49
                    Baaaarzo dziekuje za karteczke - mowilam zes wesoly psot ;o)))))))))
                    A tam juz do Ciebie poletlo cos w podziekowaniu :o)))

papa :o)
    • zlakobieta Troche pozno co prawda sie zglaszam.... 10.04.02, 15:28
      ...ale moze chociaz kawalek dla mnie zostal. Moze bede lepsze dzieki temu ;))
      • Gość: Manitra Re: Troche pozno co prawda sie zglaszam.... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 15:48
        Tylko kawalek ????! Gdziez by tam !!!!!! Cale mnostwo, stado wielkie potokiem
        wesolym plynace !!!! O, prosze SA, PRZYBIEGLY I JAK SIE CIESZA, BO ONE SA
        SZCZEGOLNE, SPECJALNIE PRZYSLANE DLA CIEBIE :o)))))))))))))))))))))
    • ta_mar_ta Re: LUDZIE! ZWARIOWALAM,OSZALALAM-USMIECHY ROZDAJE!;o) 10.04.02, 18:21
      Też mnie rozparło jakoś coś! Hej, jakże dobrze rozpartym być!!!
      • czarodziejka Re: ;o) 10.04.02, 18:32
        ta_mar_ta napisał(a):
        > dobrze rozpartym być!!!

zwlaszcza w wygodnym fotelu, z dobra ksiazka w reku i przyjazna dusza obok
        hihi
        ;o))

• Gość: Manitra Re: ;o) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 11.04.02, 09:43
          czarodziejka napisał(a):

> ta_mar_ta napisał(a):
          > > dobrze rozpartym być!!!
          >
          > zwlaszcza w wygodnym fotelu, z dobra ksiazka w reku i przyjazna dusza obok
          > hihi
          > ;o))

albo w wannie pelnej piany z dobrym winem lub szampanem w reku przy swietle
          swiec... no i ta przyjazna dusza obok, musowo, tak, tak.... mmmmmmm... alem sie
          rozmarzyla, hihi ;o))))))))))))

• Gość: ap Re: ;)))))))))))))))))))) IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.04.02, 09:01
            Ach! To ja sie dzis uśmiechne(!) Wszystkim dobrego dzionka życząc!!!!!!!!!

p.s.Manitra nam zaspała chyba dziś,więc tak niejako w zastępstwie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka