zdradzona_zona 13.09.04, 11:42 Help! Daje mu lepszy, bo nowy i sex i wieksza uwage niz ja po kilku latach malzenstwa. To wiem! Jak go odzyskac?? Jak sprawdzic ze kocha jeszcze mnie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gap_miejski Re: Jak go odbic KOCHANCE!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 12:39 Przejdzie mu... A ty sobie pójdź tutaj: www.dojrzewalnia.pl/oferta/progressteron-4/warszawa/z441.html Odpowiedz Link Zgłoś
tomcat69 Re: Jak go odbic KOCHANCE!! 13.09.04, 12:41 On wie, ze Ty wiesz? Jeśli robi to otwarcie to znaczy sie,ze nic dla niego nie znaczysz czyli wszelkie formy "odbijania" go staja sie bezsensowne - tylko sie skompromitujesz a nic nie zyskasz. Jeśłi jednak on nie wie, ze został nakryty musisz się zastanowić czy chcesz walczyć o przetrwanie małzeństwa w ten sposób by Twój maż sie nie zorientował, ze zdajesz sobie sprawę z jego romansu czy masz odwagę rzucić mu prosto w twarz jakieś ultimatum. To ostatnie rozwiazanie jest OK o ile Wasze małżeństwo jest w miarę udane a facet szuka na boku tylko rozrywki i postawiony pod ścianą nie zaryzykuje rozwodu dla ładowania sie w niepewny zwiazek. Taka opcja pozwoli Ci momentalnie wyjść z defensywy na dominujaca pozycję. Najtrudniesze zadanie czeka Cie w przypadku gdy nie jesteś pewna pobudek kierujacych Twoim mężem i wolisz grac ostrożnie. Tu nie ma reguł i kazda próba znalezienia rozwiazania wymaga blizszego poznania łączących Was relacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: Jak go odbic KOCHANCE!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 12:48 jeśli nie kocha to po co Tobie taki facet, chcesz go mieć by był, dziewczyno jesli go kochasz porozmawij z min szczerze czy jest między Wami milość, pozwól mu odejść i być szczęśliwym , Tobie też bedzie lapiej z kimś dla kogo jesteś ważna, a tak się jeszcze stanie zobaczysz trzymaj się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glajda Re: Jak go odbic KOCHANCE!! IP: *.wmc.net.pl 13.09.04, 13:31 Zawsze jak czytam takie posty ogarnia mnie zdziwienie. Zdziwienie, dlaczego wartościowa, madra Osoba, którą bez wątpienia jesteś, zamierza zmarnować sobie życie. Człowiek pozbawiony zasad nie zasługuje na jakiekolwiek zaangażowanie. Pozdrawiam, A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: Jak go odbic KOCHANCE!! IP: 62.233.233.* 13.09.04, 20:53 zaraz, zaraz, z wypocin autorki w zadnym razie nie wynika, ze jest madra ani watrosciowa. to tak z punktu widzenia logiki moze i jest. ale na razie tego nie wiesz. nie cukrz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Jak go odbic KOCHANCE!! Kirsh, IP: 5.5R* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 13.09.04, 22:07 No prosze potrafisz pisac jednak bez bluzgania, choc jak zwykle nic nie wnosisz do sprawy, krytykujac jedynie innych dyskutantow. Odpowiedz Link Zgłoś
melanie Re: Jak go odbic KOCHANCE!! Kirsh, 13.09.04, 22:24 Nie wim kto to kirsz, ale krisz nigdy nie bluzga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Jak go odbic KOCHANCE!! Krish, IP: 5.5R* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 13.09.04, 22:45 Krish bluzga okropnie, np.k...mac. Natomiast Krisz jest mi absolutnie nieznany/nieznana. Odpowiedz Link Zgłoś
melanie Re: Jak go odbic KOCHANCE!! Krish, 13.09.04, 22:48 Gadasz. To byla ekspresja literacka. Dla wzmocnienia sensu wypowiedzi. Bluzganie to wg mnie osobiste wycieczki. jak by do ciebie np powiedzial ty k-- wo, to wtedy tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Jak go odbic KOCHANCE!! Krish, IP: 5.5R* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 14.09.04, 00:27 Przeklenstwo to przeklenstwo, a jesli powiedzialabym do ciebie ty k...wo to byloby wowczas ublizanie.Chamstwo i brak kultury sa dla ciebie ekspresja literacka? Widac wychowalysmy sie w roznych srodowiskach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glajda mądry i wartościowy IP: *.wmc.net.pl 14.09.04, 23:09 Cukier krzepi. Pozdrawiam, A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: mądry i wartościowy IP: 62.233.233.* 14.09.04, 23:12 krzepil w latach 50-tych. teraz wywoluje cukrzyce i napedza candida albicans, ze o otylosci nie wspomne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glajda Re: mądry i wartościowy IP: *.wmc.net.pl 14.09.04, 23:18 Każda przesada jest fanatyzmem. Pozdrawiam, A. Odpowiedz Link Zgłoś
kraxa Re: Jak go odbic KOCHANCE!! 20.09.04, 14:54 uwielbiacie walke, prawdopodobnie miaLas go juz| dosc, bo nudny, nieudaczny i tyle lat razem. to i juz sie tego seksu nie chcialo. Jaka[ cwaniara zBapaBa go w swoje pazury, a Ty juz jestes gotowa do boju. Daj spokój, nie osmieszaj sie. Winny zdrady jest on, ale rownie| Ty ponosisz odpowiedzialno[c. a próby konfrontacji, czy nie daj Bog walki z kochanka to jest poziom kloaki, wybacz szczerosc. On, jak rozumiem jest tylko ochlapem, który dwie samice sobie wyszarpuja? Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 [...] 13.09.04, 20:37 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
witch-witch Re: Jak go odbic KOCHANCE!! 13.09.04, 21:22 zostaw go.Pozwol mu odejsc, jezeli naprawde go kochasz. Niech idzie swoja droga. Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: Jak go odbic KOCHANCE!! 13.09.04, 22:21 A cóż to za radość i satysfakcja z odbitego męża? A jak mu odbije raz jeszcze,to też będziesz go odbijać? A jeśli się sama przy ty poobijasz? A może lepiej go pobić niż odbić? Az w końcu do odbijanie dobije ciebie samą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olina2 Re: Jak go odbic KOCHANCE!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 00:19 witch_witch ma racje, pozwól mu odejść. Co mogłaś zrobić to zrobiłaś. To trudne, ale co ma być to będzie. Gdy mojemu mężowi odbiło, robiłam wszystko z myślą żeby w przyszłości gdy sobie przypomnę nie musiałabym się wstydzić swoich czynów. Udało mi się. Po latach wiem, że warto zachować twarz. Czego nie mogę powiedzieć o mężu, teściowej,szwagrze... Odpowiedz Link Zgłoś
cheddar Re: Jak go odbic KOCHANCE!! 14.09.04, 23:40 Kochance podziękować, że dowiedziałaś się czegoś nowego o mężu. Męża jej zostawić. Każdej kochance będziesz go odbijać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Jak go odbic KOCHANCE!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 10:48 odbijać to sobie można piłkę a nie kochaną osobę, chcesz męża bez jego uczcucia do Ciebie , powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Jak go odbic KOCHANCE!! IP: *.cplus.com.pl 15.09.04, 13:06 załóżmy że go odbijesz-co będziesz czuła kochając sie z nim i dotykając go? jak bedziesz mogła z nim na co dzień żyć??? zawsze już bedziesz się bała że coś kombinuje na boku,a jemu będzie mu brakowało tamtej Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: Jak go odbic KOCHANCE!! 15.09.04, 13:27 nic mu nie bedzie brakowalo, po prostu stanie sie bardziej dyskretny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Jak go odbic KOCHANCE!! IP: *.aster.pl 20.09.04, 15:47 Znam jeden sposob ale nie wiem czy sie na niego odwazysz. Moja znajoma miala podobna sytuacje po 12 latach malzenstwa jej maz znalazl sobie mloda laseczke i wiadomo ze facetowi odrazu odbilo. Nie ukrywajmy ze spotykal sie z nia ponad 2 lata ale Moja znajoma wiedziala o niej moze z 4-5 miesiecy On rowniez o tym wiedzial juz ze ona wie... sposob.... Zaczela o siebie bardziej dbac niz dotychczas i zaczela sie spotykac z przyjaciolmi znajomymi A TAKZE FACETAMI az wzbudzila w nim taka zazdrosc ze OW maz doszedl chyba z rozumem w odpowiednie miejsce i zobaczyl co mial i na co to zamienil... i teraz.... uwaga!!! on blaga ja by ona do niego wrocila. Ona udaje twarda ale... wiem ze ona takze chce bardzo do niego wrocic ale nie chce by za latwo mu to wszystko przyszlo. Tak wiec moze sprobujesz tego .... a jak nie PAMIETAJ ZE TEGO KWIATU TO POL SWIATU wiem moze ze nie jest to optymistyczne za bardzo dla ciebie teraz ale uwierz w siebie i pamietaj ze jestes inteligentna atrakcyjna kobieta ;) o jakiej nie jeden facet marzy ;) Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
xy2 Re: Jak go odbic KOCHANCE!! 20.09.04, 15:55 zniszcz ją psychicznie a później zabij, ulży ci Odpowiedz Link Zgłoś