Dodaj do ulubionych

Jak go odbic KOCHANCE!!

13.09.04, 11:42
Help! Daje mu lepszy, bo nowy i sex i wieksza uwage niz ja po kilku latach
malzenstwa. To wiem! Jak go odzyskac?? Jak sprawdzic ze kocha jeszcze mnie??
Obserwuj wątek
    • Gość: gap_miejski Re: Jak go odbic KOCHANCE!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 12:39
      Przejdzie mu... A ty sobie pójdź tutaj:
      www.dojrzewalnia.pl/oferta/progressteron-4/warszawa/z441.html
    • tomcat69 Re: Jak go odbic KOCHANCE!! 13.09.04, 12:41
      On wie, ze Ty wiesz? Jeśli robi to otwarcie to znaczy sie,ze nic dla niego nie
      znaczysz czyli wszelkie formy "odbijania" go staja sie bezsensowne - tylko sie
      skompromitujesz a nic nie zyskasz. Jeśłi jednak on nie wie, ze został nakryty
      musisz się zastanowić czy chcesz walczyć o przetrwanie małzeństwa w ten sposób
      by Twój maż sie nie zorientował, ze zdajesz sobie sprawę z jego romansu czy
      masz odwagę rzucić mu prosto w twarz jakieś ultimatum. To ostatnie rozwiazanie
      jest OK o ile Wasze małżeństwo jest w miarę udane a facet szuka na boku tylko
      rozrywki i postawiony pod ścianą nie zaryzykuje rozwodu dla ładowania sie w
      niepewny zwiazek. Taka opcja pozwoli Ci momentalnie wyjść z defensywy na
      dominujaca pozycję. Najtrudniesze zadanie czeka Cie w przypadku gdy nie jesteś
      pewna pobudek kierujacych Twoim mężem i wolisz grac ostrożnie. Tu nie ma reguł
      i kazda próba znalezienia rozwiazania wymaga blizszego poznania łączących Was
      relacji.
    • Gość: mi Re: Jak go odbic KOCHANCE!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 12:48

jeśli nie kocha to po co Tobie taki facet, chcesz go mieć by był, dziewczyno
      jesli go kochasz porozmawij z min szczerze czy jest między Wami milość,

pozwól mu odejść i być szczęśliwym , Tobie też bedzie lapiej z kimś dla kogo
      jesteś ważna, a tak się jeszcze stanie zobaczysz

trzymaj się

• Gość: glajda Re: Jak go odbic KOCHANCE!! IP: *.wmc.net.pl 13.09.04, 13:31
      Zawsze jak czytam takie posty ogarnia mnie zdziwienie. Zdziwienie, dlaczego
      wartościowa, madra Osoba, którą bez wątpienia jesteś, zamierza zmarnować sobie
      życie. Człowiek pozbawiony zasad nie zasługuje na jakiekolwiek zaangażowanie.
      Pozdrawiam, A.
      • Gość: krish Re: Jak go odbic KOCHANCE!! IP: 62.233.233.* 13.09.04, 20:53
        zaraz, zaraz, z wypocin autorki w zadnym razie nie wynika, ze jest madra ani
        watrosciowa. to tak z punktu widzenia logiki

moze i jest. ale na razie tego nie wiesz.
        nie cukrz
        • Gość: Ala Re: Jak go odbic KOCHANCE!! Kirsh, IP: 5.5R* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 13.09.04, 22:07
          No prosze potrafisz pisac jednak bez bluzgania, choc jak zwykle nic nie
          wnosisz do sprawy, krytykujac jedynie innych dyskutantow.
          • melanie Re: Jak go odbic KOCHANCE!! Kirsh, 13.09.04, 22:24
            Nie wim kto to kirsz, ale krisz nigdy nie bluzga.
            • Gość: Ala Re: Jak go odbic KOCHANCE!! Krish, IP: 5.5R* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 13.09.04, 22:45
              Krish bluzga okropnie, np.k...mac. Natomiast Krisz jest mi absolutnie
              nieznany/nieznana.
              • melanie Re: Jak go odbic KOCHANCE!! Krish, 13.09.04, 22:48
                Gadasz. To byla ekspresja literacka. Dla wzmocnienia sensu wypowiedzi.
                Bluzganie to wg mnie osobiste wycieczki. jak by do ciebie np powiedzial ty k--
                wo, to wtedy tak.
                • Gość: Ala Re: Jak go odbic KOCHANCE!! Krish, IP: 5.5R* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 14.09.04, 00:27
                  Przeklenstwo to przeklenstwo, a jesli powiedzialabym do ciebie ty k...wo to
                  byloby wowczas ublizanie.Chamstwo i brak kultury sa dla ciebie ekspresja
                  literacka? Widac wychowalysmy sie w roznych srodowiskach.
        • Gość: glajda mądry i wartościowy IP: *.wmc.net.pl 14.09.04, 23:09
          Cukier krzepi.
          Pozdrawiam, A.
          • Gość: krish Re: mądry i wartościowy IP: 62.233.233.* 14.09.04, 23:12
            krzepil w latach 50-tych. teraz wywoluje cukrzyce i napedza candida albicans,
            ze o otylosci nie wspomne
            • Gość: glajda Re: mądry i wartościowy IP: *.wmc.net.pl 14.09.04, 23:18
              Każda przesada jest fanatyzmem.
              Pozdrawiam, A.
        • kraxa Re: Jak go odbic KOCHANCE!! 20.09.04, 14:54
          uwielbiacie walke, prawdopodobnie miaLas go juz| dosc, bo nudny, nieudaczny i
          tyle lat razem. to i juz sie tego seksu nie chcialo. Jaka[ cwaniara zBapaBa go
          w swoje pazury, a Ty juz jestes gotowa do boju. Daj spokój, nie osmieszaj sie.
          Winny zdrady jest on, ale rownie| Ty ponosisz odpowiedzialno[c. a próby
          konfrontacji, czy nie daj Bog walki z kochanka to jest poziom kloaki, wybacz
          szczerosc. On, jak rozumiem jest tylko ochlapem, który dwie samice sobie
          wyszarpuja?
    • komandos57 [...] 13.09.04, 20:37
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • witch-witch Re: Jak go odbic KOCHANCE!! 13.09.04, 21:22
      zostaw go.Pozwol mu odejsc, jezeli naprawde go kochasz. Niech idzie swoja droga.
    • yoosh Re: Jak go odbic KOCHANCE!! 13.09.04, 22:21
      A cóż to za radość i satysfakcja z odbitego męża?
      A jak mu odbije raz jeszcze,to też będziesz go odbijać?
      A jeśli się sama przy ty poobijasz?
      A może lepiej go pobić niż odbić?
      Az w końcu do odbijanie dobije ciebie samą.
      • Gość: olina2 Re: Jak go odbic KOCHANCE!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 00:19
        witch_witch ma racje, pozwól mu odejść. Co mogłaś zrobić to zrobiłaś. To
        trudne, ale co ma być to będzie. Gdy mojemu mężowi odbiło, robiłam wszystko z
        myślą żeby w przyszłości gdy sobie przypomnę nie musiałabym się wstydzić swoich
        czynów. Udało mi się. Po latach wiem, że warto zachować twarz. Czego nie mogę
        powiedzieć o mężu, teściowej,szwagrze...
        • cheddar Re: Jak go odbic KOCHANCE!! 14.09.04, 23:40
          Kochance podziękować, że dowiedziałaś się czegoś nowego o mężu.
          Męża jej zostawić.
          Każdej kochance będziesz go odbijać?
    • Gość: gosia Re: Jak go odbic KOCHANCE!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 10:48
      odbijać to sobie można piłkę a nie kochaną osobę,
      chcesz męża bez jego uczcucia do Ciebie , powodzenia
      • Gość: Anka Re: Jak go odbic KOCHANCE!! IP: *.cplus.com.pl 15.09.04, 13:06
        załóżmy że go odbijesz-co będziesz czuła kochając sie z nim i dotykając go? jak
        bedziesz mogła z nim na co dzień żyć??? zawsze już bedziesz się bała że coś
        kombinuje na boku,a jemu będzie mu brakowało tamtej
        • j_ar Re: Jak go odbic KOCHANCE!! 15.09.04, 13:27
          nic mu nie bedzie brakowalo, po prostu stanie sie bardziej dyskretny
    • Gość: ja Re: Jak go odbic KOCHANCE!! IP: *.aster.pl 20.09.04, 15:47
      Znam jeden sposob ale nie wiem czy sie na niego odwazysz. Moja znajoma miala
      podobna sytuacje po 12 latach malzenstwa jej maz znalazl sobie mloda laseczke i
      wiadomo ze facetowi odrazu odbilo. Nie ukrywajmy ze spotykal sie z nia ponad 2
      lata ale Moja znajoma wiedziala o niej moze z 4-5 miesiecy On rowniez o tym
      wiedzial juz ze ona wie... sposob.... Zaczela o siebie bardziej dbac niz
      dotychczas i zaczela sie spotykac z przyjaciolmi znajomymi A TAKZE FACETAMI az
      wzbudzila w nim taka zazdrosc ze OW maz doszedl chyba z rozumem w odpowiednie
      miejsce i zobaczyl co mial i na co to zamienil... i teraz.... uwaga!!! on blaga
      ja by ona do niego wrocila. Ona udaje twarda ale... wiem ze ona takze chce
      bardzo do niego wrocic ale nie chce by za latwo mu to wszystko przyszlo. Tak
      wiec moze sprobujesz tego .... a jak nie PAMIETAJ ZE TEGO KWIATU TO POL SWIATU
      wiem moze ze nie jest to optymistyczne za bardzo dla ciebie teraz ale uwierz w
      siebie i pamietaj ze jestes inteligentna atrakcyjna kobieta ;) o jakiej nie
      jeden facet marzy ;) Powodzenia
    • xy2 Re: Jak go odbic KOCHANCE!! 20.09.04, 15:55
      zniszcz ją psychicznie a później zabij, ulży ci

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka