Dodaj do ulubionych

myślałem

17.09.15, 07:00
że się nie domyślisz, Magdaleno G.
Obawiałem się już, że towarzystwo Ewki B wypaliło Ci do końca końców ostatnie komórki mózgowe. Jeśli się skupisz (skoro masz nieodpartą potrzebę) to znajdziesz wystarczająco puzzli, by poskładać je w wizualną i logiczną całość. Plansza jest dla osób od 12 lat, więc jak najbardziej doceniam Twoje zasoby intelektualne, żeby nie było ze lekcewaze. Dla Ewki B gra w kółko i krzyżyk okazała się zbyt dużym wyzwaniem "po mózgu", więc pozwól, iż pominę jej dalszy udział. Übrigens cytując mojego nieocenionego kolegę netowego przekażę od niego zwykle pozdrowienia i potwierdzenie, że nie stawi się, by mnie wesprzeć, w przeciwieństwie do ogłoszonej przez Ewke gotowości ataku. No cóż, phagozyten..
Już zbyt duzo powiedzialem, więc wystarczy.
Kłaniam się,
Kardiolog
Obserwuj wątek
    • hansii myślałes niepoczebnie. 17.09.15, 11:21
      - gdy Ci Magda G. , hloopcze, wali na mozg - to moze do niej cos na priv

a nie zajmowanie przestrzeni publicznej ?

• kardiolog Re: myślałes niepoczebnie. 17.09.15, 22:15
        Meine Rede.
        Kardiolog
    • lilith45 Re: myślałem 17.09.15, 16:13
      Kardiolog masz obsesję?
      • kardiolog Re: myślałem 17.09.15, 22:17
        Tak. Powinnaś domyśleć się jaką.
        Kardiolog
    • mona.blue Re: myślałem 17.09.15, 21:20
      Podales link na kafeferie niby do Magdy G, a foto wskazywało na jakiegos zakapturzonego mlokosa. Dziwne to wszystko.
      • hansii emigracja 17.09.15, 21:53
        mona.blue napisała:
        Dziwne to wszystko.

emigracja rzuca sie czasem na rozum.

• kardiolog Re: emigracja 17.09.15, 22:18
          Czasem tak. Patrz Rafik ze Spandau.
          Kardiolog
          • hansii Re: emigracja 17.09.15, 22:23
            kardiolog napisał:
            > Czasem tak.

Rozumiem.
            jakas Doopa do doopczenia, flaszka wodki i chocby byle jaka praca.
            - i stres przechodzi.
            • kardiolog Re: emigracja 17.09.15, 22:25
              ????🙇
              🚶
      • kardiolog Re: myślałem 17.09.15, 22:16
        Magda była w tym wątku.
        Kardiolig
        • mona.blue Re: myślałem 17.09.15, 22:34
          Tam byli chyba sami faceci. Mam rozumieć, że Magda to facet?
    • kardiolog Re: myślałem 17.09.15, 22:19
      Jak idzie układanie?🐭
      Kardiolog
      • mona.blue Re: myślałem 17.09.15, 22:35
        Jakie układanie? Nie mógłbyś pisać jasniej?
        • kardiolog Re: myślałem 17.09.15, 23:34
          Do Magdy: Sorry Magda zamykam ten watek, nieudaną próba komunikacji. Odnosnie Puzzle dostałeś dużo elementow. Zlozysz cos sensownego z tego, daj znać. Nie złożysz, niech klocki leżą sobie rozrzucone spadając do archiwum. Nie zauważyłem jakbyś wylądowała jądro puzzli, być może nie wyraźnie zaznaczyłem. Poczekam jeszcze.
          Natomiast w infantylnych pseudorozmowach ( z wyłączeniem jedzenia) nie będę brał udziału. Z powtarzających się pobekiwan wyroslem już 14 lat temu. Przez 1rok infantylizm był zabawny, 14 lat już nie, nie mam już cierpliwości dla wątpliwej formy bez treści i szybko się irytuje. Ciao.
          ,
          Aby znać człowieka, wystarczy poznać samego siebie; aby poznać ludzi, trzeba żyć pośród nich.
          Stendhal
    • duchswiety6 Re: myślałem 22.09.15, 15:29
      a ja się zastranawiam dlaczego ludzie są tak podli,przecież żeby być szczęśliwym nie trzeba krzywdzić.
      • feministkapl Re: myślałem 22.09.15, 16:28
        Dobre pytanie!

Ja podejzewam ze to jest troche tak jak ze wzrostem - jesli ktos jest nieduzy, i bywa wsrod nieduzych, to nie postrzega siebie jako nieduzego do czasu kiedy ktos wyzszy sie nie pojawi w poblizu, a jesli to jedynie od wzrostu zalezy na jakim miejscu w kolejce do 'nagrody' sie ktos znajdzie - dla przykladu, szacunku lub uznania - no to obecnosc takiego duzego takiemu malemu nie na reke przeciez bo na dalsze miejsce w kolejce spada, wiec kombinuje i tak i siak i jakby to sie tego wyzszego pozbyc z drogi do tej 'nagrody'.

Ten wysoki wcale nie musi za 'nagrode' czegos tam uwazac, tego samego co ten maly, i miec w d.. czy ja dostanie czy nie, ale tamten tego nie rozumie bo dla niego dostawanie 'nagrody' to rzecz najwazniejsza, wiec chwyta sie wsciekle wszelakich sposobow - a wysokiemu i tak 'nagroda' sama wpada w rece - a malemu nie, wiec maly wkoorwiony.

Wyjasnilam;)
        • mona.blue Re: myślałem 22.09.15, 16:41
          Dużo mi to wyjaśnia, nawet nie wiesz ile ;)

Tak trzymaj!
        • hansii Darwinizm sie klania... 22.09.15, 21:36
          a cos od siebie ?
          pl.wikipedia.org/wiki/Darwinizm
          • feministkapl Re: Darwinizm sie klania... 22.09.15, 22:04
            no czekamy czekamy zebys ty nam - od siebie - wyjasnil, hansi!
            • kardiolog Re: Darwinizm sie klania... 22.09.15, 23:39
              Niech hansii odpisze WAM w innym wątku. Ma ich dużo. Powód już podałem.
              Kardiolog
              ..
              Aby znać człowieka, wystarczy poznać samego siebie; aby poznać ludzi, trzeba żyć pośród nich.
              Stendhal
            • hansii Nie zamierzam. 23.09.15, 11:45
              Jestem tak zafascynowany Toba, Aniele - ze reszta tylko na privie.
              • kardiolog Re: Nie zamierzam. 23.09.15, 12:26
                Hansii vel kohol:Ty masz rzeczywiście ludzi za idiotow. Nie wiem czy tak generalnie czy ze względu na projekcję własnych możliwości? Who i cares about your answer? Tak czy inaczej Twoje główne i jedyne cenne zdanie polecam do siebie. Masz z kimś do omówienia swoje życie: pisz do tej osoby na priva a nie na publicznym forum. A jeśli tego nie robisz to nie oczekuj od innych działań dla siebie niemożliwych. Tyle w ramach mojej sygnaturki i poznawania na starość własnych kognitywnych granic.
                ..
                Stendhal
                • hansii masz racje... 23.09.15, 12:44
                  kardiolog napisał:
                  pisz do tej osoby na priva a nie na publiczym forum.

masz racje...
                  przecie od miesiecy oczekuje ze femi do mnie na priv napisze...
                  z milosci... viem, ze chce...
                  i zero odzewu.
                  no to czekam dalej , hloopcze.
                  • kardiolog Re: masz racje... 25.09.15, 09:23
                    Magdzie odpisałem gdzie indziej nt kradzieży a może bilateralnej wymiany(?). Czy ona z Tobą i gdzie a przede wszystkim kiedy umowi się na seksik nie jest nasza sprawą ani publicznego forum, choć odrobinę mogę zrozumieć Twoje niespełnienie. Wydawało mi się jednak, ze już wcześniej powiedziała Ci NIE, no ale jak kobieta mówi nie to na pewno myśli tak. Jest też szansa, że po latach zmieni zdanie, więc jeszcze wiele lat przed Tobą.
                    Kardiolog

Stendhal
                    • 1klementyna Re: masz racje... 25.09.15, 09:49
                      Słusznie prawisz. ;)
                    • hansii no vidzisz, hloopcze... 25.09.15, 10:32
                      kardiolog napisał:
                      >Jest też szansa, że po latach zmieni zdanie, więc jeszcze wiele lat przed Tobą.

no vidzisz, hloopcze. chwytasz ptaka w locie i tak go 3miej.
                      • duchswiety6 Re: no vidzisz, hloopcze... 25.09.15, 10:39
                        tylko nie skop jej na dzień dobry,bo się zamknie w sobie :D
                        • kardiolog Re: no vidzisz, hloopcze... 25.09.15, 10:50
                          Przecież rozmawiam elegancko z hansii na jej życzenie. W czy problem?
                          • hansii o hollender, 25.09.15, 11:59
                            kardiolog napisał:
                            Przecież rozmawiam elegancko z hansii na jej życzenie

- To Madzia miewa zyczenia ?
                            a myslalem, ze tylko pretensje (do calego Swiata)

- to ucaluj ja , please, zyczeniowo ode mnie.
                            • kardiolog Re: o hollender, 25.09.15, 12:13
                              Tak, ma życzenia. Poprosiła mnie listownie i prywatnie abym ja dziś odwiedził na forum, więc jestem, Ewo.
                              Dlaczego ty hansii nie możesz dogadać się z Madzia G.tego nie wiem. Może zapytaj wprost? Jeśli do mnie może ŁADNIE napisać prywatnie to może i do Ciebie napisze?
                              Kardiolog
                              • hansii kardio - tak po dobroci 25.09.15, 12:25
                                i ze wzgledu na twoje slabe serduszko...

omijaj moje wpisy szerokim lukiem - tak , jak i ja twoje omijam.
                                (a te klika wpisow do ciebie bylo na zasadzie wyjatku)

bye.
                                • kardiolog Re: kardio - tak po dobroci 25.09.15, 12:39
                                  Dobrze, że dałaś znac o nierównowadze sił w moim wątku.😀Widzisz hansii, ja jestem sam, pisze pod JEDNYM nickiem ale tobie i o ten jeden Nick za duzo jak i o jeden most za daleko do miejsca, gdzie spotyka się rozsądek, poszanowanie prawa i godności ludzkiej, solidarność społeczna, pochwała ludzkiej aktywności i chęć niesienia pomocy. Cały twój byt odnosi się jedynie, żeby feministka napisała do Ciebie na priva i umówila się z Tobą na seksik. Twoje potrzeby =ok, ale nie zarzucaj innym, że wszystko co w życiu robią lub o czym piszą sprowadza się wyłącznie do własnej düpy lub zaspokojenia fizjologiczne potrzeby bliskości nie dłuższej niż odcinek mierzonego męskiego fiuta. Jeśli to zrozumiesz (może z czasem) i nie będziesz hejtowac przeciwko drugiemu człowiekowi niezależnie od jego koloru skóry, wyznania i pochodzenia jest duża szansa, że zostawię Cię w spokoju. Masz wybór=poszanowanie prawa i godności ludzkiej lub Interpol.
                                  Kardiolog
                                  ..
                                  Stendhal
                                  • hansii belkot... 25.09.15, 12:50
                                    poszanowanie godnosci ludzkiej - to przyjmowanie uchodzcow wojennych np. z Syrii
                                    - a nie mlodych zdrowych byczkow z czarnej Afryki.
                                    Zwyklych emigrantow ekonomicznych - jak ci:
                                    i.wp.pl/a/f/jpeg/35085/imigranci_libia_afp_625.jpeg
                                    PS. Jako dzialacz "S" - mialem do czynienia z komunistyczna milicja,
                                    a ty belkocie chcesz mi Interpolem grozic ?
                                    smiech na sali :)

The end.
                                    • kardiolog Re: belkot... 25.09.15, 12:58
                                      Grozić hansi?. Ogarnij się mózgu.Tylko tyle ci radzę.
                                    • kardiolog Re: belkot... 25.09.15, 18:39
                                      m.youtube.com/watch?list=PLupOSjd2mAJDGEqaZeac4zWVQtJyFQRQY¶ms=EAIYATgBSAFYBmILdU15Q2EzNV9tT2doBA%253D%253D&v=6UD0c58nNCQ&mode=NORMAL
                                      • kardiolog Re: belkot... 25.09.15, 18:40
                                        Nie ta piosenka poszła. Uczę się telefonu. Jeszcze raz
                                        • kardiolog Re: belkot... 25.09.15, 18:42
                                          m.youtube.com/results?q=tom%20petty%20mary%20jane%27s%20last%20dance&sm=1

Stendhal
                                          • mona.blue Re: belkot... 25.09.15, 20:55
                                            kardiolog napisał:

> m.youtube.com/results?q=tom%20petty%20mary%20jane%27s%20last%20dance&sm=1
                                            >
                                            > Makabryczne
                                            >
                                            >
                                            > Aby znać człowieka, wystarczy poznać samego siebie; aby poznać ludzi, trzeba ży
                                            > ć pośród nich.
                                            > Stendhal
                                        • feministkapl Re: belkot... 25.09.15, 19:05
                                          uff, bo sie przestraszylam juz ze to jakis kolejny 'wielbiciel'...

Dobre!
                              • mona.blue Re: o hollender, 25.09.15, 13:03
                                Kardiolog, sugerujesz, że femimistka to ta Madzia G? Ale ona jest za imigrantami, więc coś się nie zgadza.
                                • kardiolog Re: o hollender, 25.09.15, 14:15
                                  Ich weiß gar nicht welches Kind meine Frau meint, dass ich angeblich unfair behandle? Thomas, Anton oder das fette Hässliche?"😂😂
                                  ..
                                  Stendhal
                                  • mona.blue Re: o hollender, 25.09.15, 15:30
                                    kardiolog napisał:

> Ich weiß gar nicht welches Kind meine Frau meint, dass ich angeblich unfair beh
                                    > andle? Thomas, Anton oder das fette Hässliche?"😂😂
                                    >

Nie znam niemieckiego, aa translator google dziwnie tłumaczy, choć nic dziwnego, jeżeli piszesz w równie zawily i bezładny sposób jak po polsku.
                                    .
                                    > Aby znać człowieka, wystarczy poznać samego siebie; aby poznać ludzi, trzeba ży
                                    > ć pośród nich.
                                    > Stendhal
                                • kardiolog Re: o hollender, 25.09.15, 14:30
                                  Niczego nie sugeruję. Niepotrzebnie czytasz między wierszami😄😄😄
                                  Nie wiesz co z feministka? Zaniepokoilem się. Jest taka krucha i wrażliwa. Czuję się w obowiązku nią się zaopiekować. Może bym jakie wierszyk dla otarcia lez?
                                  • kardiolog Re: o hollender, 25.09.15, 14:32
                                    Dla feministki:
                                    Boli mnie noga w biodrzeeeee
                                    Chodzić nie mogie dobrzeeeeeee
                                    Ale tancowac mogieeeeeee
                                    Zawine chustką nogieeeeeeee
                                  • mona.blue Re: o hollender, 25.09.15, 15:31
                                    kardiolog napisał:

> Niczego nie sugeruję. Niepotrzebnie czytasz między wierszami😄😄&
                                    > #128516;
                                    > Nie wiesz co z feministka? Zaniepokoilem się. Jest taka krucha i wrażliwa. Czuj
                                    > ę się w obowiązku nią się zaopiekować. Może bym jakie wierszyk dla otarcia lez?

Krucha i wrażliwa? Nasza forumowa feministka? Skąd Ci to przyszło do głowy?
                                    • kardiolog Re: o hollender, 25.09.15, 15:37
                                      Pomyślałem o niej z czułością patrząc na obrazek:
                                      cdn2.spiegel.de/images/image-705271-panoV9free-wnhi.jpg
                                      • mona.blue Re: o hollender, 25.09.15, 16:54
                                        kardiolog napisał:

> Pomyślałem o niej z czułością patrząc na obrazek:
                                        > cdn2.spiegel.de/images/image-705271-panoV9free-wnhi.jpg

Myślisz, że jest podobną do niej? I podobnie zafrasowana?
                                        • kardiolog Re: o hollender, 25.09.15, 18:50
                                          I dla Mony też song:

m.youtube.com/results?q=nick%20cave%20kylie%20minogue%20where%20the%20wild%20roses%20grow&sm=1
                                          Dla mnie już tylko Alice Schwarz
                                          • mona.blue Re: o hollender, 25.09.15, 21:08
                                            kardiolog napisał:

> I dla Mony też song:
                                            >
                                            > m.youtube.com/results?q=nick%20cave%20kylie%20minogue%20where%20the%20wild%20roses%20grow&sm=1

To też makabreska, ale te piosenkę akurat lubię, chociaż nie teledysk.

> Dla mnie już tylko Alice Schwarz
                                      • feministkapl Re: o hollender, 25.09.15, 17:22
                                        alez ja co najmniej 30 lat starsza jestem!
                                        • kardiolog Re: o hollender, 25.09.15, 18:31
                                          Pani Babciu, to może piosenka na dobry humor?😌
                                          Właśnie słucham i jeszcze na telefonie nie umiem słuchać i mówić synchron😒
                                          m.youtube.com/watch?list=PLupOSjd2mAJDGEqaZeac4zWVQtJyFQRQY&v=fFnOfpIJL0M
                                          • kardiolog Re: o hollender, 25.09.15, 19:01
                                            Pani Babciu Alice, skoro porządek zrobiony to na dobry początek naszej znajomości ininternetowej ,Pani Babciu:

m.youtube.com/watch?v=iRYvuS9OxdA
                                            • feministkapl Re: o hollender, 25.09.15, 19:02
                                              I know! ;) Pozdro:)
                                              • feministkapl Re: o hollender, 25.09.15, 19:17
                                                www.dailymotion.com/video/x30nwyd
                                                • kardiolog Re: o hollender, 25.09.15, 20:11

m.youtube.com/results?q=tic%20tac%20toe&sm=3
                                                  • kardiolog Re: o hollender, 25.09.15, 20:12
                                                    Spiegel
                      • kardiolog Re: no vidzisz, hloopcze... 25.09.15, 10:51
                        Ojp
                        • duchswiety6 Re: no vidzisz, hloopcze... 25.09.15, 10:54
                          nic,tak profilaktycznie tylko,bo szkoda by było.
                          • kardiolog Re: no vidzisz, hloopcze... 25.09.15, 10:58
                            Jak się kobiety nie bije to jej wątroba gnije.
                            • duchswiety6 Re: no vidzisz, hloopcze... 25.09.15, 10:59
                              kardiolog napisał:

> Jak się kobiety nie bije to jej wątroba gnije.
                              no i dlatego jedyne co mój eks we mnie budzi to odrazę.
                              • kardiolog Re: no vidzisz, hloopcze... 25.09.15, 11:05
                                Współczuję Ci. Życie jednak przed Tobą jeszcze, nie daj się przeszłości aby wykonała na Tobie wyrok śmierci😂🐣🐥🐣
        • kardiolog Re: myślałem 22.09.15, 23:38
          Tak. Pierwszy raz zgodzę się z Twoim wpisem w 100%.
          Kardiolog
          ..
          Stendhal
        • feministkapl cd. 25.09.15, 12:07
          .. wkoorwiony sam rady nie dajac szuka sojusznikow, i razem kombinuja ... Bullies!

• kardiolog Re: cd. 25.09.15, 12:14
            Na tym polega siła i indywidualizm. Lub ich brak.
            Kardiolog
            • feministkapl Re: cd. 25.09.15, 12:34
              male bullies.
          • hansii nosz femi 25.09.15, 12:21
            feministkapl napisała:
            sam rady nie dajac szuka sojusznikow,

- tosz na sojusz lozkowy z Toba, femi, caly czas licze. :)

polityczny mi niepotrzebny. viem, ze cie w koncu urobie, albo znckniesz i przeniesiesz sie na foro feminizm.

zapewniam - ze tam bedziesz miala upragniony spokoj.

PS. no to jak z tym naszym malym seksikiem ?
            • feministkapl Re: nosz femi 25.09.15, 12:36
              tylko sie nie ufajdaj tam z wysilku hansi!
              • hansii nosz femi, Aniele 25.09.15, 12:51
                feministkapl napisała:
                > tylko sie nie ufajdaj tam z wysilku hansi!

a konkretnie, Aniele - ile lubisz wy3miec w loziu ?
                dasz rade 2-3 godzinki ?
                • feministkapl Re: nosz femi, Aniele 25.09.15, 13:10
                  a takim ktory jak ty sie chwaliles ze gaci nie zmienia?

Domysl sie geniuszu!
                  • hansii alesz femi, Aniele 25.09.15, 13:16
                    feministkapl napisała:
                    Domysl sie geniuszu!

alesz femi, Aniele - jak to Geniusz - moglbym...

ale ja chce to uslyszec wprost - z twoich slodkich ust :)

like that:
                    www.youtube.com/watch?v=P4FCIAf8Sdk
                    • feministkapl Re: alesz femi, Aniele 25.09.15, 13:31
                      tak? No to sluchaj uwaznie:

Pozbieraj ten swoj rozdygotany strachem mozg do kupy tchorzu, i zmus sie do logicznego myslenia - a ode mnie sie odpie...!
                      • kardiolog Re: alesz femi, Aniele 25.09.15, 14:22
                        cio Ci siem stanęło feministko w moim wątku? Ktoś Ci krzywdę jakąś zrobił? Pokaz paluszkiem kto a zaraz mu przypiërdölë!💪
                        Kardiolog
                        Stendhal
                        • feministkapl Re: alesz femi, Aniele 25.09.15, 14:32
                          ha ha ;)

W ten weekend polecam Rugby WC ! Weselsze ;)
                          • kardiolog Re: alesz femi, Aniele 25.09.15, 14:34
                            No to ładnie nam teraz coś zaspiewaj🎷😁📢🎸
                            • feministkapl Re: alesz femi, Aniele 25.09.15, 14:45
                              ..w czarnym:

www.youtube.com/watch?v=4Gbj_ig09WQ
                              • kardiolog Re: alesz femi, Aniele 25.09.15, 15:03
                                m.youtube.com/watch?v=zIeM_iUOOLQ
                                Pa
                                • feministkapl Re: alesz femi, Aniele 25.09.15, 15:23
                                  www.youtube.com/watch?v=gBNxGZP49ls
                                  Pa.
                      • hansii wykluczone, Zlotko... 25.09.15, 15:56
                        feministkapl napisała:
                        a ode mnie sie odpie...!

wykluczone, Zlotko.
                        - daj buzi, przytul sie i bendzie Dobrze :)
                        - hiba, ze przestaniesz smecic na foro i zaczniesz zachowywac sie przyzwoicie.

PS. jak sie podobala piosenka o ustach - co milcza ?

- usta milcza, Dusza spiewa...

• feministkapl Re: wykluczone, Zlotko... 25.09.15, 16:25
                          Hansi, wyjmij sobie kutasa z geby i uwaznie przeczytaj:

Pozbieraj ten swoj rozdygotany strachem mozg do kupy tchorzu, i zmus sie do logicznego myslenia - a ode mnie sie odpie...!
                          • hansii nadal wykluczone, moje ty Slonce... 25.09.15, 16:32
                            feministkapl napisała:
                            > Hansi, wyjmij... i uwaznie przeczytaj:

- nadal wykluczone, moje ty Slonce...

- albo kochasz piescisz i calujesz - albo wynocha na foro - feminizm.

a ode mnie sie odpie...![/b]

- odwrotnie - zawsze bede sie do ciebie przypie... :)))

- a tera spiewamy, a potem sie seksujemy :)))

www.youtube.com/watch?v=P4FCIAf8Sdk
                            • lilith45 Re: nadal wykluczone, moje ty Slonce... 25.09.15, 18:26
                              Ty Hansi masz coś z garem...
                              A najgorsze jest to że Ty naprawdę myślisz że tym sposobem możesz kogokolwiek stąd wyrzucić? hmmm Zaskakujący przerost ego :P
                              • hansii zaskakujaca niedowiedza... 25.09.15, 18:57
                                lilith45 napisała:
                                > A najgorsze jest to że Ty naprawdę myślisz że tym sposobem możesz kogokolwiek
                                stąd wyrzucić? hmmm Zaskakujący przerost ego :P

zaskakujaca niedowiedza...
                                a poczucie humoru - tesz takie sobie...
                                otusz, dziewcze, moge uprzykrzyc zycie (to forumowe) komus - kto nieustannie obraza tu forumowiczow.
                                - gdyz to sie jej zwyczajnie przestanie kalkulowac :)))
                                i zgrzecznieje - gdy bedzie chciala tu pozostac.

PS. jestem tu 12 lat :)))
      • kardiolog Re: myślałem 22.09.15, 23:34
        Magda napisała do Ewki Braun:
        Istnieją inne sposoby komunikacji i przekonywania do w gruncie rzeczy dobrych spraw i dobrych działań - ty tego nie umiesz zrobić (..)Przedstawiasz działania na rzecz innych ludzi (tu uchodźców) w formie napastliwego oszołomstwa (tu się przyłączę do wcześniejszych opinii), a można to zrobić inaczej. Śledzę działalność wielu grup ratujących ludzi, nie tylko bezdomnych, ale bezdomne kaleki, ludzi nieuleczalnie chorych. Ludzi, którzy poświęcili im życie. Nikt z nich nie przybiera takiego tonu jak ty i dzięki temu mają wsparcie i emocjonalne i mocne wsparcie finansowe od zwykłych ludzi. Dzięki temu mają furę wolontariuszy, którzy wożą chorych po Polsce, leczą za darmo, przychodzą pomagać, oddają ostatnie grosze, a jak trzeba opłacić wydatki to wystarczy jeden wpis i kasa się pojawia. Robią świetną robotę, który ty takimi wpisami niweczysz. "

Nie da się już jaśniej, nie da bardziej bezposrednio. O niczym innym oprócz emocjonalnego opętania Ewki tu nie piszę jak właśnie o jej bezprecedensowym faszystowskim kürestwiè i niebezpiecznym rasizmie. Gdybyśmy teraz byli w realu to nie jestem pewny czy nie doszłoby do rekoczynow. Sam nawet nie musiałbym cokolwiek robić, ludzie dobrej woli stojący ze mną w tym samym szeregu w ciągu sekundy rozniesliby na butach to brunatne faszystowskie lajno.
        A Ty, Magdo Goebbels? Od kilku dni wtorujesz swojej opętanej w nienawiści przyjaciółce, rozpoczynasz jej (własne słowa) na wiele głosów i IP dlatego bądź tak miła i nie wywołuj już wilka z lasu czyli mnie. Żyj szczęśliwie w swoim radykalnym rasizmie z kimś rownie rasistowskim i wszechpolskim i podziękuj sobie oraz Ewce za wykreowanie faszystowskiego obrazu Polski, podziękuj za Wasze aktywne faszystowskie głosy w dyskusjach, które czytają zagraniczne media i Polska młodzież (wszech)polska. Podziękuj sobie i jej za to, że wasza frustracja doprowadziła w ciągu 15 lat niektórych ludzi do ruiny, a może w niedalekiej przyszłości w akcie czynnej napaści zorganizowanej przez Waszych zwolenników politycznych też do śmierci.
        Jakby to powiedzieć: sorry Winnetou, ale z rasistami nawet o jedzeniu nie będę rozmawiać a co dopiero o książkach lub podróżach lub dzieciach. Twoje życie i twoje brunatne towarzystwo=Twój wybór. I proszę niech nigdy nie przyjdzie Ci do głowy przyrownywac brunatne polityczne scierwo do mnie. Możesz mi wszystko zarzucić, przyjme na klatę, może nawet w myślach z Tobą się zgodzę (jeśli gdzieś wyczytam), ale nigdy mnie nie porównuj z tym rasistowskim "bydlem" uwięzionym za karę w kobiecym ciele a nie w kamieniu.
        Tschüss
        Kardiolog
        • kardiolog Re: myślałem 23.09.15, 10:19
          I jeszcze jeden wpis dotyczący Twojej prośby o jakąś lekturę w wolnych chwilach (od forum, znaczy przewidujesz takowe nawet za cenę bycia najbardziej znienawidzona przez e.b., która żada 100% obecności- cel wpisy niedz/pon).
          Nie uwierzysz ale polecę Ci spokojnie przeczytać konstytucję RP (56str), konstytucję Polski ludowej (21 str) i Verfassung dla podsumowania. Zostanmy przy polskich wersjach. Oczywiście, że dostrzezesz punkty, w których władza łamie konstytucję ( ludowa i po 89), ale przyjrzyj się punktom, które odnoszą się do wolności we wszystkich aspektach, praw, równouprawnienia kobiet w jednej i drugiej konstytucji. Potem porównaj z Verfassung. Potem pomysl jak wygląda(la) realizacja punktów na przestrzeni lat (też w DE).

Teraz czytam w jednym wątku Ewki Braun, w którym Ty Magdo, przestzegasz "prędzej czy później musi dojść do restrykcji rządowych w kwestii hejtu". Czy Ewka z nieograniczona pewnością siebie czyli byłej prawniczki oznajmia ze jej wpisy naruszają prawo, konstytucję, są szkodliwe? O nie! Ona pisze, że wykrywanie jej wpisów i egzekucja prawa w stosunku do niej będzie znikoma czyli żadna. To jej podsumowanie i cała refleksja.
          Magdo, jak już wielokrotnie ostatnio powiedzieliśmy w stosunku do siebie: zaufanie się skończyło, zostało obustronne rozczarowanie. Pamiętaj jednak, że jeśli w Polsce zginie choć jeden uchodzca z rąk rozwscieczonych rasistow wskaże policji forum i wpisy. W przypadku łamania prawa GW musi udostępnić dane. A jeśli tego nie zrobi to i tak wezmą wpisy Ewki pod lupę, to kwestia czasu. Zmiana nazwiska, zastrzeżenie wszystkich danych nie pomoże w tej sytuacji. Ona nie jest świadkiem koronnym w żadnej sprawie a znajomość prawa nie oznacza, że ponad prawem może stać. Nie chodzi mi o nią( wiesz co o myślę o jej człowieczeństwie), chodzi mi o poszanowanie prawa i godności ludzkiej. O nie. Nie napiszę do polskich władz ( choć mogę mając lepszy dostęp niż inni). Jeśli stanie się coś złego (s.o.) to skontaktuje się z niemiecka policja i oni przekażą sprawę dalej ( przez Interpol). Są dowody , że Ewka B sukcesywnie i latami nawoływala do obalenia aktualnego rządu w Polsce, wielokrotnie lamala prawo i konstytucję, też netykiete i regulamin Gw. Czy myślisz, że GW odmówi pomocy i będzie chronić podejrzaną o przestepstwo gdy włączy się Interpol? Niska szkodliwość czynów? Nie. Od lat prowadzi ona akcję wymierzona przeciwko RP (choćby nawoływania do zamachu na Sikorskiego). I nie chodzi o raz wypowiedziane zdanie lecz powielanie łamania prawa pod wieloma nickami. I jeśli myślisz, że wpisów człowieka nie znajdziesz w necie i nie powiazesz z osobą to bardzo się mylisz. Nie znajdą laicy ale nie specjalnie do tego celu wyspecjalizowana jednostki. Oczywiście, ze Niemcom nie zależy na temacie, ale jesli poprosi się ich o zwrócenie uwagi i jeśli oni uznają wpisy za stanowiące zagrożenie przesla je dalej do Polski. Polski Interpol będzie zobowiązany. To kwestia czasu.
          Magdo, jeśli popierasz jej rasizm to nie zdziw się jeśli dotrą też do Ciebie. Chcesz z nią zatonąć w tym bagnie?: twój wybór i Twoje polityczne i społeczne przekonania. Twój wybór żyć po stronie przestępcy, powtarzam.
          Kiedyś zalozylas fundację. Naiwnie myślałem, że taki czyn do czegoś zobowiązuje a nie jest jednorazowym wybrykiem na pokaz służącym polepszeniu własnego PR. Twoja decyzja i Twoja odpowiedzialność.
          Myślę, że chyba to wszystko. Jesteś uświadomiona i Ewka też. Jej wyzwiska, że jestem mapy wiem lataja mi koło szwanca. Wie, że łamie prawo i jeśli nie przestanie postawię ją przed sąd i amerykański paszport jej nie uratuje, bo prowadzenie faszystowskiej działalności też w USA jest karalne. TEŻ jej wybór.
          Pomysl Magdo co ona i co Ty masz do stracenia i zastanów się czy warto poświęcić wszystko by z aktywną nazistowską działaczką iść na dno lub za kratki.
          Kardiolog
          • kardiolog Re: myślałem 23.09.15, 12:20
            I jeszcze by wyjść z umownosci. Ewka podobno nie ma dodatkowego obywatelstwa amerykańskiego a europejskie. No cóż. Czy szwedzkie czy angielskie nie ma znaczenia. Tyle jeszcze w kwestii danych. Od ok 14 lat też mieszka pod tym samym adresem.
            Kardiolog
    • anus-hka Re: myślałem 25.09.15, 19:25
      Ciekawe...czy ktos to sklada do kupy...fajnie sie czyta...jak powieść dobra powieść sensacyjną:-D
    • mona.blue Re: myślałem 25.09.15, 20:42
      youtu.be/EDIohXVNAdg
      Tak mi się skojarzylo.
      • mona.blue Re: myślałem 25.09.15, 20:45
        mona.blue napisała:

> youtu.be/EDIohXVNAdg
        > Tak mi się skojarzylo.

Da się odtworzyć? Jestem ciekawa, bo pierwszy raz wklejam piosenkę z YouTube na tablecie i tu się jakoś inaczej to robi.
        • 1klementyna Re: myślałem 25.09.15, 21:34
          Działa link. :)
          • mona.blue Re: myślałem 25.09.15, 22:17
            1klementyna napisał(a):

> Działa link. :)

Dzięki.
      • kardiolog Re: myślałem 25.09.15, 20:58
        Mnie też:

m.youtube.com/watch?v=reCZq8zcz3M
        • mona.blue Re: myślałem 25.09.15, 21:41
          Zkardiolog napisał:

> Mnie też:
          >
          > m.youtube.com/watch?v=reCZq8zcz3M
          >
          Fajna piosenka, nie znalam. Fantastycznie śpiewał, ale ta fryzura i ten was - czy wtedy był uważany za przystojnego?

Jego historia okazała się tragiczna, tam jest też dokument mówiący o tym, przypomnieć sobie.
      • kardiolog Re: myślałem 25.09.15, 21:14
        I jeszcze młoda Damo. 40 milionów klicks!! pod tą jakże ... Jydckfcbj madna piosenka
        m.youtube.com/watch?v=f6b1W6DdE_A
        Stendhal

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka