Dodaj do ulubionych

Mateusz Grzesiak i NLP

19.11.15, 01:38
Czy ktoś zna tego gościa i ma jakieś zdanie na jego temat?
Przy okazji... jaka jest różnica między NLP a Psychologią?
Obserwuj wątek
    • duchswiety6 Re: Mateusz Grzesiak i NLP 19.11.15, 07:24
      a zdaje się,że spotkałam kogoś takiego tylko że tamten kretyn nie miał pojęcia o tym co może czuć sponiewierana,sprzedana osoba.Ba był na tyle tępy,że ubzdurał sobie,że kasa wszystko załatwi :D
      • nvv Re: Mateusz Grzesiak i NLP 19.11.15, 13:48
        jesteś niesamowita
    • duchswiety6 Re: Mateusz Grzesiak i NLP 19.11.15, 07:38
      podpisała k u r w a, d z i w k a,s z m a t a -> 77 :D z tłustymi włosami,sucha,schizofreniczka z osobowością wieloraką,rozdwojeniem jaźni,nie potrafiąca rozmawiać z ludźmi z chęcią błyszczenia,zaburzeniem tożsamości płciowej z dwoma wyjepanymi bezpiecznikami zamiast piersi i mająca tak odbyt rozwalony,że nie potrzebuję obiadu codziennie gotować,bo przelatuje ,a tak ogółem z p i z d ą wyjepaną przez raka i mózgiem

cześć.
    • duchswiety6 Re: Mateusz Grzesiak i NLP 19.11.15, 08:10
      aa i zapomniałabym - wiedzą nawet lepiej jak p o w i n n a m się piertolić aby zaspokoić swoje potrzeby.
      b/k
      pomijając zupełnie fakt,że to nie ja plułam jadem,bo jestem np. homoseksualna i swoją nienawiść do płci przeciwnej manifestuję gdzie się da nie zważając z kim piszę po drugiej stronie i jak może to odebrać.
      a teraz możecie mnie pocałować wszyscy w doopę.I problemów proponuję zacząć szukać u siebie.

ta co to ma nie tylko pi z d ę wyżartą przez raka ale i mózg :D
    • f.yy Re: Mateusz Grzesiak i NLP 19.11.15, 08:56
      NLP to jak dmuchanie balona. Kreowanie siebie na pokaz. Psychologia to szukanie prawdziwego JA i tego, co to JA ukształtowało.
    • nanie2 Re: Mateusz Grzesiak i NLP 19.11.15, 09:10
      Trudno go pominąć bo wyskakuje z lodówki. Plastic fantastic w służbie korporacyjnych głupot, dla korpo-bydła.

jaka jest różnica między NLP a Psychologią

Ano taka, że psychologia to nauka empiryczna a NLP ma w dupie skuteczność swoich oddziaływań, byleby kasa od frajerów płynęła.
    • marcio_bb Re: Mateusz Grzesiak i NLP 22.11.15, 12:27
      NLP nazywane jest często PSYCHOLOGIĄ BEHAWIORALNĄ (jeśli wiecie o czym mówię).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka