Gość: Mo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 07:47 TO będzie istniało. Żyło, żyje i będzie. Myśli, czyny, słowa. Nie zapomnę, nie zapomnisz. W dzisiejszej przyszłości i w tej, co bedzie za tydzień. Nie umrę całkiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nickus27 Re: zawsze 25.09.04, 09:56 to ze nie umrzesz - znaczy ze bedziesz zyla a TO co powyzej - wskazuje na to ze jestes powaznie chora... Odpowiedz Link Zgłoś
basilea Re: zawsze 25.09.04, 10:31 Nieprawda. Jesteś zdrowa. Nie umrzesz całkiem. Bo kochasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hy Re: zawsze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.04, 18:04 obiecanki cacanki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mo Re: zawsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 23:01 Czyż nie istnieję tylko pamięcią o mnie innych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Js Re: zawsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 23:10 W zasadzie tak. W zasadzie jest to jakiś wycinek twojej świadomości, a świadomość to ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: May Re: zawsze IP: *.arcor-ip.net 26.09.04, 13:45 Nie. Ty istniejesz obiektywnie. Nawet gdyby innych nie bylo. Kazdy istnieje w pierwszym rzedzie sam dla siebie PS. Co to jest "dzisiejsza przyszlosc" Bo moze ja jestem "niedzisiejszy" , ale nie za bardzo to okreslenie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mo Re: zawsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 14:16 dzisiejsza przyszłość= przyszłość napisana dla mnie dzisiaj. jutro, czy za tydzień, na skutek tego, co sie może zdarzyć, moja przyszłośc będzie inna. Za tydzień tego co miało sie zdarzyć dzisiaj juz nie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: May Re: zawsze IP: *.arcor-ip.net 26.09.04, 14:25 filozoficznie, po powaznej mobilizacji moich szarych komorek, zaskoczylem. ale frazeologicznie - to okreslenie nie brzmi dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mo Re: zawsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 16:28 czucie jest ważne, odczuwanie, bycie dla. dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś