jmx Re: Jmx! 30.09.04, 02:50 Przelogowałam sie ale tylko dla Ciebie :-))) A teraz znickam, dobranoc MM :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok Ale żeś se Malone pouzywał... 30.09.04, 10:35 .... muszę przemyśleć wasz tekst... W dymaniu też taki jesteś skrótowy, tajemniczy i.... niepokojący? ............................................... Niech go tam. Dymać nie umie, myślę, ale chociaż prezerwatywę nosi (MM) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx "Mądrej głowie dość dwie słowie" 01.10.04, 03:08 ;-) Dobranoc wszystkim zadyMMionym zadyMMiarzom :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: "Mądrej głowie dość dwie słowie" 01.10.04, 03:11 :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) No! latawiecMM Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: "Mądrej głowie dość dwie słowie" 02.10.04, 03:19 No, widzę że wygodnie Ci pod moją spódnicą; ale - mam taką prośbę - nie podpal jej przypadkiem ;-DDDD Dobrej nocy całemu obejściu (z psami na czele oczywiście) dMMuchawcze :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: "Mądrej głowie dość dwie słowie" 02.10.04, 20:43 baaardzo wygodnie;)) i u RR też:P i niczego nie podpalę. Co to, czy ja jakiś Neron abo Herostrates jestem?? MM Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: "Mądrej głowie dość dwie słowie" 06.10.04, 03:18 Och, och, przecież o walorach podspódnicowych RR nie wypada mi się wypowiadać ;-D. A przy okazji - nie wiesz co z nią? (to znaczy RR nie spódnicą ;-)), jakoś znikła i nic nie pisze... Jak to niczego? cały czas po(d)palasz - papieroski ;-). Nogi mi możesz oparzyć, albo dziur w pończochach narobić.... <załamane ręce> Dobranoc :-)))) zgodnie z narodzinami nowej, świeckoforumowej tradycji ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Kardynałowa... 06.10.04, 10:17 chyba b. zajęta od 1.10 (zaczął się rok akademicki). Zapowiadała jak sobie poużywa na studentach:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aretha04 Re: Kardynałowa... 06.10.04, 16:11 m.malone napisał: > chyba b. zajęta od 1.10 (zaczął się rok akademicki). Zapowiadała jak sobie > poużywa na studentach:))))) oj, MM, wygląda to na prowokację:)))) chcesz RR wykurzyć z mysiej dziury:) pozdr. A. Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Kardynałowa...:)))) 06.10.04, 20:37 Oczywiście! Bardzo lubię Jej posty:) Może się pokaże Pozdrowienia MM Odpowiedz Link Zgłoś
indiana_dzons Re: Ale żeś se Malone pouzywał... 01.10.04, 07:47 marusia_ogoniok napisała : > ............................................... > Niech go tam. Dymać nie umie, myślę, ale chociaż prezerwatywę nosi (MM) Hej, marus, niezupelnie chyba - raczej: "Niech go tam, dynmie bez prezerwatywy, ale za to jaki bajer ma...:) gdyby bylo tak jak TY mowisz, marus, to by tu tyle tych "zdradliwo-cipkowych" watkow nie bylo. He? Odpowiedz Link Zgłoś