wiki1976
31.12.16, 14:34
Witam,
mamy problemy małżeńskie,tzn mąż uważa ,że poświęcam mu za mało czasu, czułości,że ciągle go krytykuję, nie doceniam itp do tego przez 10lat mieszkaliśmy z jego rodzicami ,którzy cały czas organizowali mu coś do roboty, nie wytrzymałam i po 10 latach sprawe postawiłam na ostrzu noża albo sie wyprowadzamy albo Ja odchodze, kupiliśmy mieszkanie od 3 lat mieszkamy sami małzenstwem jestesmy 13 lat i mamy 11 letnią córkę ,podczas jednej z kłótni oczywiscie dzieki jego tatusiowi wybuchłam i kazałam mu spadać do rodziców ,maż sie wyprowadził dla uratowania małżeństwa poszukałam pani psycholog ale ta co znalazłam to chyba była pomyłka byliśmy na 3 spotkaniach gdzie tylko słuchała i nic nie mówiła skupiła sie na mężu i córki problemach nie wiem czemu, następnie dała film do obejrzenia "Jak przetrwać rozwód...."i umwiła sie tylko z moim mężem ,gdzie podobno doradziła mu rozwód!
Moje pytanie jest czy jest szansa ,że inny psychoterapeuta jest Nam w stanie pomóc bo nie wieże ,że takie problemy moga byc od razu powodem rozwodu :( mąż nadal mnie kocha tak uważam ,codziennie do Nas przychodzi jada obiady na Świeta też był tylko nie może przemóc sie aby nocowac choć to też dziwne bo nie ma oporów aby sie ze mną kochać.
Poradzcie jakąś naprawde dobra poradnie w Warszawie lub Łodzi która pomoze wyjsc z tego a nie zaproponuje rozwód :(
Czy ktoś może był na takiej terapii i poleca, proszę o opinie i adresy,kogoś godnego polecenia, najlepiej jak będzie to w ramach NFZ bo na prywatną nas nie stać.
Pozdrawiam i dziękuję