Dodaj do ulubionych

Praca poniżej kompetencji

30.05.17, 16:47
Czy pogodzilibyscie się z pracą poniżej kompetencji, gdyby życie (zdrowie) zmusiloby was do takiego wyboru?
Obserwuj wątek
    • mona.blue Re: Praca poniżej kompetencji 01.06.17, 18:06
      Nikt nic?
      • vise_niena Re: Praca poniżej kompetencji 01.06.17, 18:18
        mona.blue napisała:

> Nikt nic?
        >

Ja ! Tylko mi uciekło 😜 Przez tego niemca... 😜
        Tak, jak najbardziej tak. Żadna praca nie hańbi. W życiu bywa różnie, a jak się jest singlem to niestety nikt czynszu za mnie nie zapłaci.
        Ale w drugą stronę...nie wyobrażam sobie "nic nie robić" nawet po wygranej w totka 😜
        • mona.blue Re: Praca poniżej kompetencji 01.06.17, 20:42
          Dzięki
    • jan_stereo Re: Praca poniżej kompetencji 01.06.17, 21:55
      Z przyjemnoscia, moim marzeniem jest praca ponizej moich kompetencji, ale nie chca placic sowicie, nistety...
    • mona.blue Re: Praca poniżej kompetencji 17.06.17, 17:43
      No i w poniedziałek okaże się, jak to jest naprawdę z tą pracą. Tylko jak nie bać się i przetrwać do tego poniedziałku :(
      • jan_stereo Re: Praca poniżej kompetencji 21.06.17, 20:27
        Przetrwalas Mona do poniedzialku ?

• mona.blue Re: Praca poniżej kompetencji 21.06.17, 22:42
          Tak, nie jest tak źle jak się obawiałam. Tylko teraz problem, czy wziąć te prace, bo ten tydzień to tylko próbna praktyka.
          • mona.blue Re: Praca poniżej kompetencji 25.06.17, 12:33
            Wygląda na to, że wezmę te prace, tylko czy ja w niej wytrwam?
            • jan_stereo Re: Praca poniżej kompetencji 03.07.17, 13:58
              W dotychczasowej, zgodnej z kompetencjami nie wytrwalas, wiec nie bardzo widze jakie masz obawy ;'))
              • mona.blue Re: Praca poniżej kompetencji 03.07.17, 17:29
                Nie rozumiem?
                • jan_stereo Re: Praca poniżej kompetencji 03.07.17, 19:17
                  Oj. Ludzie nagminnie maja dosc pracy zgodnie ze swoimi kompetencjami, wiec na Twoim miejscu bym nie marudzil na zapas w tym przypadku.
    • psychooopatka777 Re: Praca poniżej kompetencji 20.06.17, 08:38
      Na dzień dzisiejszy podnoszę swoje kwalifikacje. Robię prawko, książeczkę sanepidowska tak się przez chwilę zastanowiłam. Zaufanie. U mnie na zmianie prawie 1500 osób korzysta z obiadów na stołówce. Jedzą sobie bezpiecznie w zaufaniu, że np. nie znajdzie się tam muchomor sromotnikowy. Wystarczy kilka gram, zaledwie kilka gram tegoz specyfiku aby zabiło i to w męczarniach.
      Tak, zaufanie to podstawa. Tak jak i ja ufałam, ze to co piszę zostanie tylko miedzy mną a osobą której zaufałam. Jaka różnica czy ktoś się męczy fizycznie czy psychicznie ?
    • psychooopatka777 Re: Praca poniżej kompetencji 20.06.17, 08:46
      Będzie miał o czym myśleć śmieć z tamtejszego portalu sprzedajna sucz z prokuratury oraz tubylcy.
    • menago_bb Re: Praca poniżej kompetencji 23.06.17, 00:28
      Oczywiście.Należy jednak odróżnić wykształcenie od kompetencji.No i to czy te kompetencje to nie przypadkiem urojenia wielkościowe (np. coś w rodzaju: jestem na to ZA młoda, ZA ładna, ZA mądra, ZBYT wykształcona, ZA bardzo mnie cenią...itp.)
      A poza tym; co ludzie powiedzą?
      • psychooopatka777 Re: Praca poniżej kompetencji 03.07.17, 18:47
        Masz na myśli pracę w gastronomi ? LOL bucha cha cha cha
        • psychooopatka777 Re: Praca poniżej kompetencji 03.07.17, 18:49
          Przypomnę Ci trollu netowy że rządzący chorują na urojenia wielkościowe jak i tamten śmieć. Ale to sa właśnie tylko urojenia wielkościowe :))
          Ciekawa jestem czy takiego ścierwa coś mniej bardziej boli inaczej sra czy co?
          • psychooopatka777 Re: Praca poniżej kompetencji 03.07.17, 18:54
            no i ty tych kompetencji nie masz z pewnością jako psychologowi brak ci empatii bucha cha cha cha a to warunek konieczny, spie...j i przestań bredzić ośmieszając się
    • sdfsfdsf Re: Praca poniżej kompetencji 14.07.17, 02:10
      My darling ja to robie w tym momencie, w wielkiej brytanii, przy okazji w tym momencie wyladowalem w firmie gdzie pracuja polacy I robia mi pod gore, studiowalem na paru universytetach pare kierunkow tak dla wyjasnienia, no I jeszcze pare rzeczy ale nie ma sensu nawet o tym mowic, robi mi sie niedobrze, no I pi...ny brexit,un anglicy tez mi robia pod gore od poczatku, dzieki generalnie, unwaned person, nawet sie nie ubieram tak jak powinienem ha ha
      • sdfsfdsf Re: Praca poniżej kompetencji 14.07.17, 02:17
        unwanted person, correction

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka