Dodaj do ulubionych

Urwany film i trauma

15.07.18, 09:22
Hej, mam traumę z powodu utraty świadomości pod wpływem alkoholu. Dwa miesiące temu będąc z koleżanka strasznie się upiłam . Siedział z nami obcy mężczyzna. Ona odeszła w pewnym momencie i potem poszliśmy jej szukać. W pewnym momencie usiedliśmy na ławce on zaczął mnie całować i chciał zobaczyć moje piersi zaczął je pieścić. Potem wstałam i chciałam odejść ale zatoczyłam się i usiadłam koło niego. Było coraz gorzej zaczęłam tracić świadomość on mówił seks? Nie spij i się śmiał . Potem chyba usunęłam. On mnie odprowadził pod dom. Tyle ze nie wiem czy mi czegoś nie zrobił kiedy straciłam świadomość . Wiem ze postąpiłam lekkomyślnie ale chyba nikt nie ma prawa zgwałcić nieprzytomnej? Zamiast iść do ginekologa ja napisałam do niego czy było coś między nami "czy było coś między nami" a on odpisał " a co nic nie pamiętasz ?" Napisałam " pamietam wiele" a on " bądź spokojna nic nie było poza całowanie i spenetrowalem twój biustonosz " i ze nie spałam . Niestety ostatnio dręczy mnie to ze on kłamał i napisałam do niego ze mam traumę przez niego a ob " a co ci zrobiłem " a ja " nie wiem urwał mi się film" a on " nie, nie pieprzylismy się bo byś miała moje nasienie w sobie" " pozatym jakbyśmy to zrobili byś się rano zorientowała" a ja No może , ale to żenada ta sytuacja a on " ze co ze się nie byzykalusmy?" A ja No ta sytuacja a on" ze cię nie wydupczylem jak była okazja?" Napisałam ze jest z rynsztoku a on " nie, ty pytasz jak powalona" a ja " czemu" a on " nie chciałabyś się ze mną bzykać '?" Ten gość mnie rozwalił mam być mu wdzięczna bo mnie nie zgwałcił ? A może zgwałcił , dręczy mnie to. Jestem dziewica.
Obserwuj wątek
    • herakles-one Re: Urwany film i trauma 15.07.18, 13:47
      To idź do ginekologa by Cię zbadał. Ginekolog będzie wiedział czy jesteś nadal dziewicą, czy też nastąpiła defloracja.
      A na drugi raz nie pij tak dużo, a zwłaszcza w obcym towarzystwie. Zawsze ktoś może Ci czegoś dosypać do drinka i możesz stracić świadomość z powodu prochów, a nie alkoholu.
      A jakie prawo pozwala gwałcić przytomną?
      • leda16 Re: Urwany film i trauma 15.07.18, 16:40
        Aaa, widzę, że już się zająłeś "pacjentką" :)
        • kod_matrixa Re: Urwany film i trauma 15.07.18, 17:08
          Dodajmy, bardzo wrażliwą...
          • kod_matrixa Re: Urwany film i trauma 15.07.18, 17:12
            ... do następnego ur/zer/żnięcia
            • ona887 Re: Urwany film i trauma 15.07.18, 22:23
              Raz mi się to zdarzyło , cholerny raz nam się zabić ?
              • herakles-one Re: Urwany film i trauma 15.07.18, 23:37
                Wierzę Ci, że przeżywasz traumę, ale warto zrobić to, co Ci radziłem, abyś mogła odzyskać spokój. A czy okres od tego czasu miałaś normalnie?
                • ona887 Re: Urwany film i trauma 16.07.18, 08:02
                  Miałam okres. Myślałam ze to normalny facet. Wiem ze to lekkomyślne. Gdybym pijana z nim się przespała Ok. Nie trulabym wam, ale straciłam świadomość i te jego teksty, myślisz ze klamie ?
                  • herakles-one Re: Urwany film i trauma 16.07.18, 08:17
                    Nie wiem czy kłamie, ale rzeczywiście gdyby odbył stosunek z Tobą to chyba byś poznała. Jeśli jednak Cię to tak stresuje, to lepiej się upewnić.
          • herakles-one Re: Urwany film i trauma 15.07.18, 18:39
            Wiesz coś o tym prawda?
        • herakles-one Re: Urwany film i trauma 15.07.18, 17:21
          Moją ulubioną pacjentką jesteś Ty Leda. Ty tutaj najbardziej potrzebujesz leczenia.
          • leda16 Re: Urwany film i trauma 15.07.18, 19:58
            Jeszcze Ci mało? Spróbuj jednak w realu "popracować" może lepiej się poszczęści. Albo przenieś się chociaż na Forum "Depresja". Może tych dwoje specjalistów, którzy za ciężką kasę tam porad udzielają, dopuszczą Cię Wiolciu do pełnego korytka. Tam będą Cię szanować, czytać Twoje teksty z otwartymi w podziwie gębami, dzięki Tobie koić traumy...Masz ponoć dyplom psychologa, to chociaż na papierochy zarobisz, zamiast swoje cenne perły przed wieprze rzucać.
            • herakles-one Re: Urwany film i trauma 15.07.18, 20:13
              he,he,he !!! I taka osoba ocenia, czy też oceniała wiarygodność zeznań dzieci!!! Aż strach się bać !
            • clarissa3 Re: Urwany film i trauma 17.07.18, 16:40
              he he he ;)

.. a co sie stalo ze nas odblokowala? Czyzby stesknila sie za nami? ;)

• ada_ww Re: Urwany film i trauma 15.07.18, 17:21
          leda16 napisała:

> Aaa, widzę, że już się zająłeś "pacjentką" :)
          >
          Pewnie inne jego wcielenie przedstawi sie na forum jako ginekolog:)
          • herakles-one Re: Urwany film i trauma 15.07.18, 18:40
            Będę się odtąd przedstawiał jako biegły sądowy psychiatra, albo lekarz neurolog.
      • ona887 Re: Urwany film i trauma 15.07.18, 22:22
        To nie śmieszne gdyby to zrobił to byłby gwałt ...
        • herakles-one Re: Urwany film i trauma 15.07.18, 23:33
          To he,he,he, to nie było do Ciebie, ani z Ciebie. To było skierowane do innej osoby.
        • iwona334 Ty nie rob tu sobie jaj... 22.07.18, 07:25
          ona887 napisał(a):
          > To nie śmieszne gdyby to zrobił to byłby gwałt ...

gwalt - to jest tylko wtedy - gdyby byl opor.

inaczej to jest ciche "wlizgniecie sie" :)
    • iwona334 Nic sie nie martw. 15.07.18, 16:57
      ona887 napisał(a):
      Jestem dziewica.

- to nic sie nie martw.
      jak spenetrowal Ci Interesik tylko paluszkami
      - to to sie nie liczy.

nadal jestes dziewica.
      • kod_matrixa Re: Nic sie nie martw. 15.07.18, 17:09
        A jak tylną stronę to też? To dopiero jest dylemat!
      • ona887 Re: Nic sie nie martw. 15.07.18, 22:23
        Naprawdę mam traumę . Nigdy mi się film nie urwał i na żaden seks się nie zgadzałam
        • iwona334 wez_nie_dramatyzuj... 22.07.18, 00:14
          czasami trzeba cos robic w zyciu bez wlasnej zgody.

ja sie nigdy nie zgadzalem na placenie podatkow, a k... placic je musze...
    • ona887 Re: Urwany film i trauma 15.07.18, 22:24
      Wiem ze to żenujące co napisałam , pomóżcie.
      • herakles-one Re: Urwany film i trauma 15.07.18, 23:39
        Nie przejmuj się na zapas. Najpierw wyjaśnij u lekarza.
      • iwona334 nie ma w tym zadnej żenady. 22.07.18, 06:36
        zapomnij i wsio.
    • iwona334 nie brzecz, brzekotko 22.07.18, 19:50
      ada_ww napisała:
      Ty podszywko wielonickowa masz zwichrowania na punkcie seksu, ...
      > Ty kobieto nie zdajesz sobie sprawy, ze takie "wslizgniecie" z usmieszkiem jest tylko dowodem na to, jak jestes prosta, prymitywna i zachwiana psychicznie.

brzekotko forumowa, nie jestem zadna podszywka forumowa, lecz jestem Hansii,
      a ze nicka mi zablokowali - to tylko "iwona" mi zostala, co Monie tu publicznie juz wyjasnilem...

A co do tego "wslizniecia" to "tfoje" poczucie kumoru jakos jednak odbiega od mojego
      skoro sie oburzasz na widoczne zarty.

ale to juz nie moj problem.

NIe-Tfuj Hansii

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka