mona.blue 12.03.19, 11:50 Tak czytałam wczoraj forum i zastanawiałam się o co chodzi z ta klinika stresu. Ja na komorce nie widzę nic takiego, mozecie podać link? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
afq Re: Klinika stresu 12.03.19, 13:12 zasadniczo ten wątek niechcący jest reklamą która jeszcze z często odwiedzanego miejsca linkuje do strony kliniki czyli podbija ranking tej strony to o to chodziło ? :-D Odpowiedz Link Zgłoś
kod_matrixa Re: Klinika stresu 12.03.19, 13:44 Mona przyznaj się że jesteś terapeutką. Rybka Cię nakryła. Teraz robisz reklamę klinice. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Klinika stresu 12.03.19, 21:37 kod_matrixa napisał: > Mona przyznaj się że jesteś terapeutką. Rybka Cię nakryła. Teraz robisz reklamę > klinice. ;) > Ano tak :) Odpowiedz Link Zgłoś
in.113 Re: Klinika stresu 12.03.19, 20:57 Rybka i Matrix juz trzeci dzień piorą swoje brudy na forum i końca nie widać. Nie wiem czy bawią sie w kotka i myszkę ze sobą czy z nami czy jedno i drugie. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.alicja Re: Klinika stresu 12.03.19, 21:16 Ja również jestem podekscytowana. Jestem wręcz przekonana, że Matrix się "zestresował". Niema co się martwić, jest od tego Klinika stresu co szybko mu to zredukuje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
in.113 Re: Klinika stresu 12.03.19, 21:24 I jak długo rybko zamierzasz go tak męczyć? Juz namierzyliśmy ukryta kamerę, wiec dlaczego szoł trwa nadal? Odpowiedz Link Zgłoś
kod_matrixa Re: Klinika stresu 12.03.19, 21:30 Oba mnie męczy? Wręcz przeciwnie, ekscytuje. Jej przypadek dobrze ukazuje rolę sugestii w "skuteczności" psychoterapii. Można powiedzieć, że jest prezentem od losu. Odpowiedz Link Zgłoś
in.113 Re: Klinika stresu 12.03.19, 21:39 Nie pisała ze jest po terapii. Ewentualnie mogła byc to terapia po godzinach nie mająca związku z terapia. Ot, zdesperowana kobieta. Zdarza sie. Odpowiedz Link Zgłoś
in.113 Re: Klinika stresu 12.03.19, 21:41 I wcale mnie jej sytuacja nie bawi. Robię żarty jedynie z kontekstu. Odpowiedz Link Zgłoś
kod_matrixa Re: Klinika stresu 12.03.19, 22:02 Nie zrozumiłaś mnie. Teraz już wiem, że nie miała terapii. Ja piszę o związku siły sugestii z wiarą w różne rzeczy w kontekście wiary w psychoterapię, tak jak rybka wierzy w to że jesteśmy psychoterapeutami tej kliniki. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.alicja Re: Klinika stresu 12.03.19, 22:04 Jeszcze fajniejsze nasuwają się kwestie. Czy rybka jest po terapii czy po terapii po godzinach dla desperatek;-). Żałuje strasznie, że to nie fb. Tyle razy mogłabym lajkować ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.alicja Re: Klinika stresu 12.03.19, 22:01 Ukryta kamera? Wow! :-). Jak wyglądam? :-). Widzisz moje walki we włosach;-)? Odpowiedz Link Zgłoś
kod_matrixa Re: Klinika stresu 12.03.19, 22:06 Masz przekonanie, aż w ok. 90% że jestem psychoterapeutą tej kliniki, mimo, że temu zaprzeczam. No no no... Psychoterapeuci mogliby tylko pomarzyć o tak wysokim procencie pacjentów wierzących w psychoterapię. :) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.alicja Re: Klinika stresu 12.03.19, 22:18 Jak Ty szybko wysunwasz wnioski:-). Skąd wiesz? Może jestem w procesie terapeutycznym, a może studiuje psychoterapię? A może, nie miałam żadnego zwiazku. Można zauważyć, że masz myślenie czarno-białe;-). Przed chwilą tak sobie pomyślałam, że zaistniała taka sytuacja. Może warto byś ty Matrix powiadomił o tym tego psychoterapeutę. Niewpadłeś na to? Skoro nim nie jesteś, to może warto sprawdzić i wyjaśnić. Utwierdzam się w przekonaniu, że jesteś psychoteraputą z kliniki stresu :-). Hip-hip Hurra :-) Odpowiedz Link Zgłoś
in.113 Re: Klinika stresu 12.03.19, 22:41 Rybko napiszę zatem prosto z mostu. uczepiłaś sie tego psychoterapeuty jak jego psychofanka. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.alicja Re: Klinika stresu 12.03.19, 22:49 Czy ja powiedziałam, coś takiego, że wierzę w psychoterapię? Nic. A ty wciskasz mi tu coś o sugestywności i to, że w nią wierzę. Natomiast ja wiem, że jesteś schizoidalnym psychoteraputą. Outsiderem. Tak naprawdę jak wiesz, tylko schizoidzi siedzą na forach, jako anonimowe trolle. Połączenie kliniki z tym forum. Zaznajomiona wiedza o bliskim rodzicu chorującym na schizofrenię. Bycie dyrektorem tej kliniki. No i wieczna tematyka znajomosci psychologii i kręcenie się wokół tego tematu. Matrix. Napiszę wiecej. Matrix to współczesna bajka "Alicji w krainie czarów". Idąc dalej, Alicja goniła króliczka. W logo kliniki są uszy królika. Żeby bylo nie było mało to pinterest tego psychoteraputy jest w większości "bunny". Matrix to psychoterapeuta tej kliniki:-) Odpowiedz Link Zgłoś