mona.blue 03.08.19, 11:49 Czyżby prawie wszyscy na wakacjach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mona.blue Re: Wakacje 03.08.19, 12:02 Tak, Meela i Inne wyjechały, a inni jakoś niemowlaka się do pisania. Nawet nada zamilkła, mozentez wyjechała. Odpowiedz Link Zgłoś
afq Re: Wakacje 03.08.19, 12:06 mnie akurat nieco pochłonęły gorące tematy na uzaleznieniach a tu tymczasem mały ruch :-) w każdym razie.. ja na żadne długie wakacje nie wybywam co najwyżej weekendowe wypady, ale nie tym razem Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Wakacje 03.08.19, 12:37 afq napisał: > > w każdym razie.. ja na żadne długie wakacje nie wybywam > co najwyżej weekendowe wypady, ale nie tym razem > To podobnie jak ja. Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Wakacje 03.08.19, 12:46 Mnie natomiast ostatnio pochłonęła nauka angielskiego :) I mam zamiar więcej się ruszać, jakieś spacery, może basen. W sumie w zalecniach do diety dostałam 30 min ruchu dziennie, ale nie jestem na razie w stanie tego wykonać. W każdym razie częściej zostawiam samochód. Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Wakacje 04.08.19, 18:18 Ja dzisiaj mam namiastkę wakacji, na działce u przyjaciół :) Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Wakacje 12.08.19, 09:47 Moja córka przylatuje z chłopakiem na kilka dni na wakacje do mnie :) Bardzo się cieszę. Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Wakacje 12.08.19, 17:04 mona.blue napisała: > Moja córka przylatuje z chłopakiem na kilka dni na wakacje do mnie :) Bardzo si > ę cieszę. > Już widzę, że będzie to dla mnie jest wyzwanie, żeby obiadu nie przypalic ze zdenerwowania i nie kaleczyć za bardzo angielskiego. W sumie na szczęście poznałam kiedyś tego jej xhlopaka, taki spokojny, ułożony jest, ale i tak stres będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
in.113 Re: Wakacje 12.08.19, 17:17 Fajnie Mona. Naciesz się córką. Czuć w tobie entuzjazm. Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Wakacje 12.08.19, 10:36 Jak tam wasze wakacje, nawet te spędzane w domu? Odpowiedz Link Zgłoś
jeszcze Re: Wakacje 15.08.19, 09:53 Niestety nie mam w tym roku wakacji.....mam nadzieję że następne lata będą lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Wakacje 15.08.19, 10:37 jeszcze napisał(a): > Niestety nie mam w tym roku wakacji.....mam nadzieję że następne lata będą leps > ze. To tak jak ja. Odpowiedz Link Zgłoś