szubs 28.12.05, 14:47 Wszystkie sklepiki powyższej sieci były czynne w I dzień świąt! Uważam, że to jednak przesada. Wyrazy współczucia dla pracowników. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agata.z3 Re: Żabki - do stawu! 28.12.05, 21:11 to rzeczywiscie straszne :(( Szczerze współczuję. W końcu to nie śzpital, ani policja, ani straż pożarna. Odpowiedz Link Zgłoś
andre3b Re: Żabki - do stawu! 28.12.05, 21:34 Popieram!!! Totalne przegięcie:-( Miałem kiedyś( 9 lat temu ) okazje pracować w świeta w McDonaldzie i to było straszne :-( Odpowiedz Link Zgłoś
albertyn Re: Żabki - do stawu! 29.12.05, 09:22 Gdyby dwie były czynne-ok! Tak jak tylko jeden lekarz dyżurny i jedna karetka. Po co pociągi kursowały...? Odpowiedz Link Zgłoś
rafal-szeroka Re: Żabki - do stawu! 29.12.05, 10:52 Tak się składa że każda żabka to właściwie inny właściciel, pewnie są jakieś "odgórne"zalecenia, ale i tak ostateczna decyzja należy do właściciela. Tak płaczecie na losem ludzi z Żabek, słusznie zresztą, tylko że jak by nie było klientów to i sklepy by nie były ostwarte, prawo popytu i podaży, sam widziałem jak u mnie na osiedlu w żabce stała dosyć spora kolejka ludzi. Po co wielkie przygotowania do świąt, zakupy za setki złotych, żeby w drugie święto kupić sobie jogurt, heheh, dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
szubs Re: Żabki - do stawu! 29.12.05, 10:58 To chyba jednak nie przypadek, że wszystkie i tylko tej sieci / poza innym nocnym, ale taka jego rola/ były czynne. Na moim osiedlu otwarte drzwi sklepu budziły zdziwienie, kolejki nie było. Prawem popytu mozna wiele spraw "wytłumaczyc". To się chyba nazywa demagogia... Odpowiedz Link Zgłoś