Dodaj do ulubionych

To chyba depresja

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 09:01
Od tygodnia budzę się bez jakichkolwiek chęci do życia. Do pracy idę z wstrętem a obowiązki wykonuję od niechcenia. Ta niechęć spowodowana jest złym samopoczuciem, i ja już sama nie wiem czy to złe samopoczucie to tylko kwestie zdrowotne czy coś więcej. Mam wrażenie,że wszystko mnie boli. W głowie co jakiś czas mnie kłuje,podobnie boli mnie ząb i kręgosłup,o stopach juz nawet nie wspominam:/ Mam dość, dość, dość!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Asia Re: To chyba depresja IP: *.local / 212.244.226.* 22.10.04, 09:19
      czyli dentysta, żeby sprawdzic co boli
      gimnastyka na kregosłup, masaz stóp.
      Chociaż jeśli chodzi o kręgosłup to może lepiej wybrac sie do lekarza i zrobic
      przeswietlenie.
      Po prostu trzeba zadbać o siebie, zafundowac sobie troche przyjemności i nie
      mówić ,że się nie ma czasu ;-))
      Pozdrawiam i zdrowia życzę..
    • mskaiq Re: To chyba depresja 22.10.04, 16:03
      Mysle ze to nie jest jeszcze depresja tylko dol. Takie doly moga sie pojawiac
      czesciej i czesciej i w koncu przeksztalcic sie w depresje.
      To niechec spowodowana zlym samopoczuciem musisz przelamywac. Masz rozsadek i
      wiesz co powinno byc zrobione. Jesli bedziesz ulegala nastrojom to bedziesz
      coraz bardziej zmeczona, zniechecona. Zrob Sobie badania, uspokoja Cie kiedy
      wykarza ze nic Ci nie jest.
      Mysle ze warto zabrac sie za cwiczenia fizyczne i dobra diete no i staraj sie
      byc aktywna. To bardzo pomaga na zle samopoczucie, odbiera negatywne mysli
      ktore to zle samopoczucie buduja.
    • ouk Re: To chyba depresja 22.10.04, 22:07
      No nie. Następna. Następna qurna nawiedzona, co za czasy prawdziwy kurna wysyp
      zglobusiałych dam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka