caorle 24.10.04, 22:48 powiedzieć sobie wieczorem tak: obudzę się dzis w nocy o 3.15...i sie obudzić bez budzika...? bo ja potrafię :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czesław Re: kto potrafi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 22:57 super, ale proponuje powiedz sobie: obudze sie o 7:15, albo 8:15, bo obudzisz sie w nocy nie będziesz miała co robić to pójdziesz z nudów do za przeproszeniem kibla, spuścisz wodę i sąsiadów pobudzisz, a w takiej szwajcarii na przykład za hałas po 22 grozi więzienie nawet bodajże, w Unii od maja jesteśmy więc przepisy nam też zmienią niedługo hehe Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone To co jest? 24.10.04, 23:02 W UE nie można sie odlać w nocy do własnego kibla??? Faktycznie LPR ma chyba rację - straciliśmy niepodległość:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: To co jest? 24.10.04, 23:04 To jakis podżegacz, malone... Bądż czujny i nie daj się zbić z tropu... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: To co jest? 24.10.04, 23:06 Dzięki za ostrzeżenie. Tez tak myslę:))) A o 3:15 budzę sie b. łatwo (jesli juz śpię). Po prostu wczesniej dzonie do biura zleceń:DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesław Re: To co jest? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 23:04 nie w UE się leje za okno Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: kto potrafi? 24.10.04, 23:02 a Szwajcaria to w Unii? a ja w Szwajcarii? a co ja w nocy będę robić? a co ty mi tyle pytań Czesiek zadajesz? ku czemu naginasz...? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesław Re: kto potrafi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 23:09 a Twoim zdaniem Szwajcarii bliżej do UE czy do Moskwy? Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: kto potrafi? 24.10.04, 23:16 Gość portalu: czesław napisał(a): > a Twoim zdaniem Szwajcarii bliżej do UE czy do Moskwy? Jeśli pytasz mnie - nie wiem. Nie podoba mi się, że nie tylko normy na prezerwatywy wprowadzają, lecz także "obywatelowi świata" odlac w nocy sie nie pozwalaja. Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: kto potrafi? 24.10.04, 23:18 nooo na pewno graniczy z Niemcami...to znaczy ma blisko... zresztą jak ktoś leci z Moskwy do Zurichu samolotem to też daleko nie jest no ale trzeba mieć troche kasy na bilet samolotem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesław Re: kto potrafi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 23:23 myslałem bardziej o bliskości kulturowej i mentalnej... Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: kto potrafi? 24.10.04, 23:27 no to jak są kulturalni to tak samo kupuja bilet: najpierw się usmiechaja i potem mówią "proszę bilet"... no więc podobieństwo tu jest a co do podobieństw mentalnych to tak samo są zadowoleni jak pani kasjerka ładnie sie usmiechnie i powie "zapraszam ponownie"... no to też jest podobieństwo, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesław Re: kto potrafi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 23:29 wszystko piknie, dobranoc;) Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: kto potrafi? 24.10.04, 23:31 śpij dobrze Czesław i pokaż co potrafisz...no obudż sie np. o 4.15... :-))) sam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wypierdek mamuta Re: kto potrafi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.04, 23:31 Czasami mi się zdarza. Budziłem się na przykład na mecze siatkarek w Japonii w środku nocy naszego czasu i na mecz USA-Polska w piłce nożnej (o podobnej porze). Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: kto potrafi? 24.10.04, 23:42 no to jesteś zuch, wypierdku! :-) i opłacało się tak zrywać w środku nocy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wypierdek mamuta Re: kto potrafi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.04, 20:54 A jak myślisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia ................................ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.04, 21:08 haha ja tez... pelna kontrola ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: kto potrafi? 25.10.04, 21:11 powiedziec sobie potrafie i moze i bym wstala ale po coooo...? ;)) konkurowac moge w spaniu na czas.. :) w figurowym spaniu spaniu w pociagu na fotelu .. itp itd :) pozdr.cossa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olina2 Re:Do caorle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 21:58 Też to potrafię, umiem również w czasie dnia przespać się w samochodzie na parkingu 15 minut, czy w fotelu u siebie,czy na krześle gdziekolwiek i obudzić się na czas. Robię to u fryzjera, kosmetyczki, pedicurzystki, itd.To sztuka. Oni Cię chyba nie zrozumieli.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś