Gość: wypierdek mamuta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.04, 13:46 Możecie trochę poprzeklinać, czeka was niemiła niespodzianka. Automatyczna cenzura niektórych wyrazów. Już nie napiszecie c-h-u-j tylko ch.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j_ar Re: Wątek testowy 26.10.04, 13:49 a ch.. z tym... no c h u j, ch uj, c.h.u.j z tym, najsmieszniejszy jest automat usuwajacy posty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wypierdek mamuta Re: o kórwa! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.04, 14:04 No to mamy cenzurę na forum "Gazety Wyborczej". Alleluja! Ku.. mać! Pi.. je..a! Ch.. jej w dupę! Zajebiście! Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Re: o kórwa! 26.10.04, 14:12 ale ten yebany automat już kiedyś działał, to nie nowina :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wypierdek mamuta Re: o kórwa! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.04, 14:20 No cóż, nie jestem tu najstarszym stażem je..ym uczestnikiem. Mogłem nie wiedzieć. Dlatego tak się ku..ko podnieciłem tym cenzorskim automatem. Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Re: o kórwa! 26.10.04, 14:30 nie jaraj się młody, nie jaraj, bo ocipiejesz :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wypierdek mamuta Re: o kórwa! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 11:40 "Ku.." się pisze przez "u" zwykłe. Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: o kórwa! 27.10.04, 11:44 fnoll napisał: > ale ten yebany automat już kiedyś działał, to nie nowina :) A czy ten automat wyłapuje "słowa powszechnie uznane za..." jeśli zawierają błędy ortograficzne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wypierdek mamuta Re: o kórwa! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 12:03 m.malone napisał: > fnoll napisał: > > > ale ten yebany automat już kiedyś działał, to nie nowina :) > > A czy ten automat wyłapuje "słowa powszechnie uznane za..." jeśli zawierają > błędy ortograficzne? Nie; do ku.. nędzy! Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: o kórwa! 27.10.04, 12:44 o k u r w a, niezwykly ten automat, jestem w szoku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: Wątek testowy IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 27.10.04, 12:05 Dupa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wypierdek mamuta Re: Wątek testowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 12:10 ...zaczął nieśmiało ryb. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wypierdek mamuta Re: Wątek testowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 12:23 ch..e muje dzikie węże Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Wątek testowy 27.10.04, 12:35 Widzisz - Tobie też ciachnęło! Po ch óyach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgo Re: dzikie węże IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 13:56 skąd to znasz,tylko raz się zetknęlam z uzywaniem tego i mnie oczarowalo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wypierdek mamuta Re: dzikie węże IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 15:00 Mnie też to oczarowało jak pierwszy raz to usłyszałem od przyku..astego aparata, który zawiózł mnie i kilka innych osób (pozdrawiam wszystkich) na spotkania młodych pisarzy, które odbyły się w 1996 roku w Berlinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgo Re: dzikie węże IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 14:11 dzięki mialam nadzieje,ze trafimy na wspolne żródlo.Tylko rok się zgadza,a reszta :interna na Bielanach,opowieści prześmiesznej kobitki, która wyjechala na wycieczkę 7dni do Indii. W te 7dni złowila tam męża inzyniera.Sprowadzila go do kraju.Nie mieszkali razem,on prowadzil jej mały sklepik i ją utrzymywal.Dlaczego za niego wyszla-bo myślala,ze wyjscie za obcokrajowca to kariera.Dlugo by mozna jeszcze,bo to byla zaj...bista osoba, prosta,z wielkim poczuciem humoru.No a dzikie węże przywoził jej Hindus z podróży do Indii tzn słoje wypelnione jakimiś sosami .Sie rozgadalam,pardon :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Wątek testowy 27.10.04, 13:14 Gość portalu: etta napisał(a): > mysie psiutki Czas najwyższy! Zima za pasemku rva Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wypierdek mamuta Re: Wątek testowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 13:42 Nie wstydźcie się, bluzgajcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgo Re: Wątek testowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 14:05 ja przeklinam tylko w domu i w towarzystwie przyjaciól.Co będę perły mego talentu rozdawać nieznajomym.;) Dawniej nigdy nie uzywałam,ale moje nastolatki mnie zepsuly,(wręcz zdegenerowaly).Tak jest, gdy czlowiek ulega złym wplywom .Tobie Wypierdku się nie poddam! ps swoją drogą słowo wypierdek nie jest wystarczająco brzydkie,bo go nie wycina.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debil Ściśle tajne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.04, 19:44 Zmieniam nicka na "debil" wypierdek mamuta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgo Re: Ściśle tajne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 22:28 a skąd wiadomo,ze Ty to Ty..a ? ps słowa debil tez nie wycina czyli to ładne imię.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Ściśle tajne 30.10.04, 22:45 To jak ; Wypierdku było jakos nie tak, a teraz Debilu? Wymysliłbyś coś lepszego. Inteligencji Ci nie brak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debil Re: Ściśle tajne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.04, 09:07 A czym zmierzyłeś moją inteligencję; linijką czy metrem krawieckim? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Ściśle tajne 31.10.04, 09:12 Przepraszam, jeśli Cię obraziłem. Nie miałem takiego zamiaru. Kiedy z kimś porozmawiiasz,jesteś w stanie to ocenić, prawda? To samo jeśli czytasz czyjes teksty... A w ogóle dzień dobry:) MM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debil Re: Ściśle tajne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.04, 09:35 Dzień dobry :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debil Re: Ściśle tajne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 08:36 Lepiej głowę wsadzić w g ó w n o, niż podłogę mieć nierówną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debil Re: Wątek testowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 08:58 Kurczę, chciałem zastąpić "ciężką". forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=17352545 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debil Re: Wątek testowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 09:06 A dokładniej "ci" w słowie "ciężką". Jak zresztą widać pod załączonym w poprzednim wspisie linkiem. Zapraszam do zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debil Re: Wątek testowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 09:08 w poprzednim WPISIE Odpowiedz Link Zgłoś
kardiolog Re: Wątek testowy 05.11.04, 09:27 Gość portalu: wypierdek mamuta napisał(a): > Możecie trochę poprzeklinać, czeka was niemiła niespodzianka. > Automatyczna cenzura niektórych wyrazów. > Już nie napiszecie c-h-u-j tylko ch.. A ja znam taki wierszyk: Zupa z trupa Kotlet z rany Rzyganina polewany A na deser Pol sloika Zotej flegmy od gruzlika Nie wytna chyba- toz to samo zycie przeciez i ani jednego brzydkiego slowa. kardiolog testujacy sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debil Re: Wątek testowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 09:45 Może znasz tego więcej? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=16554484 Może ci..ko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debil Re: Wątek testowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 09:47 Już jestem blisko. Wie ktoś jak zrobić "ci.."? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debil Re: Wątek testowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 10:04 Też nie. Kto mi pomoże? Odpowiedz Link Zgłoś