Gość: baba zona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 19:54 Prosze o definicje.... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Madzia mlodosc, pieknosc, bezpruderyjnosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.04, 20:53 rude ucielesnienie mezskich fantazji erotycznych .. kobiecych tez ;) wolnosc, masturbatyzm do woli, eksploatacja seksualna zonatych, brak zachamowan, niepretendyzm :) intelektualny, wiedzmizm... leniwizm... nierobotyzm.. pijawizm... modliszywizm... tolerancja... milosc do ziwerzat... bezgraniczne poswiecenie misji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba zona Re: mlodosc, pieknosc, bezpruderyjnosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 20:54 Czekam na pozostale... Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Re: mlodosc, pieknosc, bezpruderyjnosc 26.10.04, 20:56 nierobizm,glupotyzm,domieszkizm inteligentyzmu zabarwiony winem piwnym zwanym woda sodowa. a tak poza tym to ja jestem bardzo za ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba zona Re: mlodosc, pieknosc, bezpruderyjnosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 20:58 Nie neguje, wbrew pozorom, wcale nie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Re: mlodosc, pieknosc, bezpruderyjnosc 26.10.04, 21:01 Zawsze mnie ciekawilo czy Ty jestes bardziej baba czy zona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgo Re: mlodosc, pieknosc, bezpruderyjnosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 21:16 Baba żona chyba nie wróbelek,żeby jedną nóżkę miała bardziej.Ale juz się nie wtrącam niech baba żona sama mówi..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba zona Re: mlodosc, pieknosc, bezpruderyjnosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 19:08 Wyglada na to, ze jestem zrownowa-zona...;)))) A z ciekawosci: masz jakies preferencje, ze zadajesz to pytanie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: madziowatosc IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 26.10.04, 21:00 Baba ktora sie kulom nie klania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: madziowatosc IP: *.szwajcarska.pl 26.10.04, 21:17 Madziowatość - ciotowatość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Podziekowania ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.04, 22:13 Dziekuje wszystkim, ktorzy zgodnie z podstawowa zasada dysputy nie oceniaja czlowieka, a jego poglady... mnie nie zawsze sie udaje tzrymac fason ale staram sie jak moge... przyznaje sie do problemow z werbalizacja mysli; czasem wydaje mi sie madre co mysle ale jakos madrym tego wyklozyc nie umiem (mama mowila ze mam braki w podstawowych wiadomosciach... i ze w podstawowce przez cale lekcjie w okno patrzylam) ale na obrone powiem tylko tyle ze potencjalnie mam mozliwosci intelektualne: 97 centyl w matrycach ravena wersja dla zaawansowanych... i w testach tworczego myslenia wypadam wrecz genialnie (a jak wszyscy wiemy ze inteligencja jest warunkiem wystapienia tworczosci), ale nijak tego w zyciu wykorzystac nie umiem Odpowiedz Link Zgłoś
ouk Re: Podziekowania ;) 27.10.04, 00:14 skup się na cyckach, a centyle sobie daruj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgo Re: Podziekowania ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 00:36 Chyba kochasz Ją ouk?Nie dziwię się za samo poczucie humoru można. Odpowiedz Link Zgłoś
ouk Re: Podziekowania ;) 27.10.04, 00:52 nie ja ją kocham za wdzięk, takt, grację a przedewszystkim za urzekającą skromność Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgo Re: Podziekowania ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 01:10 No widzisz jak wiele masz powodow.Nie rozumiem tylko dlaczego tak cenisz skromność,to takie polskie ,(bez urazy), siedż w kącie a znajdą cię. Ale juz się do uczuć Twoich nie wtrącam. Wtrąciłam się tylko dlatego,ze gdzieś niżej pisalam,ze to nie jest wątek personalny, o konkretnej osobie.Wyszlo,ze nie zrozumialam. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ouk Re: Podziekowania ;) 27.10.04, 01:30 Gość portalu: małgo napisał(a): > No widzisz jak wiele masz powodow.Nie > rozumiem tylko dlaczego tak cenisz > skromność,to takie polskie ,(bez urazy), > siedż w kącie a znajdą cię. > Ale juz się do uczuć Twoich nie wtrącam. > Wtrąciłam się tylko dlatego,ze gdzieś niżej > pisalam,ze to nie jest wątek personalny, o > konkretnej osobie.Wyszlo,ze nie zrozumialam. > Pozdr. spoko, normalka. Baby nigdy nic nie rozumieją za to pierwsze się pchają wyjaśniać i uświadamiać z buciorami w cudze wątki. Tak natura - uszczęśliwić wbrew woli ---------------------------------------------------------------- Przed skorzystaniem z zawartości tego postu zapoznaj się z treścią załączonej ulotki, bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgo Re: Podziekowania ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 02:03 Zgoda oprócz tego,ze wątek cudzy;wszystkie wątki są nasze. I jeszcze uwaga techniczna ;o tej porze to nie z buciorami, a w kapciach się wepchnęłam. dobranoc uszczęśliwionym wbrew woli:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia O kompleksach zapomnialam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.04, 22:16 i mam problemy z bliskimi zwiazkami i wiele innych cech DDA :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgo Re: O kompleksach zapomnialam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 23:58 Madziu ale Ty chyba nie wzięłaś tego personalnie do siebie?Termin madziowatość ja spotkalam juz na jakimś innym forum.Określał jakiś typ nie konkretną osobę.Dlaczego madziowatość a nie gosiowatosc albo anielkowatość nie wiem.Wydaje mi się,ze o to chodziło w wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T Re: O kompleksach zapomnialam IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.10.04, 22:19 Takie sa madzie wlasnie... Bleeee... Odpowiedz Link Zgłoś