Dodaj do ulubionych

moja żona nie chce się dymać

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 22:41
Moja Żona nie chce się dymać......
Obserwuj wątek
    • m.malone Z kim? nt 01.11.04, 22:42

• Gość: Inka Re: moja żona nie chce się dymać IP: *.szwajcarska.pl 01.11.04, 22:43
      Nie dziwię się Twojej żonie mająć za męża takiego prostaka, który mówi "dymać".
      • Gość: romantyk Taki fajny dowcip... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 23:02

romeo i julia,romantyczny nastroj,ksiezyc i rozgwiezdzona noc

julia - romeo, moj ukochany, czy nie pragniesz abym wziela twa meskosc w
        dlonie i piescila ja tak bys odczuwal niezwykla rozkosz

romeo - co ci przychodzi do glowy moja mila? jakze mialabys uzywac swych
        przeczystych dloni w takim celu ? nie nie i nie

julia - romeo moj ukochany, a czy niechcialbys abym ujela twa meskosc i
        wlozyla ja sobie mniedzy uda, tak bys osiagnal rozkosz nieznana dotad
        zadnemu czlowiekowi ?

romeo - przenigdy! nie pozwolilbym na to by twe uda tak delikatne i
        gladkie, tak jasne i nieskazitelne dotykala tak nieczysta czesc mego ciala.
        nie, ukochana, nigdy

julia - och kochany a czy nie pragnalbys wlozyc go w moje usta,osiagajac
        stan,w ktorym cialo i duch szaleje wrecz z rozkoszy

romeo - nigdy! nie moglbym nawet pomyslec o zbrukaniu twych slodkich ust,z
        ktorych plyna slowa najpiekniejsze, i ktore opiewaja twa milosc do mnie !

julia - no dobrze romeo, ale musimy chyba pomyslec o jakims innym sposobie
        bo juz mnie strasznie odbyt boli

• Gość: Alicja Re: moja żona nie chce się dymać IP: 5.5R* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 03.11.04, 18:51
        Schowaj swoje glupie rady Inka do kieszeni.Cnotka przeciez nie jestes , sama
        pisalas ze lubisz sie dymac .
    • Gość: gf 'sie' ? moze to i dobrze... ;) nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 22:44
    • Gość: Imagine Re: moja żona nie chce się dymać IP: *.unl.edu 01.11.04, 22:45
      ona nie chce "sie", ona chce z toba biedaku ....
    • Gość: znawca Re: moja żona nie chce się dymać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 22:55
      bo na huj sie pytasz? nie gadaj tylko rób
    • Gość: romantyk To jest przyczyna twojego problemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 23:04
      > Facetowi żona zaczęła mówić przez sen.
      > Jakieś jęki i imię Rysiek...
      > Bez dwóch zdań doprawiała mu rogi i facet szybko
      > doszedł do takiego samego wniosku.
      > Aby to sprawdzić, pewnego dnia udał, że wychodzi do pracy i schował się w
      > szafie.
      > Patrzy, a tu żona idzie pod prysznic, układa sobie włosy, maluje się,
      > perfumuje i w samej koszulce nocnej wraca do łóżka.
      > W tym momencie otwierają się drzwi i wchodzi Rysiek...
      > Super przystojny, wysoki, śniada cera, czarne, bujne włosy - jednym słowem
      > bóstwo.
      > Facet w szafie myśli:
      > Muszę przyznać, że ten Rysiek ma klasę! .
      > Rysiek zdejmuje powoli koszulę i spodnie, a na nim stylowe ciuchy,
      > najmodniejsze i najdroższe w tym sezonie. Facet w szafie myśli:
      > Ku.., ale ten Rysiek, to jednak jest zajebisty! .
      > Rysiek kończy się rozbierać od pasa w górę, a tu na brzuchu
      > krateczka-kaloryfer, wysportowany, a na klacie grają mięśnie.
      > Facet w szafie myśli:
      > Ku.., ten Rysiek, to ekstra gość! .
      > Rysiek zdejmuje super-trendy bokserki, a tu pała aż do kolan.
      > Facet w szafie myśli:
      > O żesz ku.., Rysiek to zajebisty buhaj!
      > W tym momencie żona zdejmuje koszulę nocną i pojawia się brzuch z
      > cellulitisem i obwisłe piersi aż do pasa.
      > Facet w szafie myśli:
      > Ja pie..! Ale wstyd przed Ryśkiem .

• fibin Re: moja żona nie chce się dymać 03.11.04, 08:34
      Witaj w klubie:)

Większość kobiet nie lubi seksu, niestety, i tak naprawdę to nic nie możemy na
      to poradzić:(
      • ty.ja Re: moja żona nie chce się dymać 03.11.04, 10:05
        fibin napisał:

> Witaj w klubie:)
        >
        > Większość kobiet nie lubi seksu, niestety, i tak naprawdę to nic nie możemy
        na
        > to poradzić:(
        >

eee
        co ty pi..ysz
        i to na forum psychologia
        nie ma tu żadnego, który by ci wyjaśnil dlaczego "twój klub" powiększa się o
        nowych członków?
        • fibin Re: moja żona nie chce się dymać 03.11.04, 16:44
          No to mi "wyjaśnijcie" jeszcze wy, tu na forum Psychologia. Bardzo jestem
          ciekaw tych wyjaśnień:)

Przy okazji wyjaśnij też, co ma znaczyć "pi..ysz", bo ja słabo domyślny jestem.
          O co zresztą żona ma ciągłe pretensje:(
    • bartosiewicz1 Re: moja żona nie chce się dymać 03.11.04, 13:25
      może jest z Elbląga? :)
      • m.malone A to ci sie udało:))))))))))))))))) nt 03.11.04, 13:26

• Gość: zrozpaczony Re: moja żona nie chce się dymać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 16:31
        no zgadza się jest z Elbląga. I co z tego?
    • fibin Re: moja żona nie chce się dymać 03.11.04, 16:37
      A father and his son go into the grocery store when they happen upon the condom
      aisle. The son asks his father why there are so many different boxes of
      condoms. The father replies, ''Well, you see that 3-pack? That's for when
      you're in high school. You have 2 for Friday night and 1 for Saturday night.''
      The son then asks his father, ''What's the 6-pack for?'' The father
      replies, ''Well, that's for when you're in college. You have 2 for Friday
      night, 2 for Saturday night, and 2 for Sunday morning.'' Then the son asks his
      father what the 12-pack is for. The father replies, ''Well, that's for when
      you're married. You have one for January, one for February, one for March, one
      for.....''
      • Gość: milka Re: moja żona nie chce się dymać IP: *.sip.asm.bellsouth.net 03.11.04, 17:11
        ...smicky se valim po zemi...
      • Gość: ciekawy Re: moja żona nie chce się dymać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 18:57
        dla mnie ten kawał jest głupi, dla Ciebie najwyraźniej nie. Wniosek z tego ze
        zona daje Ci rzadko. Mam pytanie. Na cholere Ci taka zona?
    • fibin Re: moja żona nie chce się dymać 04.11.04, 17:43
      Dwóch staruszków na ławeczce w parku skarży sie na swoje rozliczne choroby i
      dolegliwości, służbę zdrowia, lekarzy, polityków itd, itp. Wtem jeden z nich
      mówi:

- Wiesz Józek, te baby to sie kurna mają dobrze. Dawniej, kiedy szliśmy
      wieczorem do łóżka to moją starą zawsze coś bolało, a to głowa, a to brzuch, a
      to jeszcze coś innego. A teraz to jak ręką odjął, zdrowa jak ryba!

- Coś w tym musi być Kaziu, bo z moją jest to samo. Ciekawe, oj ciekawe... A my
      tak cierpimy, jakie to życie, kurna, niesprawiedliwe, no nie stary?

- Popatrz jaka laseczka tam idzie. Oj, żeby człowiek znów mógł być młody.
      Ożenić się z taką i żyć nie umierać. Z łóżka byśmy nie wychodzili. Ale ja bym
      jej pokazał!

- Tak, tak, panie dziejaszku. Taką to na pewno nigdy nic nie boli! Oj, żeby się
      dało cofnąć czas i raz jeszcze przeżyć życie!

A śliczna panienka właśnie zastanawiała się co powiedzieć wieczorem w łóżku
      mężowi. Brzuszek czy główka?

A wy jak myślicie?
    • Gość: Terry Re: moja żona nie chce się dymać IP: 5.5R6D* / 217.153.50.* 04.11.04, 18:49
      A co ? Głowa ją boli ? To typowe, pewnie za dużo w pracy się napracuje i gdzies
      w końcu musi odpocząć.
      • Gość: Bonzo A wlasnie, ze chce - sąsiad IP: *.crowley.pl 04.11.04, 20:35
        Gościu!

Nie przyszło ci do głowy, że ktoś inny "to pole orze"?
        Nie ma tak, że panienka się w ogóle nie chce; może spotkała Twojego
        poprzednika ... stara miłość nie rdzewieje. W tym miejscu chciałbym Cie dać do
        przemyślenia fragment popełniony przez Aleksandra hrabiego Fredrę: "raz ją tak
        swędziła dupa, że zgwałciła i biskupa, a że ten ją przerżnął marnie ..."

B
        • Gość: Renka Re: fe! obrzydliwy facet, jak mniemam IP: *.home.cgocable.net 04.11.04, 21:07
    • fibin Re: moja żona nie chce się dymać 05.11.04, 07:30
      A man was in a terrible accident, and his "manhood" was mangled and torn from
      his body. His doctor assured him that modern medicine could give him back his
      manhood, but that his insurance wouldn't cover the surgery, since it was
      considered cosmetic. The Dr. said that the cost would be $3500 for "small,"
      $6500 for "medium," and $14,000 for "large." The man was sure he would want a
      medium or large, but the Dr. urged him to talk it over with his wife before he
      made any decision. The man called his wife on the phone and explained their
      options. The Dr. came back into the room, and found the man looking quite
      dejected. "Well, what have the two of you decided?" asked the Doctor. The man
      answered, "She'd rather remodel the kitchen."
    • fibin Re: moja żona nie chce się dymać 10.11.04, 19:46
      A groom passes down the aisle of the church to take his place by the altar and
      the best man notices that the groom has the biggest, brightest smile on his
      face. The best man says, ''Hey man, I know you are happy to be getting married,
      but what's up - you look so excited.'' The groom replies, ''I just had the best
      blow job I have ever had in my entire life and I am marrying the wonderful
      woman who gave it to me.'' The bride comes walking down the aisle and she, too,
      has the biggest, brightest smile on her face. The maid of honor notices this
      and says, ''Hey, girlfriend, I know you are happy to be getting married, but
      what's up, you look so excited.'' The bride replies ''I have just given the
      last blow job of my entire life.''
    • j_ar Re: moja żona nie chce się dymać 10.11.04, 19:51
      skonsultowal bym to z sasiadem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka