komandos57 12.11.04, 23:31 Azie napisz cos o Lepperze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jeżozwierz Re: Nudy ze w 3 dupy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 23:35 Masz dowcip i nie płacz (dowcip psycholgiczny hłehłe) Rozmawia dwóch kumpli: - Wiesz, miałem ostatnio freudowskie przejęzyczenie - Jak to? - No, przyjechali teściowie do żony i jedliśmy wspólny obiad. No i jak chciałem powiedzieć KOCHANIE, DAJ MI ZUPY to jakoś tak mi się pomyliło i powiedziałem KOCHANIE, DAJ MI DUPY. I to przy teściach, głupio tak nie? - Eee tam, nie przejmuj się, w końcu to żona, ja to dopiero miałem freudowskie przejęzyczenie. - Jakie? - Sytuacja jak u Ciebie, teściowie, obiadek itede. No i chciałem powiedzieć KOCHANIE, PODAJ MI SOLI, a powiedziałem TY JE..A RURO, CAŁE ŻYCIE MI ZMARNOWAŁAŚ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeżozwierz Re: Nudy ze w 3 dupy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 23:38 Masz jeszcze jeden, ale potem marsz grzecznie do łóżeczka! Francuz, Wloch i Polak spotykaja sie.Opowiadaja jak to kazdy z nich doprawadza swoja kobieta do szalu. Francuz:Wiecie, kupuje dobre wino , idziemy nad sekwane i miloscia francuska doprowadzam moja kobieta do szalu. Wloch:Ja znowu kupuje dobre spagetti, robie romantyczna kolacja,we dwoje i kocham sie z moja zona przez cala noc i tym ja doprowadzam do szalu. Polak:A ja przychodze po robocie do domu.Moja stara jak zwyle stoi przy garach.Zadzieram kiecke i biore ja od tylu.A do szalu ja doprowadzam ja wycieram fiuta w fieranke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Zajęć moc IP: 62.233.232.* 13.11.04, 00:10 > Azie napisz cos o Lepperze. Nie mam czasu na nudę. Nie wiem co słychać u Leppera - czy rośnie w siłę. Odpowiedz Link Zgłoś