Dodaj do ulubionych

Wiem że kiedys będziemy razem...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 14:12
będę czekał na Ciebie............
Obserwuj wątek
    • rachela180 Re: Wiem że kiedys będziemy razem... 28.12.04, 14:16
      Powodzenia :)
    • Gość: Hubert Re: Wiem że kiedys będziemy razem... IP: *.chello.pl 28.12.04, 15:54
      W tym zyciu czy w nastepnym?

Pozdrawiam Hubert
      • rachela180 Re: Wiem że kiedys będziemy razem... 28.12.04, 16:00
        Pewnie teraz i na zawsze :) eeeech, ale by się chciało by mnie ktoś tak kochał
        jak ten tutaj swoją bogdankę...
        • Gość: Sally Re: Wiem że kiedys będziemy razem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 16:05
          Oczywiście, że będziemy razem drogi Tommy, tylko zamiast wypisywać na forum
          wsiadaj na statek i płyń do mnie do Austaralii...:)))

ps. i nie zapomnij zabrać Dingo
        • Gość: Hubert Re: Wiem że kiedys będziemy razem... IP: *.chello.pl 28.12.04, 16:05
          Pewnie taki jest tylko trzeba sie na to otworzyc i pokochac wpierw siebie.
          Tak mi sie wydaje.
          Bardzo Ci tego zycze. Moze juz gdzies jest w poblizu?

Pozdrawiam Hubert

• rachela180 Re: Wiem że kiedys będziemy razem... 28.12.04, 16:12
            Mam nadzieję cichą że mój aktualny to ten na całe życie :)
            • Gość: Hubert Re: Wiem że kiedys będziemy razem... IP: *.chello.pl 28.12.04, 16:43
              Odejdziesz tak jak ta dziewczyna Tomka, czy masz jakies inne sposoby zeby to
              sprawdzic?
              :)

Pozdrawiam Hubert
              • rachela180 Re: Wiem że kiedys będziemy razem... 28.12.04, 16:45
                Nigdzie się nie wybieram, najwyżej do fryzjera. I do Wenecji . I na Białoruś :)
                • Gość: Hubert Re: Wiem że kiedys będziemy razem... IP: *.chello.pl 28.12.04, 16:49
                  Jak chcesz wiedziec czy to na pewno ten, to moze sprawdz czy macie wspolne cele
                  takie, np takie na cale zycie?
                  Jak macie, to pewnie to ten.

Pozdrawiam Hubert
              • rachela180 Re: Wiem że kiedys będziemy razem... 28.12.04, 16:49
                PS. Mój też Tomek :)
                • Gość: Hubert Re: Wiem że kiedys będziemy razem... IP: *.chello.pl 28.12.04, 16:51
                  He, to rozumiem co musialas czuc, gdy zobaczylas jego wypowiedz tu na forum.
                  :)

Pozdrawiam Hubert
                  • rachela180 Re: Wiem że kiedys będziemy razem... 28.12.04, 16:57
                    Ale mój ze mną jest, Hubercie.
                    Ech, tarota postawię czy ta Tomka wróci...
                    • Gość: Hubert Re: Wiem że kiedys będziemy razem... IP: *.chello.pl 28.12.04, 17:12
                      Jak nie wroci, to znajdzie sie inna.
                      Chyba ze Tomek ma intencje byc samotnym i wiecznie niespelnionym?
                      Ja tam mu i tak zycze dobrego, trwalego zwiazku pelnego milosci.

Pozdrawiam Hubert
                      • rachela180 Re: Wiem że kiedys będziemy razem... 28.12.04, 17:15
                        Oby każdy Tomek miał swoje Słoneczko
                        • Gość: Hubert Re: Wiem że kiedys będziemy razem... IP: *.chello.pl 28.12.04, 17:56
                          > Oby każdy Tomek miał swoje Słoneczko

... a kazda rachela180 swoje.
                          Dobrze godom?
                          hehe

Pozdrawiam Hubert
                      • Gość: ewa Re: Wiem że kiedys będziemy razem... IP: *.olsztyn.mm.pl 28.12.04, 17:15
                        :)oj! Tomek
    • Gość: Izabella Re: Wiem że kiedys będziemy razem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 00:20
      Czekaj i chociaz zrob jakis krok:) Powodzenia
    • Gość: Karolka Re: Wiem że kiedys będziemy razem... IP: *.man.rsk.pl 29.12.04, 00:24
      Zostawiła, czy przestraszyłeś się i zwiałeś?
      • Gość: Izabella Re: Wiem że kiedys będziemy razem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 00:31
        Chyba to drugie:) a ja mysle, ze jest nowy rok i jakies zyczenia itp pozwola
        wam byc razem. powodzenia
    • Gość: Justyna Re: Wiem że kiedys będziemy razem... IP: *.man.rsk.pl 29.12.04, 00:53
      Tomku, zadzwoń!!!!!!
      • Gość: Tomek Re: Wiem że kiedys będziemy razem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 08:38
        strasznie za nia tęsknię chciałbym patrzec na nią...dotykac całować
        słuchać...ojej juz mnie poniosło...szleje za nią!
        • rachela180 Rety! 29.12.04, 08:45
          Rety...! Mam nadzieję że Wam się uda :)

PS Wszystkiego najlepszego z okazji imienin, Tomku.
          • Gość: Tomek Re: Rety! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 10:07
            dziekuje:)
            wiesz to piękne uczucie ...mimo ze czasmi boli
    • Gość: Tomek Re: Wiem że kiedys będziemy razem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 14:21
      odezwij sie do mnie proszę wiem że to czytasz i wiem ze wiesz ze to chodzi o
      Ciebie....proszę:((
      • beznadziejna2 Re: Wiem że kiedys będziemy razem... 29.12.04, 14:27
        Gość portalu: Tomek napisał(a):

> odezwij sie do mnie proszę wiem że to czytasz i wiem ze wiesz ze to chodzi o
        > Ciebie....proszę:((
        NO ODEZWIJ SIE DO NIEGO!!!!
        tak cudnie prosi !!!
        trzymam kciuki ,Tomciu
      • Gość: JUstyna Re: Wiem że kiedys będziemy razem... IP: *.man.rsk.pl 29.12.04, 16:16
        nie czekaj, sam zadzwon!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Kinia Re: Wiem że kiedys będziemy razem... IP: *.man.rsk.pl 29.12.04, 17:58
        Stary, nie czekaj... nie ma sensu...

zrob cos, przekanaj sie, wierz, że wszystko jest mozliwe!

Ktos mi kiedys powiedział: nie wygrasz, jesli nie kupisz losu, ale wtedy masz
        przynajmniej pewnosc, ze nie przegrasz. Tu juz przegrales, jesli nic nie
        zrobisz, jesli nie sprobujesz, jestes przegrany, bedziesz cale zycie
        zastanawial sie co by bylko gdy...
        Teraz mozesz tylko wygrac. Jesli oczywiscie zadzialasz. A jesli nic nie
        wyjdzie, coz, gorzej niz teraz byc nie moze...
        • Gość: marek Re: Wiem że kiedys będziemy razem... IP: *.olsztyn.mm.pl 29.12.04, 18:54
          ja tez wiem ze bedziemy kiedys razem...jestem w podobnej
          sytuacji...zawieszeniu...czekam...
          • Gość: Tomek Re: Wiem że kiedys będziemy razem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 09:07
            kochanie czekam ...........
        • hapiness Re: Wiem że kiedys będziemy razem... 30.12.04, 21:00
          Kinia ma racje! Nie można tylko czekać! Zrób coś, nawet wyślij esa! Albo podaj
          jej link do tego wątku.
    • Gość: kasik Re: Wiem że kiedys będziemy razem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.04, 10:28
      Ja tez bardzo chciałabym wierzyć, że kiedyś będziemy razem - ja i facet,
      którego kocham..
      • hapiness Re: Wiem że kiedys będziemy razem... 30.12.04, 21:02
        Ja też wierze Kasiu.
        • Gość: justi Re: Wiem że kiedys będziemy razem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 22:30
          Znałam kiedyś Tomka, a teraz ważniejszy jest inny TOMEK.
          • Gość: tez jestem justi Re: Wiem że kiedys będziemy razem... IP: *.man.rsk.pl 31.12.04, 20:54
            i tez znalam Tomka... i tez czekam... wciaz...
    • blue_as_can_be Re: Wiem że kiedys będziemy razem... 30.12.04, 20:03
      "Jesteś piękna, moja przyjaciółko, jak Tyrsa, pełna wdzięku jak Jeruzalem,
      groźna jak hufce waleczne. Odwróć swoje oczy ode mnie, bo mnie przerażają"
      (Pieśń nad pieśniami)
      • hapiness Re: Wiem że kiedys będziemy razem... 30.12.04, 21:02
        Fajne:)
        Ale oprócz przerażenia czujesz coś do niej?:)
    • winogroneczka ja tez mam swojego Tomka! :) 30.12.04, 23:15
      i jest najlepszy ze wszystkich na swiecie :)))
    • vielonick ha! 31.12.04, 02:06
      zeby jeszcze JA do tego przekonac

ale powodzenia, trzymam kciuki :)
    • Gość: gf Re: Wiem że kiedys będziemy razem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 10:58
      Gość portalu: Tomek napisał(a):

> będę czekał na Ciebie............

a ile lat? ;)
      • Gość: ***** Re: Wiem że kiedys będziemy razem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 14:58
        Na mojego TOMKA mogę czekać nawt do końca życie.
        A czy będziemy razem zależy wyłącznie od niego.
        • Gość: Izabella Re: Wiem że kiedys będziemy razem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.04, 15:13
          Tak. Tylko zamiast Twoich gwiazdek musze wpisać swoje ******
    • blue_as_can_be Re: Wiem że kiedys będziemy razem... 31.12.04, 22:53
      ale namieszal ten zakochany kolega. ciekawe, ilu zaskoczonych i niewinnych
      tomkow odbiera teraz rozpaczliwe telefony, sms-y i e-maile od stesknionych
      adoratorek. nieladnie, kolego...
    • Gość: porazka Re: Wiem że kiedys będziemy razem... IP: *.man.rsk.pl 01.01.05, 17:08

nie wiesz, co to milosc!! Wspoolczuje Ci!
      • Gość: DO TOMKA Re: Wiem że kiedys będziemy razem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.05, 17:33
        A jak ona ma na imię?
    • Gość: malenka 23 Re: Wiem że kiedys będziemy razem... IP: 82.195.102.* 01.01.05, 20:50
      Ja tez kiedys znalam Tomka..Pojawil sie w moim zyciu jak aniol,sprawil, ze
      uwierzylam ze sa jeszcze na tym swiecie wspaniali faceci..Spedzilismy ze soba
      kilka magicznych dni, a potem on znikl z mojego zycia, tak samo jak sie pojawil-
      calkiem niespodziewanie.. Teraz wspominam go z lezka w oku.;-)
      • Gość: Marta Re: Wiem że kiedys będziemy razem... IP: *.olsztyn.mm.pl 02.01.05, 11:15
        Tomku bedziecie razem nie martw sie:) ja tez długo czekalam na niego ...czasmi
        wydawało sie to bez sensu.ale nie potrafiłam inaczej......i dzisiaj jesteśmy
        razem troche to nas kosztowało łez ale było warto w zyciu najważniejsza jest
        milośc...poczucie że jestes dla kogoś najważniejszy na świecie...
        Musisz byc cierpliwy uda sie na pewno nie rezygnuj...czekaj walcz i kochaj...
        Marta
        • Gość: Do Tomka.... Jak ona ma na imie? IP: *.komputerowe.com 02.01.05, 11:25
          A rejon Polski?
          • Gość: Tomek Re: Jak ona ma na imie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 09:13
            północna Polska........wczoraj przez chwile widziałem ja...jaka ona jest
            piekna.....wyjatkowa...
        • oratio Re: Wiem że kiedys będziemy razem... 07.01.05, 12:06
          Mi dziś też się to chwilami wydaje bez sensu. Niby tylko kilka tygodni emocji,
          niby człowiek sobie poradzi, ale gdy tylko o Niej pomyślę, to mnie nosi. Od
          początku rozwiajało się chybotliwie, z wątpliwościami, ze zdradliwymi zmianami
          tempa, ale to wszystko nic nie znaczy, bo JA chcę z Nią BYĆ. I podobno jeśli to
          TA, to walka ma sens i przyniesie wyniki, ale czy TO WŁAŚNIE TA? Piękna, mądra
          kobieta z wątpliwościami więszymi niż ONA sama...
          Gratuluję Ci suksesu Marto.
          Pozdrawiam
          oratio
    • Gość: Krzysiek Re: Wiem że kiedys będziemy razem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 09:23
      ale sie zabujałeś musi byc naprawde wyjatkowa:)))
      • rachela180 Re: Wiem że kiedys będziemy razem... 03.01.05, 12:33
        Tomku napisz do niej długi i namiętny (tylko nie przesadż ze szczegółami tej
        namiętności) list miłosny. Jak nie wróci to jej osobiście rozwalę łeb. ;)
    • Gość: Magda ... Re: Wiem że kiedys będziemy razem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 13:14
      chialabym miec takiego Tomka który by tak kochał....o boże gdzie jest jeszcze
      taki Tomek????
      • rachela180 Re: Wiem że kiedys będziemy razem... 03.01.05, 14:05
        Mój Tomek jest taki ale Go nie oddam!!!!!!!!!!!!! (to przez te Mazury)
    • Gość: Tomek Re: Wiem że kiedys będziemy razem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 14:18
      ach! Mazury!...........:(
      • rachela180 Re: Wiem że kiedys będziemy razem... 03.01.05, 14:43
        Sorry... ale mój tomek na Mazurach jakoś mi się wciąz majaczy... nie chciałam :(

Wrócisz z bogdanką na jeziora :) inaczej kołtuna jej zażegnam :)
        • Gość: Maciek Re: Wiem że kiedys będziemy razem... IP: *.olsztyn.mm.pl 03.01.05, 17:45
          zapraszamy na Mazury tu mozna sie zakochac prawda Tomku?:))
    • Gość: Tomek Re: Wiem że kiedys będziemy razem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 08:56
      mam dzisiaj ciężki dzień ...:(((brakuje mi jej głosu...brzmmienia mojego
      imienia i tej radości w glosie....
    • Gość: Madga Re: Wiem że kiedys będziemy razem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 12:37
      Tomku a skad Ty jesteś chetnie sie z Toba spotkam:)
      Magda
    • rachela180 Re: Wiem że kiedys będziemy razem... 04.01.05, 21:21
      TOMKU!!!

Napisz czy się odezwała!!! Czekamy!
      • Gość: Tomek Re: Wiem że kiedys będziemy razem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 09:44
        przysłała sms....nie moge przestac mysleć o niej....
        • Gość: nn Re: Wiem że kiedys będziemy razem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 09:50
          No a ten sms daje Ci jakąś nadzieję?
          Moim zdaniem powinienieś przejść od słów do czynów - kobiety na ogół
          przedkładają ludzi czynu nad gawędziarzy;)
    • Gość: julita Re: Wiem że kiedys będziemy razem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 12:59
      Tomku pisz co czujesz tak cudownie sie to czyta...ach:)))))))))
      • Gość: nn Re: Wiem że kiedys będziemy razem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 18:48
        Tomku, co tam dziś u Ciebie słychać?
        • Gość: Tomek Re: Wiem że kiedys będziemy razem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 09:05
          U mnie pustka...zadzwonilem wczoraj do niej nie odebrała:((((
          Może nie mogła,ale bardziej chyba nie chciała.....popłyneły łzy...jak idiota
          siedze i patrze na telefon...mam nadzieje ze napisze cos....może
          zadzwoni....zle mi bez niej.....:(((((((((
          • Gość: ciekawska Re: Wiem że kiedys będziemy razem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 09:14
            Ile masz lat?
            • Gość: Tomek Re: Wiem że kiedys będziemy razem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 09:31
              33....stary a głupi prawda?
              • Gość: anik Re: Wiem że kiedys będziemy razem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 10:27
                Szkoda, że TAKICH FACETÓW jak Ty Tomku nie ma więcej...........

Ciepło pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego w 2005 roku
                • cos-ci-powiem Re: Wiem że kiedys będziemy razem... 07.01.05, 16:00
                  To milosci jest tak niewiele, a nie Tomkow..
                  • Gość: anik Re: Wiem że kiedys będziemy razem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 19:46
                    Ja też coś Ci powiem.
                    To facetów zdolnych do darzenia kobiety swą miłością jest tak niewielu...
              • Gość: ciekawska Re: Wiem że kiedys będziemy razem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 10:29
                Stary to pojęcie wzgędne... choć przyznam się, że oceniałam Cię na sporo
                mniej...
                Czy głupi ....bo ja wiem... fakt, że Cię niźle <wzięło>, albo sobie z nudów
                jaja robisz;)))
                • Gość: Tomek Re: Wiem że kiedys będziemy razem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 10:39
                  uwierz mi chcialbym żeby to byl żart
                  • Gość: ciekawska Re: Wiem że kiedys będziemy razem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 10:45
                    No cóż... życzę Ci powodzenia w zdobywaniu wybranki Twego serca...
                    Mam nadzieję, że oprócz wpisów na forum robisz jeszcze coś innego w tym
                    kierunku?
    • rachela180 Re: Wiem że kiedys będziemy razem... 07.01.05, 11:10
      Tomku, czy odebrała w końcu Twój telefon????????? Dzwoń do skutku
    • Gość: Robert Re: Wiem że kiedys będziemy razem... IP: *.devs.futuro.pl 07.01.05, 12:33
      Tommy, czlowieku chodzi o to zebys sie czyms zajal. Otworz ksiazke kucharska,
      podwin rekawy i do dziela, albo umyj auto, nawet kilka razy. Facet bez zajecia
      to lisc na chodniku. Nie daj bo sobie znac ze wiedniesz, a telefon zadzwoni.
      • Gość: Tomek Re: Wiem że kiedys będziemy razem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 13:12
        Staram sie pracować..pracuje duzo i bardzo długo...wiem ze ona też....znam jej
        rozkład kolejnych dni...spogladam na zegarek i wiem co teraz robi...mam
        nadzieje ze telfon zadzwoni...wiem że ona broni sie przed moim uczuciem....moje
        uczucie do niej jest tak silne że mogłbym wszytko dla niej zrobic....gdyby
        tylko powiedziala....
        • Gość: Robert Re: Wiem że kiedys będziemy razem... IP: *.devs.futuro.pl 07.01.05, 14:03
          "moje uczucie do niej jest tak silne że mogłbym wszytko dla niej zrobic"

Co Cie powstrzymuje przed pojsciem, zlapaniem za jej reke i meskim "chodz!"?
          Niewazne, w pracy, w biurze, korytarzu czy ulicy takbym zrobil.
          • Gość: ciekawska Re: Wiem że kiedys będziemy razem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 14:37
            hmmm - chyba Robert niegłupio gada - kobiety czasem wolą zdecydowanie od
            wiecznego proszenia i zabiegania o ich względy;)))
            • rachela180 Re: Wiem że kiedys będziemy razem... 07.01.05, 15:29
              Tomku zrób tak!!!!!!!!!
              • Gość: nn Re: Wiem że kiedys będziemy razem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 18:39
                Tak jest Tommy - rusz d...ę i zrób coś!!!!
                • Gość: Paweł Re: Wiem że kiedys będziemy razem... IP: *.olsztyn.mm.pl 09.01.05, 19:14
                  jak u ciebie Tomek po weekendzie?
                  odezwala sie?
    • oleena Re: Wiem że kiedys będziemy razem... 09.01.05, 20:17
      Heh, chciałabym umieć na nowo uwierzyć w takie historie.
      • Gość: Sally Re: Wiem że kiedys będziemy razem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 09:17
        No i jak tam po weekendzie ? Bo jakby coś nie tak... to pamiętaj, że ja w
        Australii czekam, drogi Tommy;)))

ps. (poważnie) Czytałeś Szklarskiego?
        • Gość: Tomek Re: Wiem że kiedys będziemy razem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 09:59
          nie czytałem....w Czasie weekendu cisza...telefon nie zadzwonił....patrze na
          jej zdjęcie i wiem że jest nieszczęsliwa....:((
          Zabieram sie do pracy dzisiaj mam ciężki dzień
          Milego tygodnia zycze wszytkim
          • Gość: Sally Re: Wiem że kiedys będziemy razem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 10:06
            Szkoda, że nie czytałeś, bo nie wiesz w takim razie o co chodzi z Sally,
            Austarlią i Dingiem. No, a teraz to już ciut za dorosły jestes na takie lektury:)
            W każdym razie seria o Tomku była i dla wielu jest nadal pozycją kultową i nie
            jeden Tomek jej zawdzięcza swoje imię.

A wracając do Twojej sprawy, to czy zdobyłeś się na jakieś konkretne działania ,
            jak Ci tu kilka osób radziło?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka