Dodaj do ulubionych

sama w taką noc.........

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 21:14
Obserwuj wątek
    • Gość: Nadia Re: sama w taką noc......... IP: *.aster.pl 31.12.04, 21:17
      Ja tez:-)
      • kolorka2 Re: sama w taką noc......... 31.12.04, 21:22
        I ja, heh :)
        • Gość: Nadia Re: sama w taką noc......... IP: *.aster.pl 31.12.04, 21:24
          Pije winko, przegladam internet...
          • Gość: sama Re: sama w taką noc......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 21:25
            Piję wódkę....... nie płaczę (póki co).
            • kolorka2 Re: sama w taką noc......... 31.12.04, 21:27
              a ja martini się napiję zaraz. Chociaż w samotności nie lubię się upijać
              • Gość: sama Re: sama w taką noc......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 21:32
                kolorka2 napisała:

> a ja martini się napiję zaraz. Chociaż w samotności nie lubię się upijać

Jeśli się upić to tylko w samotności. Po co pokazywać innym swoją złą stronę,
                częstować ich głupawymi tekstami i nienormalnym rozbawieniem ?????
                Zawsze piję w samotności.
                • hania.mala Re: sama w taką noc......... 31.12.04, 21:36
                  Ja upijając się filozofuję, rozmyślam nad sensem życia i wciągam w rozmowy o
                  życiu innych. Dziś gadam do siebie :-)
            • Gość: Nadia Re: sama w taką noc......... IP: *.aster.pl 31.12.04, 21:27
              Mi jest chyba wszystko jedno:-) Tlumacze sobie, ze to jest umowna data, noc
              taka jak zawsze.
    • hania.mala Re: sama w taką noc......... 31.12.04, 21:27
      ja piję winko i tez przeglądam net, może obejrzę szklaną pułapkę setny raz? :-)
      • Gość: Nadia Re: sama w taką noc.........do Hani IP: *.aster.pl 31.12.04, 21:29
        Masz podobe plany jak ja...
        • kolorka2 Re: sama w taką noc.........do Hani 31.12.04, 21:30
          No to zdrówko w takim razie dziewczyny :) Napijmy się - za nadchodzący rok!
          • Gość: Nadia Re: sama w taką noc......... IP: *.aster.pl 31.12.04, 21:31
            Caly czas:-)
        • hania.mala Re: sama w taką noc.........do Hani 31.12.04, 21:31
          Miałam zamiar iść spać ale w sumie jak tu spać kiedy petardy już szaleją za
          oknem, sąsiedzi hałasują i generalnie nastrój jest zupełnie antyspaniowy?
          Pocieszam się tym, że niektórzy już się naszaleli i nie są w stanie doczekać do
          północka :-D
    • Gość: xy2 Re: sama w taką noc......... IP: .48.242.* / 80.51.176.* 31.12.04, 21:38
      tak naprawde to noc jak kazda inna
      • Gość: Nadia Re: sama w taką noc......... IP: *.aster.pl 31.12.04, 21:46
        Podobno:-) Mnie nie przeraza samotny Sylwester. Przeraza mnie samotnosc i brak
        ukochanej osoby.
      • Gość: sama Re: sama w taką noc......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 21:47
        Taaaaaak, noc jak każda inna a jednak.....inna.
    • Gość: milena Re: sama w taką noc......... IP: *.dew.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.04, 21:45
      Jestem po 30-tce i jestem sama- nie mam nikogo( kochanka, męża, dziecka,
      rodziny, przyjaciół ). To niewiarygodne ale prawdziwe. Siedzę teraz przed
      kompem, piję gin i mam wszystko w dupie ale jednak czuję jakiś ogromny i
      wszechobecny BRAK. Przyzwyczaiłam się już do tej pustki-to chyba źle...Ale
      inaczej bym już nie istniała.
      • Gość: Nadia Re: sama w taką noc......... IP: *.aster.pl 31.12.04, 21:48
        Milena, mozemy podac sobie rece....
        • Gość: sama Re: sama w taką noc......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 21:52
          Ja jestem starsza. Mam męża.....
          Nie ma nic gorszego niż samotność we dwoje...
          Dziewczyny, Wy jeszcze macie nadzieję.. ja już nie.
          • kolorka2 Re: sama w taką noc......... 31.12.04, 21:53
            Dziewczyny - życzę Wam, żeby ten rok okazał się dla Was przełomowy - pod każdym
            względem!
      • kolorka2 Re: sama w taką noc......... 31.12.04, 21:50
        Masz jakieś postanowienia noworoczne Mileno?
        • Gość: milena Re: sama w taką noc......... IP: *.dew.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.04, 22:11
          Postanowienia??? Chyba tylko aby nic takiego się nie stało co przypomniałoby
          mi, ze może być coś takiego jak rodzina ( w tym momencie nie jest dla mnie
          istotny przymiotnik " szczęśliwa " ), że mogę dać początek nowemu życiu,
          stworzyć w miarę szczęśliwy dom, mieć fajnych znajomych, przyjaciół - ale to są
          raczej pragnienia, nie postanowienia zależne TYLKO ode mnie. Chciałabym mieć
          nawet te szalone kłopoty, problemy, które mają kobiety zamężne ale których mąż
          jest gdzieś obok...Bo to jest zycie nie beznadzieja...
          • Gość: sama Re: sama w taką noc......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 22:25
            Mileno, wstyd mi gdy czytam co piszesz. Wstyd mi.......

Mam męża, mam dorosłe dzieci.....
            Jestem teraz samotna (samotna we dwoje) ale przeżyłam wiele i to jest mój skarb.

Dlaczego jest tak, że pociesza nas fakt iż inni mają gorzej niż my ??????
            • Gość: Nadia Re: sama w taką noc......... IP: *.aster.pl 31.12.04, 22:26
              > Dlaczego jest tak, że pociesza nas fakt iż inni mają gorzej niż my ??????

Bo gdybysmy nie zdawali sobie z tego sprawy, to bysmy chyba umarli....
    • Gość: sdf Re: sama w taką noc......... IP: *.range81-157.btcentralplus.com 31.12.04, 22:40
      juz tak nie miauczcie do cholery, noc jak kazda inna, moze bardziej meczaca
      dlatego nigdy nie lubilem
    • blue_as_can_be Re: sama w taką noc......... 31.12.04, 22:40
      czesc Wszystkim

nie jest najgorzej. moglybysmy sie upijac z obcymi ludzmi udajac ze sie dobrze
      bawimy. a tak - pijemy sobie same i jak sie nam zachce to po cichutku pojdziemy
      spac. naprawde to nienajgorsza opcja.

Wasze zdrowko!
      • Gość: xy2 Re: sama w taką noc......... IP: .48.242.* / 80.51.176.* 31.12.04, 22:45
        z mozliwych najlepsza
        • blue_as_can_be Re: sama w taką noc......... 31.12.04, 22:49
          troche juz wypilam, ale sprobuje sobie przypomiec w miare precyzyjnie: boze,
          daj mi sile, abym zmienila, to, co moge zmienic, spokoj, abym zaakceptowala to,
          czego zmienic sie nie da i madrosc, zebym umiala odroznic jedno od drugiego.
          ladne?
      • Gość: sama Re: sama w taką noc......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 22:48
        blue_as_can_be napisała:

> czesc Wszystkim
        >
        > nie jest najgorzej. moglybysmy sie upijac z obcymi ludzmi udajac ze sie
        dobrze
        > bawimy. a tak - pijemy sobie same i jak sie nam zachce to po cichutku
        pojdziemy
        >
        > spac. naprawde to nienajgorsza opcja.
        >
        > Wasze zdrowko!

ŚWIĘTA PRAWDA !!!!!!!!!!!!!

Wasze zdrówko !!!!!!
        • Gość: krish Re: sama w taką noc......... IP: *.chello.pl 31.12.04, 22:54
          > bawimy. a tak - pijemy sobie same i jak sie nam zachce to po cichutku
          pojdziemy
          >
          > spac. naprawde to nienajgorsza opcja.

co wy pieprzycie?

opcja najgorsza z tych, ktore akceptujecie

bez przesady

do dupy, ale zycze wam lepszej za rok
          • blue_as_can_be Re: sama w taką noc......... 31.12.04, 22:58
            o nie, Sloneczko. odrzucilam przynajmniej cztery zaproszenia. jesli nie moge
            byc z tym, z ktorym chce spotkac nowy rok, to wole spedzic sama ten wieczor.
            serio mowie.
            • Gość: krish Re: sama w taką noc......... IP: *.chello.pl 31.12.04, 23:00
              taz mowie ze opcja najgorsza z tych ktore chcesz zaakceptowac
              • blue_as_can_be Re: sama w taką noc......... 31.12.04, 23:04
                ale przynajmniej jedna z tych, ktore MOGE zaakceptowac :)))) bywalo gorzej... a
                Ty co tu robisz zamiast hulac w realu?
                • Gość: krish Re: sama w taką noc......... IP: *.chello.pl 31.12.04, 23:10
                  to samo co ty
                  • blue_as_can_be Re: sama w taką noc......... 31.12.04, 23:11
                    no to jan sebastian baaaach, za Twoje zdrowie! w przyszlyn roku bedzie lepiej,
                    zobaczysz.
                    • Gość: krish Re: sama w taką noc......... IP: *.chello.pl 31.12.04, 23:16
                      nadzieje

zywie takowa
                      • blue_as_can_be Re: sama w taką noc......... 31.12.04, 23:23
                        WIARA, moj chlopcze, WIARA. a oprocz tego MILOSC. wiara, nadzieja i milosc. co
                        to bylo? cos mi sie kojarzy z jakiejs wczesnej edukacji koscielnej. co to bylo?
                        cnoty? a moze grzechy glowne, hehehe?
                        • Gość: krish Re: sama w taką noc......... IP: *.chello.pl 31.12.04, 23:25
                          upilas sie na moralizatorsko, corko

niech ci wybaczone bedzie
                          • blue_as_can_be Re: sama w taką noc......... 31.12.04, 23:30
                            zaraz tam "upilas". na razie to tylko rauszyk. jak skoncze swojego szampana,
                            mam jeszcze trzy winka i resztke martini. a, jeszcze troche wisniowki, ale to
                            juz bedzie last resort. co tam, sylwek raz w roku jest...
                            • Gość: krish Re: sama w taką noc......... IP: *.chello.pl 31.12.04, 23:31
                              zwlaszcza te trzy winka brzmia imponujaca...
                              • blue_as_can_be Re: sama w taką noc......... 31.12.04, 23:38
                                SA imponujace, przynajmniej 2 z nich. jedno nawet w drewnianej skrzyneczce z
                                takimi wiorkami w srodku i z wysuwana klapka i z raczka ze sznureczka.
                                zastanawiam sie, czy to urokliwe malenstwo nie powinno nastapic zaraz po
                                szampanie. a Ty co chlepczesz, Bracie-w-samotności?
                                • Gość: krish Re: sama w taką noc......... IP: *.chello.pl 31.12.04, 23:39
                                  jak to co?

ja, fanatyk?

winko, rzecz jasna

torresika
                                  • blue_as_can_be Re: sama w taką noc......... 31.12.04, 23:42
                                    doooobry wybor. ja w swoim skladziku posiadam tez dzis Torres Coronas. Viva del
                                    arte, compagnero.
                                    • Gość: krish Re: sama w taką noc......... IP: *.chello.pl 31.12.04, 23:46
                                      torres to moja w pewnym sensie mania

moje picie wina zaczelo sie od zwiedzania piwnic torresa

ja dzis sangre de toro 2003

grany lepsze

ale nie bylo na dole
                                      • blue_as_can_be Re: sama w taką noc......... 31.12.04, 23:48
                                        ja w ogole hiszpanskie wina ponad wszystko... a hiszpania to moja duchowa
                                        ojczyzna, moze dlatego?
                                        • Gość: krish Re: sama w taką noc......... IP: *.chello.pl 31.12.04, 23:51
                                          moze

ja tez hiszpanskie ponad wszystko

co nie zmienia faktu ze trzy dni temu strulem sie hiszpanskim watrobojebem
                                          • blue_as_can_be Re: sama w taką noc......... 31.12.04, 23:54
                                            jak Ty tez hiszpanskie ponad wszystko, to przesadza sprawe. nastepne bedzie
                                            Coronas. chrzanic snobistyczne skrzyneczki wiorkowane z langwedocji!
                                            • Gość: krish Re: sama w taką noc......... IP: *.chello.pl 31.12.04, 23:57
                                              p i e r d o l i c

francje

a zwlaszcza ich skrzyneczki

(z wyjatkiem kilku bez skrzyneczek)
                                              • blue_as_can_be Re: sama w taką noc......... 01.01.05, 00:03
                                                p i e r d o l i c niezla rzecz. czy akurat francje i jej skrzyneczki? nie,
                                                lepiej nie...

ladnie z mojego okna widac fajerwerki. lubie sztuczne ognie.
                                                • Gość: krish Re: sama w taką noc......... IP: *.chello.pl 01.01.05, 00:06
                                                  z mojego tez

ale pewnie z kazdego
                                                  • blue_as_can_be Re: sama w taką noc......... 01.01.05, 00:15
                                                    o, i nawet dzwonia DO MIE z zyczeniami... nie jest zle...
                                                  • Gość: krish Re: sama w taką noc......... IP: *.chello.pl 01.01.05, 01:03
                                                    do mnie tez...

ale swiatlo w wilanowie zgasili na 50 min

znak k u r w a czy jak?
                                                  • blue_as_can_be Re: sama w taką noc......... 01.01.05, 01:05
                                                    ani chybi, znak, p i e r d o l o n y. dobrze, ze chociaz wino nie znika jak
                                                    znika swiatlo...
                                                  • Gość: krish Re: sama w taką noc......... IP: *.chello.pl 01.01.05, 01:10
                                                    oj zniklo...

nie zaopatrzylem sie tak dobrze jak Ty

cale szczescie mam jeszcze orzechowke
                                                  • blue_as_can_be Re: sama w taką noc......... 01.01.05, 01:11
                                                    o, Biedaku. ale co tam, moglo byc gorzej.
                                                  • Gość: krish Re: sama w taką noc......... IP: *.chello.pl 01.01.05, 01:16
                                                    wlasnie stwierdzilem

ze mam tez drewniana skrzyneczke cheteaux du languedoc

dostalem kiedys w prezencie

zawartosci nie pamietam (choc moze? byla przyzwoita?)

sluzy za domek dla szczurkow

zycze Ci by lepiej bylo

bys pamietala
                                                  • blue_as_can_be Re: sama w taką noc......... 01.01.05, 01:23
                                                    Gość portalu: krish napisał(a):

> bys pamietala

o czym?
                                                  • Gość: krish Re: sama w taką noc......... IP: *.chello.pl 01.01.05, 01:29
                                                    wino w skrzyneczce

ja mojego nie pamietam

co chyba ? nie swiadczy o nim dobrze
                                                  • blue_as_can_be Re: sama w taką noc......... 01.01.05, 01:33
                                                    wino rzecz ulotna, aczkolwiek in vino veritas, oszywisie. (nie wspominajac o
                                                    tym, ze orzechowka ulotna jeszcze bardziej niz wino)

zycze Ci abys mial w tym roku DUUUZO rzeczy do zapamietania, mniej ulotnych niz
                                                    zawartosc Twojej pustej dzis skrzyneczki.
                                                  • Gość: krish Re: sama w taką noc......... IP: *.chello.pl 01.01.05, 01:35
                                                    orzechowka kupna syf

tego samego Ci zycze

+ zdrowia + kasy + milosci (odwzajemnionej)

w tej kolejnosci
                                                  • blue_as_can_be Re: sama w taką noc......... 01.01.05, 01:36
                                                    :)))))))))
            • Gość: też sama Re: sama w taką noc......... IP: *.pxs.pl / *.pxs.pl 31.12.04, 23:30
              To tak jak ja.
              Ala ja też nie mam nadziei. Nie te lata.
              Wicie co, moje kochane, wypijmy... tylko nie wiem za co? Za nadzieję, za
              przyszłość za spotkanie kogoś... Wypijmy, to trochę pomaga
            • Gość: selena Re: sama w taką noc......... IP: *.kom / *.kom-net.pl 01.01.05, 00:50
              a tak z czystej ciekawosci czemu nie mozesz byc z tym z kim chcesz?tzn.swietowac
              [w cudzyslowiu,tez mi swieto].ja tez jestem sama,ukochany cale mile stadt
              chwilowo:)mialam spedzic z nim,wyjechal,znajomi mieli juz wczesniej swoje
              plany,rodzice mieli mnie zabrac w gory ale pojedziemy po swietach[who
              cares:))))))]a teraz mamusia wziela szampana i poszla do domu obok,do ukochanej
              psiapsiolki ,tatus spi ,pies spi a ja w calym domu wielkim sama.z winem grzanym
              i internetem.chyba skoncze zycie w podnioslym wieku lat 25.
              • Gość: selena Re: sama w taką noc......... IP: *.kom / *.kom-net.pl 01.01.05, 00:52
                jezu ten post byl do blue as can be:))cholera co sie wyrabia tutaj...
              • blue_as_can_be Re: sama w taką noc......... 01.01.05, 01:07
                dlugo by opowiadac, ale to bylaby historia o roznych lekach, strachach i
                demonach. ale nie trace nadziei na przyszly rok, jakby co...
                • Gość: selena Re: sama w taką noc......... IP: *.kom / *.kom-net.pl 01.01.05, 01:13
                  wlasnie.czego zycze sobie,tobie i wszystkim.
        • Gość: puma Re: sama w taką noc......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 22:58
          też jestem sama. Przez połowę tego roku byłam najszczęśliwsza na świecie bo
          wierzyłam że będe z człowiekiem, którego pokochałam tak, jak nigdy nie
          sądziłam, że kochać można. Byłam o krok. I wszystko przepadło.
          Najgorsze jest po przeżyciu takiego szczęścia to, że było tego za mało, żeby
          wystarczyło na resztę życia, a za dużo, żebym mogła zapomnieć.
          Teraz siedzę sama z kotem i piję martini.
          Od pół roku boli mnie życie. Jeszcze nie ryczę, ale mało mi brakuje.
          Dziękuję Wam za to, że jesteście.
          Z Wami raźniej troszkę.
          • blue_as_can_be Re: sama w taką noc......... 31.12.04, 23:06
            co sie stalo? chodz, pomarudzimy sobie razem, skoro juz razem pijemy...
            • Gość: puma Re: sama w taką noc......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 23:20
              Stchórzył. Przestraszył się tego, że ktoś nie będzie o nim dobrze myślał. Niby
              chciał, ciągle mówi, że chce, ale nie może i że tak musi być.
              Gdyby ktos opowiedział mi taką historię, jak ta moja, popukałabym sie w głowę i
              powiedziała - dziewczyno, masz szczęście że sie to tak skończyło, gdybyście
              byli razem miałabyś większe kłopoty.
              Ale mimo że to wiem, od pół roku nie umiem sie pozbierać. Głupia baba ze mnie.
              Niby samodzielna, niezależna, bla bla bla. A takie ciepłe kluchy ze mnie
              wyszły, że sama się dziwię.
              Zdrówko ;)

ale źle mi i smutno jak diabli

• blue_as_can_be Re: sama w taką noc......... 31.12.04, 23:27
                a moze potrzebuje czasu? a moze trzeba, zeby wydarzylo sie cos wyjatkowego, co
                nim potrzasnie? a moze za wczesnie odpuscilas?

wiesz, jak tak sobie tylko gdybie, ale tych bojacych sie milosci jest troche na
                swiecie. moze zamiast ich skreslac, nalezaloby ich pokochac pomimo to i nie
                walczyc ze soba?
                • Gość: puma Re: sama w taką noc......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 23:33
                  ja go nie skreśliłam. On się nie boi miłości. Boi się zostawić żonę,
                  przeprowadzić się do innego miasta i zacząć wszystko od początku. Boi się, że
                  źle będzie myślała o nim córka -tylko troszke młodsza ode mnie - żona, znajomi.
                  Mnie się nie boi, ja weszłam na etap na którym pyłki spod stóp bym mu
                  zdmuchała, feministka jedna :D. I on o tym wie. Wiele razy słyszałam od niego,
                  że nigdy nie spodziewał się, że ktoś będzie o niego tak walczył jak ja
                  walczyłam. Właściwie walczę, bo nie odpuściłam.
                  I dlatego właśnie jestem dziś taka nieszczęśliwa. To miał byc nasz sylwester,
                  pierwszy wspólny, wyjatkowy.
                  • blue_as_can_be Re: sama w taką noc......... 31.12.04, 23:40
                    ooooch. no to wiekszy klopot niz myslalam... w takim razie mozna tylko czekac.
                    (z nadzieja, oczywiscie).

oby nam sie...
              • Gość: też sama Re: sama w taką noc......... IP: *.pxs.pl / *.pxs.pl 31.12.04, 23:38
                Ej, Puma, ja też takiego spotkałam. Zauroczony, zachwycony i pełen podziwu. A
                ja - najlepsza ze wszystkich, same zalety, kochana. No i co? Koniec. On "nie
                jest mnie wart". Albo drań zakłamany albo całkiem powalony - tego nie
                rozszyfrowałam. Od pół roku nie mogę się pozbierać, bo to był ktoś na kogo
                czekałam, nie wiedząc o tym.
                No, to banieczka!
                • Gość: puma Re: sama w taką noc......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 23:47
                  czytam to co napisałaś jakbym sama była autorką
                  tez czekałam nie wiedząc, spotkałam wyśniony ideał zakochany bez pamięci we
                  mnie idealnej dla niego
                  i tez nie wiem do dziś czy dałam się zwyczajnie oszukać czy może faktycznie
                  okoliczności i inne takie
                  ale to nie zmienia dwóch faktów
                  tego że on tańczy teraz z żona
                  i tego że ja go beznadziejnie kocham i mimo że usłyszałam że czekać nie mam na
                  co - czekam
                  oby następy rok rozjaśnił te mroki
                  a on juz tuż tuż
                  • Gość: też sama Re: sama w taką noc......... IP: *.pxs.pl / *.pxs.pl 01.01.05, 01:08
                    puma, mój był WOLNY!!!
                    To jest dopiero paranoja... Może my jesteśmy jakieś nienormalne?

Pozostaje mi zostać feministką. Ot, co...
      • Gość: milena Re: sama w taką noc......... IP: *.dew.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.04, 22:53
        Tak - przy " odrobinie " alkoholu ta noc jest do przebrnięcia. Ale chyba
        większośc z Nas w ostatnich godzinach, minutach mijającego roku intensywniej
        rozmyśla nad sensem wlasnego życia i piszemy a co niektórzy pewnie mówią do
        kogoś, o najbardziej gnębiących Nas problemach. I tlko szkoda, że niektóre
        nasze kłopoty nie znikają po tej nocy a czasami w ciągu roku są jakby silniej
        odczuwalne.
    • sdfsfdsf Re: sama w taką noc......... 31.12.04, 23:00
      wielkie halo, moment sztucznej wesolosci o dwunastej a ludzie maja dola z tego
      powodu, smieszne doprawdy
      • blue_as_can_be Re: sama w taką noc......... 31.12.04, 23:09
        sdfsfdsf napisał:

> wielkie halo, moment sztucznej wesolosci o dwunastej a ludzie maja dola z
        tego
        > powodu, smieszne doprawdy

ale prawdziwe, niestety. i co poradzisz?
        • sdfsfdsf Re: sama w taką noc......... 31.12.04, 23:11
          nic i nawet sie nie staram, ale MUSZE juz isc zeby zdazyc, rozumiesz, cholera
          jak wizyta u dentysty
          • blue_as_can_be Re: sama w taką noc......... 31.12.04, 23:14
            baw sie dobrze i pozdrow ode mnie traffalgar
    • Gość: sama Re: sama w taką noc......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 23:04
      ....świat jest głupi.....
      ....życie jest głupie..ale żyć trzeba, nikt nas z tego nie zwolni.....
      • Gość: też sama Re: sama w taką noc......... IP: *.pxs.pl / *.pxs.pl 31.12.04, 23:22
        Ten, kto wymyślił samotność, wymyślił piekło.

• Gość: milena Re: sama w taką noc......... IP: *.dew.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.04, 23:26
      Chyba powinniśmy wypić za świat i za życie, które nieźle daje po dupie ale mimo
      wszystko jest piękne, bo przecież daje nie tylko zło i rozpacz ale i wielkie
      szczęście, radość, zadowolenie. Tylko szkoda, że jest to tak nierówno
      rozdzielane i że czasami odrobineczka szczęścia jest okupiona morzem łez.
      Szkoda, że niektórzy mają więcej szczęścia a niektórzy więcej rozpaczy.
      • blue_as_can_be Re: sama w taką noc......... 31.12.04, 23:31
        eeeee... to sie tak momentami zdaje. na koniec bilans jest dla kazdego ten sam
        (mniej wiecej). nastepny lyk szampana za Ciebie...
        • Gość: e Re: sama w taką noc......... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.12.04, 23:39
          no to był niedobry rok...pozegnania...całuje
          • Gość: też sama Re: sama w taką noc......... IP: *.pxs.pl / *.pxs.pl 31.12.04, 23:44
            Badźmy wspaniałomyślni i wypijmy za tych, których chcielibyśmy mieć blisko
            siebie, ale ich tu nie ma.

No to banieczka!
          • blue_as_can_be Re: sama w taką noc......... 31.12.04, 23:45
            tak, pozegnania dla starego roku. niech idzie i nie wraca. powitania dla
            nowego. niech pokaze, ze warto dla niego zyc.
        • Gość: puma Re: sama w taką noc......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 23:42
          i łyk za samotnych wszystkich
          żeby samotnymi nie byli
          a już na pewno nie byli samotnymi we dwoje
          i żeby samotni do swojej samotności nigdy sie nie przyzwyczajali
          i żeby nie tracili wiary w to, że samotnymi być przestaną
          • Gość: też sama Re: sama w taką noc......... IP: *.pxs.pl / *.pxs.pl 31.12.04, 23:51
            właśnie wysłałam maila z serdecznymi życzeniami do tego, który "nie jest mnie
            wart..."
            Wasze zdrowie!
            Niech samotność zostanie w starym roku, pijmy za nadzieję na niemożliwe
            • Gość: puma Re: sama w taką noc......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 23:56
              ja mam tylko życzenie żeby on tu był
              w lodówce szampan który mieliśmy wypić razem
              rozmazana dziś jestem
              dlaczego tak trudno jest przejść nad tym do porządku dziennego?
              szczęśliwego nowego roku wszystkim
              z całego serca
    • Gość: milena Re: sama w taką noc......... IP: *.dew.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.04, 23:55
      Czy Nowy Rok można przywitać tequillą? Butelkę ginu już wykończyłam. Ale mam w
      dupie " czy można " , mam ochotę tequillą to tequillą! ZDRÓWKO!!!
      • Gość: też sama Re: sama w taką noc......... IP: *.pxs.pl / *.pxs.pl 31.12.04, 23:57
        Wszystko można. Nam wolno wszystko - nikt nam nie mówi co wolno a czego nie

pijmy za nowe nadzieje, nowe spotkania, nowych ludzi...
        • kolorka2 WSZYSTKIEGO DOBREGO DZIEWCZYNY I CHŁOPAKI :) 01.01.05, 00:09
          Podobno rok po przestępnym - czyli 2005 - lubi spełniać życzenia! Życzę Wam
          wszystkiego najlepszego: samotnym przyjaciół, a zajętym poczucia wolności :)
          Wasze zdrowie! :)
          • Gość: puma Re: WSZYSTKIEGO DOBREGO DZIEWCZYNY I CHŁOPAKI :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 00:14
            przywitalam wytrawnym bialym martini
            chyba sie roczek nie obrazi
            ja się już troszke boje marzyć, ale może spróbuje skoro on spełnia
            i wiecie co
            nareszcie mam kota który nie boi sie petard
            mały gnojek i nic a nic się nie boi
            niech sie Wam spełni
            • blue_as_can_be Re: WSZYSTKIEGO DOBREGO DZIEWCZYNY I CHŁOPAKI :) 01.01.05, 00:16
              i Tobie, Pumo... niech sie spelni nam wszystkim.
              • Gość: puma Re: WSZYSTKIEGO DOBREGO DZIEWCZYNY I CHŁOPAKI :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 00:30
                i Tobie Blue
                bierzmy się teraz za spełnianie tych marzeń
                tyle ich jest, ze same moga sobie nie poradzić ;)
    • Gość: sama Re: sama w taką noc......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 00:18
      Spełnienia pragnień sobie i wszystkim życzę...........
    • hania.mala Re: sama w taką noc......... 01.01.05, 00:26
      I po krzyku... Wszystkim dopijającym szampana i lekko pijanym jak ja -
      wszystkiego najlepszego.
      • Gość: też sama Re: sama w taką noc......... IP: *.pxs.pl / *.pxs.pl 01.01.05, 00:30
        ... i też trochę pijana... Wszystkim - spełnienia marzeń!!!

Dzięki Wam nie byłam dziś sama
        • Gość: puma Re: sama w taką noc......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 00:35
          ja już dziękowałam, ale z przyjemnością podziękuje raz jeszcze
          lekki rauszyk i miłe towarzystwo
          nie tylko samotność nas łączy na szczęście
          empatia i sympatia do świata mimo wszystko
          i niech tak zostanie
          • Gość: też sama Re: sama w taką noc......... IP: *.pxs.pl / *.pxs.pl 01.01.05, 00:40
            • Gość: puma Re: sama w taką noc......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 00:43
              ocho :)
              o jeden łyczek za dużo ;)
              ale rozumiemy się bez słów
              • hania.mala Re: sama w taką noc......... 01.01.05, 00:46
                cicho! :-))
                Swoją droga fajerwerki mogłyby tak strasznie nie śmierdzieć siarką, okropny
                zapach, fuj!
          • Gość: też sama Re: sama w taką noc......... IP: *.pxs.pl / *.pxs.pl 01.01.05, 00:45
            jestem chyba pijana, kliknęłąm za szybko

Ale było fajnie!

No i mamy za sobą Sylwestra... Życzę wszystkim aby następny nie był taki
            samotny. A jeśli - to znów się spotkamy, prawda?
    • Gość: Milena Re: sama w taką noc......... IP: *.dew.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.05, 00:45
      Gdyby nie Wy to nie wiem jak wyglądałby moj Sylwester - szkoda że nie jestem
      złotą rybką to spełniłabym Wasze wszystkie zyczenia!!! Milości od świata, ludzi
      i tego jegynego/ej a także niemałej kasy, zdrowia, radości z życia i optymizmu.
      • Gość: puma Re: sama w taką noc......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 00:48
        kochana Mileno
        kto wie, może okażesz się złotą rybką, także dla siebie
        i tego Ci właśnie życze
        i nam wszystkim
        a za rok...
        pewnie tu będę
        tak swojskiego i miłego sylwestra jeszcze nie przeżyłam
        jeszcze raz dziękuję
        • Gość: też sama Re: sama w taką noc......... IP: *.pxs.pl / *.pxs.pl 01.01.05, 01:00
          Życzę Wam wszystkim, zeby spełniły się nadzieje i marzenia, które dzxiś wydają
          się nam niemożliwe do spełnienia.

Chyba pójdę na spacer...
          • wierszykarnia Re: sama w taką noc......... 01.01.05, 01:14
            ja też sama,widziałam pokaz sztucznych ogni,życzyłam wtedy sobie szalonej
            romantycznej miłości,na myśl o kimś flaki skręcają mi się w ósemki,przechodzą
            dziwne fale gorąca,postanowiłam się zmienić,zadbac w końcu o siebie,obiecuję
            sobie,że w przyszły Sylwester już nie będę sama
            • Gość: też sama Re: sama w taką noc......... IP: *.pxs.pl / *.pxs.pl 01.01.05, 01:16
              ...a skąd jesteś Ty i inni samotni?
              • Gość: puma Re: sama w taką noc......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 01:22
                wawa
                a jak reszta?
                • Gość: też sama Re: sama w taką noc......... IP: *.pxs.pl / *.pxs.pl 01.01.05, 01:31
                  kraków
                  • Gość: puma Re: sama w taką noc......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 01:35
                    fajne miasto
                    • Gość: też sama Re: sama w taką noc......... IP: *.pxs.pl / *.pxs.pl 01.01.05, 01:43
                      Miasto magiczne - besz wątpienia

a jaki sywester był na Rynku... ho, ho ho, widziłam w TV
                    • Gość: też sama Re: sama w taką noc......... IP: *.pxs.pl / *.pxs.pl 01.01.05, 01:49
                      chyba pójdę spać. Język - jak to mówią - zaczyna mi się plątać...

Pozdrowienia z pięknego Krakowa - dla wszystkich samotnych i spragnionych
                      prawdziwej miłości
                      Przyjedźcie tutaj!
                      • Gość: puma Re: sama w taką noc......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 02:05
                        ja też zmykam
                        procenty dają o sobie znać
                        Kraków piękny jest i odwiedzam go regularnie
                        samotniczkom dzięki
                        wyciśnijcie z tego roku ile tylko się da
                        ja też spróbuję
                • blue_as_can_be Re: sama w taką noc......... 01.01.05, 01:39
                  tak jak Ty
                  • Gość: puma Re: sama w taką noc......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 01:50
                    samotność w wielkich miastach
                    ironia losu, co
    • kurwa_mac1 BO ZASŁUŻYŁAŚ NA TO!!!!!!!!!!!!!!! 01.01.05, 01:26

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka