Gość: krish IP: *.chello.pl 07.01.05, 11:17 Twoj atak na mnie byl calkowicie chybiony obrzucilas mnie gownem bez powodu zwykla przyzwoitosc nakazywalaby powiedziec "przepraszam" wiem, ze to czytasz zobaczymy czy masz troche klasy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta9991 Re: MARTO, 07.01.05, 11:22 moja klasa i tak nikogo nie interesuje, więc nie mam zamiaru przepraszac nikogo, a szczególnie Ciebie. Zawiodłam się na tobie i to bardzo, bo chciałam Ci pomóc w jakiś sposób, mialam taką możliwość, przykro mi jest z tego powodu i nie pisz do mnie więcej, bo nie chcę z Tobą juz utrzymywac żadnego kontaktu,nawet na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: MARTO, IP: *.chello.pl 07.01.05, 11:25 ale czy moglabys mi pokazac, gdzie ci obrobilem dupe ba ja nadal nie wiem do konca o co chodzi za wyjatkiem tego ze spadl na mnie deszcz gowna Odpowiedz Link Zgłoś
marta9991 Re: MARTO, 07.01.05, 11:29 sam wiesz co pisałeś i nie mam zamiaru drugi raz wyszukiwac twoich listów na mój temat, szkoda mi czasu. A za deszcz gówna odpowiadasz sam, następnym razem zastanowisz się co robisz dwa razy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Krish, co Ty czynisz, dziecie? ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 11:28 Panna ma klopoty intelektualne (m.in.z logika wywodu), klopoty emocjonalne i jest z gruntu zla, tzn. zdolna do wielu podlosci. Na co liczysz? Marusia jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: Krish, co Ty czynisz, dziecie? ;) IP: *.chello.pl 07.01.05, 11:30 probuje sie upewnic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: Krish, co Ty czynisz, dziecie? ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 11:31 miej dla siebie troche litosci, blagam... Odpowiedz Link Zgłoś
marta9991 Re: Krish, co Ty czynisz, dziecie? ;) 07.01.05, 11:30 a ty sie nie wtracaj, bo nie do Ciebie był ten wątek skierowany, a do mnie. Za chwile i tobie dostanie się oddzielnie. Odpowiedz Link Zgłoś