Dodaj do ulubionych

Dzien z Marta Linkiewicz

11.05.21, 10:58
Tekst linku

Ogladalyscie? Slyszalyscie?

Zal mi tej dziewczyny.
Pamietam, jak wyplynela sprawa tego seksu nastolatek z raperami. Szokujacy najbardziej byl ten jezyk, sposob w jaki to opisywaly.
Myslalam - 'patologia'.
Teraz widze zagubiona dziewczynke, ktora byla sama. Musiala miec nieziemsko twardy charakter.
Zawiedli rodzice, szkola, pedagodzy. Zero wsparcia od doroslych.
Zycze Marcie duzo sily i dobrych ludzi wokol.
Obserwuj wątek
    • 35wcieniu Re: Dzien z Marta Linkiewicz 11.05.21, 11:00
      Pierwszy raz o niej słyszę.
    • homohominilupus Re: Dzien z Marta Linkiewicz 11.05.21, 11:48
      Juz tak sie o nią nie martw i jej nie współczuj.
      Niezla kasę zarobiła na patostreamowaniu.
    • krypteia Re: Dzien z Marta Linkiewicz 11.05.21, 11:53
      Nie obchodzi mnie dzien z zycia patoligi
    • demono2004 Re: Dzien z Marta Linkiewicz 11.05.21, 11:57
      Wiem o kogo chodzi, ale mnie ta siksa w ogóle nie interesuje. Pierwszy raz widzialam ją na oczy podczas konferencji, przed walką z Godlewską. Jak się tam wyzywały. Godlewska chciala rzucić ją szklanka, ale oberwał ktoś inny. Cyrk na kółkach.
      Promują patologię i jeszcze kasę na tym zarabiają.
    • triss_merigold6 Re: Dzien z Marta Linkiewicz 11.05.21, 12:06
      Szkoła?!
      • poczkodovana Re: Dzien z Marta Linkiewicz 11.05.21, 12:47
        Szkola.
        Wyrzucili ja z niej w klasie maturalnej, nie dali zadnego wsparcia pedagogiczno-psychologicznego.
        Dziewczyna byla pato, ale nikt z doroslych nie wyciagnal do niej reki.
        • alpepe Re: Dzien z Marta Linkiewicz 11.05.21, 13:53
          Dawniej patologia nie miała możliwości edukacyjnej. Nie możesz mówić o braku wsparcia. Samo to, że ona była w klasie maturalnej, świadczy bowiem o czymś przeciwnym.
        • bergamotka77 Re: Dzien z Marta Linkiewicz 11.05.21, 23:00
          Ojej jaka biedna. Tez trzymałabym ją z dala od normalnych nastolatków. Laska ma coś nie tak z głową, ale niektórzy lubią ostrą jazdę bez trzymanki i co poradzisz.
          • znowu.to.samo Re: Dzien z Marta Linkiewicz 12.05.21, 22:26
            Borderki, psychopatki, narcyzki...
    • lajtova Re: Dzien z Marta Linkiewicz 11.05.21, 12:11
      Ja bym sobie życzyła żeby takie indywidua były zamykane w jakichś dzielnicach i odseparowane od ludzi.
    • borsuczyca.klusek Re: Dzien z Marta Linkiewicz 11.05.21, 12:16
      Nie rozumiem dlaczego miałabym współczuć komuś kto na swoim patusiarstwie zarabia całkiem niezłą kasę.
      • poczkodovana Re: Dzien z Marta Linkiewicz 11.05.21, 13:21
        I dobrze, ze chociaz tyle.
        Dziewczyna miala szanse totalnie sie zalamac i wyladowac na ulicy.
        Zyje, tak jak potrafi, ale pezynajmniej korzysci z tego czerpie.
        • borsuczyca.klusek Re: Dzien z Marta Linkiewicz 11.05.21, 14:44
          No wręcz świetnie, a teraz sobie pomysł że już za chwileczkę już za momencik pojawią się następczynie zachęcone "sukcesem".
        • alessa28 Re: Dzien z Marta Linkiewicz 13.05.21, 16:31
          poczkodovana napisała:

> I dobrze, ze chociaz tyle.
          > Dziewczyna miala szanse totalnie sie zalamac i wyladowac na ulicy.

zartujesz/ a gdzie ona niby jest,jak nie na ulicy,przynajmniej mentalnie?

promuje masakryczne wzorce jesli chodzi o mlode dziewczyny,jest mega wulgarna(patrz towar z c-h-uja mocno buja-to jej tatuaz ),cpanko ,chlanko i przygodny seks nie sa jej obce.

z daleka od takich ,serio-to jest jak koszmar dla matek normalnych dziewczyn xd

> Zyje, tak jak potrafi, ale pezynajmniej korzysci z tego czerpie.

hahah.zyje jak potrafi,niezly oksymoron.ze czerpie korzysci z naiwnosci nieletnich fanek,to ja nie watpie-patostream jest oplacalny.

• simply_z Re: Dzien z Marta Linkiewicz 11.05.21, 12:53
      dzieki takim naiwnym duszyczkom jak ty poczkodovana, patole zarabiaja niezla kase..
      ale lajkuj i wspolczuj dalej. Tak z ciekawosci, zawsze bylas taka naiwna? to sie jakos wynosi z domu, czy taki character?
    • conena Re: Dzien z Marta Linkiewicz 11.05.21, 12:59
      tęsknię za czasami bez internetu.
    • kasiaabing Re: Dzien z Marta Linkiewicz 11.05.21, 13:05
      Tacy patocelebryci budzą we mnie bardzo brzydkie uczucia.
      Dla mnie to zwykła patuska, teraz to nawet bogata patuska.
      W ogóle świat schodzi na psy, żeby ktoś chciał spędzić dzień z tym indywiduum to mnie przeraża .
    • konsta-is-me Re: Dzien z Marta Linkiewicz 11.05.21, 13:55
      Oglądałam ale bez przesady- on też jest sobie winna.
      Po kiche publikowała ten post ?
      A jest na tyle młoda, że wiedziała jaki to może przynieść efekt.
      I wyszło że na tej patologii wyrosła na celebrity, czyli też tak znowu współczucia do niej nie mam.
    • lauren6 Re: Dzien z Marta Linkiewicz 11.05.21, 13:59
      Cudowna historia z happy endem. Tylko patoksięcia na białym rumaku zabrakło.
      • borsuczyca.klusek Re: Dzien z Marta Linkiewicz 11.05.21, 14:46
        I patoksiąże się pewnie w końcu pojawi. A później małe patusiątka, na których też będzie można zarobić.
    • waleria_s Re: Dzien z Marta Linkiewicz 11.05.21, 14:05
      Nie żal mi jej ani trochę. Żal jej rodziny, matki i siostry, który przez wybryk pato Marty musiały zmienić nazwisko.
    • chicarica Re: Dzien z Marta Linkiewicz 11.05.21, 17:21
      Kojarzę że ona była z raczej niebiednej rodziny, więc możliwości miała.
      Wg mnie promowanie takiego g... woła o pomstę do nieba.
      • riki_i Re: Dzien z Marta Linkiewicz 11.05.21, 18:21
        Ona jeździ jakimś autem za kilkaset tysięcy złotych. Stop making stupid people famous!
        • dominika9933 Re: Dzien z Marta Linkiewicz 11.05.21, 19:44
          Ogladnelam to do piętnastej chyba minuty, znudziło mi się. Ale dziewczyna bardzo pociąga nosem ( może coś z przegroda), cały czas je ( może apetyt), jest pobudzona. Czy na pewno wszystko z nią w porządku?
        • savignonblanc Re: Dzien z Marta Linkiewicz 11.05.21, 21:18
          No po tobie się takiej odpowiedzi nie spodziewałam.
          Łaska nie ma prawa jazdy. Dała się obcykac paparazzo gdzieś na parkingu w oklejonym przez firmę oklejająca auta wypożyczonym Mercedesie.
          Żal mi jej trochę. Ale nie życzę sobie, żeby stanowiła wzór cnot i była celebrytka, bo mam na stanie nastolatkę.
          • dominika9933 Re: Dzien z Marta Linkiewicz 11.05.21, 21:43
            A ja się zgadzam z Tobą całkowicie, chyba nie zrozumiałaś tego, co napisalam. Nie jest wzorem cnót, bo też takich wzorów się nie szuka w miejscach, o których sobie teraz piszemy luźno. Zaintrygowało mnie po prostu, po obejrzeniu tych kilku minut, czy dziewczyna skończyła z wszystkimi substancjami psychoaktywnymi. I tyle. Jeśli nie, to potrzebuje pomocy. Niech szuka. Ja jej życzę dobrze. Pozdrawiam.
            • petatoppana Re: Dzien z Marta Linkiewicz 11.05.21, 21:48
              Jeszcze większa patuska to ta druga co z nią występowała. Też zmanierowana i zepsuta córeczka bogatych rodziców, mamuśka dziennikarka, tatuś jakieś biznesy robi. Dla matki w mediach też był niezły wstyd, a ta mała nic się zmieniła- wystarczy spojrzeć na jej insta, gdzie gołą d.. i cycami świeci.
              • alessa28 Re: Dzien z Marta Linkiewicz 13.05.21, 16:41
                petatoppana napisała:

> Jeszcze większa patuska to ta druga co z nią występowała. Też zmanierowana i ze
                > psuta córeczka bogatych rodziców, mamuśka dziennikarka, tatuś jakieś biznesy ro
                > bi. Dla matki w mediach też był niezły wstyd, a ta mała nic się zmieniła- wysta
                > rczy spojrzeć na jej insta, gdzie gołą d.. i cycami świeci.

mamuska dziennikarka?a jak sie nazywa?bo żadnej Burek nie kojarze a tak wlasnie ma na nazwisko ta druga patusiara
                • georgia.guidestones Re: Dzien z Marta Linkiewicz 13.05.21, 16:52
                  alessa28 napisała:

> petatoppana napisała:
                  >
                  > > Jeszcze większa patuska to ta druga co z nią występowała. Też zmanierowan
                  > a i ze
                  > > psuta córeczka bogatych rodziców, mamuśka dziennikarka, tatuś jakieś bizn
                  > esy ro
                  > > bi. Dla matki w mediach też był niezły wstyd, a ta mała nic się zmieniła-
                  > wysta
                  > > rczy spojrzeć na jej insta, gdzie gołą d.. i cycami świeci.
                  >
                  > mamuska dziennikarka?a jak sie nazywa?bo żadnej Burek nie kojarze a tak wlasnie
                  > ma na nazwisko ta druga patusiara

niewonska specjalistko, nie masz racji wink zmarnowalam bezcenne poltorej minuty i sprawdzilam.

Burek to zupelnie inna osoba, jakaś jej cheerleaderka z fame MMA www.wykop.pl/wpis/40150499/ktos-cos-wie-o-pochodzeniu-marty-linkiewicz-xd-mow/

tu, w tresci jest nazwisko tej od afery sprzed 6 lat / nie musi miec nazwiska matki, tylko ojca, albo też rodzina pozmieniała tożsamość tak jak w przypadku Linkiewicz.

www.pudelek.pl/artykul/149460/pamietacie_przyjaciolke_marty_linkiewicz_z_autokaru_rae_sremmurd_zuzanna_alicja_uwielbia_medycyne_estetyczna_i_nie_boi_sie_tego_pokazywac_zdjecia_/foto_1
    • bergamotka77 Re: Dzien z Marta Linkiewicz 11.05.21, 22:57
      Blagam to niezła patola. Chwaląca się przygodnym seksem z koncertujacymi w PL amerykańskimi raperami. Jak patrzę na nią to cieszę się, ze nie mam córki. Chcyba nie potrafiłabym poradzić sobie z tym co wyprawiała Marta czy ta cała Natsu.
      • borsuczyca.klusek Re: Dzien z Marta Linkiewicz 12.05.21, 22:34
        Patusiarstwo nie na płci.
    • bergamotka77 Re: Dzien z Marta Linkiewicz 11.05.21, 23:07
      Nie dam rady tego obejrzeć. Zerknęłam na 5 min i to wszystko, więcej życia na to nie poświęcę. Mam alergię na patolstwo.
    • georgia.guidestones Re: Dzien z Marta Linkiewicz 12.05.21, 22:35
      poczkodovana napisała:

> Tekst linku
      >
      > Ogladalyscie? Slyszalyscie?
      >
      > Zal mi tej dziewczyny.
      > Pamietam, jak wyplynela sprawa tego seksu nastolatek z raperami. Szokujacy najb
      > ardziej byl ten jezyk, sposob w jaki to opisywaly.
      > Myslalam - 'patologia'.
      > Teraz widze zagubiona dziewczynke, ktora byla sama. Musiala miec nieziemsko twa
      > rdy charakter.
      > Zawiedli rodzice, szkola, pedagodzy. Zero wsparcia od doroslych.
      > Zycze Marcie duzo sily i dobrych ludzi wokol.
      Podobno jest znaną patoinfluencerką.
    • tiszantul Re: Dzien z Marta Linkiewicz 13.05.21, 01:00
      "Teraz widze zagubiona dziewczynke, ktora byla sama"

A nie wyzwoloną, otwartą na nowe doświadczenia nowoczesną kobietę, która sama decyduje o sobie, nie oglądając się na narzucane przez społeczeństwo przestarzałe konwenanse moralne i zakazy Kościoła katolickiego?
    • 18lipcowa3 Re: Dzien z Marta Linkiewicz 13.05.21, 09:16
      Kim jest ta mało urodziwa dziewczynka?
      • georgia.guidestones Re: Dzien z Marta Linkiewicz 13.05.21, 10:46
        18lipcowa3 napisała:

> Kim jest ta mało urodziwa dziewczynka?
        >
        Kilka lat temu na ematce bylo sporo na ten temat, jako nastolatka chwalila się w Internecie byciem groupie jakiegos amerykanskiego zespolu, ze szczegolami.
        Dla wiekszosci mlode patoinfluencerki to jakas nisza, dla mnie też. Wpisz sobie w Google'a np. "Linkiewicz Pudelek"
        • 18lipcowa3 Re: Dzien z Marta Linkiewicz 13.05.21, 11:38
          ale taka brzydka i groupie????????
          • georgia.guidestones Re: Dzien z Marta Linkiewicz 13.05.21, 11:53
            18lipcowa3 napisała:

> ale taka brzydka i groupie????????
            >
            a zdajesz sobie sprawe, że może liczyc się chęć/dostępność a nie tylko rysy twarzy?
          • alpepe Re: Dzien z Marta Linkiewicz 13.05.21, 16:22
            Oj tam, do obciągania, a to właśnie zrobiła i tym się chwaliła, piękna być nie musi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka