Dodaj do ulubionych

czy mnie sie wydaje? czy tu sie nudno zrobilo?

18.01.05, 15:53
gdzie jestescie
jezeli zalozyliscie prywatne forum to trzebabylo adres zostawic!

usycham
Obserwuj wątek
    • blue_as_can_be Re: czy mnie sie wydaje? czy tu sie nudno zrobilo 18.01.05, 16:19
      moi aussi.

faktycznie nuda i pustka powialo :((((
      • hubkulik Re: czy mnie sie wydaje? czy tu sie nudno zrobilo 18.01.05, 16:58
        Forum me plait boku maintainant aussi.
        :)

• alicja-ciekawska Re: czy mnie sie wydaje? czy tu sie nudno zrobilo 18.01.05, 17:00
          hubkulik napisał:

> Forum me plait boku maintainant aussi.
          > :)
          >
          >
          a co to po polskiemu odznacza?
          • hubkulik Re: czy mnie sie wydaje? czy tu sie nudno zrobilo 18.01.05, 17:01
            Ze mnie sie podoba forum teraz tez.
            no hej. juz jestem.
            • alicja-ciekawska Re: czy mnie sie wydaje? czy tu sie nudno zrobilo 18.01.05, 17:03
              Fajnie ze jestes,
              a gdzie zes to bywal?
              • hubkulik Re: czy mnie sie wydaje? czy tu sie nudno zrobilo 18.01.05, 17:05
                W pracy.
                Czyli szukac pracy.
                • alicja-ciekawska Re: czy mnie sie wydaje? czy tu sie nudno zrobilo 18.01.05, 17:07
                  napewno kiedys wyplata bedzie,czyli dostaniesz prace.
                  wieje w twoim cudnym miescie?
                  • hubkulik Re: czy mnie sie wydaje? czy tu sie nudno zrobilo 18.01.05, 17:09
                    > napewno kiedys wyplata bedzie,czyli dostaniesz prace.

Tylko kiedy? Czuje sie jak akwizytor, ktory nie moze upchnac towaru.

> wieje w twoim cudnym miescie?

Nie, ale zimno. Chyba bede musial zakladac rekawiczki znowu.

• alicja-ciekawska Re: czy mnie sie wydaje? czy tu sie nudno zrobilo 18.01.05, 17:12
                      dostaniesz ,dostaniesz.
                      A rekawiczki tak czy inaczej miej w pogotowiu.Ma podobno zima wrocic.
                      • hubkulik Re: czy mnie sie wydaje? czy tu sie nudno zrobilo 18.01.05, 17:13
                        Dzieki za mile slowa.
                        Napijesz sie ze mna kawki?

• alicja-ciekawska Re: czy mnie sie wydaje? czy tu sie nudno zrobilo 18.01.05, 17:16
                          hubkulik napisał:

> Dzieki za mile slowa.
                          > Napijesz sie ze mna kawki?
                          >

tak chetnie ,z cukrem i mleczkiem ,poprosze

a ja upieklam szarlotke.
                          poczestuj sie
                          • hubkulik Re: czy mnie sie wydaje? czy tu sie nudno zrobilo 18.01.05, 17:17
                            > a ja upieklam szarlotke.

Ojej ale bym sobie zjadl.

No to dzieki.

• alicja-ciekawska Re: czy mnie sie wydaje? czy tu sie nudno zrobilo 18.01.05, 17:20
                              hubkulik napisał:

> > a ja upieklam szarlotke.
                              >
                              > Ojej ale bym sobie zjadl.
                              >
                              > No to dzieki.
                              >
                              > prosze bardzo!
                              za kawke tez.dzieki
                              >
                              • hubkulik Re: czy mnie sie wydaje? czy tu sie nudno zrobilo 18.01.05, 17:33
                                Ale szarlotke to ja bym sobie naprawde zjadl.

• alicja-ciekawska Re: czy mnie sie wydaje? czy tu sie nudno zrobilo 18.01.05, 17:35
                                  hubkulik napisał:

> Ale szarlotke to ja bym sobie naprawde zjadl.
                                  >
                                  a wiesz co? ja tez taka od babci.
                                  ja nie mam szarlotki,kawy tez zreszta nie.
                                  • hubkulik Re: czy mnie sie wydaje? czy tu sie nudno zrobilo 18.01.05, 17:47
                                    Kawki tez nie? Nie masz w domu czy nie masz ochoty?
                                    Bo chcialem sobie z Toba wypic.
                                    • alicja-ciekawska Re: czy mnie sie wydaje? czy tu sie nudno zrobilo 18.01.05, 17:49
                                      hubkulik napisał:

> Kawki tez nie? Nie masz w domu czy nie masz ochoty?
                                      > Bo chcialem sobie z Toba wypic.

kawki nie pije akurat.
                                      pewnie ze chce z Toba wypic kawke.

• hubkulik Re: czy mnie sie wydaje? czy tu sie nudno zrobilo 18.01.05, 17:52
                                        No to co? Robimy? Bo ja mam chetke. Przekasze tylko cos wczesniej. Ale nie
                                        szarlotke, bo nie mam:(
                                        Bedzie troche melancholijna ta kawa cos czuje.
                                        no to ide do kuchni.
                                        • hubkulik Re: czy mnie sie wydaje? czy tu sie nudno zrobilo 18.01.05, 19:52
                                          Hej Ala. Przeczytalem Twoj e-mail i odpisalem. To jestes jeszcze na forum, czy
                                          juz Cie nie ma?
                                          • alicja-ciekawska Re: czy mnie sie wydaje? czy tu sie nudno zrobilo 18.01.05, 19:54
                                            hubkulik napisał:

> Hej Ala. Przeczytalem Twoj e-mail i odpisalem. To jestes jeszcze na forum,
                                            czy
                                            > juz Cie nie ma?

jestem ,jestem,
                                            • hubkulik Re: czy mnie sie wydaje? czy tu sie nudno zrobilo 18.01.05, 19:56
                                              Ja tez. Ciekawe co dalej sie bedzie dzialo. Ja posiedze tu jeszcze moze z pol
                                              godzinki.
                                              • alicja-ciekawska Re: czy mnie sie wydaje? czy tu sie nudno zrobilo 18.01.05, 20:00
                                                hubkulik napisał:

> Ja tez. Ciekawe co dalej sie bedzie dzialo. Ja posiedze tu jeszcze moze z pol
                                                > godzinki.

nic sie nie bedzie dzialo,czytalam ten wywiad Lisa z Eichenbergiem,oznacza
                                                ze on nie poczuwa sie raczej do winy?
                                                • hubkulik Re: czy mnie sie wydaje? czy tu sie nudno zrobilo 18.01.05, 20:02
                                                  Ja to zrozumialem ze prywatnie to zaluje (ze zdradzil zone), ale zawodowo to
                                                  nic zlego nie zrobil, bo nie byla ona jego pacjentka.

• alicja-ciekawska Re: czy mnie sie wydaje? czy tu sie nudno zrobilo 18.01.05, 20:04
                                                    hubkulik napisał:

> Ja to zrozumialem ze prywatnie to zaluje (ze zdradzil zone), ale zawodowo to
                                                    > nic zlego nie zrobil, bo nie byla ona jego pacjentka.
                                                    >
                                                    tez tak zrozumialam,
                                                    od poczatku wydawalo mi sie ze ,ktos mu niezle namieszal.
                                                  • hubkulik Re: czy mnie sie wydaje? czy tu sie nudno zrobilo 18.01.05, 20:26
                                                    Eichelberger to takie jakby niemieckie nazwisko. Ty Ala mieszkasz w Niemczech?
                                                    Jestes geraministka?
                                                  • alicja-ciekawska Re: czy mnie sie wydaje? czy tu sie nudno zrobilo 18.01.05, 20:34
                                                    hubkulik napisał:

> Eichelberger to takie jakby niemieckie nazwisko. Ty Ala mieszkasz w
                                                    Niemczech?
                                                    > Jestes geraministka?
                                                    Nie, daleko mi do germanistki.A to zeczywiscie niemieckie nazwisko.
                                                  • hubkulik Re: czy mnie sie wydaje? czy tu sie nudno zrobilo 18.01.05, 20:35
                                                    Ale po niemiecku to szprechasz i to niezle, co?
                                                    :)
                                                  • alicja-ciekawska Re: czy mnie sie wydaje? czy tu sie nudno zrobilo 18.01.05, 20:39
                                                    hubkulik napisał:

> Ale po niemiecku to szprechasz i to niezle, co?
                                                    > :)

Tak daje sobie rade.Musze ,ale chcialabym lepiej.
                                                  • hubkulik Re: czy mnie sie wydaje? czy tu sie nudno zrobilo 18.01.05, 20:41
                                                    Ja to po niemiecku tylko kilka slow na krzyz.
                                                  • alicja-ciekawska Re: czy mnie sie wydaje? czy tu sie nudno zrobilo 18.01.05, 20:49
                                                    hubkulik napisał:

> Ja to po niemiecku tylko kilka slow na krzyz.

ale za to znasz angielski dobrze.

ja po angielsku ,tak jak ty po niemiecku.
                                                    ale podoba mi sie angielski lepiej,niz niemiecki
                                                  • hubkulik Re: czy mnie sie wydaje? czy tu sie nudno zrobilo 19.01.05, 16:12
                                                    Mnie tez. I bardziej mi sie przydaje jak podrozuje.
                                                    Ale znajomosc niemieckiego w naszym kraju, szczegolnie w dzisiejszych czasach
                                                    bywa bardzo przydatne. Mam przyjaciolke, ktora zyje ze swojej znajomosci
                                                    niemieckiego. Jezdzi nawet na jakies spotkania biznesowe do Niemiec jako
                                                    tlumacz i zarabia na tym niezla kase. I jak mowi, czerpie z tego duzo
                                                    przyjemnosci i ma dobra zabawe.

Pozdrawiam Hubert
    • m.malone Niechybnie:((( nt 18.01.05, 21:32

• selena81 Re: Niechybnie:((( nt 18.01.05, 22:19
        o!witam:))))it's been ages...:)
        • m.malone Re: Niechybnie:(( 19.01.05, 14:16
          selena81 napisała:

> o!witam:))))it's been ages...:)

Yeah! Ages and ages:)))
          • selena81 Re: hi fellow Southener:) 19.01.05, 18:16
            just been kiddin':))as I've mentioned once before you're one grade A cross-
            path,you know that:)nie no spoko -milo cie znow czytac{hihi]
      • alicja-ciekawska Re: Niechybnie:((( nt 18.01.05, 22:36
        m.malone napisał:

> przykro nam ze tacy nuuuuuuudni jestesmy!!
        • m.malone Re: Nie... 19.01.05, 14:15
          ...zupełnie:)))

Witaj Alicjo
          • alicja-ciekawska Re: Nie... 19.01.05, 18:41
            m.malone napisał:

> ...zupełnie:)))
            >
            > Witaj Alicjo
            >
            Witanko Malonku,
            a co miales na mysli ,zalac sie ze tu tak nudno!
            • m.malone Re: Nie... 20.01.05, 01:32
              Alicja C.:

> Witanko Malonku,
              > a co miales na mysli ,zalac sie ze tu tak nudno!

No, a gdzie sa cycki-a....be?
              • hubkulik Re: Nie... 20.01.05, 10:51
                > No, a gdzie sa cycki-a....be?

Poszedl sobie.
        • zraniony Re: Niechybnie:((( nt 19.01.05, 18:43
          no nie, wy nudni nie jestescie, ale był moment spokoju, nawet mi się to
          spodobało, ale juz znowu ruch się zaczął
    • zraniony Re: czy mnie sie wydaje? czy tu sie nudno zrobilo 18.01.05, 21:48
      mi tam sięteraz bardziej podoba, wreszcie normalnie można pogadac

Pierwszy, drugi dzień był nudny, teraz jest super
    • oleena Re: czy mnie sie wydaje? czy tu sie nudno zrobilo 18.01.05, 22:07
      mnie też się wydaje
      nudno i smutno
      • drozdarozda Re: czy mnie sie wydaje? czy tu sie nudno zrobilo 19.01.05, 14:04
        oleena napisała:

> mnie też się wydaje
        > nudno i smutno

i beznadziejnie
    • j_ar Re: czy mnie sie wydaje? czy tu sie nudno zrobilo 19.01.05, 14:56
      o qrwa, to sie porobilo, ktos tam z pejsowki wie dobrze jak zniszczyc cos co
      dobrze funkcjonowalo... gratulacje oszolomom, szolem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka