madzia69 18.01.05, 15:53 gdzie jestescie jezeli zalozyliscie prywatne forum to trzebabylo adres zostawic! usycham Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blue_as_can_be Re: czy mnie sie wydaje? czy tu sie nudno zrobilo 18.01.05, 16:19 moi aussi. faktycznie nuda i pustka powialo :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
hubkulik Re: czy mnie sie wydaje? czy tu sie nudno zrobilo 18.01.05, 16:58 Forum me plait boku maintainant aussi. :) Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: czy mnie sie wydaje? czy tu sie nudno zrobilo 18.01.05, 17:00 hubkulik napisał: > Forum me plait boku maintainant aussi. > :) > > a co to po polskiemu odznacza? Odpowiedz Link Zgłoś
hubkulik Re: czy mnie sie wydaje? czy tu sie nudno zrobilo 18.01.05, 17:01 Ze mnie sie podoba forum teraz tez. no hej. juz jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: czy mnie sie wydaje? czy tu sie nudno zrobilo 18.01.05, 17:03 Fajnie ze jestes, a gdzie zes to bywal? Odpowiedz Link Zgłoś
hubkulik Re: czy mnie sie wydaje? czy tu sie nudno zrobilo 18.01.05, 17:05 W pracy. Czyli szukac pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: czy mnie sie wydaje? czy tu sie nudno zrobilo 18.01.05, 17:07 napewno kiedys wyplata bedzie,czyli dostaniesz prace. wieje w twoim cudnym miescie? Odpowiedz Link Zgłoś
hubkulik Re: czy mnie sie wydaje? czy tu sie nudno zrobilo 18.01.05, 17:09 > napewno kiedys wyplata bedzie,czyli dostaniesz prace. Tylko kiedy? Czuje sie jak akwizytor, ktory nie moze upchnac towaru. > wieje w twoim cudnym miescie? Nie, ale zimno. Chyba bede musial zakladac rekawiczki znowu. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: czy mnie sie wydaje? czy tu sie nudno zrobilo 18.01.05, 17:12 dostaniesz ,dostaniesz. A rekawiczki tak czy inaczej miej w pogotowiu.Ma podobno zima wrocic. Odpowiedz Link Zgłoś
hubkulik Re: czy mnie sie wydaje? czy tu sie nudno zrobilo 18.01.05, 17:13 Dzieki za mile slowa. Napijesz sie ze mna kawki? Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: czy mnie sie wydaje? czy tu sie nudno zrobilo 18.01.05, 17:16 hubkulik napisał: > Dzieki za mile slowa. > Napijesz sie ze mna kawki? > tak chetnie ,z cukrem i mleczkiem ,poprosze a ja upieklam szarlotke. poczestuj sie Odpowiedz Link Zgłoś
hubkulik Re: czy mnie sie wydaje? czy tu sie nudno zrobilo 18.01.05, 17:17 > a ja upieklam szarlotke. Ojej ale bym sobie zjadl. No to dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: czy mnie sie wydaje? czy tu sie nudno zrobilo 18.01.05, 17:20 hubkulik napisał: > > a ja upieklam szarlotke. > > Ojej ale bym sobie zjadl. > > No to dzieki. > > prosze bardzo! za kawke tez.dzieki > Odpowiedz Link Zgłoś
hubkulik Re: czy mnie sie wydaje? czy tu sie nudno zrobilo 18.01.05, 17:33 Ale szarlotke to ja bym sobie naprawde zjadl. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: czy mnie sie wydaje? czy tu sie nudno zrobilo 18.01.05, 17:35 hubkulik napisał: > Ale szarlotke to ja bym sobie naprawde zjadl. > a wiesz co? ja tez taka od babci. ja nie mam szarlotki,kawy tez zreszta nie. Odpowiedz Link Zgłoś
hubkulik Re: czy mnie sie wydaje? czy tu sie nudno zrobilo 18.01.05, 17:47 Kawki tez nie? Nie masz w domu czy nie masz ochoty? Bo chcialem sobie z Toba wypic. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: czy mnie sie wydaje? czy tu sie nudno zrobilo 18.01.05, 17:49 hubkulik napisał: > Kawki tez nie? Nie masz w domu czy nie masz ochoty? > Bo chcialem sobie z Toba wypic. kawki nie pije akurat. pewnie ze chce z Toba wypic kawke. Odpowiedz Link Zgłoś
hubkulik Re: czy mnie sie wydaje? czy tu sie nudno zrobilo 18.01.05, 17:52 No to co? Robimy? Bo ja mam chetke. Przekasze tylko cos wczesniej. Ale nie szarlotke, bo nie mam:( Bedzie troche melancholijna ta kawa cos czuje. no to ide do kuchni. Odpowiedz Link Zgłoś
hubkulik Re: czy mnie sie wydaje? czy tu sie nudno zrobilo 18.01.05, 19:52 Hej Ala. Przeczytalem Twoj e-mail i odpisalem. To jestes jeszcze na forum, czy juz Cie nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: czy mnie sie wydaje? czy tu sie nudno zrobilo 18.01.05, 19:54 hubkulik napisał: > Hej Ala. Przeczytalem Twoj e-mail i odpisalem. To jestes jeszcze na forum, czy > juz Cie nie ma? jestem ,jestem, Odpowiedz Link Zgłoś
hubkulik Re: czy mnie sie wydaje? czy tu sie nudno zrobilo 18.01.05, 19:56 Ja tez. Ciekawe co dalej sie bedzie dzialo. Ja posiedze tu jeszcze moze z pol godzinki. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: czy mnie sie wydaje? czy tu sie nudno zrobilo 18.01.05, 20:00 hubkulik napisał: > Ja tez. Ciekawe co dalej sie bedzie dzialo. Ja posiedze tu jeszcze moze z pol > godzinki. nic sie nie bedzie dzialo,czytalam ten wywiad Lisa z Eichenbergiem,oznacza ze on nie poczuwa sie raczej do winy? Odpowiedz Link Zgłoś
hubkulik Re: czy mnie sie wydaje? czy tu sie nudno zrobilo 18.01.05, 20:02 Ja to zrozumialem ze prywatnie to zaluje (ze zdradzil zone), ale zawodowo to nic zlego nie zrobil, bo nie byla ona jego pacjentka. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: czy mnie sie wydaje? czy tu sie nudno zrobilo 18.01.05, 20:04 hubkulik napisał: > Ja to zrozumialem ze prywatnie to zaluje (ze zdradzil zone), ale zawodowo to > nic zlego nie zrobil, bo nie byla ona jego pacjentka. > tez tak zrozumialam, od poczatku wydawalo mi sie ze ,ktos mu niezle namieszal. Odpowiedz Link Zgłoś
hubkulik Re: czy mnie sie wydaje? czy tu sie nudno zrobilo 18.01.05, 20:26 Eichelberger to takie jakby niemieckie nazwisko. Ty Ala mieszkasz w Niemczech? Jestes geraministka? Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: czy mnie sie wydaje? czy tu sie nudno zrobilo 18.01.05, 20:34 hubkulik napisał: > Eichelberger to takie jakby niemieckie nazwisko. Ty Ala mieszkasz w Niemczech? > Jestes geraministka? Nie, daleko mi do germanistki.A to zeczywiscie niemieckie nazwisko. Odpowiedz Link Zgłoś
hubkulik Re: czy mnie sie wydaje? czy tu sie nudno zrobilo 18.01.05, 20:35 Ale po niemiecku to szprechasz i to niezle, co? :) Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: czy mnie sie wydaje? czy tu sie nudno zrobilo 18.01.05, 20:39 hubkulik napisał: > Ale po niemiecku to szprechasz i to niezle, co? > :) Tak daje sobie rade.Musze ,ale chcialabym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
hubkulik Re: czy mnie sie wydaje? czy tu sie nudno zrobilo 18.01.05, 20:41 Ja to po niemiecku tylko kilka slow na krzyz. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: czy mnie sie wydaje? czy tu sie nudno zrobilo 18.01.05, 20:49 hubkulik napisał: > Ja to po niemiecku tylko kilka slow na krzyz. ale za to znasz angielski dobrze. ja po angielsku ,tak jak ty po niemiecku. ale podoba mi sie angielski lepiej,niz niemiecki Odpowiedz Link Zgłoś
hubkulik Re: czy mnie sie wydaje? czy tu sie nudno zrobilo 19.01.05, 16:12 Mnie tez. I bardziej mi sie przydaje jak podrozuje. Ale znajomosc niemieckiego w naszym kraju, szczegolnie w dzisiejszych czasach bywa bardzo przydatne. Mam przyjaciolke, ktora zyje ze swojej znajomosci niemieckiego. Jezdzi nawet na jakies spotkania biznesowe do Niemiec jako tlumacz i zarabia na tym niezla kase. I jak mowi, czerpie z tego duzo przyjemnosci i ma dobra zabawe. Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Niechybnie:(( 19.01.05, 14:16 selena81 napisała: > o!witam:))))it's been ages...:) Yeah! Ages and ages:))) Odpowiedz Link Zgłoś
selena81 Re: hi fellow Southener:) 19.01.05, 18:16 just been kiddin':))as I've mentioned once before you're one grade A cross- path,you know that:)nie no spoko -milo cie znow czytac{hihi] Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Niechybnie:((( nt 18.01.05, 22:36 m.malone napisał: > przykro nam ze tacy nuuuuuuudni jestesmy!! Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Nie... 19.01.05, 18:41 m.malone napisał: > ...zupełnie:))) > > Witaj Alicjo > Witanko Malonku, a co miales na mysli ,zalac sie ze tu tak nudno! Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Nie... 20.01.05, 01:32 Alicja C.: > Witanko Malonku, > a co miales na mysli ,zalac sie ze tu tak nudno! No, a gdzie sa cycki-a....be? Odpowiedz Link Zgłoś
hubkulik Re: Nie... 20.01.05, 10:51 > No, a gdzie sa cycki-a....be? Poszedl sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
zraniony Re: Niechybnie:((( nt 19.01.05, 18:43 no nie, wy nudni nie jestescie, ale był moment spokoju, nawet mi się to spodobało, ale juz znowu ruch się zaczął Odpowiedz Link Zgłoś
zraniony Re: czy mnie sie wydaje? czy tu sie nudno zrobilo 18.01.05, 21:48 mi tam sięteraz bardziej podoba, wreszcie normalnie można pogadac Pierwszy, drugi dzień był nudny, teraz jest super Odpowiedz Link Zgłoś
oleena Re: czy mnie sie wydaje? czy tu sie nudno zrobilo 18.01.05, 22:07 mnie też się wydaje nudno i smutno Odpowiedz Link Zgłoś
drozdarozda Re: czy mnie sie wydaje? czy tu sie nudno zrobilo 19.01.05, 14:04 oleena napisała: > mnie też się wydaje > nudno i smutno i beznadziejnie Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: czy mnie sie wydaje? czy tu sie nudno zrobilo 19.01.05, 14:56 o qrwa, to sie porobilo, ktos tam z pejsowki wie dobrze jak zniszczyc cos co dobrze funkcjonowalo... gratulacje oszolomom, szolem Odpowiedz Link Zgłoś