Gość: Melba IP: *.chello.pl 27.05.02, 16:50 Może mi się coś plącze, ale ma być w Warszawce chyba parada internautów w ten weekend, organizowana przez GW, więc może jakoś tam się umówimy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roseanne Re: Spotkanie nasze, forumowe 27.05.02, 16:55 i tak beze mnie chlip chlip Odpowiedz Link Zgłoś
vicca Re: Spotkanie nasze, forumowe 27.05.02, 17:03 Przyjedź Roseanne, a jak nie to wszystko Ci opowiemy :) Odpowiedz Link Zgłoś
olt Re: Spotkanie nasze, forumowe 27.05.02, 16:56 gdzie, kiedy i jak sie rozpoznac? Odpowiedz Link Zgłoś
vicca Re: Spotkanie nasze, forumowe 27.05.02, 16:58 Po naszywkach na rekawach oczywiście ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
olt Re: Spotkanie nasze, forumowe 27.05.02, 17:03 ale cos ostatnio za cieplo troche na wdzianka z rekawami, i gdzie tu naszywac? Odpowiedz Link Zgłoś
vicca Re: Spotkanie nasze, forumowe 27.05.02, 17:06 To co? Egzemplarz Wyborczej w ręku? Odpowiedz Link Zgłoś
olt Re: Spotkanie nasze, forumowe 27.05.02, 17:09 nie uwazasz ze to dosc pospolite? hmm, jakby chociaz "nasz dziennik" ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Do kitu IP: *.chello.pl 27.05.02, 17:13 to gdzies indziej było. Ktoś cos słyszał o tej paradzie internautów, czy to ja mam omamy? Odpowiedz Link Zgłoś
olt Do kitu i chrzanu 27.05.02, 17:21 jakby to powiedziec...we wrzesniu taka byla,ale to bylo dawno. teraz nic nie slyszalam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Re: Spotkanie nasze, forumowe IP: *.chello.pl 27.05.02, 17:09 Poczekajcie, sprawdzę w Co Jest Grane. nie mam pojecia jak na razie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba DZWON!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.02, 20:45 Kwieto ma dobry pomysł, dzwon na Starówce, jest to w połowie drogi miedzy pozytywnym Pałacem Ślubów a negatywnym komisariatem na Jezuickiej. Wiedzą dziubdziusie gdzie? To niech się ustosunkują proszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: DZWON!!! 27.05.02, 20:52 I co, tak se bede stala przy dzwonie z naszywka i Gazetą?! A kiedy mianowicie ja tak se bede stała? Wew piatek czy inna sobotę. E tam, kopytko mi się bardziej podobało... Chociaż jak Melba mowi, żeby się ustosunkować, to mówi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Re: DZWON!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.02, 14:13 W końcu królową szachownicy jam. Ustalmy cośkolwiek, może być dzwon, kopytko czy inna cholera. Jak się umówimy konkrettnie, np. sobota o 14:00 (to tylko propozycja) to ja zrobię za punkt zborny bo ja jestem charakterystyczna, jak już pisałam. Tak SŁODKA, że sie nie da nie spostrzec :) Melba Odpowiedz Link Zgłoś
vicca spotkanie 28.05.02, 14:17 Z tego co przeczytałam na wszystkich wątkach ku tej czczci wypada na to ze jest to: *sobota *godzina ok. 18:00 (może być wcześniej) *pod dzwonem na Jezuickiej Pzdr ciepło Vicca Odpowiedz Link Zgłoś