fleuret 07.02.05, 14:00 Czy z kalejdoskopu wrażeń serwowanego przez życie da się wyodrębnić jeden element układanki, o którym można powiedzieć: najpiękniejszy/najważniejszy słowem - to jest to!? Proszę pominąć coca-colę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fleuret Re: jasne, ze sie da. 07.02.05, 14:20 sklejasz puzzle przed ułożeniem całości? trochę ryzykowne Odpowiedz Link Zgłoś
siestas wprost przeciwnie 07.02.05, 14:39 ukladam je (dla ich wlasnego bezpieczenstwa) na posmarowanej uprzednio klejem deszczulce. bye. Odpowiedz Link Zgłoś
hubkulik Re: ten element 07.02.05, 14:10 Moim zdaniem da sie. Przykladem niech bedzie np. ukochany w chwili najwiekszego szczescia. Ale to nie jest ten obiekt sam w sobie. Mogloby to byc rownie dobrze cos innego. Po prostu przez moment przeswitywalo tu Swiatlo i Bog tu goscil. Widoczne bylo to co niewidoczne. Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: ten element 07.02.05, 14:22 Dlaczego koniecznie jeden. Właśnie, że nie jeden i to jest to. Odpowiedz Link Zgłoś
hubkulik Re: ten element 07.02.05, 14:25 Patrzysz na kwiat i sie zachwycasz tak bardzo, ze teraz juz doceniasz cala lake. Wyraznie widzisz inne kwiaty, slonce, drzewa i tego ptaka, ktory frunie. Ale to ten jeden kwiat rozbudzil Twoja wrazliwosc. Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
back.door Re: ten element 07.02.05, 14:51 takim momentem na pewno były dla mnie narodziny dziecka, wlasnego...:) Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: ten element 08.02.05, 09:31 Na koniec podzielę się z Państwem moją opinią. Przychylam się do tezy Senora Lopeza o istnieniu kilku elementów strategicznych, które to, wedle mojego mniemania, spełniają funkcje poznawcze. Poznanie ma w 80% charakter intuicyjny i dotyczy wartości, rzecz jasna dla każdego indywidualnych. Właściwe umiejscowienie w układance elementów strategicznych, decyduje o powodzeniu całego przedsięwzięcia, bo wokół elementów kluczowych skupiona zostaje reszta, wcale nie mniej ważna. W mojej układance ważne jest rozmieszczenie elementów poznawczych, dotyczących takich wartości jak piękno, dobro i miłość, bo tylko je mogę nosić z sobą. Cóż, słaba kobieta nie udźwignie wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
renkaforever Re: ten element 08.02.05, 09:41 Ja mysle, ze jest to usmiech:) Jak widze kogos, kto nie znajac mnie(przynajmniej sobie nie przypominam), usmiecha sie do mnie, to ja tez sie usmiecham automatycznie i jakos tak mi sie milo robi :) Oh, jakby bylo fajnie, gdyby kazdemu spojrzeniu towarzyszyl usmiech :) Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: ten element 08.02.05, 10:22 widzisz, fleurku wymienilas rzeczy bardzo wzgledne co do ich znaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: ten element 08.02.05, 10:46 bo mam w głowie groch z kapusta, sir zapodaj coś mądrego z męskiego rozumu fleur Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: ten element 08.02.05, 10:54 sir???? o cholera, na salony mnie jeszcze nie proszono... Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk no przeciez ze wino 08.02.05, 10:56 to najlepszy jak dotad wynalazek mankindu Odpowiedz Link Zgłoś
siestas Ta elementa sie nie zgubi 08.02.05, 10:59 Aaah, nie tak zle z Toba. strzelaz celnie, tylko pistolet czeba podrasowac.. kazda budowla musi miec swoja konstrukcje, a ta z kolei swoje spoiwo. Zycze przyjemnego ukladania w tym wszystkim puzzli, A Sir Risk z pewnoscia troche pomoze w ulozeniu (sie). bye. Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: Ta elementa sie nie zgubi 08.02.05, 11:20 absolwent/tka budownictwa na politechnice? Odpowiedz Link Zgłoś
wredna2 ten element 08.02.05, 10:24 to oczywiście SLD - partia społecznego zapotrzebowania ;) Odpowiedz Link Zgłoś