Gość: Melba IP: *.chello.pl 04.06.02, 17:18 Tytuł głupawy, ale zapraszam, krągła Melba Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
randia Re: Słodki stożek Melby 04.06.02, 17:21 Znikam z pracusi, odezwę się jutro to może coś ustalimy. Pozdrawiam wszystkich jeszcze pracujących albo już albo jakoś tak........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Re: Słodki stożek Melby IP: *.chello.pl 04.06.02, 17:23 Ustalimy na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: Słodki stożek Melby 04.06.02, 18:29 Coś mało tych ludziów do ustalania... Odpowiedz Link Zgłoś
raisa Re: Słodki stożek Melby 04.06.02, 18:50 ja w ogole nie w temacie,moze ten tytul to kurcze jakies haslo umowne;-))) ale przypomnial mi,ze mam ochote na rożka hm...z aglidy truskawkowego:))))mniam. gdzie ten rożek??? ..chociaz czekoladowe tez dobre... Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: Słodki stożek Melby 04.06.02, 19:34 stozki, rozki - ide zjesc loda :o) tak ogolnie dla niewtajemniczonych, to ten stozek jest nowa wersja slupa ogloszeniowego - watki ponizej tajnos agentos zza wielkie wody Odpowiedz Link Zgłoś
raisa Re: Słodki stożek Melby 04.06.02, 20:41 aaa:-)))) no tak,Ty mi tu jeszcze o rozkach przypominasz!!!A mi juz udalo sie zapomniec,no!;-)))teraz to ja juz chyba lece do sklepu z lodami:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: Słodki stożek Melby 04.06.02, 22:49 Melbo trzykulkowa, załoz sobie pocztę gazetową, z powodu mam do Ciebie sprawę nie cierpiącą zwłok. Odpowiedz Link Zgłoś
vicca ???????/ 05.06.02, 10:41 Spóźnialscy się liczą? Jak tak , to ja tyż. Dla mnie proszę zachować lody karmelowe - tylko dużo proszę! :)) Pzdr ciepło Vicca Odpowiedz Link Zgłoś
poison1 Re: Słodki stożek Melby 05.06.02, 10:30 Gość portalu: Melba napisał(a): > Tytuł głupawy, ale zapraszam, krągła Melba Czyżbyś miała na myśli własną łechtaczkę? Odpowiedz Link Zgłoś
poison1 Re: Słodki stożek Melby 05.06.02, 14:22 No jak jest koleżanki z lizaniem stożka Melby? Bo coś nie słyszę zachwytu. Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: Słodki stożek Melby 05.06.02, 14:29 Są dowcipy przednie i zadnie. Powyzszy był zadni. Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja o! Melba sie znalazła! 05.06.02, 22:06 a jak z zabawą w podchody? bo śladów nie widzę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba POOOOOOOOOOOOszło! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.02, 22:12 Odbierz @ droga Wirusico :). Zabieram foremki i spadam z foruma, bo jakos moje życie gwałtownie podupada w realu, odkąd się z Wami spotkałam i jeszcze bardziej od forum uzależniłam :( A Mimbla i Too-tiki żreć wołają i nie ma przebacz. Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: POOOOOOOOOOOOszło! 05.06.02, 22:41 Bar wzięty!!!! Odebrałam. Teraz już nie ma przebacz! Szable w dłoń!!! Buuu, a pod kopytko też się nie udam w najblizszy czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poison Re: Słodki stożek Melby IP: *.talnet.pl 06.06.02, 11:34 iwa.ja napisał(a): > Są dowcipy przednie i zadnie. Powyzszy był zadni. Za to stożek jest przedni. Ale jak z tym lizaniem ? Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto To jak z tym spotkaniem??? 07.06.02, 12:48 Sobota, niedziela, agrykola czy kopytko? Kto gdzie i o ktorej? Odpowiedz Link Zgłoś
vicca Re: To jak z tym spotkaniem??? 07.06.02, 12:49 Nie wiem! Z tego co czytałam na poście OLT to niedziela 13:00, kopytko. Melba się zapowiedziała że jej nie będzie. Iwa.ja też. Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: To jak z tym spotkaniem??? 12.06.02, 23:28 Podnioslam, bo Celestynow...I na przekor. Odpowiedz Link Zgłoś