zenon-wscibski Re: czy jestescie sztywniakami? 22.02.05, 21:33 I owszem. Regularnie bywam sztywniakiem. Ale tylko częściowo. Nie całościowo. :D -- Pimpuś-Sadełko Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: czy jestescie sztywniakami? 22.02.05, 21:36 zenon-wscibski napisał: > I owszem. > Regularnie bywam sztywniakiem. > Ale tylko częściowo. > Nie całościowo. > > > :D > > > zenek! nie opowiadaj jak czesciowo ? rozwin swoja mysl bardzo dokladnie,prosze Odpowiedz Link Zgłoś
zenon-wscibski Re: czy jestescie sztywniakami? 22.02.05, 22:00 W qtasie jestem sztywniakiem. Poza tym jestem luzakiem. :D -- pimpuś - sadełko Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: czy jestescie sztywniakami? 22.02.05, 22:03 zenon-wscibski napisał: > W qtasie jestem sztywniakiem. > Poza tym jestem luzakiem. > > :D > Nie rozmawiamy tutaj ,o 5-cio minutowym usztywnieniu.;DDDDDDDD > -- > pimpuś - sadełko Odpowiedz Link Zgłoś
zenon-wscibski Re: czy jestescie sztywniakami? 22.02.05, 22:07 Przykro mi, że tylko takich sztywniaków podsyłał Ci ten okrutnik -los... Ale bądż dobrej myśli. Dopóki piłka w grze... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: czy jestescie sztywniakami? 22.02.05, 22:10 zenon-wscibski napisał: > Przykro mi, że tylko takich > sztywniaków podsyłał Ci ten okrutnik -los... > Ale bądż dobrej myśli. > Dopóki piłka w grze... > > ;D Hi Hi hi .przprowadzilam sonde w tym kierunku ,i podobno wiekszosc tak ma. Tylko chwala sie ze jest inaczej.;DDDDDDDDDDDDDDDD (zart) Odpowiedz Link Zgłoś
vlad-sztywniak tak 22.02.05, 21:42 i będe bo mi tak pasuje. nie będe sie uśmiechac wtedy kiedy nie mam ochoty, nie będę mówic ze mi sie cos podoba jak mi sie nie podoba, nie bede miec rzes XXL bo tak wypada, bo mi sie nie podoba. i zgine marnie Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: tak 22.02.05, 21:46 vlad-sztywniak napisała: > i będe bo mi tak pasuje. nie będe sie uśmiechac wtedy kiedy nie mam ochoty, nie > > będę mówic ze mi sie cos podoba jak mi sie nie podoba, nie bede miec rzes XXL > bo tak wypada, bo mi sie nie podoba. > > i zgine marnie calkiem fajny gosciu z Ciebie, lubie w takim razie sztywniakow.... Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: tak 22.02.05, 22:02 vlad-sztywniak napisała: > miłe to co piszesz:) ale to nie jest chyba "sztywniak"? Odpowiedz Link Zgłoś
vlad-sztywniak Re: tak 22.02.05, 22:21 i będę sztywniakiem, tak mi sie podoba, będę ku.. i juz, buuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: tak 22.02.05, 22:26 vlad-sztywniak napisała: > i będę sztywniakiem, tak mi sie podoba, będę ku.. i juz, buuuuuuuuuu nie buczaj !!! jestes fajowym sztywniakiem ....... Odpowiedz Link Zgłoś
zenon-wscibski Re: tak 22.02.05, 22:02 Zebyś tylko w złą godzinę nie wypowiedział tego, pajacyku ... :D Odpowiedz Link Zgłoś
lunar1978 Re: czy jestescie sztywniakami? 22.02.05, 21:42 Od godziny siedze przed komputerem....ale zesztywniałem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: czy jestescie sztywniakami? 22.02.05, 21:48 lunar1978 napisał: > Od godziny siedze przed komputerem....ale zesztywniałem :-) to sie uelastycznij....,,,,,,,,,,,,,,;D Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: czy jestescie sztywniakami? 22.02.05, 21:52 czy "sztywniak to przeciwienstwo m i e k k o c h u j a vulgo impotenta? Odpowiedz Link Zgłoś
lunar1978 Re: czy jestescie sztywniakami? 22.02.05, 21:54 Kurcze, pleców nie mogę wyprostować, nie mogę wstać !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: czy jestescie sztywniakami? 22.02.05, 21:57 lunar1978 napisał: > Kurcze, pleców nie mogę wyprostować, nie mogę wstać !!!!! no .niestety Lunar nie moge Ci byc pomocna... chyba ze poczkasz w tej pozycji az przyjade? Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: czy jestescie sztywniakami? 22.02.05, 21:55 hsirk napisał: > czy "sztywniak to przeciwienstwo m i e k k o c h u j a > > vulgo impotenta? A jakbys siebie okreslil? ;DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: czy jestescie sztywniakami? 22.02.05, 21:57 ja nie wiem co to sztywniak... Odpowiedz Link Zgłoś
lunar1978 Re: czy jestescie sztywniakami? 22.02.05, 21:57 To w końcu sztywniak to dobrze czy źle ???? Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: czy jestescie sztywniakami? 22.02.05, 22:01 lunar1978 napisał: > To w końcu sztywniak to dobrze czy źle ???? jak bym wiedziala to bym nie pytala. mnie sie wydaje ze to czlowiek z zasadami,ktory poza te zasady nie widzi innego swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
lunar1978 Re: czy jestescie sztywniakami? 22.02.05, 22:04 To skomplikowane bardzo jest jak na chłopczyka o bardzo małym rozumku :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lunar1978 Re: czy jestescie sztywniakami? 22.02.05, 22:05 Alicja, ale ja nie umiem spać na siedząco, przyjdź proszę :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: czy jestescie sztywniakami? 22.02.05, 22:08 lunar1978 napisał: > Alicja, ale ja nie umiem spać na siedząco, przyjdź proszę :-)) prosze Cie uprzejmnie. jutro z rana wyjezdzam!!!! na nastepny dzien bede u Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: czy jestescie sztywniakami? 22.02.05, 22:06 lunar1978 napisał: > To skomplikowane bardzo jest jak na chłopczyka o bardzo małym rozumku :-))) a co ja biedna kobieta mam powidziec? -straszny ciezar na siebie wzielam,podejmujac sie rozwiklania tej zagadki. Odpowiedz Link Zgłoś
lunar1978 Re: czy jestescie sztywniakami? 22.02.05, 22:08 Ale skoro już podjełaś się tego śledztwa, to zrób coś, cokolwiek !!!! I plecy mi już zesztywniały !!! O ja biedny i nieszczęśliwy !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: czy jestescie sztywniakami? 22.02.05, 22:13 lunar1978 napisał: > Ale skoro już podjełaś się tego śledztwa, to zrób coś, cokolwiek !!!! I plecy > mi już zesztywniały !!! O ja biedny i nieszczęśliwy !!!! Zawolaj jakas sasiadke ;D Odpowiedz Link Zgłoś
lunar1978 Re: czy jestescie sztywniakami? 22.02.05, 22:15 Co za znieczulica ... na nikogo nie można liczyć ... straszne, ale prawdziwe :- (( Trudno, posztywnieje jeszcze trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: czy jestescie sztywniakami? 22.02.05, 22:23 lunar1978 napisał: > Co za znieczulica ... na nikogo nie można liczyć ... straszne, ale prawdziwe :- > (( Trudno, posztywnieje jeszcze trochę. Straszne czasy nastaly ....!!! Zesztywnienie "Znieczulicy" Odpowiedz Link Zgłoś
lunar1978 Re: czy jestescie sztywniakami? 22.02.05, 22:29 Wolałbym jednak pozkromienie zesztywnicy ... znieczulicy ... czy jakoś tak. Nie pamietam. Jestem przecież chłopczykiem o baaaardzo małym rozumku :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: czy jestescie sztywniakami? 22.02.05, 22:34 lunar1978 napisał: > Wolałbym jednak pozkromienie zesztywnicy ... znieczulicy ... czy jakoś tak. Nie > > pamietam. Jestem przecież chłopczykiem o baaaardzo małym rozumku :-)) Mlodzincze !czyzbys byl kokietem? napewno nie masz malego rozumku Odpowiedz Link Zgłoś
lunar1978 Re: czy jestescie sztywniakami? 22.02.05, 22:41 Dziękuję Jejmości bardzo :-)Ale gdyby mieć taki rozumek, to byłoby bardzo fajnie ... :-)Póki co muszę jakoś odsztywnieć... Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: czy jestescie sztywniakami? 22.02.05, 21:58 hsirk napisał: > ja nie wiem co to sztywniak... no to jest nas dwoje.... moze biurokraci? Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Mezczyzna 22.02.05, 23:00 nazbyt formalny,nieprzystepny,i zwlaszcza zarozumialy, wykazujacy dystans lub brak uczuc..... tak napisane jest w slowniku..... A sa kobiety "Sztywniaczki"? -ja napewno ,taka nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
xy2 Re: bo nie zawsze złoto co sie świeci 22.02.05, 23:18 a jak wie kiedy i gdzie zachowac dystans to ideał. i co znaczy brak uczuc i jakich Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: bo nie zawsze złoto co sie świeci 22.02.05, 23:20 xy2 napisała: > a jak wie kiedy i gdzie zachowac dystans to ideał. > > i co znaczy brak uczuc i jakich mysle ze taki gosciu nie umie kochac. to po co Ci taki "zimny dran"? Odpowiedz Link Zgłoś
xy2 Re: bo nie zawsze złoto co sie świeci 22.02.05, 23:23 kto to jest zimny dran. i powiedz czy uczucia wyzsze nalezy okazywac kazdemu i zawsze. i tu mam na mysli dystans Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Wódz by wiedział o co mi chodzi 22.02.05, 23:29 moze sie zjawi ten wodzu ,jak nie dzisiaj to jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: bo nie zawsze złoto co sie świeci 22.02.05, 23:26 xy2 napisała: > kto to jest zimny dran. > i powiedz czy uczucia wyzsze nalezy okazywac kazdemu i zawsze. i tu mam na > mysli dystans naturalnie nalezy miec dystans .... ale tez troche milosci w sobie. i co zlego w okazywaniu jej? Odpowiedz Link Zgłoś
xy2 Re: bo nie zawsze złoto co sie świeci 22.02.05, 23:30 a kto powiedzial ze sztywniak jej nie ma? i kto powiedział ze nie okazuje. jestem sztywniakiem takim z definicji bo tak chce wygladac. ale nie zawsze i nie wszedzie Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: bo nie zawsze złoto co sie świeci 22.02.05, 23:34 xy2 napisała: > a kto powiedzial ze sztywniak jej nie ma? > i kto powiedział ze nie okazuje. jestem sztywniakiem takim z definicji bo tak > chce wygladac. ale nie zawsze i nie wszedzie ale to okreslenie do takich ,ktorzy sa sztywniakmi wszedzie i na okraglo. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: takich nie ma 22.02.05, 23:41 ja tez takich nigdy nie spotkalam,najwidoczniej obie mamy szczescie w tym przypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
xy2 Re: takich nie ma 22.02.05, 23:47 kto jest autorem podziału sfer na intymną, osobista, szkolna, społeczna, publiczna? nie wazne kto to jest ale mial racje Odpowiedz Link Zgłoś
rybolog Czy to chodzi o trupy? 22.02.05, 23:23 Jezeli tak, to kazdy kiedys bedzie sztywniakiem, no chyba ze bedzie mial szczescie i zostanie pozarty na zywca albo wpadnie do wulkanu... Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Czy to chodzi o trupy? 22.02.05, 23:28 rybolog napisał: > Jezeli tak, to kazdy kiedys bedzie sztywniakiem, no chyba ze bedzie mial > szczescie i zostanie pozarty na zywca albo wpadnie do wulkanu... napisali w slowniku ze to przymiotnik pasujacy do mezczyzn. tych zywych zwlaszcza:D Odpowiedz Link Zgłoś
rybolog Re: Czy to chodzi o trupy? 22.02.05, 23:34 I Ty im wierzysz? Glupoty pisza, bo nawet jak kiedys wypilem za duzo chivaska, to chlopaki mowili ze bylem sztywny...No to jak widzisz, roznie mozna okreslac "sztywnosc", szczegolnie u facetow. Nie bede sie rozpisywal na temat "sztywnosci" u kobiet, bo mnie to sie tylko z jednym kojarzy i jest bardzo brzydkie... Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Czy to chodzi o trupy? 22.02.05, 23:36 . Nie bede sie rozpisywal na temat > "sztywnosci" u kobiet, bo mnie to sie tylko z jednym kojarzy i jest bardzo > brzydkie... z czym ??????? powiedz bo mnie zezre moja ciekawskosc. Odpowiedz Link Zgłoś
rybolog Re: Czy to chodzi o trupy? 22.02.05, 23:40 Nie napisze bo sie wstydze :) Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Czy to chodzi o trupy? 22.02.05, 23:43 rybolog napisał: > Nie napisze bo sie wstydze :) Ryba bo cie zrobie w galarecie!!!!! powiedz ,ubierajac to w pienkna polszczyzne. Nikt sie nie pozna. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska sztywno jakos 23.02.05, 21:13 alicja-ciekawska napisała: > sie zrobilo. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: sztywno jakos 23.02.05, 22:39 rybolog napisał: > ide sie usztywnic... tylko nie przesadzaj z tym krochmalem.. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Tak i jestem mi z tym dobrze. n/t 23.02.05, 22:50 to fajnie.!! Odpowiedz Link Zgłoś