hsirk 01.03.05, 23:25 jezeli jeszcze trwacie wy specjalisci jestescie przeczytajcie liste lekturv w moiw wpisie w watku male pytanko i podpowiedzcie co moj przyjacie randal mogl miec na mysli ze skrotem K.Y. ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anik_2005 Re: rybie i malonie 01.03.05, 23:39 na doszkalanie się nigdy nie jest za późno choć u Ciebie praktyka chyba wyprzedziła znacznie teorię Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: rybie i malonie 01.03.05, 23:41 > choć u Ciebie praktyka chyba wyprzedziła znacznie teorię ??? Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: rybie i malonie 01.03.05, 23:45 odejdz mala kobietko bez teorii ni praktyki Odpowiedz Link Zgłoś
redbusdriver Re: rybie i malonie 01.03.05, 23:52 nie mam pojecia, bo to jest brzydkie...ale prawdopodobnie chodzi o K-kinky. Y-you. to ma duzo wspolnego z roznymi brzydkimi zabawami z ktorych wielu, wielu ludzi (oprocz mnie) czerpie niezmierna satysfakcje :) Odpowiedz Link Zgłoś
rybolog Re: rybie i malonie 01.03.05, 23:59 spadam spac, przyrzeklem sobie ze bede juz grzecznym chlopcem i bede wczesnie chodzil spac. Dobranoc Wszystkim :))) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: rybie i malonie 02.03.05, 00:07 redbusdriver napisał: > nie mam pojecia, bo to jest brzydkie...ale prawdopodobnie chodzi o K-kinky. Y-y > ou. > to ma duzo wspolnego z roznymi brzydkimi zabawami z ktorych wielu, wielu ludzi > (oprocz mnie) czerpie niezmierna satysfakcje :) I to jhest porządna odpowiedź, a nie jakiś tam link do produktu f-my Johnson & Johnson. Dobranoc. Pływaj... tzn. śpij dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś