zom.bi Re: Jest tylko jeden problem z wami ... 07.04.05, 19:55 wyniki referendum zgodne z przewidywaniami? Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: Jest tylko jeden problem z wami ... 07.04.05, 19:56 ej, zostawmy to ... to byl jeden z moich wyglupow na tym forum ... mysle, ze tak naprawde nikomu krzywdy nie robie ... Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Jest tylko jeden problem z wami ... 07.04.05, 19:55 imagiro napisał: > wy sami ... > Imagine. ccccccccccccccccccccccc konkluzja zycia?oj,wzniosles sie na wyzyny pustoslowia,oj tak. Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: Jest tylko jeden problem z wami ... 07.04.05, 19:57 podaj mi jednego madrego co tu dobrze mowi ... pomin lutego, bo ten juz swietszy od sw. Pankracego Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Jest tylko jeden problem z wami ... 07.04.05, 19:59 imagiro napisał: > podaj mi jednego madrego co tu dobrze mowi ... pomin lutego, bo ten juz > swietszy od sw. Pankracego xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx co tu chodzi o medrca czy o logicznosc myslenia? Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Jest tylko jeden problem z wami ... 07.04.05, 20:03 imagiro napisał: > both ... xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx slepcze,wdziej okulary. sa,sa.tylko sa zalewani fekaliami pustoslowia. Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: Jest tylko jeden problem z wami ... 07.04.05, 20:05 choc jedna ksywke podaj ... mam wszystkie akta, ale zaden czy zadna nie pasuja do tytulu medrca ... Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Jest tylko jeden problem z wami ... 07.04.05, 20:12 imagiro napisał: > choc jedna ksywke podaj ... mam wszystkie akta, ale zaden czy zadna nie pasuja > do tytulu medrca ... xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx w chlewie,nawet umyci cuchna. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 xy2 zaraz dolaczy do grupy...zbiorowej dyskusji 07.04.05, 19:57 w Tworkach tak jest.przy okraglym stole omawiaja swoje mentalne dolegliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś