ziemiomorze Re: 7 lat i po ptokach ... 11.04.05, 15:16 Sledzac historie innych sekciarskich teorii, to za siedem lat tworcy tej swiatlej koncepcji albo: a) oglosza wszem i wobec, ze mieli specjalny przekaz, ze to jednak za kolejnych 7 lat b) popelnia zbiorowe samobojstwo c) sie obraza na rzeczywistosc A Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: 7 lat i po ptokach ... 11.04.05, 15:22 a ja z moim kolesiem kolekcjonujemy juz najlepsze cygara i przednie wina, szukamy pieknego tarasu widokowego i bedziemy podziwiac przelatujace homo sapiens ... moj koles nie moze sie juz doczekac tego spektakularnego wydarzenia. Mowi, ze takich fajerwerkow jeszcze swiat nie widzial .... Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: 7 lat i po ptokach ... 11.04.05, 15:25 > a ja z moim kolesiem kolekcjonujemy juz najlepsze cygara i przednie wina, > szukamy pieknego tarasu widokowego i bedziemy podziwiac... Pomysł dobry, ale chyba Wam się w końcu znudzi. No ile np. w kinie idzie wytrzymać? Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: 7 lat i po ptokach ... 11.04.05, 21:33 imagiro napisał: > szukamy pieknego tarasu widokowego i bedziemy podziwiac przelatujace homo > sapiens ... Skąd pewność że to nie WY będziecie tymi latającymi homo s. w pierwszej kolejności?? A tak swoją drogą jak ty to sobie tak w zczegółach wyobrażasz? Wszyscy do aniołków? Czy kula ziemska w drzazgi? No to jak?? Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Ten Bast 11.04.05, 15:22 całkiem nieźle reklamuje tę książkę, która pisze. Za dużo czytał Daenikena w dzieciństwie i padło mu na główkę. Ale cytat jako sygnaturka dobry Hau! MM Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: Ten Bast 11.04.05, 15:27 widzisz malone, problem w tym, ze to wszystko ... jest prawda ... buahahahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: no własnie 11.04.05, 15:33 dzieki, ze szanujesz copyrights ... szlachetnym czlowiekiem jestes ... tylko ze w 2013 na nic to nikomu nie bedzie potrzebne ... buaha(copyrights). Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone zawsze to 7 lat... 11.04.05, 15:34 oby były dla Ciebie i wszystkich Twoich plemion tłuste. Może łatwiej będzie zasypiać. Jeszcze po tym przednim winie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: zawsze to 7 lat... 11.04.05, 15:46 dzieki malone, jakbys przypadkiem mial jakis wplyw na swoj "lot" w 2012, to skieruj sie na Gory Skaliste i pomachaj do mnie ... puszcze ci koleczko z cygarka ... Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: zawsze to 7 lat... 11.04.05, 15:49 Jasne. Jeśli będę sterowny. A kółko puść duże, żeby je było nad głową (moją) widać:P Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: zawsze to 7 lat... 11.04.05, 15:51 tak, beatyfikuje cie w locie ... bedziesz sajmon templer ... Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: to CZARNOwidzenie 11.04.05, 15:23 wprost przeciwnie ... to jasnosc widzenia .... Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: to CZARNOwidzenie 11.04.05, 16:01 imagiro napisał: > wprost przeciwnie ... to jasnosc widzenia .... koniec swiata, jedyna pociecha? :) Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: to CZARNOwidzenie 11.04.05, 16:21 jedyna ... jest juz tak nieznosnie, ze proces oczyszczania z ludzkiej glupoty wydaje sie byc nieodwolalnym ... Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: to CZARNOwidzenie 11.04.05, 16:29 imagiro napisał: > jedyna ... jest juz tak nieznosnie, ze proces oczyszczania z ludzkiej glupoty > wydaje sie byc nieodwolalnym ... zacznij oczyszczac sie sam z ludzkiej glupoty, to bedzie jej troche na swiecie mniej... po koncu swiata nie bedzie przeciez ani ludzi ani glupoty....:) Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: to CZARNOwidzenie 11.04.05, 16:33 to nareszcie Ziemia sobie odetchnie ... Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: 7 lat i po ptokach ... 11.04.05, 15:46 zauwazyliscie? watki imagira o koncu swiata, pojawiaja sie zawsze w poniedzialkowy ranek, kiedy zmeczony ten warchol, musi zabrac sie do roboty, po przehulanym weekedzie...hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: 7 lat i po ptokach ... 11.04.05, 15:50 nie oceniaj nikogo wedlug siebie, wyrwikuflu, pijaczyno, zaprawko, dykciarzu, brzozowiaku, ludwikarzu .... Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Haha! Ludwikarzu... 11.04.05, 16:13 Spodobało mi sie to. A Sztaudynger: "Kolumb jak wiemy odkrył Hamerykę Historia wielbi go czule Jam okrył więcej odkrywszy Ludwikę Bo naraz obydwie półkule" ps. nie chwaląc sie zdarzyło mi się odkrywać i 4. Dwie na aresie, dwie na rewersie:DDDD MM Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: 7 lat i po ptokach ... 11.04.05, 15:48 cholewka, znowu nie mozna polaczys sie z poczta:)) Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: 7 lat i po ptokach ... 11.04.05, 15:50 dobrze ci tak lutoszczaku ... Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: 7 lat i po ptokach ... 11.04.05, 16:00 imagiro napisał: > dobrze ci tak lutoszczaku ... wiem, ze mi zle zyczysz...:) Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: 7 lat i po ptokach ... 11.04.05, 16:20 w takim razie gowno wiesz .... Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: 7 lat i po ptokach ... 11.04.05, 16:30 imagiro napisał: > w takim razie gowno wiesz .... umiem jednak czytac, to wiem, a jasnowidzem jak ty, nie jestem...:) Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: 7 lat i po ptokach ... 29.04.05, 18:52 musze sie wybrac do tego rezwerwatu, koniec swiata niektorym zblize. Odpowiedz Link Zgłoś