alfika 16.04.05, 08:35 bo wlazłam na foro i czytam i połapać się nie mogę czy możecie być tak dobrzy i w miarę możliwości przyznać się, kto kogo teraz tu lubi? bo nie rozumiem, o co idzie a bym chciała :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hubkulik Re: kurczę, kto kogo lubi?.... 16.04.05, 13:49 Ciebie lubie:) Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
kristy23 Re: kurczę, kto kogo lubi?.... 16.04.05, 17:38 ojej, a ja ciebie nie znam... :( Odpowiedz Link Zgłoś
aretha04 Re: kurczę, kto kogo lubi?.... 16.04.05, 17:48 m.malone napisał: > ja też > > MM Malone, zapomniałeś o dziewczynach z Nebraski i oczywiście o tych czarnych kudłatych:))) a ja lubię Tych:), którzy tu ostatnio prawie niebywają, a wielka szkoda:((( pozdr. A. Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: kurczę, kto kogo lubi?.... 16.04.05, 19:25 aretha04: > Malone, zapomniałeś o ...[itd] Areta, ja chyba wiem lepiej, nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
blue_as_can_be Re: kurczę, kto kogo lubi?.... 16.04.05, 20:01 jesli o mnie chodzi: lubie: Ciebie, Krisha, Ziemiomorze, Huberta (choc nie-za-madry), GF (choc czesto niepotrzebnie zlosliwa), Malona (choc nazbyt asekurancki), Paco Lopeza, Back_door (chociaz dawno jej nie bylo), Procesorke, Babe, Komandosa, Lunara (chociaz taki rozpieprzony), J_ara, Scylle, Czarnego Bace i jeszcze na pewno paru, ktorzy teraz akurat nie przychodza mi do glowy. nie lubie: Alicji Ciekawskiej, Imagina, Psychoguru, Buki, oslawionej Marty (ktora ostatnio jakos zamilkla)i jeszcze na pewno paru, ktorzy teraz akurat nie przychodza mi do glowy. ambiwalentne uczucia budza we mnie: Luty, Marusia, xy2, Sdf... i jeszcze na pewno paru, ktorzy teraz akurat nie przychodza mi do glowy. Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.baca Re: kurczę, kto kogo lubi?.... 16.04.05, 20:08 czarny baca wystarczy, że czyta:) też Cie lubie:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.baca Re: :)))) (n/t) 16.04.05, 20:19 czemu nie lubisz Imagine? mnie On nie przeszkadza;) Odpowiedz Link Zgłoś
blue_as_can_be Re: :)))) 16.04.05, 20:22 draznia mnie efekciarze. no pewnie, ze mi tez nie przeszkadza. ale mnie zenuje odrobine jednak. Odpowiedz Link Zgłoś
blue_as_can_be Re: :)))) 16.04.05, 20:27 nigdy nie doczekalam sie od niego glebszej mysli - tylko pseudoblyskotliwe paradoksy. bardzo rzadko tez angazuje sie w nieswoje watki. w bolesnie widoczny sposob stara sie koncentrowac uwage otoczenia na sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.baca Re: :)))) 16.04.05, 20:29 a nie przyszło Ci go głowy że jest zdrowym egoistom? nie wtrąca sie w cudze życie Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.baca Re: :)))) 16.04.05, 20:32 a ta xy2 to jest porąbana na jego punkcie. w życiu raczej normalna, chociaż nie mam pewności Odpowiedz Link Zgłoś
blue_as_can_be Re: :)))) 16.04.05, 20:34 milosc do wyIMAGINowanego bohatera. zdarza sie. Odpowiedz Link Zgłoś
blue_as_can_be Re: :)))) 16.04.05, 20:40 to chyba nie wynika z tego, co napisalam? Odpowiedz Link Zgłoś
blue_as_can_be Re: :)))) 16.04.05, 20:45 ktora swiadczy o nieoczekiwanej skutecznosci tanich metod lansu uprawianych przez obgadywanego przez nas osobnika... bardzo ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
blue_as_can_be Re: :)))) 16.04.05, 20:32 raczej egocentrykiem :)))). czy zdrowym, to nie mnie osadzac... Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.baca Re: :)))) 16.04.05, 20:36 każdy jest egocentrykiem, a przynajmniej powinien nim być Odpowiedz Link Zgłoś
blue_as_can_be Re: :)))) 16.04.05, 20:39 kwestia proporcji. czyli kwestia smaku :) Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Blue_as_ 17.04.05, 12:58 back.door też Cię lubi, bo dzięki Tobie ośmieliła tu się pisać:) Pamiętasz "Bajkę o..."? To sem ja:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
blue_as_can_be Re: Blue_as_ 18.04.05, 09:57 och, witaj! milo, ze jednak jestes!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lunar1978 Re: kurczę, kto kogo lubi?.... 16.04.05, 20:57 Alfika, a pamietasz nasz pierwszy kontakt na tym forum? Ja tak, ciekawe czy Ty też :-)).A kto kogo tutaj lubi ... nie zadawałbym takich pytań, wystarczy trochę poczytać i wszystko wiadomo. Najbardziej znaną parą wzajemnie się adorującą jest bez wątpienia Imagiro i xy2, która daje tutaj upust ogarniającej Ją nudzie :-)) Jestem pewien że w rzeczywistości jest inna niż kreuje się tutaj na forum. Prawda xy2 ? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
lunar1978 Re: kurczę, kto kogo lubi?.... 16.04.05, 21:03 ja też ... pewnie dużo bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: kurczę, kto kogo lubi?.... 16.04.05, 21:41 xy2 napisała: > jestem nieśmiała xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx a juz napewno uposledzona,koszmarku stukniety Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu kurcze, toż to kanibalizm 16.04.05, 20:59 Być kurczakiem i jeszcze lubić współkurczakowiczów wolisz nóżkę czy pierś? Odpowiedz Link Zgłoś
blue_as_can_be Re: kurcze, toż to kanibalizm 16.04.05, 21:01 mowi sie: "skrzydelko czy nozka?" ps. Ciebie tez lubia, Kurczaczku kardynalski Odpowiedz Link Zgłoś
scylla Re: kurczę, kto kogo lubi?.... 17.04.05, 12:53 Tu wszyscy siebie lubią, tylko nie którzy nie chcą tego okazywać:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: kurczę, kto kogo lubi?.... 17.04.05, 14:23 to niech okazują nielubienie, dadzą sobie wtenczas po razie i już im będzie lepiej może :) Odpowiedz Link Zgłoś
scylla Re: kurczę, kto kogo lubi?.... 17.04.05, 14:38 jeszcze się rozochocą i będzie zadyma na całego, może:) Odpowiedz Link Zgłoś
zza_krzaka Re: kurczę, kto kogo lubi?.... 17.04.05, 14:19 Alfika:) Pora już chyba na kartkę i kolorowe kredki, bo jeszcze parę wpisów i znowu się pogubisz;) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: kurczę, kto kogo lubi?.... 17.04.05, 14:22 kolorowe kredki to ja w pudełeczku noszę :))) na razie się rozeznaję ps. a za dobre słowa Waszmościnom i Waszmościom dziękuję Was lubię też Odpowiedz Link Zgłoś
rozgwiazda1 Re: kurczę, kto kogo lubi?.... 17.04.05, 14:23 Jak sie pogubi,to znowu zacznie sie od poczatku: "kurcze,kto kogo lubi" ;) A tak naprawde to pewnie nikt nikogo dobrze nie zna.Wiec kazda z osob na tym forum ma w sobie cos dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
xy2 Re: ja lubię Komandosa 17.04.05, 15:16 i wszystkich na tym forum i nie tylko na tym Odpowiedz Link Zgłoś
lunar1978 Re: ja lubię Komandosa 17.04.05, 22:16 to szczęść Boże xy2 :-))) Alfika. Musisz kupić sobie notes (to taki mały zeszycik, najczęściej w kratkę) i tam sobie wszystko wynotuj. Do listy osób nielubiących się nie wpisz mi tam przypadkiem siebie i mnie :-)) Pozdrawiam Lunar Odpowiedz Link Zgłoś
xy2 Re: ja lubię Komandosa 17.04.05, 22:19 ja Cie lubie, zobaczyłam w Tobie czesc siebie Odpowiedz Link Zgłoś
lunar1978 Re: ja lubię Komandosa 17.04.05, 22:23 Dzięki, ja Ciebie też, chociaż czasami działasz mi nerwy swoją paplaniną, ale czuję na wirtualną odległość, że nie jesteś taka jak Ciebie tutaj postrzegają. Wolałbym jednak żebyś jednak nie widziała zbyt dużej części mnie w sobie. Trzymaj się xy2. Odpowiedz Link Zgłoś
scylla Re: ja lubię Komandosa 17.04.05, 22:25 Znaczy się lubisz Alfikę:), czy może nie chcesz się znaleźć w notesie obok niej? Odpowiedz Link Zgłoś
lunar1978 Re: ja lubię Komandosa 17.04.05, 22:27 w notesie obok niej jako para szczerze się nienawidząca ... zdecydowanie nie :- ))) Odpowiedz Link Zgłoś
scylla Re: ja lubię Komandosa 17.04.05, 22:31 Lunar Ty taki dobry człowiek jesteś, Ty chyba u nikogo w takiej parze w ntakim notesie byś się nie chciał znaleźć? Odpowiedz Link Zgłoś
lunar1978 Re: ja lubię Komandosa 17.04.05, 22:35 Myślę że raczej się nie znajdę. Z nikim żadnej większej scysji tutaj nie miałem, prócz właśnie z Alfiką, ale to dawno było i było to niewielkie spięcie, dlatego zapytałem Jej czy wogóle pamięta, ale myślę że nie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
scylla Re: ja lubię Komandosa 17.04.05, 22:40 ja pamiętam, myśle że to nie było spięcie:) chciała Ci powiedzieć żebyś szedł do przodu, boś fajny gość. Odpowiedz Link Zgłoś
lunar1978 Re: ja lubię Komandosa 17.04.05, 22:44 eeeee to było coś innego. Kiedyś komuś (osobie o niku astalavista) dała radę typu weź się w garść i trochę mnie to wkurzyło, więc ją troszeczkę zwymyślałem ... ale tylko troszeczkę :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
scylla Re: ja lubię Komandosa 17.04.05, 22:47 no to se przełamaliście pierwsze lody:) Fajnie to brzmi, zwymyslałem....ale tylko troszeczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
forumromanum a ja lubię ... 18.04.05, 10:44 ..hubkulika i ziemiomorze... i wszystkich innych,życzliwych ludziom... piszących na temat i bez zbędnych wulgaryzmów... wiem na 100% ,ze nie lubi mnie pink freud ale nie mam pojęcia za co...? a czemu pytasz?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: a ja lubię ... 19.04.05, 21:12 pytam, bo chciałam wiedzieć, kto z kim wojuje, a kogo wspiera - i dlapoczemu a ze przy okazji ludziom się zechciało dobre słowo rzec - to sobie tym bardziej gratuluję, żem taki świetny wątek założyła, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: ja lubię Komandosa -jego mi zal 18.04.05, 10:49 a pozatym lubie moje wyobrazenia ,o piszacych na tym forum. ale zdaje sobie sprawe ze moga one byc bledne. a swoja droga ,po co mam tutaj kogos jakim kolwiek uczuciem obdarzac? Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: kurczę, kto kogo lubi?.... 18.04.05, 15:33 Ja lubię wszystkie wiedźmy i czarownice (trollówny też:))), więc lista byłaby trochę za długa:))) Niestety ta najbardziej upierdliwa sufrażystka już się nie udziela, a i raszpla też ostatnio rzadko pluje żółcią:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
pozeracz_niewiescich_serc Alicję-Ciekawską wręcz uwielbiam !!! 18.04.05, 15:40 a ile w Niej zmysłowości, powabu i czaru... Odpowiedz Link Zgłoś
rozgwiazda1 Re: a czy ktos mnie lubi? 18.04.05, 22:50 Hmmmmm,chyba nikt :-((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
lunar1978 Re: a czy ktos mnie lubi? 19.04.05, 16:15 No już dobrze, dobrze :-))) Pogłaskam Cię po główce. Fajna jesteś :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
rozgwiazda1 Re: a czy ktos mnie lubi? 19.04.05, 22:50 Dzieki.Wprawdzie wymuszone ale i tak dzieki;-)Ty tez jestes fajny. Odpowiedz Link Zgłoś
leszczynowa_witka Re: kurczę, kto kogo lubi?.... 18.04.05, 17:20 Wylewasz oliwę na wzburzone fale....? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: kurczę, kto kogo lubi?.... 19.04.05, 12:46 Raczej na stawik w pruszkowskim lesie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
baba2005 Re: kurczę, kto kogo lubi?.... 18.04.05, 20:21 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=28862 Odpowiedz Link Zgłoś
sdfsfdsf Re: kurczę, kto kogo lubi?.... 18.04.05, 22:52 a ja zem myslal ze chodzi o to co sie przekazuje nie o to co sie lubi lody pistacjowe czy od tylu w parku Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: kurczę, kto kogo lubi?.... 19.04.05, 09:48 sdfsfdsf napisał: > a ja zem myslal ze chodzi o to co sie przekazuje > nie o to co sie lubi > lody pistacjowe czy od tylu w parku Wyraziłeś moje myśli, Esdeefie. :) Ale może to my sie mylimy.. Odpowiedz Link Zgłoś
ch.chaplin Re: kurczę, kto kogo lubi?.... 19.04.05, 10:51 procesor napisała: > Wyraziłeś moje myśli, Esdeefie. :) i moje również :) > Ale może to my sie mylimy.. Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: noooo :) 19.04.05, 22:02 alfika napisała: > dobrze, że masz tego Sdefana :) Widzisz.. Mozna pogadac nawet z osoba której sie nie lubi. Można z taka co jest nieznana. I z taką co sie ja bardzo lubi. Ale żeby to było GŁÓWNE kryterium (kto kogo lubi lub nie), tak istotne żeby aż dopytywac zamiast po prostu czytac interesujące watki..? Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: noooo :) 20.04.05, 16:27 procesor napisała: > > Widzisz.. > Mozna pogadac nawet z osoba której sie nie lubi. > Można z taka co jest nieznana. > I z taką co sie ja bardzo lubi. Widzę :))) Wiem :))) > > Ale żeby to było GŁÓWNE kryterium (kto kogo lubi lub nie), tak istotne żeby aż > dopytywac zamiast po prostu czytac interesujące watki..? > > Hihihihi :))))) a z mojego postu za babcię, Chiny i Koreę dorzucając nie wynika, że to miałoby być główne kryterium :))))))))) a o to, co czytam, to nie musisz się martwić, jakos sobie radzę... Może za to bardziej skup się na sensie tego, co czytasz, stokrotko? :) Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: kurczę, kto kogo lubi?.... 19.04.05, 12:43 Też chciałbym mieć jakąś misję, albo chociaż jakieś posłanie lub przekazik:) Niestety muszę się zadowalać pieprzeniem głupot w wirtualnym psychozoo;PPP Zdecydowanie chodzi mi o to co lubię, a jeszcze bardziej kogo:))) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: toteż ... 19.04.05, 20:58 pozwoliłam sobie na rekonesans obecnie prowadzonych wojenek, podjazdów i sympatii pozbawionych tego, com wymieniła przed chwilą ;) i dlatego też moje pytanie brzmi: kto kogo, a nie "co", lubi :))) ale moze dla co poniektórych to w zasadzie zadna róznica, hihihi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: kurczę, kto kogo lubi?.... 19.04.05, 15:17 oczywiscie kurczę lubię :) a tak poza tym bez zmian :) lubie tych ktorzy sie daja polubic ;) pozdr.cossa Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: kurczę, kto kogo lubi?.... 19.04.05, 15:19 Pieczone rzecz jasna. Bo chyba nie na surowo:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: kurczę, kto kogo lubi?.... 19.04.05, 15:30 no i jak Cie nie lubic Malonie? ;))) pozdr.cossa Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: kurczę, kto kogo lubi?.... 19.04.05, 16:00 Z wzajemnością, rzecz jasna i z ucossa:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe korzystajac ze sposobnosci chcialabym wyznac, 19.04.05, 21:06 ze bardzo nie lubie bawarki ;P Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: a ja owszem :) 19.04.05, 21:20 ale tylko tę prawdziwą, z herbaty, mleka i cukru, jakby komus to pomogło Ty mi tu napisz, kto Ci za skórę zalazł przez ten czas odkąd miałam rozeznanie w życiu forumków, a kto Ci myśleniem pasuje - z nowych twarzy czy po operacji plastycznej czy co :) Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe nijakiego sensownego rozeznania nie posiadam 19.04.05, 21:37 na okolicznosc braku czasu... :) ale powiem Ci w sekrecie, ze ja lubie nawet maksidurniow ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: nijakiego sensownego rozeznania nie posiadam 19.04.05, 21:40 i dobrze Ci tak:))) Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe a czy mozna wyroznic starego nowego? :) 19.04.05, 21:43 Bo jak mozna, to dla lutego mam nagrode indywidualna. Za ekumenizm. Zreszta imienia Benedykta XV. Bo XVI na razie sie nie wykazal ;) Odpowiedz Link Zgłoś
scylla Re: a czy mozna wyroznic starego nowego? :) 19.04.05, 21:48 na marginesie: czym się wykazał XV?:) Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe Re: a czy mozna wyroznic starego nowego? :) 19.04.05, 22:03 scylla napisał: > na marginesie: czym się wykazał XV?:) wzial wage i przywiazal ja do pax vobiscum ;P Odpowiedz Link Zgłoś
scylla Re: a czy mozna wyroznic starego nowego? :) 19.04.05, 22:48 tak, tylko nie wszyscy wiedzieli do którego pokoju przywiązał tą wagę, a może do przedpokoju? Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe Re: a czy mozna wyroznic starego nowego? :) 19.04.05, 22:59 scylla napisał: > tak, tylko nie wszyscy wiedzieli do którego pokoju przywiązał > tą wagę, a może do przedpokoju? wydaje sie byc jasna postacia :) jest dla mnie rzecza intrygujaca, na ile ratzi powaznie traktuje te "deklaracje", a raczej na ile bedzie w stanie wyjsc z biblioteki i jakie czyny "benedyktynskie" przedsiewezmie... Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: a czy mozna wyroznic starego nowego? :) 16.05.05, 02:44 Ekpresowa beatyfikacja Jana Pawła II wystarczy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: kurczę, kto kogo lubi?.... 20.04.05, 01:40 Tutaj nikt nikogo nie lubi. Tu wszyscy się kochają. Zażarcie ;D Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: kurczę, kto kogo lubi?.... 20.04.05, 16:28 a nawet i za wzięcie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
barwy_jesieni Lista bardzo osobista 16.05.05, 02:35 Szczególną sympatią darzę Jmx za trafne spostrzeżenia i ogólną "sympatyczność" Ponadto lubię Imagina (nie ma to jak Polak w Nebrasce :)) Cenię Karielcię (za pomysłowość ;)) Czytam wiele postów Ziemiomorze Zadziwia mnie talent pisarski Freureta i C.O. ;) Teksty Rybologa polecam wszystkim Uśmiecham się do Rozgwiazdy Żałuję prawopodobnego zabanowania Komka, ale chyba mu sie należało :) Z przyjemnością odczytuję wpisy Lutego I ............... ściskam Wszystkich !!! bo nie lubię zapominać o kimkolwiek, a ostatnio mam sklerozę (starość nie radość) pozdrawiam, b_j Odpowiedz Link Zgłoś
jmx :))) 16.05.05, 02:47 barwy_jesieni napisała: > Szczególną sympatią darzę Jmx za trafne spostrzeżenia i ogólną "sympatyczność" Dziękuję bardzo :))) (miałam nosa by tu zajrzeć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rozgwiazda1 Re: Lista bardzo osobista 16.05.05, 11:12 barwy_jesieni napisała: > Uśmiecham się do Rozgwiazdy To ja z checia odwzajemniam :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś