alicja-ciekawska 07.05.05, 22:52 -to smiesznie smutne to wszystko..Hawk! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alanka3 Re: a reasumujac.. 07.05.05, 22:55 u mnie dwa największe przeżycia stresowe jak dotąd kwoecien i maj... taki to dla mnie raj Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: a reasumujac.. 07.05.05, 23:05 yoosh napisała: > A mówią,że maj-w sercu raj.... ale dzisiaj deszczowy dzien... Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: a reasumujac.. 07.05.05, 23:06 Pozostaje jeno pogoda ducha,nicht wahr? Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: a reasumujac.. 07.05.05, 23:08 yoosh napisała: > Pozostaje jeno pogoda ducha,nicht wahr? Ja ,stimmt....aber ..... Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: a reasumujac.. 07.05.05, 23:09 A w sercu ciągle maj... Alicja Bobika Ci ukradli i przerobili na Forum Fot. Zwierząt:( Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: a reasumujac.. 07.05.05, 23:11 m.malone napisał: > A w sercu ciągle maj... > > Alicja > Bobika Ci ukradli i przerobili na Forum Fot. Zwierząt:( > co????BOBIK ....juz lece Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: a reasumujac.. 07.05.05, 23:11 o tutaj forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=631&w=23486009 Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: a reasumujac.. 07.05.05, 23:13 m.malone napisał: > o tutaj > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=631&w=23486009 widzialam tego,,,,piekny jest !!! mojego probowalam dzisiaj wkleic ,ale znowu za duze rozmiary zdjec.. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: a reasumujac.. 07.05.05, 23:16 yoosh napisała: > a jakie ma rozmiary w realu? Dackel.. Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: a reasumujac.. 07.05.05, 23:19 oooooooooo,dlatego się nie mieści.... alles klar:) Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: a reasumujac.. 07.05.05, 23:24 yoosh napisała: > oooooooooo,dlatego się nie mieści.... alles klar:) zu Lang !!! Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: a reasumujac.. 07.05.05, 23:31 przesylam mu serdeczne glaski-lubię pieski,mialam kiedyś 14 lat takiego dackel- podobnego.Jak się wabi? Waldi;)? Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: a reasumujac.. 07.05.05, 23:32 yoosh napisała: > przesylam mu serdeczne glaski-lubię pieski,mialam kiedyś 14 lat takiego dackel- > podobnego.Jak się wabi? Waldi;)? nie ,Bobik...pieknie prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: a reasumujac.. 07.05.05, 23:36 fajnie.dla mnie mój też byl naj,naj,naj...:) bis morgen,znikam,pa Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: a reasumujac.. 07.05.05, 23:37 yoosh napisała: > fajnie.dla mnie mój też byl naj,naj,naj...:) > bis morgen,znikam,pa cü. Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: a reasumujac.. 09.05.05, 01:20 No to tu przypomniał mi sie stary dowcip (zreszta jest na innym forum) Francuzka i Anglik jadą pociagiem (przypadkowa znajomość). Zaczynaja rozmawiać, ale ona słabo zna angielski, a on francuskiego prawie wcale, więc rozmowa jak po grudzie. Wreszcie Anglik wysiada, staje na peronie przy oknie, podnosi rękę i mówi "So long!" machając na pożegnanie. Francuzka mruczy pod nosem: "Czegoś nie powiedział wcześniej". Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: a reasumujac.. 09.05.05, 09:53 m.malone napisał: > No to tu przypomniał mi sie stary dowcip (zreszta jest na innym forum) > > Francuzka i Anglik jadą pociagiem (przypadkowa znajomość). Zaczynaja rozmawiać, > ale ona słabo zna angielski, a on francuskiego prawie wcale, więc rozmowa jak > po grudzie. Wreszcie Anglik wysiada, staje na peronie przy oknie, podnosi rękę > i mówi "So long!" machając na pożegnanie. Francuzka mruczy pod nosem: "Czegoś n > ie powiedział wcześniej". > HI HI HI ;;;Q:::: Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: a reasumujac.. 07.05.05, 23:16 m.malone napisał: > Przyślij, to Ci zmniejszę:) > dobrze ,,,na maila? Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: a reasumujac.. 07.05.05, 23:18 Tak, jasne. Na psach (!) się raczej nie da wkleić:) Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: a reasumujac.. 07.05.05, 23:23 m.malone napisał: > Tak, jasne. Na psach (!) się raczej nie da wkleić:) > juz zrobione...;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: a reasumujac.. 07.05.05, 23:56 m.malone napisał: > m@m thx > OK! Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: a reasumujac..+++++ 09.05.05, 22:40 alicja-ciekawska napisała: > -to smiesznie smutne to wszystko..Hawk! Odpowiedz Link Zgłoś
hieroglif1 a reasumujac..+++++ 09.05.05, 22:51 prawdziwa radość jest łagodna, a prawdziwy smutek nie jest smieszny ;). Chyba, że właśnie o śmieszną sygnaturke chodziło ;) Hawk! Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: a reasumujac..+++++ 09.05.05, 22:55 hieroglif1 napisała: > prawdziwa radość jest łagodna, a prawdziwy smutek nie jest smieszny ;). Chyba, > że właśnie o śmieszną sygnaturke chodziło ;) Hawk! nie ! chodzi o to ze ;wszystko jest siesznie smutne!! I nie zgadzam sie ze smutek,, nie moze byc smieszny ,moze byc!HAWK! Odpowiedz Link Zgłoś