Dodaj do ulubionych

Jaki jest twój nastrój i twoje samopoczucie

03.07.02, 13:27
wypowiedz się na temat tego jak się czujesz w tej chwili,zobaczymy ile ludzi
jest szczęśliwych, a ile raczej smutnych.

:(
Obserwuj wątek
    • marzena_24 Re: Jaki jest twój nastrój i twoje samopoczucie 03.07.02, 13:43
      ja tam jetem szczęsliwa, choć brakuje mi kasy i były maż nmnie wkurza. Ale
      słabo sie czuje bo mam niskie cisnienie (85/40) ale kupie sobie w koncu jakies
      tabletki i bedzie ok:)
      pozdrawiam
      • Gość: Inco Re: Jaki jest twój nastrój i twoje samopoczucie IP: ATCSCS* / 213.33.61.* 03.07.02, 13:48
        Jeszcze przed paroma tygodniami czulam sie dobrze. Ani szczesliwa ani
        nieszczesliwa. Fantastyczny stan bycia. Teraz czuje sie fatalnie, melancholia
        mnie ogarnela, poczucie samotnosci (???), a moze zwykly niedosyt ... A moze to
        poczucie przemijania ... Chyba za duzo mysle. A od myslenia jak wiemy, glowa
        boli.
    • Gość: olt Re: Jaki jest twój nastrój i twoje samopoczucie IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 03.07.02, 13:45
      ripper~ - bez takich sugestii:
      > :(

;-)))
      przede wszystkim zmeczona jestem zyciem wariackim, ale sie smieje. dzisiaj,
      teraz ;-)))
      rowniez ze swojego zmeczenia, hihi.

• miriah Re: Jaki jest twój nastrój i twoje samopoczucie 03.07.02, 13:46
      Pogodziłam się z narzeczonym jest git, nie wiedziałam że tak mało mi do
      szczęścia trzeba:-))))))))))))))))))))))))
    • Gość: Mała26 Re: Jaki jest twój nastrój i twoje samopoczucie IP: mieszko.pl.u* 03.07.02, 13:51
      Raczej dobre, bo lubie zycie w biegu. Mam przed sobota duzo do zalatwienia. Jak
      nie mam co robic to siedze i mysle ze czas mija i takie tam glupoty i wtedy mam
      zly nastroj....
      • Gość: camel Re: Jaki jest twój nastrój i twoje samopoczucie IP: *.isk.net.pl / 192.168.1.* 03.07.02, 21:21
        Tak naprawdę mam dużo powodów do szczęścia, ale mój charakter zawsze wynajdzie
        coś co powoduje u mnie apatię. Dziś żyje się ciężko i nie wiele rzeczy nastraja
        pozytywnie. Pa.
    • Gość: Melba Re: Jaki jest twój nastrój i twoje samopoczucie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.02, 13:53
      Dziś mnie przytruło, ale ogólnie wspaniale mimo problemów zawodowo -
      ekonomicznych. Martwię się kimś znajomym dziś. Generalnie - ogromnie SZCZĘŚLIWA
      jestem !!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • petelka Re: Jaki jest twój nastrój i twoje samopoczucie 03.07.02, 14:11
        Dzień zaczęłam prawie od łez. Potem trochę ochłonęłam z emocji i gdyby nie
        pozostałość w postaci bólu głowy to byłoby całkiem OK.
        Petelka
    • ponpon Re: Jaki jest twój nastrój i twoje samopoczucie 03.07.02, 14:09
      Beznadzieja. 23 dzień separacji. Chwilowo dzisiaj trochę lepiej, albo ciągle
      mnie trzyma po wczorajszym "drinku".
      • no_nick Re: Jaki jest twój nastrój i twoje samopoczucie 03.07.02, 14:11
        Raczej OK.Znowu zmieniam robotę,kończę cygańskie życie i po latach roboty
        daleko od domu wracam z ekonomicznego wygnania.Żona była u wróżki i wyszło
        jej , że będzie OK.Może się uda wyjechać na parę dni na moją ulubioną grecką
        wyspę ...
        pzdr
    • masaker Re: Jaki jest twój nastrój i twoje samopoczucie 03.07.02, 14:23
      Ja jestem szczęsliwy, tylko tej przyziemnej forsy tak mi cholernie brak...
      • johana13 Re: Jaki jest twój nastrój i twoje samopoczucie 03.07.02, 14:38
        nie mogę się porozumieć z mężem, żyjemy właściwie w separacji, ale w jednym
        mieszkaniu, staram się znaleźć siły by jakoś funkcjonować, ogólnie nie pamiętam
        kiedy wcześniej miałam taki fatalny nastrój :-(((
    • ellen Re: Jaki jest twój nastrój i twoje samopoczucie 03.07.02, 14:41
      Mam ręce dwie i nogi dwie, cudooooownie jeeeest!

Tylko tych papierów coś dużo na biurku narosło.
    • Gość: madzia Re: Jaki jest twój nastrój i twoje samopoczucie IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 03.07.02, 15:00
      Ogolnie mam dola, nie moge dogadac sie z chlopakiem, mowi jakims dziwnym
      jezykiem ... poza tym zblizaja sie jego urodziny, a w dniu moich jego mama
      chciala zafundowac mi samotny wieczor, postaralam sie i jej nie wyszlo, ale do
      tej pory mam do niego zal, ze jednak moglam siedziec sama w domu, siedze wiec
      teraz i mysle odegrac sie i sluzbowo wyjechac czy dac sobie spokoj i spedzic z
      nim uroczy wieczor.
      • Gość: Monika Re: Jaki jest twój nastrój i twoje samopoczucie IP: *.pol.lublin.pl 03.07.02, 15:09
        Gnębią mnie problemy zawodowo-ekonomiczne. Poza tym - od dawna straciłam
        radość życia, chociaż sobie tłumaczę, że są istotne powody dla których warto
        ją mieć. Nie pomaga. Mam zainteresowania, czyli takie i takie hobby, jestem
        uczynna wbc ludzi, miła, staram się być potrzebna - a jednak czuję się b.
        samotna i ogólnie wypalona. Najgorsze są niedziela i poniedziałek. Mam chwile
        beztroskiej radości "z niczego", ale proporcje między radością a smutkiem są
        ogromnie zachwiane...
    • Gość: ela Re: Jaki jest twój nastrój i twoje samopoczucie IP: *.ia.polsl.gliwice.pl 03.07.02, 15:12
      Czytałam ostatnio ciekawe opracowanie dot.szczęścia. Otóż w większości
      przypadków szczęściem nazywamy chwilowy spokój pomiędzy jedną trudnością a
      drugą. Można to określić jako sen na jawie. Uczucie szczęścia nie rozwiązuje
      bowiem żadnym realnych problemów życiowych. Szczęście to nie mieć problemów.
    • ripper~ Re: Jaki jest twój nastrój i twoje samopoczucie 03.07.02, 15:20
      sorki za :( to nie była żadna sugestia,a raczej moje samopoczucie. Pewnie i tak
      się zmieni,bo o 16 mam wyniki egzaminu wstępnego z psychologii :)
      • Gość: Renka Re: Jaki jest twój nastrój i twoje samopoczucie IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 03.07.02, 15:26
        W tej chwili mam fantastyczne poczucie calkowitego relaksu, czego i wam,
        kochani zycze, codziennie :)))
      • Gość: OLT ripper~ IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 03.07.02, 18:28
        ripper~ napisał(a):

> sorki za :( to nie była żadna sugestia,a raczej moje samopoczucie.

iiii, ja po prostu lubie sie troche ponabijac ;-)
        poczepiac drobiazdzkow
        ale tak nieszkodliwie ;-)

> Pewnie i tak
        > się zmieni,bo o 16 mam wyniki egzaminu wstępnego z psychologii :)

powiedzialabym, ze trzymam kciuki, ale teraz tylko pozostaje spytac - i jak?

pozdrawiam,
        no i potrzymam kciuki, a co mi tam ;-)
        OLT
        • ripper~ Re: ripper~ 04.07.02, 13:08
          Gość portalu: OLT napisał(a):

> powiedzialabym, ze trzymam kciuki, ale teraz tylko pozostaje spytac - i jak?
          >
          > pozdrawiam,
          > no i potrzymam kciuki, a co mi tam ;-)
          > OLT

Teraz czuję się bardzo :), zabrakło mi 3 punktów do wejścia do 2-ego etapu, nie
          pomogło nawet to, że zdobyłem o 10 punktów więcej niż wynosił próg w tamtym roku.
          AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
          • Gość: OLT Re: ripper~ IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 07.07.02, 04:01
            buuuuu
            zdarza sie tak niestety, ze sie nie udaje...
            alisci swiat sie nie wali. prawda?

i trzymam kciuki na przyszlosc ;-)
            pozdr
            OLT
    • Gość: doskonal dodkonale codzienie to....................... IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 03.07.02, 18:53
      prosta zasadza szczescie zaczyna sie codzienie
      to jak widzimy dzien jeszcze jak jestesmy zaspami
      a tak w zyciu to zajmuje sie redukowniem stresu u innych
      www.solution4stress.net/
      na razie jest po ang

ripper~ napisał(a):

> wypowiedz się na temat tego jak się czujesz w tej
      chwili,zobaczymy ile ludzi
      > jest szczęśliwych, a ile raczej smutnych.
      >
      > :(

• roseanne Re: Jaki jest twój nastrój i twoje samopoczucie 03.07.02, 18:55
      no i przeczytalam za pozno na trzymanie kciukow, ale i tak powodzenia.
      Sie mam super,
      jeszcze tylko czekam na jeden telefon i (moze) pelnia szczescia.
      • Gość: mimi Re: Jaki jest twój nastrój i twoje samopoczucie IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 03.07.02, 19:28
        A ja czuję się nijak.POpołudniu jest czsami ciężko .Wieczorem jest lepiej.
        • Gość: Kiepski Re: Jaki jest twój nastrój i twoje samopoczucie IP: *.214.119.200.Dial1.Boston1.Level3.net 03.07.02, 20:04
          Pamietam mego ojca gdy mawial: ".. szczescie to takie wielkie slowo - trzeba uczyc sie cieszyc
          z malych rzeczy..." - ciekawe , czy istotnie lubil wszystko co male ? - wiem, ze pensje mial niezbyt
          duza! - co jeszcze???
          Jak widzicie - lubie dociekania, bo wiedziec wiecej - to wiecej rozumiec. Jak nie rozumiec - to
          byc ciemny jak Kali i byc nieszczesliwy i plakac.

Pozdrowienia,

Kiepski
    • Gość: Pola Re: Jaki jest twój nastrój i twoje samopoczucie IP: *.extern.kun.nl 03.07.02, 20:04
      nie mam najmniejszego powodu do radosci, ale dzisiaj mam
      wyjatkowo dobry nastroj. Na zewnatrz wieje i leje, pogoda
      jak w listopadzie, a ja z tej radosci ugotowalam garnek
      zupy pieczarkowej (sic! - nienawidze gotowac), a teraz
      koncze 0,5 l lody truskawkowe :-)
      Pozdrawiam
      Pola
    • gawrona Re: Jaki jest twój nastrój i twoje samopoczucie 07.07.02, 00:39
      jestem szczesliwa chociaz zmeczona
      a wczoraj nia moglam sie dogadac ze swoim facetem, a mimo ciesze sie, ze jestem
      z nim, bo ten facet jest cudowny (chociaz czasem nie umiemy sie dogadac)
      • Gość: iwek Re: Jaki jest twój nastrój i twoje samopoczucie IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 07.07.02, 02:22
        Do tej pory jako takie, ale oto ktoś spuścił swe myślowe charty ze smyczy...
        ...więc teraz - znakomite ! :-))))))))

pozdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka