ripper~ 03.07.02, 13:27 wypowiedz się na temat tego jak się czujesz w tej chwili,zobaczymy ile ludzi jest szczęśliwych, a ile raczej smutnych. :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marzena_24 Re: Jaki jest twój nastrój i twoje samopoczucie 03.07.02, 13:43 ja tam jetem szczęsliwa, choć brakuje mi kasy i były maż nmnie wkurza. Ale słabo sie czuje bo mam niskie cisnienie (85/40) ale kupie sobie w koncu jakies tabletki i bedzie ok:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inco Re: Jaki jest twój nastrój i twoje samopoczucie IP: ATCSCS* / 213.33.61.* 03.07.02, 13:48 Jeszcze przed paroma tygodniami czulam sie dobrze. Ani szczesliwa ani nieszczesliwa. Fantastyczny stan bycia. Teraz czuje sie fatalnie, melancholia mnie ogarnela, poczucie samotnosci (???), a moze zwykly niedosyt ... A moze to poczucie przemijania ... Chyba za duzo mysle. A od myslenia jak wiemy, glowa boli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olt Re: Jaki jest twój nastrój i twoje samopoczucie IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 03.07.02, 13:45 ripper~ - bez takich sugestii: > :( ;-))) przede wszystkim zmeczona jestem zyciem wariackim, ale sie smieje. dzisiaj, teraz ;-))) rowniez ze swojego zmeczenia, hihi. Odpowiedz Link Zgłoś
miriah Re: Jaki jest twój nastrój i twoje samopoczucie 03.07.02, 13:46 Pogodziłam się z narzeczonym jest git, nie wiedziałam że tak mało mi do szczęścia trzeba:-)))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała26 Re: Jaki jest twój nastrój i twoje samopoczucie IP: mieszko.pl.u* 03.07.02, 13:51 Raczej dobre, bo lubie zycie w biegu. Mam przed sobota duzo do zalatwienia. Jak nie mam co robic to siedze i mysle ze czas mija i takie tam glupoty i wtedy mam zly nastroj.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camel Re: Jaki jest twój nastrój i twoje samopoczucie IP: *.isk.net.pl / 192.168.1.* 03.07.02, 21:21 Tak naprawdę mam dużo powodów do szczęścia, ale mój charakter zawsze wynajdzie coś co powoduje u mnie apatię. Dziś żyje się ciężko i nie wiele rzeczy nastraja pozytywnie. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Re: Jaki jest twój nastrój i twoje samopoczucie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.02, 13:53 Dziś mnie przytruło, ale ogólnie wspaniale mimo problemów zawodowo - ekonomicznych. Martwię się kimś znajomym dziś. Generalnie - ogromnie SZCZĘŚLIWA jestem !!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: Jaki jest twój nastrój i twoje samopoczucie 03.07.02, 14:11 Dzień zaczęłam prawie od łez. Potem trochę ochłonęłam z emocji i gdyby nie pozostałość w postaci bólu głowy to byłoby całkiem OK. Petelka Odpowiedz Link Zgłoś
ponpon Re: Jaki jest twój nastrój i twoje samopoczucie 03.07.02, 14:09 Beznadzieja. 23 dzień separacji. Chwilowo dzisiaj trochę lepiej, albo ciągle mnie trzyma po wczorajszym "drinku". Odpowiedz Link Zgłoś
no_nick Re: Jaki jest twój nastrój i twoje samopoczucie 03.07.02, 14:11 Raczej OK.Znowu zmieniam robotę,kończę cygańskie życie i po latach roboty daleko od domu wracam z ekonomicznego wygnania.Żona była u wróżki i wyszło jej , że będzie OK.Może się uda wyjechać na parę dni na moją ulubioną grecką wyspę ... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
masaker Re: Jaki jest twój nastrój i twoje samopoczucie 03.07.02, 14:23 Ja jestem szczęsliwy, tylko tej przyziemnej forsy tak mi cholernie brak... Odpowiedz Link Zgłoś
johana13 Re: Jaki jest twój nastrój i twoje samopoczucie 03.07.02, 14:38 nie mogę się porozumieć z mężem, żyjemy właściwie w separacji, ale w jednym mieszkaniu, staram się znaleźć siły by jakoś funkcjonować, ogólnie nie pamiętam kiedy wcześniej miałam taki fatalny nastrój :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: Jaki jest twój nastrój i twoje samopoczucie 03.07.02, 14:41 Mam ręce dwie i nogi dwie, cudooooownie jeeeest! Tylko tych papierów coś dużo na biurku narosło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Jaki jest twój nastrój i twoje samopoczucie IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 03.07.02, 15:00 Ogolnie mam dola, nie moge dogadac sie z chlopakiem, mowi jakims dziwnym jezykiem ... poza tym zblizaja sie jego urodziny, a w dniu moich jego mama chciala zafundowac mi samotny wieczor, postaralam sie i jej nie wyszlo, ale do tej pory mam do niego zal, ze jednak moglam siedziec sama w domu, siedze wiec teraz i mysle odegrac sie i sluzbowo wyjechac czy dac sobie spokoj i spedzic z nim uroczy wieczor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Jaki jest twój nastrój i twoje samopoczucie IP: *.pol.lublin.pl 03.07.02, 15:09 Gnębią mnie problemy zawodowo-ekonomiczne. Poza tym - od dawna straciłam radość życia, chociaż sobie tłumaczę, że są istotne powody dla których warto ją mieć. Nie pomaga. Mam zainteresowania, czyli takie i takie hobby, jestem uczynna wbc ludzi, miła, staram się być potrzebna - a jednak czuję się b. samotna i ogólnie wypalona. Najgorsze są niedziela i poniedziałek. Mam chwile beztroskiej radości "z niczego", ale proporcje między radością a smutkiem są ogromnie zachwiane... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Jaki jest twój nastrój i twoje samopoczucie IP: *.ia.polsl.gliwice.pl 03.07.02, 15:12 Czytałam ostatnio ciekawe opracowanie dot.szczęścia. Otóż w większości przypadków szczęściem nazywamy chwilowy spokój pomiędzy jedną trudnością a drugą. Można to określić jako sen na jawie. Uczucie szczęścia nie rozwiązuje bowiem żadnym realnych problemów życiowych. Szczęście to nie mieć problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
ripper~ Re: Jaki jest twój nastrój i twoje samopoczucie 03.07.02, 15:20 sorki za :( to nie była żadna sugestia,a raczej moje samopoczucie. Pewnie i tak się zmieni,bo o 16 mam wyniki egzaminu wstępnego z psychologii :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: Jaki jest twój nastrój i twoje samopoczucie IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 03.07.02, 15:26 W tej chwili mam fantastyczne poczucie calkowitego relaksu, czego i wam, kochani zycze, codziennie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLT ripper~ IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 03.07.02, 18:28 ripper~ napisał(a): > sorki za :( to nie była żadna sugestia,a raczej moje samopoczucie. iiii, ja po prostu lubie sie troche ponabijac ;-) poczepiac drobiazdzkow ale tak nieszkodliwie ;-) > Pewnie i tak > się zmieni,bo o 16 mam wyniki egzaminu wstępnego z psychologii :) powiedzialabym, ze trzymam kciuki, ale teraz tylko pozostaje spytac - i jak? pozdrawiam, no i potrzymam kciuki, a co mi tam ;-) OLT Odpowiedz Link Zgłoś
ripper~ Re: ripper~ 04.07.02, 13:08 Gość portalu: OLT napisał(a): > powiedzialabym, ze trzymam kciuki, ale teraz tylko pozostaje spytac - i jak? > > pozdrawiam, > no i potrzymam kciuki, a co mi tam ;-) > OLT Teraz czuję się bardzo :), zabrakło mi 3 punktów do wejścia do 2-ego etapu, nie pomogło nawet to, że zdobyłem o 10 punktów więcej niż wynosił próg w tamtym roku. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLT Re: ripper~ IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 07.07.02, 04:01 buuuuu zdarza sie tak niestety, ze sie nie udaje... alisci swiat sie nie wali. prawda? i trzymam kciuki na przyszlosc ;-) pozdr OLT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doskonal dodkonale codzienie to....................... IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 03.07.02, 18:53 prosta zasadza szczescie zaczyna sie codzienie to jak widzimy dzien jeszcze jak jestesmy zaspami a tak w zyciu to zajmuje sie redukowniem stresu u innych www.solution4stress.net/ na razie jest po ang ripper~ napisał(a): > wypowiedz się na temat tego jak się czujesz w tej chwili,zobaczymy ile ludzi > jest szczęśliwych, a ile raczej smutnych. > > :( Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: Jaki jest twój nastrój i twoje samopoczucie 03.07.02, 18:55 no i przeczytalam za pozno na trzymanie kciukow, ale i tak powodzenia. Sie mam super, jeszcze tylko czekam na jeden telefon i (moze) pelnia szczescia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Jaki jest twój nastrój i twoje samopoczucie IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 03.07.02, 19:28 A ja czuję się nijak.POpołudniu jest czsami ciężko .Wieczorem jest lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiepski Re: Jaki jest twój nastrój i twoje samopoczucie IP: *.214.119.200.Dial1.Boston1.Level3.net 03.07.02, 20:04 Pamietam mego ojca gdy mawial: ".. szczescie to takie wielkie slowo - trzeba uczyc sie cieszyc z malych rzeczy..." - ciekawe , czy istotnie lubil wszystko co male ? - wiem, ze pensje mial niezbyt duza! - co jeszcze??? Jak widzicie - lubie dociekania, bo wiedziec wiecej - to wiecej rozumiec. Jak nie rozumiec - to byc ciemny jak Kali i byc nieszczesliwy i plakac. Pozdrowienia, Kiepski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Jaki jest twój nastrój i twoje samopoczucie IP: *.extern.kun.nl 03.07.02, 20:04 nie mam najmniejszego powodu do radosci, ale dzisiaj mam wyjatkowo dobry nastroj. Na zewnatrz wieje i leje, pogoda jak w listopadzie, a ja z tej radosci ugotowalam garnek zupy pieczarkowej (sic! - nienawidze gotowac), a teraz koncze 0,5 l lody truskawkowe :-) Pozdrawiam Pola Odpowiedz Link Zgłoś
gawrona Re: Jaki jest twój nastrój i twoje samopoczucie 07.07.02, 00:39 jestem szczesliwa chociaz zmeczona a wczoraj nia moglam sie dogadac ze swoim facetem, a mimo ciesze sie, ze jestem z nim, bo ten facet jest cudowny (chociaz czasem nie umiemy sie dogadac) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwek Re: Jaki jest twój nastrój i twoje samopoczucie IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 07.07.02, 02:22 Do tej pory jako takie, ale oto ktoś spuścił swe myślowe charty ze smyczy... ...więc teraz - znakomite ! :-)))))))) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś