alicja-ciekawska 11.05.05, 19:19 info.onet.pl/1095690,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alicja-ciekawska Re: oskarzony psycholog 11.05.05, 19:33 a dzisiaj podobno byl proces? Odpowiedz Link Zgłoś
marecki997 Re: oskarzony psycholog 11.05.05, 19:51 Biblijnemu Samsonowi obcięli włosy. Znanemu polskiemu psycholowi o tej samej nazwie powinno się obciąć jaja - szkoda że w polski kodeks karny nie przewiduje takiej kary. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: oskarzony psycholog 11.05.05, 19:54 -podobno grozi mu za to tylko 10 lat wiezienia. -przypuszczem ze wspolwiezniowie zrobia mu swoiste "pieklo na ziemi". -ale to i tak za malo moim zdaniem?! Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: oskarzony psycholog 11.05.05, 19:56 alicja-ciekawska napisała: > -przypuszczem ze wspolwiezniowie zrobia mu swoiste "pieklo na ziemi". > -ale to i tak za malo moim zdaniem?! Jeśli zostanie uznany za winnego. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: oskarzony psycholog 11.05.05, 19:58 m.malone napisał: > alicja-ciekawska napisała: > > > > -przypuszczem ze wspolwiezniowie zrobia mu swoiste "pieklo na ziemi". > > -ale to i tak za malo moim zdaniem?! > > Jeśli zostanie uznany za winnego. - dowody przemawiaja ,za jego wina. -moga go uniewinnic? Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: oskarzony psycholog 11.05.05, 19:55 Zrobic mu można będzie cokolwiek po udowodnieniu winy w procesie. Ale zdaje się, że prokuratura znów zrobiła bubla, a nie akt oskarżenia Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: oskarzony psycholog 11.05.05, 20:04 m.malone napisał: > Zrobic mu można będzie cokolwiek po udowodnieniu winy w procesie. Ale zdaje się > , że prokuratura znów zrobiła bubla, a nie akt oskarżenia > czemu bubla? Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: oskarzony psycholog 12.05.05, 13:21 Bo wydaje mi się, że obrońcy położą prokuratora na łopatki. Nie pierwszy raz zresztą. A na temat dowodów wiem tyle, ile dowiedziałem się z publikatorów :(. Może Ty masz info z lepszego źródła? Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: oskarzony psycholog 12.05.05, 13:23 sława Michaela Jacksona cię kręci? Odpowiedz Link Zgłoś