ta_mar_ta 07.07.02, 00:07 Borykam się, zmagam, trzeszczę... Długo jeszcze ? Mimo to, kocham cię życie i przyjacioły moje ! Ta_ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roseanne Re: Wątek paraoptymistyczny 07.07.02, 00:22 chcesz truskawke? dzis zrywane. Niestety nie z mojego ogrodka Odpowiedz Link Zgłoś
trzcina Re: Wątek paraoptymistyczny 07.07.02, 00:32 Borykasz się, zmagasz, trzeszczysz... ale wieszczysz, nie złowieszczysz:) Borykasz się, trzeszczysz, zmagasz, bo i tragasz, i pomagasz:) Trzeszczysz, zmagasz, się borykasz, bo gdy kiepsko, Ty nie zmykasz:) Huhuhejhej sowiotrzcińkie od tych Twoich sz i cz szeleści mi w gębie optymistycznie)) Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: Wątek paraoptymistyczny 07.07.02, 02:21 Kabanet reaktywowac czas Niech znowu zadziwi nas Odpowiedz Link Zgłoś
ta_mar_ta Cóś mię wyskowroniło 07.07.02, 08:56 Oczka całkiem przytomne o 7.15 w niedzielę !!! Chyba zachorowałam. Ta_trzeszcząca P.S. Z truskawki już kompot gotuję :) a rymy poczynają się tłuc by móc Kabanet wskrzesić :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ta_mar_ta żyłka i wyskowronienie 07.07.02, 09:10 Szuści, szasta, szelepąta się Ta_ dzisiaj z kąta w kąta Odłożyło się jej cóś, czy w arterii, czy też w żyłce, nie ma mowy o pomyłce bo szelątać, szuścić, szastać się nie wolno no i basta kiedy kury jeszcze śpią O tym wszyscy przecież wią ! Ta_ Odpowiedz Link Zgłoś
trzcina Się chabeci, kabaneci 07.07.02, 09:13 czy to Andrzej smagnął batem?? czy to człowiek żwawszy latem?? coś się śniło? gdzieś dzwoniło?? że mnie też wyskowroniło?? może czas na kabananeta i się budzi w nas poeta?? rym dla Ta_My, rym dla Kwieta, jakoś idzie - choć chabetam... ...z rana, jak to szara sowa, pod poduchę głowę schować wolę, zamiast się forować- za to w nocy - tęższa głowa(?!) więc rym taki_lada_jaki wrzucam tutaj na początek i udaję się wnet w krzaki, by odpocząć wśród żyjątek Pytanie zasdanicze, a dramatyczne dorzucam - czy poderwanie się do lotu o godz. 8.00 w niedzielę to już objaw skowronienia?? kabaneckie ppzdr t. Odpowiedz Link Zgłoś
ta_mar_ta tu sie skleci, tam rozleci 07.07.02, 09:22 trzcina napisał(a): > Pytanie zasdanicze, a dramatyczne dorzucam - czy poderwanie się do lotu o godz. > 8.00 w niedzielę to już objaw skowronienia?? > kabaneckie ppzdr > t. To jest kabaneckie pyzdrnięcie, po prostu złóg w żyłce. A. miał rację. Struło nas. Miłego dnia :)) U mnie bedzie najwyraźniej lało, ale nie martwię się, mam Lema. Ta_ Odpowiedz Link Zgłoś
trzcina Się rozleci? Protest song! 07.07.02, 09:42 Lema masz? Dyktanda? Toż ze śmiechu się rozlecisz, kto tu będzie rymy klecić? już obrazek mam przed okiem strasznym straszy mnie widokiem Lemem świtem Ta_ pyzdrnięta lezy w trawie rozpuknięta co to będzie, co to będzie? wszak kabanet już w rozpędzie już do lotu się szykuje a tu Ta_ się rozpukuje a tu apel, a tu zbiórka Wredna, gdzieś Ty? tu powtórka Kwieto wrzucił tu podpuchę, ziewnął, pacnął nos w poduchę więc bez Wieszcza, O!Boleści! z rymem się musimy streścić Hej Kamforo! Hej Ekiko! Gdzież Wy? Kaś Wy? Tu się fiko!!! tu się rymi, rymcymcymi przecierajcie więc oczęta idą rymowane święta pzdr t. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duha Re: Wątek paraoptymistyczny IP: *.devs.futuro.pl 07.07.02, 09:54 Latam po internecie a tu się kabaneci O ludkowie mili toście mnie zadziwili Może tyż wierszopoklecę i ostanę w kabanecie ...? Odpowiedz Link Zgłoś
trzcina O pożytkach z klecenia płynących 07.07.02, 09:59 Plećta, klećta, ino żywo! Będzie żniwo, będzie żniwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duha Re: O trudnościach rymowania IP: *.devs.futuro.pl 07.07.02, 10:18 Obabiała chyba baba, bo jej się spodobał kaba... Komóreczki swe wysila, chciałaby zrymować cóś... Krótka to była chwila, bo rymów zbrakło już... Odpowiedz Link Zgłoś
trzcina Re: O trudnościach rymowania 07.07.02, 10:41 Gość portalu: duha napisała?, każetsja: > > Komóreczki swe wysila, > chciałaby zrymować cóś... > Krótka to była chwila, > bo rymów zbrakło już... Hejże, Duha!! zewrzyj DUCHA w rymów puchach! Toć nie klucha- -ś jest, gdy fucha poezyi dziarsko dmucha! Sowskie Hu-Ha t.z palucha* * z klawiatury znaczy Odpowiedz Link Zgłoś
ta_mar_ta Re: O trudnościach rymowania 07.07.02, 10:55 Co? o duchach i o kluchach rymić mam? A się pytam radę dam ? Daj paluszek, ciągną rękę bo wyrękę Trzcina chce mieć... No to leć w te krzaki leć ! :)) Pa_Ta_ Odpowiedz Link Zgłoś
trzcina W krzaki... 07.07.02, 10:33 Ta_pyzdrnięta Wredna śnięta Kwietu pięta ino błyska spod kołdrzyska t. zdurniała osowiała się ostała w krzaki pryskam! ino śwista no to pa Odpowiedz Link Zgłoś
ta_mar_ta Kotlet Vicci c.d.? 07.07.02, 10:33 NIECH kotleci, kabaneci tu się skleci tam rozleci Wszystko to z powodu złogów, które choć nie maja nogów ale włażą w człeka świtem podrywając go z tych nóg coby klecić znowu mógł ! I dawaj i dokoła huhu hej hej Ta_ Odpowiedz Link Zgłoś
trzcina O_Ju_Dachach... 07.07.02, 10:50 Idę dumać na Judahu skały* (* znaczy w krzaki ) Wy tu trzymcie kciuki, żeby rymy się imały trzciny, nie rozpuki Odpowiedz Link Zgłoś
ekika Re: stanę wtedy na raz!!... 07.07.02, 11:07 na trąbit pianie Natychmiast stanie jak Smigły Rydz Ow najwierniejszy!! i najzdolniejszy(?!) Najpierwszy!!!..... Widz! Mundur obciaga ... szable poprawia ... nadstawia ucha bo sie wychyla... z szeregu i gada (też rymem) - Duha!! kto rym uniesie ten : w polu czy w lesie czy z miasta koleżka'ś czy na wsi mieszkasz czarnyś czyś biały czyś kolorowy bogaty-biedny...chory czy zdrowy musisz!!... Tu Być by nasz Kabanet Krynica Zalet mógł... Wiecznie ZYC!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekika Re: stanę wtedy na raz!!... IP: *.waw.cdp.pl 07.07.02, 12:24 na trąbit pianie Natychmiast stanie jak Smigły Rydz Ow najwierniejszy!! i najzdolniejszy(?!) Najpierwszy!!!..... Widz! Mundur obciaga ... szable poprawia ... nadstawia ucha bo sie wychyla... z szeregu i gada (też rymem) - Duha!! kto rym uniesie ten : w polu czy w lesie czy z miasta koleżka'ś czy na wsi mieszkasz czarnyś czyś biały czyś kolorowy bogaty-biedny...chory czy zdrowy musisz!!... Tu Być by nasz Kabanet Krynica Zalet mógł... Wiecznie ZYC!! Odpowiedz Link Zgłoś
ekika Re: internet-psia juha!! 07.07.02, 13:17 Dlaczego komputer (psia jego juha) poleceń moich wybiórczo słucha z jego to winy dwa razy wysłana jest tworczość moja .. ..i pozmieniana.. nie dość że zeżarł com wypociła i jużem blizniaczo nie odtworzyła to jeszcze potem (ku zawstydeniu?) wysłał to pierwsze przy odświeżniu o! ja nieszczesna o! uciśniona...oh!jakżesz niemiła mi teraz ta strona chyba oddale sie z tego świata tam..... gdzie nikt figli takich nie płata I gdzie poezją wszystko pokryte ..stabilnie ... trwale w kamieniu ryte... gdzie raz dotkniete zostaje na wieki, i nikt nie zmieni ledwie powieki zamkniesz na zawsze albo na chwile... A takoz dzieje sie (jesli nie myle) w miejscu odludnym i na okraju miasta każdego kazdego kraju i tam niezmiennoscia sie wreszcie nasyce ............... W Krakowie to miejsce ... sie zwie Rakowice*. * w Warszawie natomiast Powązki. Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: Wątek paraoptymistyczny 07.07.02, 11:03 Kwieto wpelza zas do wanny Taki wlasnie jest poranny jego duch Bo za dwoch wczora wieczor bawil sie no a dzisiaj znowu smie sie wybierac gdzies w plenery By teatrow cne maniery isc poznawac i ogladac Ale teraz wanna czeka wiec wam macha juz z daleka... Odpowiedz Link Zgłoś
wredna2 Re: Wątek paraoptymistyczny 07.07.02, 11:18 Wredna snieta bez dwoch zdan lecz dolacza tu do Pan i do Kwieta co w stolicy teatr widzial na ulicy Dzis robota nie kabanet wiec sie wredna nie udzieli bo dla sprawy i pieniedzy liczy slupki przy niedzieli. pzdr dla Kabanetowej braci i siostr! wredna juz mniej sniet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duha Re: Podobłocznie IP: *.devs.futuro.pl 07.07.02, 11:32 Gdy życzliwy doda ducha, Poezyji wiatr podmucha. Wnosi DUHĘ Gdzieś wysoko, Mozna przyjrzeć się obłokom... Ale proza życia nudzi, bo tu córka już marudzi, że na rolki czas... Więc tymczasem żegnam Was. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna2 Re: Wątek paraoptymistyczny 07.07.02, 11:40 Tez by w plener wredna poszla szukac ziolek dla wytchnienia moze kuklik zwisly znajdzie moze znajdzie troche cienia tam jest rojnik sempervivum owdzie sedum -to rozchodnik kusi mentha piperita i sniezyczka przebisnica. Lecz sie wredna nie wybiera do ogrodow i na łąki gdzie ta lipa drobnolistna i porzeczka co jest krwista. z wredno_zielarsko_botanicznym pozdrowieniem Odpowiedz Link Zgłoś
ta_mar_ta Botanika 07.07.02, 22:51 wredna2 napisał(a): ( ślicznie napisała ) ...> z wredno_zielarsko_botanicznym pozdrowieniem ______________________________________________________________________ W bylinach bylim się nie pomylim bylinę małą dziś każdy zna ! Nieba przychylim bylinom miłym gdyż Wredna z Ta_mą w ogrodzie były ( botanicznym i ślicznym ) Ta_ Odpowiedz Link Zgłoś
ta_mar_ta para_opty_mistycznie 07.07.02, 23:13 Prośba wieczorna: Para_mistycznie Para_medycznie Para_optycznie Metafizycznie MUZO! mną targaj paralitycznie, bym rymy złożyć umiała ślicznie ! Chwyciła mnie Muza w kleszcze Nuże Ta_mo, dalej, jeszcze ! Ta_ma w kleszczach się przemieszcza robi miny, struga wieszcza. Wieszczy szczerze Ta_ma jedna, że przybędzie zaraz Wredna i pomoże wieszczyć szczodrze, Ta_Ma spocznie, ufff, na biodrze. Cóś szeleści mi i szasta nawiedzonam dziś niewiasta. Kto w niedzielę świtem wstaje łamiąc dobre obyczaje temu talent w mig urasta eeee tam, zjem kawałek ciasta... Ta_z zatkaną żyłką Odpowiedz Link Zgłoś
trzcina I po krzakach:( 08.07.02, 19:00 Jesli para- to z tej choćby racji trzeba tu wrzucić garść afirmacji Ty przed śniadaniem i po kolacji je powtarzając, nabędziesz gracji Bez medytacji, autokreacji, takich tam trudów- ciut tromtadracji w ramach wakacji:) Patrzymy w się i przed się i powtarzamy do upojenia: Niech mnie wszechświat wdroży w życie bez obroży! Wszystko wtedy się ułoży ( Niech ktoś jeszcze na mnie łoży!) Znika hen na horyzoncie gdzieś - przyziemne, Czego się nie dotknę - wszystko jest - przyjemne! Moc niech na mnie spłynie, Zło w przepaści zginie! Ach, jak ja kocham i jestem kochana, adorowana, wręcz rozrywana, już tym widokiem sfatygowana tłumów przede mną wciąż na kolanach... Wszystko w mem życiu na dobre wychodzi, a jesli na złe... to też nie szkodzi. Patrzę w lustro... CUD-KOBIETA, Ta twarz, włosy, ta sylweta! Niech nie padnie mi tu: Eeeetam! (To ostatnie, to do Kwieta!) I już nam lepiej, czyz nie?? pozdrówka optymistyczne t. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duha Re: Kawka z rańca IP: *.devs.futuro.pl 09.07.02, 04:37 Wstaję już, czwarta pięć, wyć się chce ... Łyknę kawę, jedną? nie, lepiej dwie... Ta druga kawa Na nogi stawia. I nie jest źle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jr Re: Wątek paraoptymistyczny IP: 203.129.132.* 09.07.02, 06:05 ta_mar_ta napisał(a): > Borykam się, zmagam, trzeszczę... > Długo jeszcze ? >> Mimo to, kocham cię życie i przyjacioły moje ! >> Ta_ hej glowa do gory to juz wtorek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: nowy portal IP: *.ia.polsl.gliwice.pl 09.07.02, 09:31 Po nowym snują się pająkiem wątki stare Wędrując nocą, chcą przywrócić innym wiarę A dniem ubrane w słońce oczy wypatrują Kto dziś się w sieć zaplącze - przeszukują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiwi Re: Wątek paraoptymistyczny IP: *.world-net.co.nz 09.07.02, 09:51 UPARCIE I SKRYCIE: OCH ZYCIE, KOCHAM CIE, KOCHAM CIE NAD ZYCIE !!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
trzcina Żarówki żar... 09.07.02, 22:12 Żar, żar, żar..., pogoda zmysłowa, wklepuję trzy słowa, juz głowa przed żarem, udarem, w cień luby, by zguby uniknąć, się chowa i zmysły też prysły, runęły do Wisły* *Tu umysł ścisły zakrzyknie:"Bzdura! Toć nawet dla szczura śmierć pewna w Wiśle." Rym inny wymyślę, gdy zimno ktoś przyśle! gorąco(hihihi)pozdrawiam t. z osuszonego bajora Odpowiedz Link Zgłoś
wredna2 Para_buch! 11.07.02, 20:29 Ten watek jest do Pary to dzielo naszej Ta_mary i ja tu wiec zawitam lecz wrednie sie popytam skad rymy znow ja wezme wszak mam para_mnezje. To watek jest liryczny para_psychologiczny czasem tez para_doksalny lecz nigdy nie bywa nachalny. Para_liżuje nam zmysly czasem ma dziwne pomysly para _frazujac wieszczy poezji chce nie kleszczy choc Ta_ma moze trzeszczy lecz para_lelnie wieszczy. Wielka tu para_ntela choc ranek i niedziela bo para to on z oną z jedyną wyma_żoną on para sie poezją a ona zas mamoną. Para_graf by sie nadał aby nam nikt nie gadał zesmy tu nie formalnie lub para_noidalnie! Moja para_fa wredna Odpowiedz Link Zgłoś
trzcina Kości w ruch... 11.07.02, 20:40 O JENY!!! Runeły mi systemy!!! poczucia własnej wartości. Wyzutam z rymu i weny. Talent w Tej_Wrednej się mości. A trzcinie?? Spod stolu kości!((( Odpowiedz Link Zgłoś
wredna2 Kości w ruch... 11.07.02, 21:07 Wyjmij trzcino te kosci spod stosu wesolosci Twa wena mistrzem przecie to wiedza w calym swiecie Wzuj znowu sie w talenta a system to spamieta. Systemy trza oliwic i nie ma co sie dziwic bo wartosc oliwiona nie bywa " zardzewiona". Wredna tu nastulala ad hoc , co wydumala! trzcina napisała: > O JENY!!! > Runeły mi systemy!!! > poczucia własnej wartości. > Wyzutam z rymu i weny. > Talent w Tej_Wrednej się mości. > A trzcinie?? > Spod stolu kości!((( Odpowiedz Link Zgłoś
trzcina Idzie chuch 11.07.02, 21:33 Za oknem dnieje (dnieć będzie tuż) Duch pięknie wieje (nie u mnie, cóż)... Cóż, to normalne, to naturalne, są dni feralne, dobre, fatalne, to tak realne... talenta nie- porównywalne... zazdrości nóż ;( nich zniknie już Wam - bukiet róż ..... a ja idę afirmować, może uda się zrymować?? t. przedurlopowoprzywiędła Odpowiedz Link Zgłoś
wredna2 Jaki puch marny! 11.07.02, 21:53 Fruwa to to nad nami i mami nas rymami Fruwa taka leciutka rym cym cym okraglutka jakby na wietrze pierze ale ja nie uwierze jak weny nie pomacam, bo ta nam wciaz zawraca to w glowach to w wnetrznosciach a nawet w trzciny kosciach wiec weno wez te roze i nie mecz nas juz dluzej przysiadz nam na ramiona niech rymem sypnie... i on i ona. wrrrr zadziwiona Odpowiedz Link Zgłoś
trzcina Para_utylitarny... 11.07.02, 22:07 A idźże w nią lub w niego, daj coś pożytecznego zrobić przed bladym świtem... O, nie Ty judo_chwytem mnie jak w imadle trzymasz, innych się dziś nie imasz... no, jeszcze Wredną nękasz, nieobca jej udręka rymów co puścić nie chcą, umysł zgorzały łechcą... O! Czestochowska weno! Spocząć ja pragnę jeno, nie rymić, rymcymcymić, a sensu nie przyskrzynić(( t.rymnięta Odpowiedz Link Zgłoś
kamfora Re: Wątek paraoptymistyczny 11.07.02, 22:11 Gdy Kamfory przyszla pora wena znikla jak...kamfora! ;-) Trzcine, Wredna podpatrujac I Ta_mar_te nasladujac Marzy biedna rymokletka by nazwano ja...POETKA ;-) Patrzy...dusza na ramieniu Siedzi i gra...na grzebieniu! Niezrazona chichotami Zachecona marzeniami Rym kazdy znalezc gotowa Chocby "made in Czestochowa" Odpowiedz Link Zgłoś
trzcina Re: Wątek paraoptymistyczny 11.07.02, 22:27 Wreszcie!Wreszcie! przyszła pora, by zjawiła się Kamfora, więc się cieszcie! My ją tutaj zatrzymamy, Wór z rymamy otwieramy!!! Hej t. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna2 deja vu/e/..? 11.07.02, 22:40 Wiec znow nam sie kabaneci choc juz mamy duze dzieci lecz my mlode naszym duchem wena szepcze nam za uchem ramie boli od jej wagi lecz nie chcemy my powagi my sie smiejem ,my radujem wiersze klecim, pogwizdujem, kamforowo jest, trzcinowo wrednie i ta_mart_oowo tylko wieszcz sie zawieruszyl nawet palcem juz nie ruszyl lecz teatry pokonczone wiec swe czlonki tam natchnione niech do tego rymowania znow zaprzegnie, bez gadania, wrednie wredna przykazuje niech sie kleci i rymuje. wr. tez urymowana po brzegi... Odpowiedz Link Zgłoś
ta_mar_ta Ta pyzdrnięta 12.07.02, 22:08 Nooooo moje drogie Kabanetki ( z dużej litery )! Nie zaglądałam ci ja a tu urosły wierszyki, że huhu !!! Głowę skłaniam gołą, no no no ! Zatem, do pióra : Widzę,że znacznie odstaję Czy ja się tu nadaję ? Wystarczy spuścić z oka a rymy jak rzeka szeroka plotą sie, wiją, nie więdną! Zaprosić tylko Wredną, dziś Trzcinie nie ustępuje, piórem śmiało fechtuje stalówką dziobiąc puenty, będzie poeta z niej wzięty. A mnie istocie biednej gdzież tam dorównać Wrednej, gdy Muza tak ją pieści, że w głowie się nie mieści !!! Ta_ Odpowiedz Link Zgłoś
wredna2 Te pyzdrnięte...:) 12.07.02, 23:21 Tu pyzdrnieta, tam pyzdrnięte rzekla Ta_ma na zachęte, niepotrzebnie sklania glowe przeciez wredna na umowe w Kabanecie zatrudniona wiec sie migac nie chce ona od roboty , od rymowań od wieszczenia i polowań na te rymy rym cym cymy ktorych wkolo zatrzesienie starczy siegnac reka po nie, ale passa wrednej " kona" bo na week_end jedzie ona a tam pustka jest netowa wiec sie talent w lesie schowa. Ta_mo, teraz Twoje dzielo konczyc to, co sie poczelo..:) wr. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna2 Re: Te pyzdrnięte...:) 12.07.02, 23:27 Ta_mo pozdrawiam Cie serdecznie w osobnym poscie zeby mi nikt prywaty nie zarzucil...:))) wredna wrednie steskniona za Toba Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: Te pyzdrnięte...:) 13.07.02, 00:30 Co to widzi moje oko, jakoby bezmiar oceanu szeroki dziel i rządź. Tego peanu ku czci wylewają potoki różni. Juz do kolasek głębokich wsiedli netowi podróżni I jadą, nikt nie woła.. Żeby choć ogładą wytłumaczyć, że koła pędzą i pędzą. Choćby usnąć w tańcowaniu... Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Czy ja coś popsułam? 13.07.02, 22:51 Bo tak fajnie szło! Kabaneciarze wszystkich oriieeeeentancji, łączcie się! Odpowiedz Link Zgłoś
wredna2 Re: Czy ja coś popsułam? 14.07.02, 12:35 Dzieki za Twoje zaangazowanie, my tu jestesmy caly czas, tylko wciaz toczymy zawziete pertraktacje z ta humorzasta Pania Wena... Mam nadzieje jednak, ze i tak bedzie fajnie szlo, wszak nie pierwszyzna to dla nas Odpowiedz Link Zgłoś
ta_mar_ta letnio :) 03.08.02, 16:35 Witajcie duho i otrycie :) dzięki za letnie wierszyki, nastrajają miło a ja już na kuferkach do odlotu wakacyjnego przysiadłam. Do następnego...:) Odpowiedz Link Zgłoś
ta_ letnio :) 03.08.02, 16:40 Witajcie duho i otrycie :) dzięki za letnie wierszyki, nastrajają miło a ja już na kuferkach do odlotu wakacyjnego przysiadłam. Do następnego...:) Odpowiedz Link Zgłoś
wredna2 W droge !!! 14.07.02, 12:50 Paryz_ewo mi sie marzy lecz nikt nie wie co sie zdarzy, czy nie dojdzie do zamieszek, czy nie zmyli ktos przywieszek*, czy wyrosnie mi brodawka, czy poranna bedzie kawka, czy dostane znow " pałera", czy nie zniknie stratosfera, czy sie dzien nie zmieni z noca, czy sie kotki nie okoca? Juz dwa razy Paryz_ewo mnie mamilo swym urokie, raz awarie mial autokar, potem byla sprawa z okiem. Teraz szanse znow mu daje by przyjelo mnie w goscine bo chce w Luwrze poogladac Mona Lisy dziwna mine, bo Pigalle Plac mnie ciekawi Moulin Rouge czy mnie zabawi? W Disneylandzie mnie nie minie jazda na Diabelskim mlynie Notre Dame i grob Dantego chce zobaczyc, bo bez tego zycie moje sie zubozy, wiec przewodnik czas otworzyc, zebrac kase, wybrac trase ruszyc " bryle z posad swiata" by w napieciu i ferworze dozyc konca tego lata. * przywieszki bagazowe mam na mysli wredna wrednie podniecona podroza choc plany to dopiero wrzesniowe... Odpowiedz Link Zgłoś
wredna2 powrot do Alchemika... 15.07.02, 19:12 Sa juz realne fotki do naszej neto_gablotki, ne_tablo Kabanetowe wnet cale bedzie gotowe. A na tych fotkach Ta_ma usmiecha sie jak dama przed nia trzy kufle piwa i Ta_ma jest szczesliwa.:) Trzcina jablecznik wcina i piwkiem go podlewa macha reka do wrednej ktora Kodaka trzyma. Ekika cos nie fika usmiecha sie radosnie patrzacym na nia z boku z zachwytu serce rosnie I mamy tu tez fnolla co Dublin ma na torsie juz piwo swoje wypil i "sni" o duzej forsie. Wredna to wszystko " zdjela" do tablo przykleila wiec sami to oceńcie! Kabanet- to jest sila!! Odpowiedz Link Zgłoś