Dodaj do ulubionych

Czym jest dla Was forum Psychologia ...?

19.05.05, 23:44
Zapowiadalo sie ciekawie.
Forum Psychologia... konfrontacja idei, pogladow... Pozwoli mi to z pewnoscia spojrzec na wiele
spraw inaczej.... Dowiem sie czegos o otaczajacym swiecie, o innych, a przez pryzmat ich
doswiadczen - rowniez o sobie.

A teraz... nie wiem...
Do kogo skierowane jest to forum ?
Obserwuj wątek
    • rybolog Re: Czym jest dla Was forum Psychologia ...? 19.05.05, 23:46
      Do tych co maja "zmysl tekstu".
    • alicja-ciekawska Re: Czym jest dla Was forum Psychologia ...? 19.05.05, 23:57
      moze i kiedys ,ktos zakladajac to forum ,mial jakas idee.
      Oczekiwania ma kazdy kto widzi tytul.Czyli przedsionek wizyta u specjalisty.
      Ale ...ludzie krytykowani sa za ortografie,to bardzo wazne.Ale czy oczekiwac od czlowieka w stresie zeby dbal o skladnie zdania?
      Czyli pierwszy prysznic,tu nie ma ludzi zajmujacych sie pomaganiem ,kto tutaj zatem jest.
      Na poczatku zapytalam kogos o to.Albowiem rozgrywala sie tutaj walka o moralnosc pewnej kobiety .Ona spotykala sie z zonatym.Szok!
      Wtedy otrzymalam odpowiedz,to forum to; TWA towarzystwo wzajemnej adoracji.
      Od czasu do czasu pojawial sie ktos kto zajmowal sie psychologia.Ale szybko byl zaatakowany,i juz ich nie ma.Za to czesto i gesto pojawiaja sie watki,raczej filozoficzne,oraz o zdradach ...
      Ja osobiscie to forum traktuje jak smietnik na moje glupoty. Taka ucieczka od klopotow. Ot !taka prawda.Chcesz doszukaj sie tu sensu:)
      • golden_lady Re: Czym jest dla Was forum Psychologia ...? 20.05.05, 00:12
        A ja się nie zgadzam z Alicją.
        Zawsze, gdy ktoś potrzebuje pomocy, prosi o namiary na jakiegoś specjalistę czy
        ośrodek - otzymuje je od osób potrafiących wyszukać odpowiednie dane szybko i
        sprawnie.
        Co do życzenia udzielania jakiś konkretnych i profesjonalnych porad, to
        istnieją wyspecjalizowane w tym placówki (poradnie psychologiczne).

Forum natomiast umożliwia uniknięcie bezpośredniego kontaktu, rozmowy czy
        zwrócenia się z własnymi wątpliwościami dotyczącymi różnych problemów lub
        pomniejszych codziennych kłopotów. Niewątpliwą zaletą publicznych dyskusji tego
        typu jest przyjrzenie się jak działają niewielkie grupki społeczne oraz jak
        dana osoba zachowuje się w takim gronie.

Forum to też pewnego rodzaju rozrywka.
        I chyba o to tu najbardziej powinno chodzić.
        • barwa1 Re: Czym jest dla Was forum Psychologia ...? 23.05.05, 11:21
          Zaglądam tu rzadko, a kiedys myślałam,że tu będzie na temat... Nie piszę, nie
          rozmawiam, bo nie ma z kim i o czym.
      • pozeracz_niewiescich_serc Re: Czym jest dla Was forum Psychologia ...? 20.05.05, 00:26
        alicja-ciekawska napisała:

> moze i kiedys ,ktos zakladajac to forum ,mial jakas idee.
        > Oczekiwania ma kazdy kto widzi tytul.Czyli przedsionek wizyta u specjalisty.
        > Ale ...ludzie krytykowani sa za ortografie,to bardzo wazne.Ale czy oczekiwac od
        > czlowieka w stresie zeby dbal o skladnie zdania?
        > Czyli pierwszy prysznic,tu nie ma ludzi zajmujacych sie pomaganiem ,kto tutaj z
        > atem jest.
        > Na poczatku zapytalam kogos o to.Albowiem rozgrywala sie tutaj walka o moralnos
        > c pewnej kobiety .Ona spotykala sie z zonatym.Szok!
        > Wtedy otrzymalam odpowiedz,to forum to; TWA towarzystwo wzajemnej adoracji.
        > Od czasu do czasu pojawial sie ktos kto zajmowal sie psychologia.Ale szybko byl
        > zaatakowany,i juz ich nie ma.Za to czesto i gesto pojawiaja sie watki,raczej f
        > ilozoficzne,oraz o zdradach ...
        > Ja osobiscie to forum traktuje jak smietnik na moje glupoty. Taka ucieczka od k
        > lopotow. Ot !taka prawda.Chcesz doszukaj sie tu sensu:)
        >
        >

Alicjo, patrze, patrze i nie wierze. To wszsytko naraz napisalas TY ???

• jtpetit Re: Czym jest dla Was forum Psychologia ...? 20.05.05, 14:10
        Przypuszczalam, ze to pewnego rodzaju odtrutka.
        Ale zeby od razu smietnik ...?
    • rozgwiazda1 Re: Czym jest dla Was forum Psychologia ...? 20.05.05, 00:11
      dla mnie jest odskocznia od tego,co mam za oknem
    • swierszczzakominem Re: Czym jest dla Was forum Psychologia ...? 20.05.05, 03:29
      dla mnie poszukiwaniem madrych ludzi.. eliminujac poprzez prowokacje tanie
      umysly silace sie na medrcow.
      • fleuret Re: Czym jest dla Was forum Psychologia ...? 20.05.05, 09:06
        po co Ci mędrcy?
        • psychopata.z.borderline Re: Czym jest dla Was forum Psychologia ...? 20.05.05, 14:15
          chyba napisal, że nie potrzebuje mędrców
          • jtpetit Re: Czym jest dla Was forum Psychologia ...? 20.05.05, 14:17
            Nie uwazam sie za takiego...
            • psychopata.z.borderline Re: Czym jest dla Was forum Psychologia ...? 20.05.05, 14:30
              ja nic przecież nie powiedziałam
              • jtpetit Re: Czym jest dla Was forum Psychologia ...? 20.05.05, 14:41
                Ja rowniez.
                • psychopata.z.borderline Re: Czym jest dla Was forum Psychologia ...? 20.05.05, 14:45
                  Ok trollu Marusiu;)
                  • jtpetit Re: Czym jest dla Was forum Psychologia ...? 20.05.05, 14:46
                    Dlaczego nazywasz mnie Marusia ?
                    • psychopata.z.borderline Re: Czym jest dla Was forum Psychologia ...? 20.05.05, 14:48
                      podobno jesteś Marus/Marusia:)
                      ale czy to coś złego?:))
                      • jtpetit Re: Czym jest dla Was forum Psychologia ...? 20.05.05, 14:54
                        Podobno...? Kto Ci tak powiedzial ?
                        Czy to cos zlego ? Nie wiem, wyjasnij to.
                        • psychopata.z.borderline Re: Czym jest dla Was forum Psychologia ...? 20.05.05, 14:55
                          po co?
                          • jtpetit Re: Czym jest dla Was forum Psychologia ...? 20.05.05, 14:58
                            A tak dla podtrzymania konwersacji :)
                            • psychopata.z.borderline Re: Czym jest dla Was forum Psychologia ...? 20.05.05, 14:59
                              podtrzymuję konwersację, ale Ci nie powiem:)
                      • brzozak Re: Czym jest dla Was forum Psychologia ...? 20.05.05, 14:59
                        psychopata.z.borderline napisała:

> podobno jesteś Marus/Marusia:)
                        > ale czy to coś złego?:))
                        >

:))) może gajowy Marus..

Marusia nie ma zarostu .. toc kobietą jest
                        a jtpetit musi mieć przecież długą brodę..:) mądrala jeden
                        • psychopata.z.borderline Re: Czym jest dla Was forum Psychologia ...? 20.05.05, 15:00
                          a może to diabeł tasmański?:))
                • brzozak Re: Czym jest dla Was forum Psychologia ...? 20.05.05, 14:55
                  rybolog napisał:
                  "Do tych co maja "zmysl tekstu".
                  :)))
                  a

swierszczzakominem napisała:

> dla mnie poszukiwaniem madrych ludzi.. eliminujac poprzez prowokacje tanie
                  > umysly silace sie na medrcow.

mędrcem to Ty zapewne nie jesteś ... co najwyżej :) silisz się na mędrca
                  • jtpetit Re: Czym jest dla Was forum Psychologia ...? 20.05.05, 14:57
                    A skad takie przypuszczenie ?
                    • brzozak Re: Czym jest dla Was forum Psychologia ...? 20.05.05, 15:03
                      Za dużo pisania .. :)

las trollowy czeka

• jtpetit Re: Czym jest dla Was forum Psychologia ...? 20.05.05, 15:07
                        Madrasc poznaje sie m.in. po tym, ze osobnik potrafi zsyntetyzowac najistotniejsze informacje.
                        Milego speceru w lasku :)
                  • swierszczzakominem Re: do brzozak 21.05.05, 05:18
                    sile sie na medrca? tobie tez odje...o? wplyw srodowiska, co?
                    ps. wydawalas sie kiedys normalna, ale nic dziwnego w towarzystwie prostakow
                    nawet madry umysl gnusnieje.
                    chyba nie pozdrawiam
                    • brzozak Re: do brzozak 23.05.05, 01:01
                      swierszczzakominem napisała:

> sile sie na medrca?

a to wcale nie bylo skierowane do Ciebie,
                      ale do jtpetit (pod ktora/ym zamiescilam posta) i pośrednio do fleuret,
                      ktorym zabraklo:) zmyslu tekstu tyczacego Twojego:) medrca

>tobie tez odje...o? wplyw srodowiska, co?
                      > ps. wydawalas sie kiedys normalna, ale nic dziwnego w towarzystwie prostakow
                      > nawet madry umysl gnusnieje.

Przemilcze :) choc, w tym temacie mialabym cos do powiedzenia
                      nie prowokuj :)
                      chyba

>tobie tez odje...o

> chyba nie pozdrawiam

tym razem :) pozdrawiam
                      • swierszczzakominem Re: do brzozak 23.05.05, 10:20
                        przepraszam.
                        i ciesze sie, ze sie nie zmienilas.
        • hsirk Re: Czym jest dla Was forum Psychologia ...? 20.05.05, 20:27
          przeca hsirk wystarczy...
    • eary Re: Czym jest dla Was forum Psychologia ...? 20.05.05, 14:59
      Dla mnie to możliwośc poznania :) i siebie i innych i rozrywka w pracy hihi
    • kobieta_zdradzona Re: Czym jest dla Was forum Psychologia ...? 20.05.05, 20:36
      Czytając to forum mam wątpliwości, czy coś takiego powinno tu istnieć. To
      jakieś zrzeszenie prostaków i chorych psychicznie
      • avon_22 Re: Czym jest dla Was forum Psychologia ...? 20.05.05, 21:07
        kobieta_zdradzona napisała:

> Czytając to forum mam wątpliwości, czy coś takiego powinno tu istnieć. To
        > jakieś zrzeszenie prostaków i chorych psychicznie

Mimo wszystko jest tu pare sympatycznych osób np. Psychopata z .... ,
        Ziemiomorze , Hubkulik :))))))))
        • hubbkulik Re: Czym jest dla Was forum Psychologia ...? 20.05.05, 21:09
          a Komandos to co?
          • avon_22 Re: Czym jest dla Was forum Psychologia ...? 20.05.05, 21:09
            hubbkulik napisał:

> a Komandos to co?

Nie wszystkich jeszcze znam.
            • hubbkulik Re: Czym jest dla Was forum Psychologia ...? 20.05.05, 21:11
              no tak Komandosa kasują bez powodu, więc jak miałas go poznać

Pozdrawiam Hubert
      • procesor Re: Czym jest dla Was forum Psychologia ...? 20.05.05, 21:13
        kobieta_zdradzona napisała:
        > Czytając to forum mam wątpliwości, czy coś takiego powinno tu istnieć. To
        > jakieś zrzeszenie prostaków i chorych psychicznie

To znaczy że jeszcze naforum Aktualności nie byłaś..
    • ujzaesa a gdzie jest 20.05.05, 20:56
      takie forum?
    • psychopata.z.borderline to forum bez trolli by padło 20.05.05, 21:40

• bender_rodriguez Re: Czym jest dla Was forum Psychologia ...? 20.05.05, 21:41
      to forum dla debili i pseudointelektualistów. czuję się tu, jak w domu.
      pozdrawiam męża i kochankę kobiety_zdradzonej
      • psychopata.z.borderline Re: Czym jest dla Was forum Psychologia ...? 20.05.05, 21:43
        pewnie dobrze sie bawią:)
    • qw5 Re: Czym jest dla Was forum Psychologia ...? 23.05.05, 07:52
      Miłą stratą czasu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka