hsirk hubkulik 29.05.05, 20:40 zespol muzyki praslowianskiej. gra na fujarce i czasami na jakis patykach. srednio dlugie mysie wlosy. twarz okragla Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk baba2005 przeniesiona do rezerwy 29.05.05, 20:43 kwartet wokalny gospel trzecia od lewej ta usmiechnieta Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: hubkulik 29.05.05, 21:12 jak dla mnie to prawdziwy facet musi miec krótkie włosy, nawet jak ma mysie a krótko obciete to sie nie rzuca w oczy ze ma mysie. mnie to sie rasowe typy podobają;) Odpowiedz Link Zgłoś
hubkulik Re: hubkulik 29.05.05, 23:55 A co to sa mysie wlosy tak w ogole? Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
hubkulik Re: hubkulik 29.05.05, 23:54 Podobno pierwsi Slowianie o ktorych jest wzmianka z VII w., a ktorzy zawedrowali przed tron jakiegos cywilizowanego krola nie znali oreza, znaleziono przy nich tylko gesle, na ktorych grywali. Nawet mi sie podoba, bo jest we mnie cos z pacyfisty. Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
wilczamia Re: hubkulik 19.12.24, 16:49 Niektore watki bardziej zasluguja na podniesienie niz watki frakcji policjantow zlotej ery tego forum 😉 A to jest piosenka o tej erze 😉 (chyba wole te elegancka wersje Alondry, ale ma bana na takie linkowanie) Gustavo Dudamel - Márquez: Danzón No. 2 (Orquesta Sinfónica Simón Bolívar, BBC Proms) Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: hubkulik 19.12.24, 17:17 Będziesz decydować, które zasługują bardziej, które mniej ? Te na prawo, te na lewo, te w kosmos? Jak policjant? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wilczamia Re: hubkulik 19.12.24, 17:28 Mam udawac, ze nie pamietam, kto w moim swiecie szedl na lewo, a kto na prawo... ? 😉😉😉 Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: hubkulik 19.12.24, 20:18 Skręcasz :) Nie mowię o udawaniu i zanikach pamięci. Odniosłam do twojego kategorycznego zdania kto i co zasługuje bardziej :) przy zarzucaniu innym bycie „ policjantem” ( belka i słomka) Wątek przywołałam dlatego, że był po prostu zabawny czego na tym forum, w dość ponurych czasach brakuje. Dla zabawy, odrobiny beztroski, i pozbycia się kija. Nie hierarchizowałam pod żadnym względem, ot, trafił się i dobrze. Tak, kwieto był wówczas moderatorem, pomagała mu olt, wchodzili pod swoimi nickami lub wspólnym. Tak, oni założyli odkurzony przeze mnie wątek, ale nie przeszkadzało to wtedy nikomu w zabawie. Po 20 latach ma przeszkadzać? Że niby „ policjanci” ( czytaj moderatorzy) go założyli? No wiesz. Czy możesz napisać pod jakim nickiem występowałaś w tych „ złotych czasach” ( racja, były „ złote”) i w jakich latach? Nie przypominam sobie nicka, jaki masz teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
wilczamia Re: hubkulik 19.12.24, 21:03 LOL bylam pewna, ze zagladasz nadal na Ocean 😀 Te pizdzielce zostaly juz omowione w Lutym, nic wiecej nie mam do dodania 😉 Watek, ktory podrzucilas, byl zlosliwa kontynuacja dyskusji, ktora czesciowo poszla na osla, ja mam dobra pamiec, a Ty najwyrazniej nie pamietasz kontekstu 😀 Sam fakt, ze ktos sie zglasza na spolecznego moderatora, mowi o nim wszystko. Byli juz razem, ale widac nie byli dla siebie wystarczajaco pociagajacy, skoro tu siedzieli. To tez wiele o nich mowi. Kwieto byl chyba pozniej modem. Spoko, podrzucaj co chcesz. Kazdy podrzuca te dusze, do ktorych mu blizej 🙂 Frakcja policjantow to nie byli modsi, odsylam do dyskusji na Oceanie. Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: hubkulik 20.12.24, 14:53 Aaaa, no to mam braki, dzięki za uzupełnienie. Fakt, miałam w tym czasie trochę przerw i bardzo, bardzo trudne zdrowotne i nie tylko sprawy rodzinne, więc mogę mieć luki w info. Wydaje mi się, że jednak już wtedy kwi Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: hubkulik 20.12.24, 15:00 Aaaa, no to mam braki, dzięki za uzupełnienie. Miałam w tamtym czasie trochę przerw w bywaniu na forum, więc mogę mieć luki w info. Wydaje mi się, że jednak już wtedy kwieto był modem, ale mogę się mylić. Mnie spodobała się tamta zabawa, dlatego m.inn. przywołałam wątek, ale ja tak mam, bardzo lubię zabawy naszym pięknym językiem, hobby :) Na wspomnienie ludzi piszących w tym wątku także się uśmiecham, fajni byli, bardzo :) Pozdrawiam Ta Odpowiedz Link Zgłoś
wilczamia Re: hubkulik 22.12.24, 00:06 Ja tez sie usmiecham na wspomnienie ludzi, ktorych Krish opisal, lubilam wlasnie tych, ale mysle, ze jmx byla raczej szczupla ciemna blondynka okolo 1,70 m (nie ciemnowlosa blondynka LOL, tylko ciemna blondynka), o prostych wlosach, z kucykiem, w okularach i po polibudzie 😉 Merry Kissmas! 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk m.malone 29.05.05, 21:43 tu nie mam watpliwosci broda, kapelusz panama i banjo oczywiscie dixieland Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: m.malone 03.06.05, 02:13 Ładnie:) Mam tylko nadzieję, że nie masz na myśli "czeskiego dixielandu" Odpowiedz Link Zgłoś
procesor miłe zakończenie dnia :) 29.05.05, 23:01 zostawiłam sobie ten watek na deser - i rzeczywiście - jak deser :) powoli schładzajce sie mury ekran i budzące się echa muzyczne spokój Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: miłe zakończenie dnia :) 29.05.05, 23:47 spokojnie. nadejdzie pora i na ciebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: miłe zakończenie dnia :) 30.05.05, 11:05 hsirk napisał: > spokojnie. nadejdzie pora i na ciebie > :) ciepliwie zaczekam.. możesz sie nie spieszyc :) to jak odkladanie przyjemności która wiadomo że i tak nastąpi - czekanie na nia tez jest przyjemnością.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ziemiomorze Re: swiat muzyki 30.05.05, 00:31 imagine - Fryderyk Chopin rybolog - Jimi Hendrix zalozylam_nowe - Maria Callas hubkulik - Roisin Murphy witch-witch - Astrud Gilberto renka - Maryla Rodowicz psychopata - Antonio Vivaldi marus ogoniok - Kaja Paschalska komandos - Erykah Badu cossa - Jerzy Polomski procesor - Agnieszka Chylinska Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: swiat muzyki 30.05.05, 11:06 ziemiomorze napisała: > procesor - Agnieszka Chylinska o rany ani z krzyku ani z wyglądu.. zastanawiające - poszukam, mój M gdzies ma płyte O.N.A. .. Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: swiat muzyki 30.05.05, 11:45 Myśle, że trafiony. uwielbiam 4 pory roku i jestem zmienna Odpowiedz Link Zgłoś
swierszczzakominem Re: do psycholki 30.05.05, 11:48 szkoda, ze zmieniasz tylko ubranie. przydaloby sie zrobic cos z mozgiem. Odpowiedz Link Zgłoś
swiatelko-w-tunelu Re: swiat muzyki 31.05.05, 21:34 smukla posagowa pieknosc stojaca na scenie opery, wydobywajaca z siebie najczystszy sopran, nagradzana owacja na stojaco i niema zazdroscia konkurentek Odpowiedz Link Zgłoś
back.door a ja poleciłabym... 31.05.05, 21:45 ... do nausznego wysłuchania "Glow" zespołu Blackfield:) GLOW I show the scars of every fear and doubt I hurt myself to let the darkness out Out The days go by and nothing brings me joy The glow was strong when I was a boy But it's gone And the glow It goes So slow It goes Cracks appear and passion slips away Colours fade and turn to shades of grey Fade away If you knew the man I used to be Please hold me under the sea Or scratch my arms till they bleed Save me Will you help me to feel the glow? (LYRICS - Steven Wilson, based on an idea by Aviv Geffen) Odpowiedz Link Zgłoś
rozgwiazda1 Re: jeszcze ja 06.06.05, 12:56 rozumiem,ze jestem raczej trudna do sprecyzowania.. no coz...trzeba sie wiec bedzie zadowolic rola widza calej tej orkiestry Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk procesor 02.06.05, 21:35 hmmm... mam problem... ale wiolonczela raz rzewnie jak w kwartecie smyczkowym grajacym yesterday raz w stylu apokaliptyki ciemne wlosy, dluuuga sukienka Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: procesor 02.06.05, 22:10 hsirk napisał: > hmmm... mam problem... > ale wiolonczela > raz rzewnie jak w kwartecie smyczkowym grajacym yesterday > raz w stylu apokaliptyki > ciemne wlosy, dluuuga sukienka ech Yesterday.. :) wiedziałam że zmiennosć stanie ci na przeszkodzie. :D reszta - od miesiąca po mojej dawnej fryzurze zostało wspomnienie - i kolor i długość uległy sporej (eufemizm) zmianie a sukienki w mojej szafie nie uświadczysz.. ale wyobraź sobie właśnie zaczynam jakiejś szukać - spodnie przez większość mego życia nosze zdecydowanie :) idę poszalec w kuchni, czarownice dziś mają dzień mieszania.. specjałów :) Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk r.richelieu 02.06.05, 21:41 dynamiczne country na pograniczu rockabilly dlugie wlosy ciemny blond, proste gra na gitarze i spiewa dzinsy i meska koszula zawiazana na supel pod cyckami pod biustem, znaczy kowbojki Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: r.richelieu 03.06.05, 20:31 nie brunetka nawet ma wlosy czarne to jest po prostu ciemnowlosa blondynka... Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: r.richelieu 04.06.05, 00:17 no ładne rzeczy, blondynka. Pal licho kolor łba, ale za mentalność blondynki będę gryźć;) kantry? jakieś skojarzenia z preriami i tipi? No weź się Krish;) ale swoją drogą to miło z Twojej strony, bo chociaż wsio na abarot napisałeś, to jednak uniknęłam zobaczenia, że muzyka w moim wykonniu to gra na nerwach Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk paco lopez (vel zlewozmywak1 ???) 03.06.05, 23:57 rock. zdecydowanie. szczupły, pali ziolka ale nie długie włosy. krotkie. dobrze ostrzyzony wycina ostre riffy, albo wali w bebny stylistycznie taki offspring abo cos podobnego Odpowiedz Link Zgłoś
isabar KOMANDOS 04.06.05, 00:14 Toż to nowe wcielenie Sida Viciousa-god save the queen. Odpowiedz Link Zgłoś
isabar M.malone 04.06.05, 00:21 Oczywiscie Barry White-aksamitny głos i przenikliwe powłóczyste spojrzenie, starannie przysrzyżona broda, z okresu mniejszej nadwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
isabar Re: Imagine 04.06.05, 00:23 To nikt inny jak David Bowie- oj miej się na baczności, ty już wiesz co mi chodzi po głowie przystojniaku. Odpowiedz Link Zgłoś
rozgwiazda1 Re: Imagine 04.06.05, 00:25 ech,David Bowie...jszcze westchnien nie starczy;) Odpowiedz Link Zgłoś
isabar Re: Imagine 04.06.05, 00:28 rozgwiazda1 napisała: > ech,David Bowie...jszcze westchnien nie starczy;) Tak...Wild is the wind... Odpowiedz Link Zgłoś
rozgwiazda1 Re: Imagine 04.06.05, 00:29 albo Bowie w filmie "Labirynt"w roli zalotnego krola goblinow...echhhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
letnia.przygoda Re: Imagine 04.06.05, 00:42 I jak ostatecznie rozstrzygnęła się sprawa domniemanego profesorowania Imagina ? Jest czy nie jest ? Odpowiedz Link Zgłoś
isabar Re: Imagine 04.06.05, 01:37 Toś mnie zaintrygowała, nic na ten temat nie wiem, proszę o więcej szczegółów. Odpowiedz Link Zgłoś
isabar Rozgwiazdo 04.06.05, 01:38 Czy nie chciałabyś zostać K.Denevue z zagadki nieśmiertelności? Odpowiedz Link Zgłoś
rozgwiazda1 Re: Rozgwiazdo 04.06.05, 21:03 jesli moglabym przez to poznac blizej Davida Bowie,to tak!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret pyt. do krisha 04.06.05, 16:18 a jest tu jaki brian adams? (mam pewien typ) Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline perfekcja 07.06.05, 23:10 "Gdy emocje już opadną Jak po wielkiej bitwie kurz Gdy nie można mocą żadną Wykrzyczanych cofnąć słów Czy w milczeniu białych haniebnych flag Zejść z barykady Czy podobnym być do skały Posypując solą ból Jak posąg pychy samotnie stać Gdy ktoś kto mi jest światełkiem Zgaśnie nagle w biały dzień Gdy na drodze za zakrętem Przeznaczenie spotka mnie Czy w bezsilnej złości łykając żal Dać się powalić Czy się każdą chwilą bawić Aż do końca wierząc że Los inny mi pisany jest Płyniemy przez wielki Babilon Dopóki miłość nie złowi nas W korowodzie zmysłów możemy trwać Niepokonani Nim się ogień w nas wypali Nim ocean naszych snów Łyżeczką się odmierzyć da Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść Niepokonanym Wśród tandety lśniąc jak diament Być zagadką, której nikt Nie zdąży zgadnąć nim minie czas" Odpowiedz Link Zgłoś