Dodaj do ulubionych

Czy na forum jest obecnie...........

09.06.05, 20:11
jakakolwiek osoba, która zna mnie z reala ?
Obserwuj wątek
    • imagiro Re: Czy na forum jest obecnie........... 09.06.05, 20:38
      ja .... mam opisac co nieco ?
      • golden_lady Re: Czy na forum jest obecnie........... 09.06.05, 20:46
        Dobrze, że ktoś odpisał i że tym kimś byłeś Ty, Imagine.

Opisz mnie trochę :)

może na chwilę zapomnę
        o paru rzeczach
        • imagiro Re: Czy na forum jest obecnie........... 09.06.05, 20:47
          masz dwie nogi ... zgadza sie ?
          • golden_lady Re: Czy na forum jest obecnie........... 09.06.05, 20:51
            chyba tak
            • imagiro Re: Czy na forum jest obecnie........... 09.06.05, 20:58
              zalozmy ze tak, ta druga sobie dokrecasz co rano, pamietasz jak sobie palec
              przytrzasnalem ?
              • golden_lady Re: Czy na forum jest obecnie........... 09.06.05, 21:02
                nie pamiętam,
                ale nieważne

i jak jeszcze wyglądam ?

• hsirk Re: Czy na forum jest obecnie........... 09.06.05, 20:46
      a bo ja tam wiem ?

podaj imie i nazwisko
      • imagiro Re: Czy na forum jest obecnie........... 09.06.05, 20:47
        te, dzielnicowy .....
      • golden_lady Re: Czy na forum jest obecnie........... 09.06.05, 20:51
        Słuchaj,
        jest pewna sprawa.
        Nie chcę o tym pisać na forum.

Nie jestem przekonana czy dobrze robię

Ale muszę zaryzykować

nie mam innego wyjścia

Czy mogłabym napisać na skrzynkę ?
        • golden_lady Re: Czy na forum jest obecnie........... 09.06.05, 20:54
          chyba nie za bardzo
          ok
        • hsirk Re: Czy na forum jest obecnie........... 09.06.05, 21:09
          mozesz
          • golden_lady Re: Czy na forum jest obecnie........... 09.06.05, 21:21
            już wysłałam

• hsirk Re: Czy na forum jest obecnie........... 09.06.05, 21:22
              odpisalem
              • golden_lady Re: Czy na forum jest obecnie........... 09.06.05, 21:23
                wiem

zaraz napiszę znowu
                • hsirk Re: Czy na forum jest obecnie........... 09.06.05, 21:55
                  ???
                  • golden_lady Re: Czy na forum jest obecnie........... 09.06.05, 22:09
                    juz wysłałam

przepraszam, że to trwało tak długo
    • scylla Re: Czy na forum jest obecnie........... 09.06.05, 21:27
      ja jestem obecnie, ale Cię nie znam.
      • golden_lady Re: Czy na forum jest obecnie........... 09.06.05, 22:11
        szkoda
        ale to nic straconego
        :)
        • scylla Re: Czy na forum jest obecnie........... 09.06.05, 22:22
          właśnie szkoda.

> ale to nic straconego
          oj nie przesadzaj.
          CZemu tak myślisz?
          • golden_lady Re: Czy na forum jest obecnie........... 09.06.05, 22:26
            tak teraz myślę

może jutro będę w pogodniejszym nastroju
            zobaczymy
            • scylla Re: Czy na forum jest obecnie........... 09.06.05, 22:33
              może jutro a może pojutrze?
              będziesz miała pogodniejszy nastrój wtedy kiedy przyjedzie na to czas,
              póki co, przyszedł czas na mniej pogodny.
              MAsz właśnie czas na przemyslenia.
              NIe bój nic, po burzy zawsze swieci słońce.
              • golden_lady Re: Czy na forum jest obecnie........... 09.06.05, 22:38
                hmmm,
                chyba nie jest to dla mnie takie oczywiste

prawdopodobnie muszę zrezygnować
                z wielu rzeczy, które kiedyś uwielbiałam

może w innym kraju
                będzie lepiej
                • scylla Re: Czy na forum jest obecnie........... 09.06.05, 22:43
                  Słuchaj, są rózne trudności w życiu,
                  usiądź i pomysl na spokojnie co masz robić, na spokojnie!

> może w innym kraju
                  > będzie lepiej

Zgadzam się z Tobą, może.

• golden_lady Re: Czy na forum jest obecnie........... 09.06.05, 22:46
                    właściwie to nie mam już nad czym się zastanawiać

komuś bardzo zależy,
                    aby zniszczyć wszystkie moje plany

jeżeli ma się władzę
                    wszystko jest możliwe
                    • scylla Re: Czy na forum jest obecnie........... 09.06.05, 22:49
                      o to skubaniec jeden...
                      NIe ma innych możliwości?
                      • golden_lady Re: Czy na forum jest obecnie........... 09.06.05, 22:50
                        niestety
                        wszystkie inne możliwości
                        są sukcesywnie blokowane przez
                        tego człowieka
                        • scylla Re: Czy na forum jest obecnie........... 09.06.05, 22:53
                          cholera,
                          w takich momentach wzrasta we mnie wola walki...
                          Jednak Ty znasz sytuację, wiesz co robisz i na co możesz sobie pozwolić.
                          • golden_lady Re: Czy na forum jest obecnie........... 09.06.05, 23:16
                            też początkowo walczyłam

aż zabrakło mi sił

może jeszcze wstanę do końcowego ciosu

mam po swojej stronie osobę, która pamięta moje sukcesy
                            ale cóż gdy prawie całość władzy spoczywa w rękach złośliwca
                            • scylla Re: Czy na forum jest obecnie........... 09.06.05, 23:20
                              zawsze jest jakaś metoda, zawsze!!!!!!
                              Tym bardziej że ma władzę, a więc można go zaskoczyć.
                              • golden_lady Re: Czy na forum jest obecnie........... 09.06.05, 23:26
                                nie jestem osobą przypisującą innym złe intencje
                                ale w rozmowach z tym człowiekiem
                                ciągle powtarza się ten sam motyw
                                chęć odwiedzenia mnie od pewnych planów

czerwone swiatełko zaświeciło mi się
                                w głowie gdy usłyszałam:
                                "nie wolno ci czegośtam"
                                "to co myslisz jest bzdurą"

• scylla Re: Czy na forum jest obecnie........... 09.06.05, 23:28
                                  dlaczego to robi?
                                  • golden_lady Re: Czy na forum jest obecnie........... 09.06.05, 23:32
                                    nie jestem pewna,
                                    ale wydaje mi się,
                                    że ma słabą pamięć i niewielką wiedzę
                                    inne osoby juz to dostrzegły
                                    i wyrzuciły tego człowieka poza nawias
                                    zazdrości wszystkim, którzy mają zapał i chęci

ale nie wiem czy moje przypuszczenia
                                    nie są z kosmosu
                                    • psychopata.z.borderline optymistka 09.06.05, 23:34

• golden_lady Re: optymistka 09.06.05, 23:35
                                        kto jest optymistą ?
                                        • psychopata.z.borderline Re: optymistka 09.06.05, 23:36
                                          Ty, bo ja tego nie widze.

dlatego siedze w tym cholernym necie, bo życie mnie wkur.wia
                                          • scylla Re: optymistka 09.06.05, 23:39
                                            to nie życie cię wk...rwia,
                                            ty sama sie wkur....asz.
                                            • psychopata.z.borderline Re: optymistka 09.06.05, 23:52
                                              ale czemu nie pytaj

bo zaraz zaczne o prostytucji i kurach domowych, ale uwierz ze wole taki
                                              wkurw, jaki mam
                                              • scylla Re: optymistka 09.06.05, 23:56
                                                nie pytam.

>ale uwierz ze wole taki
                                                > wkurw, jaki mam

NIe wierzę.
                                                • psychopata.z.borderline nie wierz, racja 09.06.05, 23:57

• scylla dasz radę? 09.06.05, 23:58
                                                  • psychopata.z.borderline Re: dasz radę? 10.06.05, 00:10
                                                    chciałabym, bo już nie mogę tego znieść, nie jestem mentalną kurwą
                                                  • scylla Re: dasz radę? 10.06.05, 00:17
                                                    wiem
                                          • golden_lady Re: optymistka 09.06.05, 23:39
                                            mój optymizm chyba się kończy

chociaż może dojdę kiedyś do wysokiego stanowiska
                                            w firmie sprzątającej
                                            daleko stąd
                                            • psychopata.z.borderline a ja mam w dupie firmy sprzatajace 09.06.05, 23:53

• scylla Re: Czy na forum jest obecnie........... 09.06.05, 23:37
                                      oprócz tej zazdrości,
                                      to opis pasuje do mojego szefa:)
                                      jesteśmy cały czas w stanie małej wojenki,
                                      póki co mu nie odpuszczam:)

MAsz osobę która też go zna i możesz z nią porozmawiać.
                                      • golden_lady Re: Czy na forum jest obecnie........... 09.06.05, 23:42
                                        znam wszystkich jego współpracowników
                                        w tym jednego życzliwego
                                        choć on też niewiele może zrobić
                                        • scylla Re: Czy na forum jest obecnie........... 09.06.05, 23:46
                                          co chcesz osiagnąć?
                                          na co masz szansę?
                                          • golden_lady Re: Czy na forum jest obecnie........... 09.06.05, 23:50
                                            teraz juz zupełnie pozbyłam się ambicji

chcę mieć za sobą ten cały koszmar

jak najszybciej

• scylla Re: Czy na forum jest obecnie........... 09.06.05, 23:52
                                              jest szansa na inną pracę?
                                              • golden_lady Re: Czy na forum jest obecnie........... 09.06.05, 23:53
                                                zarobkową - nie

• scylla Re: Czy na forum jest obecnie........... 09.06.05, 23:57
                                                  inne, większe miasto?
                                                  • golden_lady Re: Czy na forum jest obecnie........... 09.06.05, 23:59
                                                    z tym jest jeszcze gorzej

chyba, że za oceanem

w całkiem innym zawodzie
                                                  • scylla Re: Czy na forum jest obecnie........... 10.06.05, 00:00
                                                    możesz podać zawód?
                                                  • golden_lady Re: Czy na forum jest obecnie........... 10.06.05, 00:05
                                                    charwoman - osoba do sprzątania
                                                  • scylla Re: Czy na forum jest obecnie........... 10.06.05, 00:12
                                                    on załatwia pracę?
                                                  • golden_lady Re: Czy na forum jest obecnie........... 10.06.05, 00:14
                                                    żartujesz ?

osoba z mojej rodziny
                                                  • scylla Re: Czy na forum jest obecnie........... 10.06.05, 00:19
                                                    tym bardziej bym się nie pierdzielił:)
                                                  • golden_lady Re: Czy na forum jest obecnie........... 10.06.05, 00:21
                                                    i wyjechałbyś ?
                                                  • scylla Re: Czy na forum jest obecnie........... 10.06.05, 00:24
                                                    trudno mi tu odpowiedzieć, bo nie znam dokładnie sytuacji,
                                                    czy jest szansa na zmianę itd.
                                                    jednak wydaje mi się że bym walczył.
                                                  • golden_lady Re: Czy na forum jest obecnie........... 10.06.05, 00:29
                                                    też mam naturę waleczną
                                                    jeśli chodzi o cenione przeze mnie wartości

tylko czasem widzę, że walka jest nierówna
                                                    i nie prowadzi do niczego konstruktywnego

wtedy się zniechęcam

• scylla Re: Czy na forum jest obecnie........... 10.06.05, 00:36
                                                    trzymaj się,
                                                    jeszcze pogadamy jak będziesz miała ochotę.
                                                    JAk walka staje się niekonstruktywna, to zmieniam taktykę:)
                                                    Póki co życzę miłych snów.
                                                  • golden_lady Re: Czy na forum jest obecnie........... 10.06.05, 00:38
                                                    Ja też Ci życzę spokojnej nocy

I jeszcze raz dziekuję za wszystko

Buźka Misiu,

g_l
                                                  • myga Re: Czy na forum jest obecnie........... 10.06.05, 10:08
                                                    Kiedys bardzo mi to pomoglo.
                                                    Przeczytaj
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=210&w=4128981&a=4129510
                                                  • golden_lady Re: Czy na forum jest obecnie........... 10.06.05, 00:08
                                                    Scyllusiu,
                                                    ale czy Ty przypadkiem nie jesteś już zmęczona ?
                                                    ja jeszcze długo tak potrafię smędzić :-)
                                                  • golden_lady Re: Czy na forum jest obecnie........... 10.06.05, 00:13
                                                    errata:
                                                    miałam na myśli słowo : smęcić
                                                    oczywiście
                                                    :-)
                                                  • scylla Re: Czy na forum jest obecnie........... 10.06.05, 00:16
                                                    :)))))))))))))))))
                                                    Nie nie jestem zmęczona,
                                                    powiem więcej, nie jestem nawet zmęczony:)
                                                    Jednak prawdą jest, że jutro-dzisiaj mam jeszcze 5 godz. snu.
                                                  • golden_lady Re: Czy na forum jest obecnie........... 10.06.05, 00:20
                                                    Ojej, to moja wina

sorry za Twoją zmianę płci
                                                    ;-)

Dziękuję Ci, już mam lepszy nastrój
                                                    Proszę idź juz spać

JESTEŚ KOCHANY !!!!!!!

• maureen2 Re: Czy na forum jest obecnie........... 10.06.05, 00:24
                                                    znowu ból głowy wieczorem?
                                • itsmeagain Re: Czy na forum jest obecnie........... 10.06.05, 00:19
                                  > ciągle powtarza się ten sam motyw
                                  > chęć odwiedzenia mnie od pewnych planów
                                  > "to co myslisz jest bzdurą"

Tak sie tylko zastanawiam skad ten ktos zna twoje plany, wie o czym myslisz...
                                  To jakis jasnowidz czy co? Czemu akurat tej osobie zaufalas?
                                  • golden_lady Re: Czy na forum jest obecnie........... 10.06.05, 00:24
                                    to zwykła hierarchia zależności

nie miałam wyboru (z zaufaniem)
                                    • itsmeagain Re: Czy na forum jest obecnie........... 10.06.05, 00:26
                                      Zaleznosc rozumiem ale zaufania to juz tak za bardzo to nie. No chyba, ze to
                                      jest ktos z rodziny, to wtedy sie tego niestety nie uniknie.
                                      • psychopata.z.borderline Re: Czy na forum jest obecnie........... 10.06.05, 00:28
                                        taaaaaaaak, a najlepiej z bardzo licznej. zaufanie wzrasta, z pewnościa
                                        • itsmeagain Re: Czy na forum jest obecnie........... 10.06.05, 00:30
                                          nie ze wzrasta zaufanie tylko nie da sie zataic prawdy
                                          • psychopata.z.borderline Re: Czy na forum jest obecnie........... 10.06.05, 00:33
                                            bzdura, nie potrzeba licznej rodziny.

i ja takiej nie chce
                                            • itsmeagain Re: Czy na forum jest obecnie........... 10.06.05, 00:46
                                              Nie czepiaj sie licznosci rodziny, tylko jej jakosci. Moi rodzice (a zwlaszcza
                                              moja mama) zawsze wszystko roznosza dalej. Nie raz mialam z tego powodu
                                              nieprzyjemnosci. Dlatego zdaje sobie sprawe, ze cala rodzina i wszyscy ich
                                              znajomi sa doskonale zorientowani w moich problemach. Jedynymi ludzmi, na
                                              ktorych wiedze odnosnie mojej osoby mam wplyw sa obcy.
                                      • golden_lady Re: Czy na forum jest obecnie........... 10.06.05, 00:32
                                        Broń Boże, to nikt z rodziny !!!!!

Zaufanie do współpracownika to w pewnej mierze konieczność
                                        • itsmeagain Re: Czy na forum jest obecnie........... 10.06.05, 00:39
                                          Tez sie juz wiele razy w zyciu sparzylam, ale na zupelna szczerosc to sobie
                                          pozwalam tylko wsrod najblizszych. W pracy z reguly staralam sie mowic tylko
                                          tyle ile bylo konieczne. Nawet w necie lepiej o wszystkim nie pisac.
                                          • golden_lady Re: Czy na forum jest obecnie........... 10.06.05, 00:43
                                            wiem, że identyfikacja netowa bywa bolesna
                                            :-)

a zaufanie niewłaściwym osobom
                                            to moja nagminna praktyka
                                            • golden_lady Re: Czy na forum jest obecnie........... 10.06.05, 00:46
                                              choć jak śpiewał kiedyś Niemen
                                              "(...)Lecz ludzi dobrej woli........"

:)
                                              • itsmeagain Re: Czy na forum jest obecnie........... 10.06.05, 00:54
                                                Kiedys ktos powiedzial, ze jesli chcesz miec jakis sekret, to nie mow o tym
                                                nikomu. Jak powiesz chociaz 1 osobie, to licz sie zawsze z tym, ze beda o tym
                                                wiedzieli wszyscy. Moznaby pod to podciagnac tez swoje slabe punkty, leki,
                                                plany, znajomosc ktorych ktos moze kiedys wykorzystac.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka