golden_lady 09.06.05, 20:11 jakakolwiek osoba, która zna mnie z reala ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
imagiro Re: Czy na forum jest obecnie........... 09.06.05, 20:38 ja .... mam opisac co nieco ? Odpowiedz Link Zgłoś
golden_lady Re: Czy na forum jest obecnie........... 09.06.05, 20:46 Dobrze, że ktoś odpisał i że tym kimś byłeś Ty, Imagine. Opisz mnie trochę :) może na chwilę zapomnę o paru rzeczach Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: Czy na forum jest obecnie........... 09.06.05, 20:47 masz dwie nogi ... zgadza sie ? Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: Czy na forum jest obecnie........... 09.06.05, 20:58 zalozmy ze tak, ta druga sobie dokrecasz co rano, pamietasz jak sobie palec przytrzasnalem ? Odpowiedz Link Zgłoś
golden_lady Re: Czy na forum jest obecnie........... 09.06.05, 21:02 nie pamiętam, ale nieważne i jak jeszcze wyglądam ? Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: Czy na forum jest obecnie........... 09.06.05, 20:46 a bo ja tam wiem ? podaj imie i nazwisko Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: Czy na forum jest obecnie........... 09.06.05, 20:47 te, dzielnicowy ..... Odpowiedz Link Zgłoś
golden_lady Re: Czy na forum jest obecnie........... 09.06.05, 20:51 Słuchaj, jest pewna sprawa. Nie chcę o tym pisać na forum. Nie jestem przekonana czy dobrze robię Ale muszę zaryzykować nie mam innego wyjścia Czy mogłabym napisać na skrzynkę ? Odpowiedz Link Zgłoś
golden_lady Re: Czy na forum jest obecnie........... 09.06.05, 20:54 chyba nie za bardzo ok Odpowiedz Link Zgłoś
golden_lady Re: Czy na forum jest obecnie........... 09.06.05, 21:21 już wysłałam Odpowiedz Link Zgłoś
golden_lady Re: Czy na forum jest obecnie........... 09.06.05, 21:23 wiem zaraz napiszę znowu Odpowiedz Link Zgłoś
golden_lady Re: Czy na forum jest obecnie........... 09.06.05, 22:09 juz wysłałam przepraszam, że to trwało tak długo Odpowiedz Link Zgłoś
scylla Re: Czy na forum jest obecnie........... 09.06.05, 21:27 ja jestem obecnie, ale Cię nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
golden_lady Re: Czy na forum jest obecnie........... 09.06.05, 22:11 szkoda ale to nic straconego :) Odpowiedz Link Zgłoś
scylla Re: Czy na forum jest obecnie........... 09.06.05, 22:22 właśnie szkoda. > ale to nic straconego oj nie przesadzaj. CZemu tak myślisz? Odpowiedz Link Zgłoś
golden_lady Re: Czy na forum jest obecnie........... 09.06.05, 22:26 tak teraz myślę może jutro będę w pogodniejszym nastroju zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
scylla Re: Czy na forum jest obecnie........... 09.06.05, 22:33 może jutro a może pojutrze? będziesz miała pogodniejszy nastrój wtedy kiedy przyjedzie na to czas, póki co, przyszedł czas na mniej pogodny. MAsz właśnie czas na przemyslenia. NIe bój nic, po burzy zawsze swieci słońce. Odpowiedz Link Zgłoś
golden_lady Re: Czy na forum jest obecnie........... 09.06.05, 22:38 hmmm, chyba nie jest to dla mnie takie oczywiste prawdopodobnie muszę zrezygnować z wielu rzeczy, które kiedyś uwielbiałam może w innym kraju będzie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
scylla Re: Czy na forum jest obecnie........... 09.06.05, 22:43 Słuchaj, są rózne trudności w życiu, usiądź i pomysl na spokojnie co masz robić, na spokojnie! > może w innym kraju > będzie lepiej Zgadzam się z Tobą, może. Odpowiedz Link Zgłoś
golden_lady Re: Czy na forum jest obecnie........... 09.06.05, 22:46 właściwie to nie mam już nad czym się zastanawiać komuś bardzo zależy, aby zniszczyć wszystkie moje plany jeżeli ma się władzę wszystko jest możliwe Odpowiedz Link Zgłoś
scylla Re: Czy na forum jest obecnie........... 09.06.05, 22:49 o to skubaniec jeden... NIe ma innych możliwości? Odpowiedz Link Zgłoś
golden_lady Re: Czy na forum jest obecnie........... 09.06.05, 22:50 niestety wszystkie inne możliwości są sukcesywnie blokowane przez tego człowieka Odpowiedz Link Zgłoś
scylla Re: Czy na forum jest obecnie........... 09.06.05, 22:53 cholera, w takich momentach wzrasta we mnie wola walki... Jednak Ty znasz sytuację, wiesz co robisz i na co możesz sobie pozwolić. Odpowiedz Link Zgłoś
golden_lady Re: Czy na forum jest obecnie........... 09.06.05, 23:16 też początkowo walczyłam aż zabrakło mi sił może jeszcze wstanę do końcowego ciosu mam po swojej stronie osobę, która pamięta moje sukcesy ale cóż gdy prawie całość władzy spoczywa w rękach złośliwca Odpowiedz Link Zgłoś
scylla Re: Czy na forum jest obecnie........... 09.06.05, 23:20 zawsze jest jakaś metoda, zawsze!!!!!! Tym bardziej że ma władzę, a więc można go zaskoczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
golden_lady Re: Czy na forum jest obecnie........... 09.06.05, 23:26 nie jestem osobą przypisującą innym złe intencje ale w rozmowach z tym człowiekiem ciągle powtarza się ten sam motyw chęć odwiedzenia mnie od pewnych planów czerwone swiatełko zaświeciło mi się w głowie gdy usłyszałam: "nie wolno ci czegośtam" "to co myslisz jest bzdurą" Odpowiedz Link Zgłoś
scylla Re: Czy na forum jest obecnie........... 09.06.05, 23:28 dlaczego to robi? Odpowiedz Link Zgłoś
golden_lady Re: Czy na forum jest obecnie........... 09.06.05, 23:32 nie jestem pewna, ale wydaje mi się, że ma słabą pamięć i niewielką wiedzę inne osoby juz to dostrzegły i wyrzuciły tego człowieka poza nawias zazdrości wszystkim, którzy mają zapał i chęci ale nie wiem czy moje przypuszczenia nie są z kosmosu Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: optymistka 09.06.05, 23:36 Ty, bo ja tego nie widze. dlatego siedze w tym cholernym necie, bo życie mnie wkur.wia Odpowiedz Link Zgłoś
scylla Re: optymistka 09.06.05, 23:39 to nie życie cię wk...rwia, ty sama sie wkur....asz. Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: optymistka 09.06.05, 23:52 ale czemu nie pytaj bo zaraz zaczne o prostytucji i kurach domowych, ale uwierz ze wole taki wkurw, jaki mam Odpowiedz Link Zgłoś
scylla Re: optymistka 09.06.05, 23:56 nie pytam. >ale uwierz ze wole taki > wkurw, jaki mam NIe wierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: dasz radę? 10.06.05, 00:10 chciałabym, bo już nie mogę tego znieść, nie jestem mentalną kurwą Odpowiedz Link Zgłoś
golden_lady Re: optymistka 09.06.05, 23:39 mój optymizm chyba się kończy chociaż może dojdę kiedyś do wysokiego stanowiska w firmie sprzątającej daleko stąd Odpowiedz Link Zgłoś
scylla Re: Czy na forum jest obecnie........... 09.06.05, 23:37 oprócz tej zazdrości, to opis pasuje do mojego szefa:) jesteśmy cały czas w stanie małej wojenki, póki co mu nie odpuszczam:) MAsz osobę która też go zna i możesz z nią porozmawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
golden_lady Re: Czy na forum jest obecnie........... 09.06.05, 23:42 znam wszystkich jego współpracowników w tym jednego życzliwego choć on też niewiele może zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
scylla Re: Czy na forum jest obecnie........... 09.06.05, 23:46 co chcesz osiagnąć? na co masz szansę? Odpowiedz Link Zgłoś
golden_lady Re: Czy na forum jest obecnie........... 09.06.05, 23:50 teraz juz zupełnie pozbyłam się ambicji chcę mieć za sobą ten cały koszmar jak najszybciej Odpowiedz Link Zgłoś
scylla Re: Czy na forum jest obecnie........... 09.06.05, 23:52 jest szansa na inną pracę? Odpowiedz Link Zgłoś
golden_lady Re: Czy na forum jest obecnie........... 09.06.05, 23:53 zarobkową - nie Odpowiedz Link Zgłoś
scylla Re: Czy na forum jest obecnie........... 09.06.05, 23:57 inne, większe miasto? Odpowiedz Link Zgłoś
golden_lady Re: Czy na forum jest obecnie........... 09.06.05, 23:59 z tym jest jeszcze gorzej chyba, że za oceanem w całkiem innym zawodzie Odpowiedz Link Zgłoś
scylla Re: Czy na forum jest obecnie........... 10.06.05, 00:00 możesz podać zawód? Odpowiedz Link Zgłoś
golden_lady Re: Czy na forum jest obecnie........... 10.06.05, 00:05 charwoman - osoba do sprzątania Odpowiedz Link Zgłoś
scylla Re: Czy na forum jest obecnie........... 10.06.05, 00:12 on załatwia pracę? Odpowiedz Link Zgłoś
golden_lady Re: Czy na forum jest obecnie........... 10.06.05, 00:14 żartujesz ? osoba z mojej rodziny Odpowiedz Link Zgłoś
scylla Re: Czy na forum jest obecnie........... 10.06.05, 00:19 tym bardziej bym się nie pierdzielił:) Odpowiedz Link Zgłoś
golden_lady Re: Czy na forum jest obecnie........... 10.06.05, 00:21 i wyjechałbyś ? Odpowiedz Link Zgłoś
scylla Re: Czy na forum jest obecnie........... 10.06.05, 00:24 trudno mi tu odpowiedzieć, bo nie znam dokładnie sytuacji, czy jest szansa na zmianę itd. jednak wydaje mi się że bym walczył. Odpowiedz Link Zgłoś
golden_lady Re: Czy na forum jest obecnie........... 10.06.05, 00:29 też mam naturę waleczną jeśli chodzi o cenione przeze mnie wartości tylko czasem widzę, że walka jest nierówna i nie prowadzi do niczego konstruktywnego wtedy się zniechęcam Odpowiedz Link Zgłoś
scylla Re: Czy na forum jest obecnie........... 10.06.05, 00:36 trzymaj się, jeszcze pogadamy jak będziesz miała ochotę. JAk walka staje się niekonstruktywna, to zmieniam taktykę:) Póki co życzę miłych snów. Odpowiedz Link Zgłoś
golden_lady Re: Czy na forum jest obecnie........... 10.06.05, 00:38 Ja też Ci życzę spokojnej nocy I jeszcze raz dziekuję za wszystko Buźka Misiu, g_l Odpowiedz Link Zgłoś
myga Re: Czy na forum jest obecnie........... 10.06.05, 10:08 Kiedys bardzo mi to pomoglo. Przeczytaj forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=210&w=4128981&a=4129510 Odpowiedz Link Zgłoś
golden_lady Re: Czy na forum jest obecnie........... 10.06.05, 00:08 Scyllusiu, ale czy Ty przypadkiem nie jesteś już zmęczona ? ja jeszcze długo tak potrafię smędzić :-) Odpowiedz Link Zgłoś
golden_lady Re: Czy na forum jest obecnie........... 10.06.05, 00:13 errata: miałam na myśli słowo : smęcić oczywiście :-) Odpowiedz Link Zgłoś
scylla Re: Czy na forum jest obecnie........... 10.06.05, 00:16 :))))))))))))))))) Nie nie jestem zmęczona, powiem więcej, nie jestem nawet zmęczony:) Jednak prawdą jest, że jutro-dzisiaj mam jeszcze 5 godz. snu. Odpowiedz Link Zgłoś
golden_lady Re: Czy na forum jest obecnie........... 10.06.05, 00:20 Ojej, to moja wina sorry za Twoją zmianę płci ;-) Dziękuję Ci, już mam lepszy nastrój Proszę idź juz spać JESTEŚ KOCHANY !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Czy na forum jest obecnie........... 10.06.05, 00:24 znowu ból głowy wieczorem? Odpowiedz Link Zgłoś
itsmeagain Re: Czy na forum jest obecnie........... 10.06.05, 00:19 > ciągle powtarza się ten sam motyw > chęć odwiedzenia mnie od pewnych planów > "to co myslisz jest bzdurą" Tak sie tylko zastanawiam skad ten ktos zna twoje plany, wie o czym myslisz... To jakis jasnowidz czy co? Czemu akurat tej osobie zaufalas? Odpowiedz Link Zgłoś
golden_lady Re: Czy na forum jest obecnie........... 10.06.05, 00:24 to zwykła hierarchia zależności nie miałam wyboru (z zaufaniem) Odpowiedz Link Zgłoś
itsmeagain Re: Czy na forum jest obecnie........... 10.06.05, 00:26 Zaleznosc rozumiem ale zaufania to juz tak za bardzo to nie. No chyba, ze to jest ktos z rodziny, to wtedy sie tego niestety nie uniknie. Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: Czy na forum jest obecnie........... 10.06.05, 00:28 taaaaaaaak, a najlepiej z bardzo licznej. zaufanie wzrasta, z pewnościa Odpowiedz Link Zgłoś
itsmeagain Re: Czy na forum jest obecnie........... 10.06.05, 00:30 nie ze wzrasta zaufanie tylko nie da sie zataic prawdy Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: Czy na forum jest obecnie........... 10.06.05, 00:33 bzdura, nie potrzeba licznej rodziny. i ja takiej nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
itsmeagain Re: Czy na forum jest obecnie........... 10.06.05, 00:46 Nie czepiaj sie licznosci rodziny, tylko jej jakosci. Moi rodzice (a zwlaszcza moja mama) zawsze wszystko roznosza dalej. Nie raz mialam z tego powodu nieprzyjemnosci. Dlatego zdaje sobie sprawe, ze cala rodzina i wszyscy ich znajomi sa doskonale zorientowani w moich problemach. Jedynymi ludzmi, na ktorych wiedze odnosnie mojej osoby mam wplyw sa obcy. Odpowiedz Link Zgłoś
golden_lady Re: Czy na forum jest obecnie........... 10.06.05, 00:32 Broń Boże, to nikt z rodziny !!!!! Zaufanie do współpracownika to w pewnej mierze konieczność Odpowiedz Link Zgłoś
itsmeagain Re: Czy na forum jest obecnie........... 10.06.05, 00:39 Tez sie juz wiele razy w zyciu sparzylam, ale na zupelna szczerosc to sobie pozwalam tylko wsrod najblizszych. W pracy z reguly staralam sie mowic tylko tyle ile bylo konieczne. Nawet w necie lepiej o wszystkim nie pisac. Odpowiedz Link Zgłoś
golden_lady Re: Czy na forum jest obecnie........... 10.06.05, 00:43 wiem, że identyfikacja netowa bywa bolesna :-) a zaufanie niewłaściwym osobom to moja nagminna praktyka Odpowiedz Link Zgłoś
golden_lady Re: Czy na forum jest obecnie........... 10.06.05, 00:46 choć jak śpiewał kiedyś Niemen "(...)Lecz ludzi dobrej woli........" :) Odpowiedz Link Zgłoś
itsmeagain Re: Czy na forum jest obecnie........... 10.06.05, 00:54 Kiedys ktos powiedzial, ze jesli chcesz miec jakis sekret, to nie mow o tym nikomu. Jak powiesz chociaz 1 osobie, to licz sie zawsze z tym, ze beda o tym wiedzieli wszyscy. Moznaby pod to podciagnac tez swoje slabe punkty, leki, plany, znajomosc ktorych ktos moze kiedys wykorzystac. Odpowiedz Link Zgłoś