zlota_rybka1 22.07.05, 21:08 kto napisze tysiacznego posta, dostanie specjalna nagrode.... wysle poczta...:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krtysia Re: Oglaszam....!! 22.07.05, 21:10 zlota_rybka1 napisał: > kto napisze tysiacznego posta, dostanie specjalna nagrode.... > wysle poczta...:) mailowa? Odpowiedz Link Zgłoś
zlota_rybka1 Re: Oglaszam....!! 22.07.05, 21:14 krtysia napisała: > zlota_rybka1 napisał: > > > kto napisze tysiacznego posta, dostanie specjalna nagrode.... > > wysle poczta...:) > > mailowa? lotnicza...:))) > > Odpowiedz Link Zgłoś
krtysia Re: Oglaszam....!! 22.07.05, 21:18 zlota_rybka1 napisał: > krtysia napisała: > > > zlota_rybka1 napisał: > > > > > kto napisze tysiacznego posta, dostanie specjalna nagrode.... > > > wysle poczta...:) > > > > mailowa? > lotnicza...:))) > > > > a to juz lepiej;))) oki! bede sie starala... a mozna wiedziec ,co to za nagroda,,,? ja wscibska baba jestem;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aretha04 Re: Oglaszam....!! 22.07.05, 21:22 krtysia napisała: > ja wscibska baba jestem;))))) > nie wścibska, tylko ciekawska, a to inaczej brzmi a w tysiąca umiesz wygrywać:) Odpowiedz Link Zgłoś
krtysia Re: Oglaszam....!! 22.07.05, 21:25 aretha04 napisała: > krtysia napisała: > > > ja wscibska baba jestem;))))) > > > > nie wścibska, tylko ciekawska, a to inaczej brzmi > a w tysiąca umiesz wygrywać:) umiem.... a co? Odpowiedz Link Zgłoś
zlota_rybka1 Re: Oglaszam....!! 22.07.05, 21:22 krtysia napisała: > zlota_rybka1 napisał: > > > krtysia napisała: > > > > > zlota_rybka1 napisał: > > > > > > > kto napisze tysiacznego posta, dostanie specjalna nagrode.... > > > > wysle poczta...:) > > > > > > mailowa? > > lotnicza...:))) > > > > > > > a to juz lepiej;))) > oki! bede sie starala... > a mozna wiedziec ,co to za nagroda,,,? > > ja wscibska baba jestem;))))) zalezy kto....nie wszystkim to samo pasuje... jednemu flaszka, innemu ksiazka, a moze jakies cd... dvd tez moze byc...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
krtysia Re: Oglaszam....!! 22.07.05, 21:26 zlota_rybka1 napisał: > krtysia napisała: > > > zlota_rybka1 napisał: > > > > > krtysia napisała: > > > > > > > zlota_rybka1 napisał: > > > > > > > > > kto napisze tysiacznego posta, dostanie specjalna nagro > de.... > > > > > wysle poczta...:) > > > > > > > > mailowa? > > > lotnicza...:))) > > > > > > > > > > a to juz lepiej;))) > > oki! bede sie starala... > > a mozna wiedziec ,co to za nagroda,,,? > > > > ja wscibska baba jestem;))))) > > zalezy kto....nie wszystkim to samo pasuje... > jednemu flaszka, innemu ksiazka, a moze jakies cd... > dvd tez moze byc...:)) ja juz Ci podesle pomysly,prezentow ,,,;)))nie bojaj zaby;))) Odpowiedz Link Zgłoś
krtysia Re: 1000 post! 22.07.05, 21:27 nyhed napisał: > Czekam na nagrode;) ;))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nyhed Re: 1000 post! 22.07.05, 21:28 krtysia napisała: > nyhed napisał: > > > Czekam na nagrode;) > > ;))))))))))))))))))))))))))))))) Dziekuje! -usmiech kobiety jest najwieksza nagroda! Odpowiedz Link Zgłoś
wisnieski wlasnie pracowicie 13.08.05, 16:08 zlota_rybka1 napisał: > jak wyzej...:)) dobijamy! Odpowiedz Link Zgłoś
seerena Re: wlasnie pracowicie 13.08.05, 16:10 Rybka i tak Ci nie wierzę, złotych rybek spełniających życzenia nie ma :D Ale ja moge spełnic Twoje 3, potrzebujesz czegoś?? Odpowiedz Link Zgłoś
wisnieski Re: wlasnie pracowicie 13.08.05, 16:12 seerena napisała: > Rybka i tak Ci nie wierzę, złotych rybek spełniających życzenia nie ma :D Ale j > a > moge spełnic Twoje 3, potrzebujesz czegoś?? Serena, Ty nie marudz, tylko podbijaj zlota Ribke. Jak ona dobije do tysiaca i zbankrutuje po wyplaceniu nagrody, to dopiero potem bedziesz myslec, jak jej pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś