wichrowe_wzgorza 24.07.05, 00:41 .....podczas pobytu u wuja na wsi sandałek mojego synka, Jegoj uż od dawna nie ma -a ja już NIC czućnie potrafię...... Zombie jestem. A To była moja największa Miłość,bo ze mnie zrodzona.... sorki.....! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luty10 Re: znalazłam.... 24.07.05, 01:13 wichrowe_wzgorza napisała: > .....podczas pobytu u wuja na wsi sandałek mojego synka, Jegoj uż od dawna > nie ma -a ja już NIC czućnie potrafię...... Zombie jestem. A To była moja > największa Miłość,bo ze mnie zrodzona.... > > sorki.....! synka znajdziesz tez... Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: znalazłam.... 24.07.05, 01:21 Dzięki,Luty, ale nie w tym życiu.......... Kiedyś! Może. Boże,jak ja Go Kochałaaaaaaaaaaaaaammm !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: znalazłam.... 24.07.05, 01:31 wichrowe_wzgorza napisała: > Dzięki,Luty, ale nie w tym życiu.......... Kiedyś! Może. > Boże,jak ja Go Kochałaaaaaaaaaaaaaammm !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to zycie jest, jak mgnienie oka, choc bol ciagnie sie w nieskonczonosc... Twoj synek podarowal Ci cos bardzo cennego... Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: znalazłam.... 24.07.05, 01:34 taaaaaaaaaaaa........ coś zbędnego -teraz...... Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: znalazłam.... 24.07.05, 01:38 wichrowe_wzgorza napisała: > taaaaaaaaaaaa........ > coś zbędnego -teraz...... nie, ale od Ciebie zalezy, czy bedzie to zbedne czy nie... od Ciebie zalezy, czy przyjmiesz ten dar... Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: znalazłam.... 24.07.05, 01:41 cały czas staram się przyjmować,ale chyba juz mi brakuje siły,czy cus..... Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: znalazłam.... 24.07.05, 01:47 wichrowe_wzgorza napisała: > cały czas staram się przyjmować,ale chyba juz mi brakuje siły,czy cus..... brakuje, ale to nie znaczy, ze sie wyczerpie... przyjdzie czas, ze wlasnie z tego doswiadczenia, bedziesz czerpala sile... Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: znalazłam.... 24.07.05, 01:54 juz wyczerpałam,teraz jestempróżniakiem..........:) no jestem! Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: znalazłam.... 24.07.05, 02:01 wichrowe_wzgorza napisała: > juz wyczerpałam,teraz jestempróżniakiem..........:) > no jestem! nie wyczerpalas, to sie tylko tak wydaje... wydaje sie, ze juz nawet na oddychanie czlowiek nie ma sily... zobaczysz, jaki czas dla Ciebie nadejdzie... nie bedziesz mogla uwierzyc wlasnym zmyslom... nie zmarnuj tego daru, chociaz jest dla Ciebie teraz, niebotycznym ciezarem... Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: znalazłam.... 24.07.05, 02:03 nie jest juz niczym,jaki to stan? Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza pajęczyna....... 24.07.05, 01:40 pajęczyna w rogu pokojów świadczy o tym, że nikt w tym domu nie kochał, nie smucił się, nie cieszył, nie martwił się, Ktoś odszedł na zawsze i nigdy nie wróci Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: pajęczyna....... 24.07.05, 01:43 wichrowe_wzgorza napisała: > pajęczyna > > w rogu pokojów > świadczy o tym, że > nikt > w tym domu > nie kochał, > nie smucił się, > nie cieszył, > nie martwił się, > Ktoś > > odszedł na zawsze i > nigdy nie wróci > pajeczyna moze byc tez znakiem, ze ludzie kochaja pajaki...:) nie sposob odejsc na zawsze... i tak naprawde, nigdzie sie odchodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
hieroglif1 Re: pajęczyna....... 24.07.05, 09:55 luty10 napisał: > pajeczyna moze byc tez znakiem, ze ludzie kochaja pajaki...:) lub może byc znakiem nieużywalności- przedmiot, na którym zbiera się pajęczyna jest zazwyczaj nieużywany i świadczyć też może o odstawieniu tej rzeczy do kąta, do kąta- ponieważ zazwyczaj w kącie pajęczyny najlepiej miewają sie i narastają... narastają.. aż do kolejnego przedmiota użytku :). Odpowiedz Link Zgłoś