kvinna 26.07.05, 14:37 Zaprzestańcie tych osobistych wycieczek, bo to...rozpaczliwe. Proszę. Jest lato. Pokrzyczycie zimą ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alaaa6 Re: P l e a s e 26.07.05, 14:40 kvinna napisała: > Zaprzestańcie tych osobistych wycieczek, bo to...rozpaczliwe. > > Proszę. > > Jest lato. > Pokrzyczycie zimą ;) Wszystkiego najlepszego z okazji Twoich imienin;) Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe a dlaczego? :) 26.07.05, 14:50 dlaczego, kiedy ktos publicznie zachowuje sie, jak zlamany [...] mam czekac z nazwaniem tego do pierwszych sniegow? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eary Re: a dlaczego? :) 26.07.05, 15:10 o jesoo.. badz mila jeden dzien. to nie taki trudne.. jad uszami ci wychodzi? odpusc.. Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe Re: a dlaczego? :) 26.07.05, 15:16 obca mi to etyka, przejsc do porzadku dziennego nad nieprzyzwoitoscia :) normalni ludzie, kiedy robia cos zle, mowia 'przepraszam' nienormalni - zaczynaja zarty, zeby jak najpredzej zapomniec o tym, co zrobili, udaja, ze nie ma sprawy oraz daja wyraz pogladowi, ze temu, kto zwraca uwage, 'jad uszami wychodzi' nie, eary, nie bede dla ciebie nigdy mila poniewaz na to zasluzylas :) ale mam dla ciebie dobra rade: ustaw ignora Odpowiedz Link Zgłoś
sher-man Re: a dlaczego? :) 26.07.05, 15:26 poczytaj biblie i sie zrelaksuj. Nie mam za co cie przepraszac. i przestać macic wode. PS. a to nie bądz dla mnie mila. mowilam o ogóle. Zebyś w ogóle postarała się być miła. Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe a kto mowi o przepraszaniu mnie? 26.07.05, 16:35 sher-man napisał: i zdecyduj sie, czy jestes dziewczynka czy chlopcem... Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna Nie wiem, 26.07.05, 15:22 ale szybko się możesz wykończyć, reagując na...wszystko. Odpuść. Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe Re: Nie wiem, 26.07.05, 15:24 kvinna napisała: > ale szybko się możesz wykończyć, reagując na...wszystko. > Odpuść. Spoko. Jestem ruski czlog ;) Ale milo mi, ze wyrazasz troske. Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna "Troska" 26.07.05, 15:28 na tym forum zwykle brzmiała bardzo dwuznacznie - gorzej niż litość... Niee, po prostu odpuść i zajmij się czymś ciekawszym (mój sposób :) Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe Re: "Troska" 26.07.05, 16:20 kvinna napisała: > na tym forum zwykle brzmiała bardzo dwuznacznie - gorzej niż litość... > > Niee, po prostu odpuść i zajmij się czymś ciekawszym (mój sposób :) Ale ja nie lubie odpuszczac chamstwu. Bo wroci. Zreszta i tak wroci, ale niech choc przez moment poczuje sie niekomfortowo. Moze na drugi raz dwa razy pomysli, czy sie oplaca ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alaaa6 Re: "Troska" 26.07.05, 16:39 zalozylam_nowe napisała: > kvinna napisała: > > > na tym forum zwykle brzmiała bardzo dwuznacznie - gorzej niż litość... > > > > Niee, po prostu odpuść i zajmij się czymś ciekawszym (mój sposób :) > > > Ale ja nie lubie odpuszczac chamstwu. Bo wroci. Zreszta i tak wroci, ale niech > choc przez moment poczuje sie niekomfortowo. Moze na drugi raz dwa razy > pomysli, czy sie oplaca ;) > gf .biedactwo, jadlas cos dzisiaj? Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe Re: "Troska" 26.07.05, 16:54 alaaa6 napisała: > zalozylam_nowe napisała: > > > kvinna napisała: > > > > > na tym forum zwykle brzmiała bardzo dwuznacznie - gorzej niż litość > ... > > > > > > Niee, po prostu odpuść i zajmij się czymś ciekawszym (mój sposób :) > > > > > > Ale ja nie lubie odpuszczac chamstwu. Bo wroci. Zreszta i tak wroci, ale > niech > > choc przez moment poczuje sie niekomfortowo. Moze na drugi raz dwa razy > > pomysli, czy sie oplaca ;) > > > gf .biedactwo, > jadlas cos dzisiaj? alaaa, biiidaaaactwooo, kiiim bylaaas wczoraaaj? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
alaaa6 Re: "Troska" 26.07.05, 16:56 zalozylam_nowe napisała: > alaaa6 napisała: > > > zalozylam_nowe napisała: > > > > > kvinna napisała: > > > > > > > na tym forum zwykle brzmiała bardzo dwuznacznie - gorzej niż > litość > > ... > > > > > > > > Niee, po prostu odpuść i zajmij się czymś ciekawszym (mój spo > sób :) > > > > > > > > > Ale ja nie lubie odpuszczac chamstwu. Bo wroci. Zreszta i tak wroci > , ale > > niech > > > choc przez moment poczuje sie niekomfortowo. Moze na drugi raz dwa > razy > > > pomysli, czy sie oplaca ;) > > > > > gf .biedactwo, > > jadlas cos dzisiaj? > > alaaa, biiidaaaactwooo, kiiim bylaaas wczoraaaj? ;)) ala bylam ,jestem i bede..... nawet zadowolona jestem z tego,nie unos sie . szkoda mi Ciebie,serio .. Luty jest bez honoru,tak Cie tutaj zostawic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe Re: "Troska" 26.07.05, 16:59 alaaa6 napisała: > zalozylam_nowe napisała: > > > alaaa6 napisała: > > > > > zalozylam_nowe napisała: > > > > > > > kvinna napisała: > > > > > > > > > na tym forum zwykle brzmiała bardzo dwuznacznie - gorze > j niż > > litość > > > ... > > > > > > > > > > Niee, po prostu odpuść i zajmij się czymś ciekawszym (m > ój spo > > sób :) > > > > > > > > > > > > Ale ja nie lubie odpuszczac chamstwu. Bo wroci. Zreszta i tak > wroci > > , ale > > > niech > > > > choc przez moment poczuje sie niekomfortowo. Moze na drugi ra > z dwa > > razy > > > > pomysli, czy sie oplaca ;) > > > > > > > gf .biedactwo, > > > jadlas cos dzisiaj? > > > > alaaa, biiidaaaactwooo, kiiim bylaaas wczoraaaj? ;)) > > ala bylam ,jestem i bede..... > nawet zadowolona jestem z tego,nie unos sie . > szkoda mi Ciebie,serio .. > Luty jest bez honoru,tak Cie tutaj zostawic ;) niiiee unoooszee sieeee, tylkooo grzeeeecznie pyyytaaam ;) z czego jestes zadowolona? :) Odpowiedz Link Zgłoś
alaaa6 Re: "Troska" 26.07.05, 17:09 zalozylam_nowe napisała: > alaaa6 napisała: > > > zalozylam_nowe napisała: > > > > > alaaa6 napisała: > > > > > > > zalozylam_nowe napisała: > > > > > > > > > kvinna napisała: > > > > > > > > > > > na tym forum zwykle brzmiała bardzo dwuznacznie - > gorze > > j niż > > > litość > > > > ... > > > > > > > > > > > > Niee, po prostu odpuść i zajmij się czymś ciekaws > zym (m > > ój spo > > > sób :) > > > > > > > > > > > > > > > Ale ja nie lubie odpuszczac chamstwu. Bo wroci. Zreszta > i tak > > wroci > > > , ale > > > > niech > > > > > choc przez moment poczuje sie niekomfortowo. Moze na dr > ugi ra > > z dwa > > > razy > > > > > pomysli, czy sie oplaca ;) > > > > > > > > > gf .biedactwo, > > > > jadlas cos dzisiaj? > > > > > > alaaa, biiidaaaactwooo, kiiim bylaaas wczoraaaj? ;)) > > > > ala bylam ,jestem i bede..... > > nawet zadowolona jestem z tego,nie unos sie . > > szkoda mi Ciebie,serio .. > > Luty jest bez honoru,tak Cie tutaj zostawic ;) > > niiiee unoooszee sieeee, tylkooo grzeeeecznie pyyytaaam ;) > > z czego jestes zadowolona? :) ze mam na imie Ala ;) mozesz mi mowic Alusia;)) Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe Re: "Troska" 26.07.05, 17:16 alaaa6 napisała: > zalozylam_nowe napisała: > > > alaaa6 napisała: > > > > > zalozylam_nowe napisała: > > > > > > > alaaa6 napisała: > > > > > > > > > zalozylam_nowe napisała: > > > > > > > > > > > kvinna napisała: > > > > > > > > > > > > > na tym forum zwykle brzmiała bardzo dwuznac > znie - > > gorze > > > j niż > > > > litość > > > > > ... > > > > > > > > > > > > > > Niee, po prostu odpuść i zajmij się czymś c > iekaws > > zym (m > > > ój spo > > > > sób :) > > > > > > > > > > > > > > > > > > Ale ja nie lubie odpuszczac chamstwu. Bo wroci. Z > reszta > > i tak > > > wroci > > > > , ale > > > > > niech > > > > > > choc przez moment poczuje sie niekomfortowo. Moze > na dr > > ugi ra > > > z dwa > > > > razy > > > > > > pomysli, czy sie oplaca ;) > > > > > > > > > > > gf .biedactwo, > > > > > jadlas cos dzisiaj? > > > > > > > > alaaa, biiidaaaactwooo, kiiim bylaaas wczoraaaj? ;)) > > > > > > ala bylam ,jestem i bede..... > > > nawet zadowolona jestem z tego,nie unos sie . > > > szkoda mi Ciebie,serio .. > > > Luty jest bez honoru,tak Cie tutaj zostawic ;) > > > > niiiee unoooszee sieeee, tylkooo grzeeeecznie pyyytaaam ;) > > > > z czego jestes zadowolona? :) > > ze mam na imie Ala ;) > mozesz mi mowic Alusia;)) o cholera ;) dziekuje, ale hiba postoje ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
alaaa6 Re: "Troska" 26.07.05, 17:21 zalozylam_nowe napisała: > alaaa6 napisała: > > > zalozylam_nowe napisała: > > > > > alaaa6 napisała: > > > > > > > zalozylam_nowe napisała: > > > > > > > > > alaaa6 napisała: > > > > > > > > > > > zalozylam_nowe napisała: > > > > > > > > > > > > > kvinna napisała: > > > > > > > > > > > > > > > na tym forum zwykle brzmiała bardzo d > wuznac > > znie - > > > gorze > > > > j niż > > > > > litość > > > > > > ... > > > > > > > > > > > > > > > > Niee, po prostu odpuść i zajmij się c > zymś c > > iekaws > > > zym (m > > > > ój spo > > > > > sób :) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Ale ja nie lubie odpuszczac chamstwu. Bo wr > oci. Z > > reszta > > > i tak > > > > wroci > > > > > , ale > > > > > > niech > > > > > > > choc przez moment poczuje sie niekomfortowo > . Moze > > na dr > > > ugi ra > > > > z dwa > > > > > razy > > > > > > > pomysli, czy sie oplaca ;) > > > > > > > > > > > > > gf .biedactwo, > > > > > > jadlas cos dzisiaj? > > > > > > > > > > alaaa, biiidaaaactwooo, kiiim bylaaas wczoraaaj? ;)) > > > > > > > > ala bylam ,jestem i bede..... > > > > nawet zadowolona jestem z tego,nie unos sie . > > > > szkoda mi Ciebie,serio .. > > > > Luty jest bez honoru,tak Cie tutaj zostawic ;) > > > > > > niiiee unoooszee sieeee, tylkooo grzeeeecznie pyyytaaam ;) > > > > > > z czego jestes zadowolona? :) > > > > ze mam na imie Ala ;) > > mozesz mi mowic Alusia;)) > > o cholera ;) dziekuje, ale hiba postoje ;)) > ;)) szkoda..pamietaj - "nikt nie zrozumie bardziej kobiety ,jak druga kobieta" ;) zauwazywszy.. ze masz poczucie humoru ,daje ci odrobine spokoju;)) Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe Re: "Troska" 26.07.05, 17:26 alaaa6 napisała: > zalozylam_nowe napisała: > > > alaaa6 napisała: > > > > > zalozylam_nowe napisała: > > > > > > > alaaa6 napisała: > > > > > > > > > zalozylam_nowe napisała: > > > > > > > > > > > alaaa6 napisała: > > > > > > > > > > > > > zalozylam_nowe napisała: > > > > > > > > > > > > > > > kvinna napisała: > > > > > > > > > > > > > > > > > na tym forum zwykle brzmiała ba > rdzo d > > wuznac > > > znie - > > > > gorze > > > > > j niż > > > > > > litość > > > > > > > ... > > > > > > > > > > > > > > > > > > Niee, po prostu odpuść i zajmij > się c > > zymś c > > > iekaws > > > > zym (m > > > > > ój spo > > > > > > sób :) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Ale ja nie lubie odpuszczac chamstwu. > Bo wr > > oci. Z > > > reszta > > > > i tak > > > > > wroci > > > > > > , ale > > > > > > > niech > > > > > > > > choc przez moment poczuje sie niekomf > ortowo > > . Moze > > > na dr > > > > ugi ra > > > > > z dwa > > > > > > razy > > > > > > > > pomysli, czy sie oplaca ;) > > > > > > > > > > > > > > > gf .biedactwo, > > > > > > > jadlas cos dzisiaj? > > > > > > > > > > > > alaaa, biiidaaaactwooo, kiiim bylaaas wczoraaaj? > ;)) > > > > > > > > > > ala bylam ,jestem i bede..... > > > > > nawet zadowolona jestem z tego,nie unos sie . > > > > > szkoda mi Ciebie,serio .. > > > > > Luty jest bez honoru,tak Cie tutaj zostawic ;) > > > > > > > > niiiee unoooszee sieeee, tylkooo grzeeeecznie pyyytaaam ;) > > > > > > > > z czego jestes zadowolona? :) > > > > > > ze mam na imie Ala ;) > > > mozesz mi mowic Alusia;)) > > > > o cholera ;) dziekuje, ale hiba postoje ;)) > > > ;)) szkoda..pamietaj - > "nikt nie zrozumie bardziej kobiety ,jak druga kobieta" > ;) > zauwazywszy.. ze masz poczucie humoru ,daje ci odrobine spokoju;)) hihihi...nie padne wyjatkowo do stop, glownie z braku czasu wieczorem ;D tymczasem borem lasem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eary Re: P l e a s e 26.07.05, 15:11 staram sie ale slabo i wychodzi.. jestem temperamentna. postaram sie bardziej :) chociaz sie juz nie denerwuje.. a moze przesilenie letnie? hm? Odpowiedz Link Zgłoś
eary Bardzo mi przykro 26.07.05, 15:36 ze względu na to ze dałam się ponieść emocją. Nie użyłam wprawdzie słów jakie stale przytacza GF ale przykro mi ze w ogóle dałam się wciągnąć w pustą dysputę. Oto moje przepraszam. :) i ju. Odpowiedz Link Zgłoś