kvinna 16.08.05, 10:18 Dla równowagi. Co Was cieszy? Podzielcie się, proszę, bo...forum ciężkie się robi. Ulżyjmy forum ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baba2005 Re: Psychologia pozytywna 16.08.05, 10:24 Widok usmiechnietych twarzy :) Od razu wszystko wydaje sie wtedy latwiejsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: Psychologia pozytywna 16.08.05, 10:26 gdy na forum widzę napis Kvinna Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna Szczerze? :) 16.08.05, 10:31 Dzięki :) A chcesz się jeszcze dalej uśmiechać? Na pół roku znikłam, byłam na innym forum (zagadka :), z którego wyrzucono mnie, bo Właścicielka Forum uznała, że jestem osiemnastoletnim chłopcem :)) Trochę było przykro, ale zaraz pojawili się fajnie ludzie koło mnie, zaczęłam chodzić na jogę...Jest do przodu :) Gdy Bóg zamyka drzwi, otwiera okno. Sprawdzone :) Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret przez okno 16.08.05, 10:35 '...odetchnij popatrz spadają z obłoków małe wielkie nieszczęścia potrzebne do szczęścia... ' Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna :)) 16.08.05, 10:43 Dokładnie. A wieczorem idę na fajne spotkanie, najpiew joga, potem obejrzymy jakiś film, może jakieś dobre wino (dodaję do "rejestru" :) Głupie, ale po powrocie do domu, późno w noc, lubię patrzeć sobie w lustrze w oczy. Obce oczy fajnej osoby ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna Obce 16.08.05, 10:50 w znaczeniu - chciałoby się zgłębić ;) Patrzę na siebie oczami kogoś innego. I...fajnie wygląda ta w lustrze. Tak, prawdziwie. Masz rację. Odpowiedz Link Zgłoś
b-beagle Re: Psychologia pozytywna 16.08.05, 11:06 Kiedy mogę sobie dłużej pospać i nigdzie nie muszę sie spieszyć Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: Psychologia pozytywna 16.08.05, 11:16 Mnie cieszą drobiazgi, jednak nie można nazwać tego minimalizmem:) Odpowiedz Link Zgłoś
zza_krzaka Re: Psychologia pozytywna 16.08.05, 12:34 Zawsze - słońce:) Dzisiaj - mam 4 tony węgla w piwnicy:DDDDDD Głupie, ale co tam:DDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: Psychologia pozytywna 16.08.05, 12:42 Może pomóc? Po dobrym wysiłku fizycznym przychodzą najlepsze goopawki:))))) powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
zza_krzaka Re: Psychologia pozytywna 16.08.05, 19:29 wichrowe_wzgorza napisała: > Może pomóc? Po dobrym wysiłku fizycznym przychodzą najlepsze goopawki:))))) > powodzenia! :DDDDDDD Ja tego węgla nie zrzucałam, ja tylko płaciłam, co już mnie tak nie cieszyło:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
alienka2 Re: Psychologia pozytywna 16.08.05, 19:13 lubię jak ludzie, którzy zawsze byli na końcu wychodzą na prostą mam do nich większą sympatię niż dla gwiazd od zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
witch-witch Re: Psychologia pozytywna 16.08.05, 19:20 kvinna napisała: > Dla równowagi. > > Co Was cieszy? Podzielcie się, proszę, bo...forum ciężkie się robi. > Ulżyjmy forum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
amelia791 Re: Psychologia pozytywna 17.08.05, 15:35 Dziecko. Odkąd jestem mamą cieszy mnie każdy uśmiech mojego syna ... Odpowiedz Link Zgłoś
merlott Re: Psychologia pozytywna 17.08.05, 16:50 o tak! dziecko! :)) nawet jak mnie budzi rano wlazac swoja pupa na moja twarz, szarpiac za wlosy, gryzac nos i smiejac sie zlosliwie. Od razu czuje, ze dzis nie jedno a tysiac sloneczek wzeszlo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
seerena Re: Psychologia pozytywna 17.08.05, 16:51 A mnie cieszy to, że dziś dowiedziałam się że dostałam pracę!!!:)))) Po 2 miesiącach szukania. Poza tym cieszy mnie bardzo szczęście moich przyjaciół i bliskich, słońce za oknem, żarty kolegów - mają super poczucie humoru, mój pies mnie cieszy. Odpowiedz Link Zgłoś