j_ar penis 05.09.05, 14:36 <Neze> smutno mi ;p <Neze> wlaczylem filtr antyspamowy ;p <Neze> i juz nic do mnie nie przychodzi <Neze> a takto mialem po 50 maili dziennie ;p <Neze> wszyscy chcieli powiekszac mojego penisa <Neze> paranoja <Neze> ;ppppp Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar hacker 05.09.05, 14:37 <tEs-> wczoraj zhakowalem konto mailowe mojej matki <tEs-> miala pytanie: "imie mojego syna" <tEs-> wystarczylo troche pomyslec i pyk HACKED Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar wisla...ech ;( 05.09.05, 14:39 <ja> daj spokój z tą wisłą <kumpel> Polskie drużyny w Lidze Mistrzów są jak jądra, zawsze biorą udział a nie wchodzą. <ja> LOL Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar denmark 05.09.05, 14:40 sadj> jak bylem w Mikolajkach <sadj> to w jednej restauracji byly karty po Polsku i po angielsku <sadj> no i w polskiej karcie bylo <sadj> "dania z grilla" <sadj> a w angielskiej <sadj> "Denmark from grill" Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar dom pogrzebowy 05.09.05, 14:42 <mIGu^gen2> ROTFL! <mIGu^gen2> kumpel robi program dla domu pogrzebowego <mIGu^gen2> i ma w okienku przycisk 'uaktywnij pochowanych' Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar dzieci 05.09.05, 14:42 <karp> wczoraj sobie siedze, patrze przez okno <karp> i mnie mysl naszla <karp> jak te dzieci sie moga bawic w piaskownicy przez caly dzien, bez alkoholu Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar twardziel 05.09.05, 14:42 <__mikeL__> ja jetem dzieckiem ulicy! wychowala mnie ulica synu ! <__mikeL__> klodzkie osiedla <__mikeL__> ! <rajman> ulica sezamkowa chyba Odpowiedz Link Zgłoś
banka_anka Re: nooo.. to tyle, coby dobrze tydzien zaczac:) 05.09.05, 15:11 dzięki, śmieszne było. czy Ty nie masz przypadkiem czegoś wspólnego z Accenture, firmą - bohaterką jednej z historyjek? Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: nooo.. to tyle, coby dobrze tydzien zaczac:) 05.09.05, 15:20 mialem kontakt z ta firma ale nie mam z nimi nic wspolnego Odpowiedz Link Zgłoś
caramelia Re: nooo.. to tyle, coby dobrze tydzien zaczac:) 05.09.05, 20:24 Dzięki :))) Bo chociaż dzień mi sie źle zaczal to wesolo konczy ! Odpowiedz Link Zgłoś