proo 03.09.02, 23:36 Rzućcie jakim tematem w Imagine bo się nudzi jak mops , siedząc w tym swoim kąciku! Już wrzesień! Koniec wakacji! Sezon ogórkowy się skończył! Czas się Pastwić i Kwiecić! I Imaginować! :-) Pozdrawiam absolutnie cieplusieńko proo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pastwa Paaaaaastwo! Kwieeeeeeeeeto! :-) 04.09.02, 00:06 Wysłałem Ci Imagine e-maila, którego miałem już dawno wysłać Ps. Dlaczego Kwieto ma więcej samogłosek ode mnie, co ???!!!!!!!! Pa ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
proo Re: Paaaaaastwo! Kwieeeeeeeeeto! :-) 04.09.02, 00:40 On ma więcej , bo jest na drugim miejscu! Musiałam mu to wynagrodzić! ;-)))) Kwieeeeeeto! Paaaaaaaaastwo! Sprawiedliwie?? :-))) Dobranoc. I pa! proo Odpowiedz Link Zgłoś
olt Re: Paaaaaastwo! Kwieeeeeeeeeto! :-) 04.09.02, 09:29 pastwa napisał: > Ps. Dlaczego Kwieto ma więcej samogłosek ode mnie, co ???!!!!!!!! Pastwo. Jesli Cie to pocieszy - w obliczy scrabbla jestescie sobie rowni. Po 8 punktow, jak nic ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
xkropka Re: Paaaaaastwo! Kwieeeeeeeeeto! :-) 04.09.02, 09:54 Przyjdzie walec/olt i wyrowna :))) A glupki lesne maja problem z zakladem zamknietym, no no... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLT Re: Paaaaaastwo! Kwieeeeeeeeeto! :-) IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 04.09.02, 11:30 xkropka napisała: > Przyjdzie walec/olt i wyrowna :))) xkropka... musze Cie zmartwic :-( otoz "x" nie wystepuje w polskim scrabblu, wiec ty na przyklad sie wcale nie liczysz ;-P OLT - waleczna, a jakze ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś