c0la Re: czy Manipulanci Maja suMienie? 29.09.05, 12:57 sumienia nie maja tylko wlasny interes i caly czas kombinuja kogo i jak mozna jeszcze wykiwac cale szczescie ze takich od razu mozna rozszyfrowac i zneutralizowac ;) zawsze mam straszna frajde jak mi sie uda takiego manipulujacego cwaniaczka wpuscic w maliny ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
cheeringup Re: czy Manipulanci Maja suMienie? 29.09.05, 13:01 a czy manipulanci zawsze zdają sobie z tego sprawę, że manipulują?? Odpowiedz Link Zgłoś
c0la Re: czy Manipulanci Maja suMienie? 29.09.05, 13:03 chyba tak tylko moze nie nazywaja tego co robia po imieniu cwaniactwo ma sie we krwi lub nie Odpowiedz Link Zgłoś
cheeringup Re: czy Manipulanci Maja suMienie? 29.09.05, 13:07 no dobra, ale np. jedynaki, muszą być zawsze w centrum uwagi. i często wywołują takie sytuacje że są w tym centrum, często są to sytuacje dla nich samych przykre, jak np. kłotnia z partnerem... Odpowiedz Link Zgłoś
c0la Re: czy Manipulanci Maja suMienie? 29.09.05, 13:18 to sa stereotypy jedynaki wcale tak nie maja ze musza byc zawsze w centrum uwagi sa ludzie ktorzy to lubia i sa tacy ktorzy tego nie znosza dla mnie manipulant to taki w ktorego slowach i zachowaniu wyczuwam jakis falsz i interesownosc Odpowiedz Link Zgłoś
cheeringup Re: czy Manipulanci Maja suMienie? 29.09.05, 13:21 ok, czyli manipulant robi to świadomie. co do stereotypów a propos jedynaków nie zgodzę się, oni wszyscy muszą byc w centrum...tylko różnie się to objawia... np trzaskaniem drzwiczkami od szafek... Odpowiedz Link Zgłoś
c0la Re: czy Manipulanci Maja suMienie? 29.09.05, 14:38 ekstrawertycy lubia byc w centrum Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: czy Manipulanci Maja suMienie? 29.09.05, 13:33 jak dla mnie to trzeba być nienawidzącym siebie psycholem, nudzącym sie w miejscu, w którym nawet napić sie nie może a tak bardzo by chciał Odpowiedz Link Zgłoś
alaaa6 Re: czy Manipulanci Maja suMienie? 29.09.05, 13:35 psychopata.z.borderline napisała: > jak dla mnie to trzeba być nienawidzącym siebie psycholem, nudzącym sie w > miejscu, w którym nawet napić sie nie może a tak bardzo by chciał > to zalezy co chce przez te manipulacje osiagnac... nie miusi byc psycholem... Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: czy Manipulanci Maja suMienie? 29.09.05, 13:36 no co Ty, to przecież normalność Odpowiedz Link Zgłoś
alaaa6 Re: czy Manipulanci Maja suMienie? 29.09.05, 13:38 psychopata.z.borderline napisała: > no co Ty, to przecież normalność > > > czyli manipulanci sa calkiem normalni? czytalam kiedys ze kazdy "karierowicz" czlowiek nakierowny na sukces jest nienormalny... Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: czy Manipulanci Maja suMienie? 29.09.05, 13:39 czym jest kariera? i czy po trupach? Odpowiedz Link Zgłoś
cheeringup Re: czy Manipulanci Maja suMienie? 29.09.05, 13:43 jeśli chcę zdobyć faceta, który mi się podoba...to cóż innego robię jak nie manipuluję nim?? Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: czy Manipulanci Maja suMienie? 29.09.05, 13:49 jak ktos mi sie podoba, to mówie, ze mi sie podoba jak ktos jest wartosciowym człowiekiem to tez mu to powiem, ale to nie internet a jak ktoś urodzi sie naiwnym i pod kloszem ma ciezkie zycie Odpowiedz Link Zgłoś
cheeringup Re: czy Manipulanci Maja suMienie? 29.09.05, 13:51 jasne, a późniejsze spotkania to już nie jest manipulacja.... całe "malowanie się" jest manipulacją, bo niby po co to babki robią?? Odpowiedz Link Zgłoś
c0la Re: czy Manipulanci Maja suMienie? 29.09.05, 14:37 jesli manipulujesz facetem aby go 'zdobyc' to to nie jest milosc > całe "malowanie się" jest manipulacją, bo niby po co to babki robią?? zeby sie upiekszyc? niestety wiele bab bez tapety nie byloby zbyt 'ladnych' ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alaaa6 Re: czy Manipulanci Maja suMienie? 29.09.05, 13:50 psychopata.z.borderline napisała: > czym jest kariera? > poczytaj biografie kwasniewskiego to wszystkiego sie dowiesz;) > i czy po trupach? > a to moze Napoleon;))) albo Stalin... > Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: czy Manipulanci Maja suMienie? 29.09.05, 13:52 podaj tytuł, jak skoncze co mam w tej chwili, chetnie przeczytam Odpowiedz Link Zgłoś
alaaa6 Re: czy Manipulanci Maja suMienie? 29.09.05, 13:57 psychopata.z.borderline napisała: > podaj tytuł, jak skoncze co mam w tej chwili, chetnie przeczytam > ktorej ksiazki? Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: czy Manipulanci Maja suMienie? 29.09.05, 13:58 biografii kwaśniewskiego. nie jest dla mnie na tyle interesującą postacią, zeby mi sie chciało składać Odpowiedz Link Zgłoś
alaaa6 Re: czy Manipulanci Maja suMienie? 29.09.05, 14:00 psychopata.z.borderline napisała: > biografii kwaśniewskiego. nie jest dla mnie na tyle interesującą postacią, zeby > > mi sie chciało składać > a to musze poszukac;))) czemu nie jest interesujaca postacia..? zdobyl bardzo wiele w tak mlodym wieku... trzeba mu to przyznac.. Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: czy Manipulanci Maja suMienie? 29.09.05, 14:01 wiem, zobaczymy jak będzie z ONZ:) ale wiesz, ze ja leniwa jestem;) Odpowiedz Link Zgłoś
alaaa6 Re: czy Manipulanci Maja suMienie? 29.09.05, 14:04 psychopata.z.borderline napisała: > wiem, zobaczymy jak będzie z ONZ:) > > ale wiesz, ze ja leniwa jestem;) > watpie ze jestes leniwa;)))kobietko;) poszukam potem jakiejs jego biografi z ciekawosci ,czy cos takiego powstalo... Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: czy Manipulanci Maja suMienie? 29.09.05, 14:05 jestem leniwa do tego, czego nie lubie Odpowiedz Link Zgłoś
alaaa6 Re: czy Manipulanci Maja suMienie? 29.09.05, 14:07 psychopata.z.borderline napisała: > jestem leniwa do tego, czego nie lubie > a to akurat zrozumiale... wiem chcesz powiedziec zebym nie znajdowala tej ksiezki za szybko,bo cie p.kwasniewski nie interesuje...i nie bedzie ci sie chcialo czytac...:)) poniala i bede szukac jak najdluzej;))) Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: czy Manipulanci Maja suMienie? 29.09.05, 14:08 teraz co innego czytam i nie chce mi sie:) Odpowiedz Link Zgłoś
alaaa6 Re: czy Manipulanci Maja suMienie? 29.09.05, 14:14 psychopata.z.borderline napisała: > teraz co innego czytam i nie chce mi sie:) > > a co czytasz ,jesli wiedziec mozna? Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: czy Manipulanci Maja suMienie? 29.09.05, 14:17 Dobraczyńskiego "pacierz, co płacze i piorun, co błyska"- nie wiem jak sie odniesc, nie skonczyłam i "moje sekretne życie" s.dali, który miał kompleks zmarłego brata i stad ta jego przesadna forma Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: czy Manipulanci Maja suMienie? 29.09.05, 15:17 czemu marzeniem S.Dali było spotkanie Freuda, najlepszego psychiatry? kto mi odpowie? Odpowiedz Link Zgłoś
alaaa6 Re: czy Manipulanci Maja suMienie? 29.09.05, 15:28 psychopata.z.borderline napisała: > czemu marzeniem S.Dali było spotkanie Freuda, najlepszego psychiatry? > > kto mi odpowie? > podpowiedz;) Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: czy Manipulanci Maja suMienie? 29.09.05, 15:35 ja szukam odpowiedzi;) Odpowiedz Link Zgłoś
kardiolog Re: czy Manipulanci Maja suMienie? 29.09.05, 14:39 Kiedy jest zabawa to bawia sie wszyscy, kiedy jest powazna sprawa to nalezy unikac manipulacji i taka sytuacja nie ma nic wspolnego z posiadaniem lub brakiem sumienia. kardiolog Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: czy Manipulanci Maja suMienie? 29.09.05, 14:42 już dobrze Hubert;) Odpowiedz Link Zgłoś
madzia69 gdybym byla... 29.09.05, 20:09 oczywiscie ze maja makiawelizm jako cehca osobowosci nie eliminuje wksztaltowania sie super ego! Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: gdybym byla... 29.09.05, 22:32 ale w którą stronę idzie to superego? Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: gdybym byla... 30.09.05, 14:29 boshe.. czytam i czytam odpowiedz od godziny, i mimo, ze trzy razy juz przeczytalem, to i tak nic nie rozumiem ;( Odpowiedz Link Zgłoś
nikt_osia Re: czy Manipulanci Maja suMienie? 30.09.05, 14:28 manipulanci maja, psychopaci nie ps. nie bierz tego do siebie Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 głęboko 01.10.05, 01:28 mają ale głębiej niz inni ?) to gdzie mają to kwestia nazwy mozna powiediec głęboko w dupie ale można powiedziec głęboko w podświadomosci Odpowiedz Link Zgłoś