gosia_klepacka 02.10.05, 11:35 Szukam dobrej ksiazki nt seksu. A tak dokladnie chodzi mi o problemy z podjeciem wspolzycia zwiazane np z urazami psychicznym i blokadami roznego rodzaju. Prosze o powazne odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tingel-tangel Re: książki nt seksu 02.10.05, 12:14 Żadna książka nie zastąpi ci rozmowy z psychologiem czy seksuologiem. Każdy przypadek jest indywidualny, więc jeśli nie przełamiesz poczucia wstydu, nieśmiałości, tylko wolisz szukać odpowiedzi w xiążkach, to rozwiązać problemy - czy to twoje problemy czy jakiejś innej osobie, której usiłujesz pomóc - będzie o wiele trudniej. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_kka Re: książki nt seksu 02.10.05, 12:46 Wiem, ale mimo wszystko chcialabym poczytac cos na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_kka Re: książki nt seksu 02.10.05, 15:07 Ale mialam na mysli fachowe ksiazki psychologiczne, a nie powiesci czy poradniki erotyczne:) Odpowiedz Link Zgłoś
jonaszkowalski Re: książki nt seksu 02.10.05, 15:45 dobra , to poważnie :) uwodzenie - gra wstępna - don juan de marco jak kochać czule - don juan de marco jak kochać namiętnie - don juan de marco ta jedna , jedyna - don juan de marco ... Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: książki nt seksu 02.10.05, 15:12 a moze na początek ksiązki o zaufaniu Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: książki nt seksu 02.10.05, 15:24 tylko nie w wydaniu katolickim jak ktoś, kto nie ma pojęcia o życiu ma mnie go uczyć Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 metoda ustawień 02.10.05, 21:35 zamiast książki polecam ustawienia ale jesli nie z Helingerem to z pewnym dobrym prowadzącym np Tuchowska Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_kka Re: metoda ustawień 02.10.05, 22:31 Ustawienie??? A co to takiego? Czy moge prosic o wyjasnienie? Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 Re: metoda ustawień 02.10.05, 22:37 metoda ustawien Berta Helingera bywa nawet w Polsce czasem kontrowersyjna może być pomocna w przypadkach trudnych do poradzenia sobie Wioletta Tuchowska powinna wiedziec kto się tym zajmuje czasem sama to robi można ją znaleśc w sieci Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_kka Re: metoda ustawień 02.10.05, 22:39 Ale czy to sie sprawdza w TYM problemie? Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 Re: metoda ustawień 02.10.05, 23:11 a tym problemie mało co się sprawdza to bardzo indywidualne ale mnie mniej nie polecam studiowania teorii ale praktykę jakąkolwiek nawet szamańska ale praktykę a nie teorię Odpowiedz Link Zgłoś